Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Tatlimmmm benim de ayni boyleydi bak uhibbukeee ve ben bu cizgiyi gorduguk gunun gecesini degerlendirdimm :) sakin kacirma derim :) hadi hayirlisi rabbimmmm nasip etsin ins..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:))) İnşallah benimde hayırlı haberle sonuçlanır :)

Bu arada resmen 8 haftalık olmuşsun :)
Nasıl gidiyor hamilelik ? ne zaman bi daha randevun:))

Saol canim...darisi basiniza ins en kisa zamanda :) ara ara kasik agrim oluo bulantim sadece sabahlari ve ac kalinca oluo..cubuk kraker yiyince gecio bi sonraki randevum 6 mayis..kalp atisini duymustuk zaten..genel kontrol amacli iki haftada bir oluo..hadi ama birinize bebis gelsin konsun gobuseee ben yalnizim yaaaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çokk dua et sanki hafta sonu hayırlı haberler alacak gıbıyımm ben gelebilirim yani :)
Bel ağrım kasıklarıma geçti sanki uyuşuyormus gibi oluyor inşallah hayra alamettir :)

Bu duayı ne için okuyorsun canım?

Ayy inşallaah yaa :)
Testlerden ben bişey anlamadım yani öylesine laf olsun diye yapıyorum desem yeridir:)
15.gün başlamam gerekirken bi gün erken başladım 14 15 de silik çizgi çıktı 16 17 de kayboldu cizgi bugün 19. yapıcam bakalım ne olacak :)
Yani herkesin ki git gide koyu olur benim ki kayboluyo :)
anlamadım bişey ama pekte takılmıyorum buna eski usul akıntı ve kasık batmalarını takip ediyorum bendee [/QUOTE]

aynen canım eski usul en iyisi sanırım,gereksiz stres oluyor insan..hakkımızda hayırlısı, regl tarihi yaklaşıyor ya heyecan yapıyorum gene. ama pek düzenli çalışmadım bu ay o yüzden umudumda yok :44::44:

Kızlar dün geceye kadar olmayınca eşimin zoruyla kan verdim eşim çok hevesliydi bu defa oldu diye ama sonucu alınca hevesimiz kursağımızda kaldı yine hiç konuşmadan eve gelip uyudum eşimide kendimden çok uzaklaştırıyorum böyle ama elimde değil üzgünken hiçbişey yapmak gelmiyor içimden

Uhibbuke canım gözün aydın yakalamışsın çift çizgiyi bende duruma göre alıcam ben de ovüyle hamile kalanlardanım bugün dr kontrolüm var inşallah doğum kontrol hapına başlatmaz ama gidişat öyle gözüküyo neyse moral bozmak yok bunu da aşıcam Allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…