Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

yap yap yap:)))
sabah ilk idrarla yap. umarım güzel hbri yarın sabah verirsin bize. amin canım amiiiinnnn

İnşallah testlerin tertemiz çıkar...
ve senin deiğin gibi ne imtihanlar var ki rabbim sonunda mükafatını veriyor ..
İnşallah sende tez zamanda vericeksin hayırlı haberi :)

selam kızlar
bende varım
yaşım 30 2 senelik evliyim bat 15 mayıs

Hoşgeldin aramızaaa :)
Listeye ekledim aramızda 2 gün var eger adet olmazsam 15 inde test yapıcam inşallahh senle birlikte çifte müjde veririz :)

aiiyy giremedim bugün hiç
uhibbuke çalışma yaptınmı

Ya adetin 19.akşamı pozitif çıktı o akşam olmadı sabah oldu
Sonra 20. yani dün akşamda pozitifti ama yine olmadı yaaa hayırlısı artık nasipte varsa olurr :)))
günaydınnnn anne aday adayları
Günaydıııınnnnnn :)
seni görmek ne güzeeeeeellllllllllll

geceleri uyuyamıyorum ya adet belırtılerım de yok sadece kasık agrım var ama adet öncesş benım karnım belım agrır son ıkı gun :)

Dün akşam namazından sonra 40 fatiha okuma duasını yaptım ve burdaki herkese dua ettim de yalan söyleyemem başta aklıma gelenlerdendin :))
senin iyi haberin var yaaaa bizeee neşe olucak inşallaah :)
Günaydın... Yeni güne yeni bir başlangıca bismillahirrahmanirrahim yeni bat 26 Mayıs.

Günaydın...
Rabbim bereketli gün ihsan etsin cümlemize..
sanırım adet oldun bat ını yeniledim inşallah son bat ın olur arkadaşım...
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin...

Hayirli sabahlar

Sana da hayırlı sabahlar :)
Rabbim bu mübarek ayları hayırla geçirip günahsız olarak ayrılmayı ve dualarımızın kabul olmasını nasip etsin inşallaah....
Duaların geri çevrilmediiği bu günlerde rabbim herkese gönlündeki hayırlı muradı versin inşallah :)

napiyon canım beniiimmmmmm, çalışmalarvar galiba bu aralar sende

Kocaman bi amiiinn

napiyon canım beniiimmmmmm, çalışmalarvar galiba bu aralar sende

Özlemişm seni yaaa :)))
Napıyım cemrem temizlik bitti halı ve koltukları havaların ısınmasına bırakmıştım dün akşam misafirim vardı ve çocuk holde fayansın üstüne işemiyip evi tavaf etti ((
Akşam saatlerce sinirim geçmedi
Yalnış anlaşılma çocuga kızmadım ama annesinin ve babasının rahatlıgı ve söyledikleri velhasıl....ki bu enim evimdeki ilk vukuaatları da degil...1 yıllık evliyim çocugum yok...koltugum mu delinmedi lake sehpamın boyasımı kalkmadı ((

ve bu gerginlikle yumurtlama günümde olmama ragmen bişey yapmadık tabi ki
Hakkımda hayırlısı olsun diyorum artık napim

sen nasılsın nasıl gidiyo ? yaptın mı mevlütü ?

Bi de ne var kafamda ...eşim bu halılar böyle kalmaz yıkayalım dedi...ya benim hamile kalma dönemim ve ben daha ki düşüğümde de yine ço cucuk yüzünden soguk havada halı yıkamıştım sonra da düşük olmuştu...
tamam ondan oldu demiyorum Rabbimin taktiri ama insan ister istemez endişe ediyo ((

Ben calsmlara devam ediyorum esime hergün muz yediriyorum dun havucsuyu sktm kuru incir kayisi uzum findik yediriyorm keciboynuzuda alcam insllah
Bi arkdasmda yesil elmaya 7tane meryem suresi okuyalm ayri ayi kisiler olarak okucaz insllah kiside buldum şükür en son bnle.esim.okuyup yicez elmayi heryerden care buulmaya calisiyoruz rabbim mukafatlandirir hayrlsyla insllah bu ay olmzsa ben hayithapi esimede Caksirsuyuna baslamayi düşünüyorum umudum var rabbim isyan edenlerdenn eylemesin

yap yap yap:)))
sabah ilk idrarla yap. umarım güzel hbri yarın sabah verirsin bize. amin canım amiiiinnnn
yarın sabah yapayım ınsallah haber verırım olumsuz cıkarsa da hayırlısı...

çocuğa kızdın sonra esıne mı kustun bu gunleri kaçırma tabıkı nasıp ama sebepleri sen yerıne getırmezsen nasıl olacak:)

selam :))
hoşgeldin
ne zamandan beri istiyosun bebiş

hoşbuldum canım
2 senedir istiyorum yani evlendiğimden beri hiç korunmadım

Hoşgeldin aramızaaa :)
Listeye ekledim aramızda 2 gün var eger adet olmazsam 15 inde test yapıcam inşallahh senle birlikte çifte müjde veririz :)

hoşbuldum canım inşallah çifte müjde veririz benim yarın yumurtlama günüm inşallah denk getirebiliriz bu sefer yumoşlarla spoşları

oof ooff oofff kötü olmuş çiş olayı. halı yıkamaya verin canım. metrekaresını 3,5 liraya falan yıkıyolar kendini yorma sen.
evet bazı aileler biraz fazla rahat oluyo çocuk konusunda. hernekadar çocuk da olsa, terbiyesini veren aile bence. öğretecek eğitecek biraz. ya da çocğunu biliyosa, misafirliğe bezle götürcek.
ben de iyiyim canım . yaptık çok şükür mevlütü pazar günü. pazartesi salı da 8. sınıfların teog sınavında görevliydim. bugün de işe geldim. ama ayakta uyukluyorum. tam manasıyla dinlenemedim daha. doktora da giedemedim daha, bu ay napças diye soramadım hiç. bugün 15. günüm.
1 mayısta hastanelerin polikilinikleri de tatil mi? yarın nasılsa tatilim gitsem mi diyorum.

:))
Amiiiinnnn cümlemize inşallah arkadaşım nasılsın :)

Ben calsmlara devam ediyorum esime hergün muz yediriyorum dun havucsuyu sktm kuru incir kayisi uzum findik yediriyorm keciboynuzuda alcam insllah
Bi arkdasmda yesil elmaya 7tane meryem suresi okuyalm ayri ayi kisiler olarak okucaz insllah kiside buldum şükür en son bnle.esim.okuyup yicez elmayi heryerden care buulmaya calisiyoruz rabbim mukafatlandirir hayrlsyla insllah bu ay olmzsa ben hayithapi esimede Caksirsuyuna baslamayi düşünüyorum umudum var rabbim isyan edenlerdenn eylemesin

çocuğa kızdın sonra esıne mı kustun bu gunleri kaçırma tabıkı nasıp ama sebepleri sen yerıne getırmezsen nasıl olacak:)

Çocuga degil annesi ve babasına özellikle annesinin dediklerine ve rahatlıgına kızdım...zerre rahatsız olmadı ve üzülmedi..
neyse işte sinirim baya geçmedi zaten 12 yi geçiyodu gittiklerinde ve ev öyle kötü kokuyodu ki o saatten sonra mutfagı topla halıları kaldır bütün evi sil hal mi kaldı bendee :))
İnşallah bu akşam testte pozitif çıkar :))

İnşallah ya rabbim tez zamanda nasip eder hepimze :)

Hem de ne rahatık anlatsam inanamaz sabrıma hayran kalırsınız o kadar yani
Bu ilçede halı yıkama yok ve bildigim doğru dürüst bi yerde yok maalesef
Bayaga yogun geçmiş seninde zamanın inşallah bu süreçte aklında olmadıgına göre daha kolay hamile kalırsın :))
Hastaneler hakkında pek bilgim yok maalesef bi telefon edip sor istersen ya ihmal etme...

Maşallah calışmalar tam hızzz :)
Rabbim emeklerini zayi eylemez inşallah kat kat mükafatını alırsın :)

okadar zaman pek giremedim bi hamiş koyamamışsın lsteye:) şöyle moral olsun bize diye

okadar zaman pek giremedim bi hamiş koyamamışsın lsteye:) şöyle moral olsun bize diye

Aynen yaa hiç sormaaa bi hamiş koymayı bırak o kadar çok pes eden oldu ki
Umutsuzlar listesi hazırlasaydım daha hızlı artış olurmuş

Ama ben mms den ümitliyim vericek müjdeyi inşallaaah :)
Benimde kaldı 15 gün :)
Yani bat 13 olmazsam 15 inde direk kan testi yaptırcam öyle karar verdim :)))

Yaa cemre bişey dicem tuhaf olucak :) Benim gögüslerim acayip hassas
Tabi 15 gün önceden belirti olmaz hayal kurmuyorum ama tuhaf bi his....ben son 3 4 adetimde bile böyle acıma olmazdı...yumurtlama günü öncesinde başladı dedim heralde yumurtlamadan oldu bugün 3.gün hala aynı hassaslık inşallah böyle de devam eder :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…