kaçıncı denemeydi canım moralini bozma 1 seneye kadar normal olmaması denemeye devam edin
8 aylık evliyim son 4 aydırda çocuk için çabalıyoruz canım(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçıncı denemeydi canım moralini bozma 1 seneye kadar normal olmaması denemeye devam edin
Canım gözün aydın yakalamışsın çok sevindim darısı hcg test stripine inşallah bu ayın sonundada onda görürsün çift çizgiyi
Saol canim...darisi basiniza ins en kisa zamanda :) ara ara kasik agrim oluo bulantim sadece sabahlari ve ac kalinca oluo..cubuk kraker yiyince gecio bi sonraki randevum 6 mayis..kalp atisini duymustuk zaten..genel kontrol amacli iki haftada bir oluo..hadi ama birinize bebis gelsin konsun gobuseee ben yalnizim yaaaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çokk dua et sanki hafta sonu hayırlı haberler alacak gıbıyımm ben gelebilirim yani :)
Bel ağrım kasıklarıma geçti sanki uyuşuyormus gibi oluyor inşallah hayra alamettir :)
Bilfiğim kadarıyla çift çizgi eşit koyulukta çıkınca o akşam en önemli akşam canım.
Bu duayı ne için okuyorsun canım?
aynen canım eski usul en iyisi sanırım,gereksiz stres oluyor insan..hakkımızda hayırlısı, regl tarihi yaklaşıyor ya heyecan yapıyorum gene. ama pek düzenli çalışmadım bu ay o yüzden umudumda yok :44::44:
aa tutmuş senin test, inş kaçırmamışsındır dün geceyi canım
helal olsun azminle yakaladın çizgiyi
Kızlar dün geceye kadar olmayınca eşimin zoruyla kan verdim eşim çok hevesliydi bu defa oldu diye ama sonucu alınca hevesimiz kursağımızda kaldı yine hiç konuşmadan eve gelip uyudum eşimide kendimden çok uzaklaştırıyorum böyle ama elimde değil üzgünken hiçbişey yapmak gelmiyor içimden
Bu sabahta kırmızılar geldi zaten
Uhibbuke canım gözün aydın yakalamışsın çift çizgiyi bende duruma göre alıcam ben de ovüyle hamile kalanlardanım bugün dr kontrolüm var inşallah doğum kontrol hapına başlatmaz ama gidişat öyle gözüküyo neyse moral bozmak yok bunu da aşıcam Allahın izniyle..
Canım gözün aydın yakalamışsın çok sevindim darısı hcg test stripine inşallah bu ayın sonundada onda görürsün çift çizgiyi
sorma yaa ikinci cizgiyi öyle görünce şok oldum git gide kayboluyodu ya ben bu ay kaçırdım diyodum :)
demekki 19.gün yumurtluyomuşum :)
Bakalım bu akşam nasıl çıkacak :)
dün ve bugün ilişki olacak unutma
Dün akşam olmadı maalesef umarım kaçırmamışımdır sabah oldu ancak
Heyecanını anlıyorum ama belirtiler için erken :)
Tabi ki olumsuz düşünme ama kendini de çok kaptırma bence rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallaah :))
Maşallah sen imtihanın en zorlarından birini vermişsin yaa...
Rabbim hayırlısı ile bu ay nasi eder inşallah:)
5 yıl dan sonra bunu yenip bu aşamaya gelmen bile çok güzel inşallah gerisi de gelir :)
Doktora bence de git en azından için rahat olur...
Listeye adını ekledim ilk sayfada bakabilirsin:) Yaş meslek şehir vs gibi eklememi istediğin biligileri de yazabilirsin :)
Evet birden belirdi :))
Hayırlısı rabbim nasip eder inşallah :)
sen yapıyor musun testleri :)
8 aylık evliyim son 4 aydırda çocuk için çabalıyoruz canım(
Dün akşam olmadı maalesef umarım kaçırmamışımdır sabah oldu ancak
merhaba kızlar...
Bana da bir akıl verir misiniz? Benim 6 yaşında bir oğlum var. İkinci çocugu istiyorum.. Ocak ayında hamile kalmıştım ancak 9.haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum 12 martta.. İlk düşüğümdü. Dr.bir adetten sonra korunma demişti bana. adetimi oldum bitti bugün. Bu arada düşüğün sebebi belli değildi tabi acaba kan pıhtılaşması varmıdır diye ben kendim test verdim. Dr. 1 düşükte yapılmaz demişti. 1 nisanda vermiştim. ama hala çıkmadı ne zaman çıkar da belli değil. Kan pıhtılaşmasından mıdır onuda bilmiyorum ama Ben tekrar hamilelik için sabırsızlanıyorum.Oğlum halen beni hamile zannediyor çok istiyor bir kardeşi olsun sabırsızlanıyor. Bir ay daha beklesem mi? Tabi Rabbimin takdiri ilahisi O ne derse öyle olur. Fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.
Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah..İsteyen herkese nasip olur inşallah..
bence bekleme canım sen de kan pıhtılaşması olsaydı ilk çocuğunda da aynı sorunu yaşardın diye düşünüyorum ama keşke testi özel bir yerde yaptırsaydın çok maliyetli bişey değil 300 falan tutar heralde bende yaptırdım sonuçları 10 gün sonra alıcam inşallah..
devlet hastanesine gittiğimde testi yapamayız deselerdi özel de yaptıracaktım ama bir kere kanı verdim oraya 1 nisandan beri bekliyorum.. bakalım biraz daha bekliyelim çıkar hayırlısıyla inşallah
çıkar canım o zaman devlette işler hızlı yürümüyo malesef