Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

yani ben bugün dayanamadım dışarıda ki yağmura rağmen gidicem test alıp yapıcam dedim, yaptım ve negatif gerçi hamile olsam bile çıkma şansı %12 miş, ben üzülmek yerine rahatladım doğruyu söylemek gerekirse,,, tabi adet tarihimide bekliyeceğim ama daha bir rahat bekleyeceğim,,,

Canım bende seni bekiliyordum girsede güzel şeylerle içimi açsa yine :)

:)))
Ayy süpersin arkadaşım çok saaol :)
Y abiraz keyiflendiriyorsam ne mutlu bana :)
Sanırım bunalımdakilerin bu hali ben 2 ay önce ki halim yaşadıgım için iyi anlıyorum sanırım :))

Buarada tabirin çok hoşuma gitti umutla korku arasına bağdaş kurmak gerçi ben ikisi arasında volta atıyorum daha çok ama:)))

Tamam volta atmana da sözümüz yok ama dikkat et volta atarken bi tarafta yatıya kalma
( tabi çok volta da baş döndürür sen arada tam oratadaa du bi nefes al bak ne keyifli orasıııı :) )
Yazık ya adamcagıza :) inşallah canım :)

Ona hakkaten yazık yaaa pür heves bekliyooo (

Kaçmamıştır bence, bugün yarın yumurtlarsın :)

Valla cizgi bi anda hortlarsaaaa neden olmasıın :))
Ya rabbimin hikmeti ya belkide yumurtladım ama testte çıkmadı :)
Olamazz mıııı:)

Herşeye ragmen rahatlamış olman güzel bence :)
Şimdi keyifli keyifli rabbimin senin hakkında hayırla nasip ettiğini bekleyelim bakalım :)

Selam kızlar.
Şuan hastaneden geliyorum.
Öncelikle vajinal muayene istedi reddettim
Daha sonra kanda gebelik için kan verdim ve detaylı ultrasona girdim.
Ultrason sonuçlarını aldım ama 14.30'da da gidip kan sonucunu almam gerekiyor.
ikisini beraber dr'a göstericem. Eğer gerekirse adet söktürücü verip adette hormon testi isteyecek.

Hastanede inanılmaz gerildim.
Dr suratsızdı, en nefret ettiğim şey.
Ultrason beklerken sürekli acı çeken insanlar falan çok kötü oldum.
Allah'tan ultrasonu çeken kadın çok tatlıydı az da olsa rahatladım.

Valla cizgi bi anda hortlarsaaaa neden olmasıın :))
Ya rabbimin hikmeti ya belkide yumurtladım ama testte çıkmadı :)
Olamazz mıııı:)

Hiç bilmiyorum o testlerden kullanmadım, ama olabilir eger öyle olsa demekki bebiş için zaman değil beklemen gerekiyor anlamına gelir bu

İnşallah hayırlı haberler alırsın ve hamile degilsen bile sorunsuz adet olursun bu da önemli..
Devlet hastenesine gitmiştin dimi orda insan ister istemez geriliyor..
Ben muayene olmuştum dr çık dışarda bekle dedi hemşire geldi neden bekliyorum dedim
sen bilirsin istersen bekleme dedi...
Kan alcakmış kolunu ac dedi
ne için lazım diye sorunca da tersledi neye ugradıgımı şaşırdım Allah iyilerle karşılastırsın yaa

Hiç bilmiyorum o testlerden kullanmadım, ama olabilir eger öyle olsa demekki bebiş için zaman değil beklemen gerekiyor anlamına gelir bu

Valla hakkımızda hayırlısı :)
30 tane test aldım yap yap bitmezz :)
Bu akşam 6.yı yapcam bakalım 2.cizgiyi bekliyoruz :)

Aslında şu işini yaparken söylenip uflayıp puflayanları anlamıyorum...
hangi meslekte olursa olsun insanla ugraşmak zor ve bazen hakkaten insanı deli edenler oluyo...

Ama kraldan çok kralcı olanlar ve bişey istediğinde yüzünü asanlar var yaaa o zaman onlara bi bagırıp "istemiyosan yapma babanın hayrına mı çalışıyorsun yaaa" diyesim geliyo
Bi keresinde bi magazaya gitmiştik kardeşimle bi ürün istedik meger üst kattaymış başladı saymaya "in çık in çık mahvolmuş bu ne ya falan" arkadaşına diyo bizde duyuyoruz...
Pardon da sen masa başı memurdun daaa ben mi kaldırdım :)

O kadar değil canım da suratsızdı ya
Alttan muayene istemedim ben

canım adet gecikmesinden önceki belirtiler psikolojik oluyo genelde
sadece kasık batmalarının yoğun olduğu doğru hatta uyuyamayan kişiler oluyo batmadan dolayı

Kızlar hayırlı haftalar öncelikle birsürü test istedi doktorum onlarla uğraşıyorum şu ara genetik kromozom hormon testleri protein kan sayımı folik asit b12..........................diye uzuyor liste sonuçlar 15 gün sonra çıkacak bakalım neyle karşılaşacağım Allah ne verirse hayırlısını versin bu arada bu ay ki regl çok az geldi salı günü tekrar dr randevum var kist için çağırdı

merhaba kızlarrrrrr..

Bu ay hiç takmadım şu hamilelik işini çokda yoğun geçti günlerim, öyle ilişki günlerine de dikkat edemedim pek o yüzden. bakalım ne olacak ama merak ediyorum..

Unibbuke canım sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…