- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
evet maalesef. Çalıştığım için çokta ilgilenemedim.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin..Elbet Rabbim nasip ettiyse olur..
Hayirli gunler arkadaslar bugun doktor kontorlum vardi kalp atisi icin ve bebegimizin ikiz oldugunu ogrendik !* sy sonunda Rabbim bize cifte mutluluk yasatti cok sukur sabir edin arkadaslar Rabbim sabrin mukafatini veriyo ins.tez zamanda isteyen herkese Rabbim evlatlar nasip etsin.....[
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın...maşallah süphanallah
Herkese merhabalarrrr :) Yumurtlama günlerimdeyim bakalım bu ay beni neler bekliyor kafamı başka şeylerle eşgul etmeye çalışıyorum sizler nasılsınız ?
günaydınnnn kızlar :) nasılız bakalımmmm
ooo sabah saatleri dahada harika oley
Saol cnm vajiyle ck ugrastim dk.lar hocalar anestezi galn yaptirdim ise yaramadi daha neler neler zor ve yorucu gunlerdi anlatamam rabbim kimseye oyle bi dert vermesin en sonunda kndi kndime yendim suan alismaya calisiyormz esimde bazi problemler oldu vajiden snra normal olark duzeliyorz yavas yavas ya bn vajiyi yencegime hic inanmiyodum olmz ddiyodm rabbm derdimin dermanini verdi sira bebkde rabbm gonlumuze gore versin kiziyorm kndime bazen bebk icin umutsuzluga dustugumde rabbim gucenir diyorm onun kudreti herseye yeter diyorm sen rabbine inan guven diyorm iste boyle geciyo hayat bu arada bn ist.dayim 24 yasindayim suan calismiyorm cnm eklersen ekle
Ya ben sehir disinda oldugum icin yapamadim iki gundur insallah kacirmam bende gunu
Evet canım ya güzel bi dua...ben evlenmeden önce ögrenmiştim ilk gece eşime ezberlettim buna ve besmeleye çok dikkat ediyorzu :)Ben de ezberliyim o zaman canim.
test yap bugün yine silikleşmiş mi bak canım eğer silikse çatlamıştır ve biliyorsun yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşıyo :)) inşallah hayırlı haberlerini alırız inşallah şu an içinde döllenen bir yumurtan vardır
merhaba kızlar...
Bana da bir akıl verir misiniz? Benim 6 yaşında bir oğlum var. İkinci çocugu istiyorum.. Ocak ayında hamile kalmıştım ancak 9.haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum 12 martta.. İlk düşüğümdü. Dr.bir adetten sonra korunma demişti bana. adetimi oldum bitti bugün. Bu arada düşüğün sebebi belli değildi tabi acaba kan pıhtılaşması varmıdır diye ben kendim test verdim. Dr. 1 düşükte yapılmaz demişti. 1 nisanda vermiştim. ama hala çıkmadı ne zaman çıkar da belli değil. Kan pıhtılaşmasından mıdır onuda bilmiyorum ama Ben tekrar hamilelik için sabırsızlanıyorum.Oğlum halen beni hamile zannediyor çok istiyor bir kardeşi olsun sabırsızlanıyor. Bir ay daha beklesem mi? Tabi Rabbimin takdiri ilahisi O ne derse öyle olur. Fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.
Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah..İsteyen herkese nasip olur inşallah..
Hayirli gunler arkadaslar bugun doktor kontorlum vardi kalp atisi icin ve bebegimizin ikiz oldugunu ogrendik !* sy sonunda Rabbim bize cifte mutluluk yasatti cok sukur sabir edin arkadaslar Rabbim sabrin mukafatini veriyo ins.tez zamanda isteyen herkese Rabbim evlatlar nasip etsin.....
Hayirli gunler arkadaslar bugun doktor kontorlum vardi kalp atisi icin ve bebegimizin ikiz oldugunu ogrendik !* sy sonunda Rabbim bize cifte mutluluk yasatti cok sukur sabir edin arkadaslar Rabbim sabrin mukafatini veriyo ins.tez zamanda isteyen herkese Rabbim evlatlar nasip etsin.....
Canım aynen bende öyle hissediyorum, olmicak gibi sanki ben anne olamam :) galiba hala kendimizi küçük görüyoruz yada ssorumlulul fazla geliyor :) bende niye anlamadım ama bazen çok heyecanlanıyorum bazende inanamıyorum :)
Merhabalar :)
Bende ovu testine göre dün akşam yumurtladım
İnşallah birlikte hayırlı haberleri veririz :)
Bu arada ben iyiym burda zaman geçiriyoruz işte sen nasılsın ?
Nelerle meşgul oluyorsun bakalım ?
Günaydıın :)
İyiyiz sen nasılsın ?
Gözükmüyordun yaa bayadır :)
Bat ına 1 hafta var ne hissediyorsun bakalım :)
:) iiyim çok şükür cnm. buralardayım hep, ama sessiz izleyiciyim geneldeewet bir hafta kaldı ama pek umutlu değilim şimdide tiroidimde sorun çıktı zaten benim doğumdan sonra ilk ayım 7 aydır yasaktı bakalım hayırlısı olur inşallah hem acele ediorum hem korkuorum bilemiorum
Umarım öyledir ve umarım müjdeyi verebilirim :)))
Rabbim aşamam diye düşündügün vajiyi aştırmış bunu yenmişsin...dedim ya en zoru başardın zamanla alışırsın ve bebekte nasip olur inşallahh...
Sakın rabbimden ümidiniz kesme...O ol dedikten sonra imkansız diye birşey yoktur inşallah...
Bu arada biligilerinide ekledim
:) iiyim çok şükür cnm. buralardayım hep, ama sessiz izleyiciyim geneldeewet bir hafta kaldı ama pek umutlu değilim şimdide tiroidimde sorun çıktı zaten benim doğumdan sonra ilk ayım 7 aydır yasaktı bakalım hayırlısı olur inşallah hem acele ediorum hem korkuorum bilemiorum
bende merak ettm sorun neyse banada haber ver :26:
Evet canım ya güzel bi dua...ben evlenmeden önce ögrenmiştim ilk gece eşime ezberlettim buna ve besmeleye çok dikkat ediyorzu :)
Ben bir öğreneyim eşime de öğreticem canım.
İnanılmaz akıntım var ya neden oluyor bu anlamıyorum
Mrb kızlar keyıfler nasıl:)cemre nerelerdesin ya göremiyorum seni???bat ım yaklaştı acayip heyecanlıyım ya Allah herkesin gönlüne göre versin dualarınızı eksik etmeyin..:)
Hala adet olmadın dimi ??
caba adet belirtisi olarak mı akıntın arttı ki ?
Olmadım canım ama bat'tan önce başladı akıntım şuan baya arttı.
Adet söktürücü de kullanıyorum.
Ya tahlil yapmamış olsan hamile olabilir misin dicem ama bunu demek tuhaf olcak
Yine de bat ın geçeli daha 5 gün oldu acaba demeden de kendimi alamyorum :18:
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım....
Rabbim tez zamanda gönlünü ferahlatack bi kapı açsın sana inşallah
Hayirli gunler arkadaslar bugun doktor kontorlum vardi kalp atisi icin ve bebegimizin ikiz oldugunu ogrendik !* sy sonunda Rabbim bize cifte mutluluk yasatti cok sukur sabir edin arkadaslar Rabbim sabrin mukafatini veriyo ins.tez zamanda isteyen herkese Rabbim evlatlar nasip etsin.....[
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın...maşallah süphanallah
gözün aydın olsun ALLAHIM yavrularını korusun tamamını erdirsin inşallah :)