Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Herkese merhabalarrrr :) Yumurtlama günlerimdeyim bakalım bu ay beni neler bekliyor kafamı başka şeylerle eşgul etmeye çalışıyorum sizler nasılsınız ?

Merhabalar :)
Bende ovu testine göre dün akşam yumurtladım
İnşallah birlikte hayırlı haberleri veririz :)
Bu arada ben iyiym burda zaman geçiriyoruz işte sen nasılsın ?
Nelerle meşgul oluyorsun bakalım ?

günaydınnnn kızlar :) nasılız bakalımmmm

Günaydıın :)
İyiyiz sen nasılsın ?
Gözükmüyordun yaa bayadır :)
Bat ına 1 hafta var ne hissediyorsun bakalım :)

ooo sabah saatleri dahada harika oley

Umarım öyledir ve umarım müjdeyi verebilirim :)))

Rabbim aşamam diye düşündügün vajiyi aştırmış bunu yenmişsin...dedim ya en zoru başardın zamanla alışırsın ve bebekte nasip olur inşallahh...
Sakın rabbimden ümidiniz kesme...O ol dedikten sonra imkansız diye birşey yoktur inşallah...
Bu arada biligilerinide ekledim

Ya ben sehir disinda oldugum icin yapamadim iki gundur insallah kacirmam bende gunu

Zannetmiyorum kaçırdıgını...ben testlere başladıgımda sen daha adettin :)
Yani vardır i kaç gün daha ama çokta ihmal etme bence :)

Ben de ezberliyim o zaman canim.
Evet canım ya güzel bi dua...ben evlenmeden önce ögrenmiştim ilk gece eşime ezberlettim buna ve besmeleye çok dikkat ediyorzu :)

Evet teste bi kaç gün daha devam edicem inşallah :)
Evet yaa yumurtladıgın tam kesin bilmek tuhafmış :)))

Merhaba...
Bende ekimde 6 haftalık bi düşük yaşadım ve kürtajdan sonra bi 17 gün ilişki yasaktı sonrasında doktorum çokta korunmaya gerek yok dedi ama ben 2 ay korundum... şimdi o zaman korunduguma pişmanım...
Kan pıhtılaşması olacagınıda sanmam doktorlar her kadının mutlaka bi kere düşük yaşadıgından bahsediyo günümüzde bu gayet dogal olmuş gbi resmen...
bence kafanı rahatlat ve 2.bebegin yolunu gözlemeye başla :))

Bu nasııııılllll güzeel bi haberdiiir yaaaaaaa
Maşallah sübhanallaaahhhhhhhhh rabbim saglıklı bi şekilde kucagını almayı nasip etsinnnnnn:))
Ay çok heyecanladım yaa bende ikiz istiyorum bu ara :)Ama ne benim ailemde ne eşimin ailesinde yok zor olur sanırım :)
Hayırlısı rabbim saglıklı bi tane nasip etside 2.sonrada olur inşallah :)

Öncelikle tebrik ederim kaçıncı denemenizdi acaba? ikizlere de maşallah

Merhaba...
Bende ekimde 6 haftalık bi düşük yaşadım ve kürtajdan sonra bi 17 gün ilişki yasaktı sonrasında doktorum çokta korunmaya gerek yok dedi ama ben 2 ay korundum... şimdi o zaman korunduguma pişmanım...
Kan pıhtılaşması olacagınıda sanmam doktorlar her kadının mutlaka bi kere düşük yaşadıgından bahsediyo günümüzde bu gayet dogal olmuş gbi resmen...
bence kafanı rahatlat ve 2.bebegin yolunu gözlemeye başla :))

inşallah dediğin gibidir... İnşallah rabbim nasip eder hepimize hayırlısıyla...

Ewt cnm oluyo oyle napalim ins rabbim sabrini verir sabrimizn mukafatini gorurz ins

:) iiyim çok şükür cnm. buralardayım hep, ama sessiz izleyiciyim genelde ewet bir hafta kaldı ama pek umutlu değilim şimdide tiroidimde sorun çıktı zaten benim doğumdan sonra ilk ayım 7 aydır yasaktı bakalım hayırlısı olur inşallah hem acele ediorum hem korkuorum bilemiorum

Bu aralar sessiz takiplerde pek bi modaa
Arada ses verin ama ihmal etmeyin :))
İnşallah önemli sorunlar çıkmazda hayırlısı ile müjdeyi verirsin yaa rabbim yüzünü güldürsü inşallah

Ay bugün hava da mı bi agırlık var bende m bilemedim pek bi durgunum hatta beni bana bıraksalar uyurum sankiiiii
Ama akşama çaya misafirim vaarrrr :)

Mrb kızlar keyıfler nasıl:)cemre nerelerdesin ya göremiyorum seni???bat ım yaklaştı acayip heyecanlıyım ya Allah herkesin gönlüne göre versin dualarınızı eksik etmeyin..:)

Ben bir öğreneyim eşime de öğreticem canım.

İnanılmaz akıntım var ya neden oluyor bu anlamıyorum

Hala adet olmadın dimi ??
caba adet belirtisi olarak mı akıntın arttı ki ?

Mrb kızlar keyıfler nasıl:)cemre nerelerdesin ya göremiyorum seni???bat ım yaklaştı acayip heyecanlıyım ya Allah herkesin gönlüne göre versin dualarınızı eksik etmeyin..:)

Hoşgeldin :)
Ben iyiym dün akşam ovu testim pozitifti nasıl sevindim anlatamam sanırsın cift cizgiyi gebelik testinde gördüm
cemre dün akşam bi ismini gördüm yazmadan çıkmış yogun bu aralar sanırım inşallah tez zamanda döner :)

Seni düşüncükçe ben bile heyecanlanıyorum :)))
Allah kolaylık versin sanaaa günleri beklemek zor :)

Olmadım canım ama bat'tan önce başladı akıntım şuan baya arttı.
Adet söktürücü de kullanıyorum.

Ya tahlil yapmamış olsan hamile olabilir misin dicem ama bunu demek tuhaf olcak
Yine de bat ın geçeli daha 5 gün oldu acaba demeden de kendimi alamyorum :18:
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım....
Rabbim tez zamanda gönlünü ferahlatack bi kapı açsın sana inşallah

ihtimal yok canım ya.
Hayırlısı hakkımda artık :)

Kızlar bugün tekrar doktora gittim özel bir hastaneye bana bu kistle gebe kalman zor dedi oral kontraseptif başladı 2 ay kullan kontrole gel dedi ben aranızdan çekiliyorum anlayacağınız hepinize bol şanslar,destekleriniz için teşekkürler

kızlar bakıorumda hepimizin amacı aynı sıkıntıları farklı farklı şükürler olsun ki çareyi doğru yerde arıyoruz, ALLAHIM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN derdimizin dermanı ONDA ELHAMDÜLİLLAH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…