ihtimal yok canım ya.
Hayırlısı hakkımda artık :)
Kızlar bugün tekrar doktora gittim özel bir hastaneye bana bu kistle gebe kalman zor dedi oral kontraseptif başladı 2 ay kullan kontrole gel dedi ben aranızdan çekiliyorum anlayacağınız hepinize bol şanslar,destekleriniz için teşekkürler
kızlar bakıorumda hepimizin amacı aynı sıkıntıları farklı farklı şükürler olsun ki çareyi doğru yerde arıyoruz, ALLAHIM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN derdimizin dermanı ONDA ELHAMDÜLİLLAH :)
Evet hayırlısı :)
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler :)
Bu habere cidden şaşırdım yani
Bi anda mı kist çıktı ?
Bence başka dr daha git...bana da özelde kistin çok rahimin kalın vs dediler başka dr gittim ultrasyonu gösteriyo al bak hiçbişey yok tertemiz dedi..
Hemen ümitsizlige kapılma canım...
Yine de muhabbet etmek istersen her zaman bekleriz
Amiinnnn :)
Rabbim kimseye cekemeyecegi imtihan vermezmiş yaaa, o imtihanları yaşarkende bunu hep hatırlayalım inşallah...
Cünkü insan yaşarken bunu unutunca imtihanın altında eziliyo...
Ben gerçekten hepimiz adına umutluyum rabbim nasip edecek inşallah :)
Aynen canım.
Bu ara topicten ayrılan ve umutsuzluğa kapılan çok oldu
Evet maalesef öyle yaaa(
Herşeyden çok umutsuzuklarına üzüldüm
Rabbim hepsinin gönlüne ferahlık ve huzur ihsan eylesin...
imkansız diye bişey yok rabbim ol derse olur inşallah tez zamanda hepsi hayırlı haberlere ulaşırda sevinirler :)
selam kızlar
bende varım
yaşım 30 2 senelik evliyim bat 15 mayıs
Umutsuzluk benim için de geçerli.
En azından şu hormon testi sonucunu almadan moralim tamamen düzelmeyecek.
Ama öyle örnekler var ki mucize resmen.
Erken menopoz teşhisi konup asla adet olmayan ve çocuğu olabilenler var.
Allah büyük. Darısı hepimizin başına.
Seni düşüncükçe ben bile heyecanlanıyorum :)))
Allah kolaylık versin sanaaa günleri beklemek zor :)
günaydınnnn anne aday adayları
guneydın nerelerdesınnnnnnn
yaa evdeki pcde sorun vardı cepten de giremedim pek işte:)
neyse halloldu biçok şey. artık burdayım
guneydın nerelerdesınnnnnnn
sen nasılsın canım
valla heyecanlı umutluyum ınsallah batıma bırsey kalmadı her sabah ınsallah adet olmamısımdır dıye uyanıyorum dakıkalar gecmıyor sankı :) cok uzun bı nasılsın cavabı oldu sanırım:)
aaa hayır kısa bile olmuş:) belirtilerin neler??? çok heyecanlııı...
belki de ilk bebiş hbri senden gelcek
sabahları bulantım oluyor ıstahım kapandı nedense ve kasıklarım agrıyo ama psikolojık olabılır dıye de dusunmuyor degılım malum psıkolojık hamılelık dıye bırsey var karnı bıle buyuyenler var :) pazar gunu yanı adetıme 6 gun kala kan testı yaptırdım 2 cıktı dr kesın bırsey soyleyemem normalde bu deger 0 olması lazım dedı ama hamılelık ıcın de cok dusuk dedı erken yaptırmanın zararları hepten arada kaldım cumartesı tekrar gel dedı hayırlısı ınsallah ya ama adet belırtımde yok gıbı ya ne karın nede adet olacak mısım gıbı belım agrıyo normalde benım 1 hafta onceden baslar sıcak su torbası ıle gezerım ılac almadan hafıflemez bakalım sımdılık boyle bı durum yok beklemedeyım ınsallah hayırlı haberler alırım almazsam da canım sagolsun :)
aynen öyle canım:) hayırlı zamanda gelsin bebişin.
belirtilere bakarsak bebiş ben burdayım diyo. idrar testi yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa