Canım bende seni bekiliyordum girsede güzel şeylerle içimi açsa yine :)
Buarada tabirin çok hoşuma gitti umutla korku arasına bağdaş kurmak gerçi ben ikisi arasında volta atıyorum daha çok ama:)))
Yazık ya adamcagıza :) inşallah canım :)
Kaçmamıştır bence, bugün yarın yumurtlarsın :)
yani ben bugün dayanamadım dışarıda ki yağmura rağmen gidicem test alıp yapıcam dedim, yaptım ve negatif gerçi hamile olsam bile çıkma şansı %12 miş, ben üzülmek yerine rahatladım doğruyu söylemek gerekirse,,, tabi adet tarihimide bekliyeceğim ama daha bir rahat bekleyeceğim,,,
Valla cizgi bi anda hortlarsaaaa neden olmasıın :))
Ya rabbimin hikmeti ya belkide yumurtladım ama testte çıkmadı :)
Olamazz mıııı:)
Selam kızlar.
Şuan hastaneden geliyorum.
Öncelikle vajinal muayene istedi reddettim
Daha sonra kanda gebelik için kan verdim ve detaylı ultrasona girdim.
Ultrason sonuçlarını aldım ama 14.30'da da gidip kan sonucunu almam gerekiyor.
ikisini beraber dr'a göstericem. Eğer gerekirse adet söktürücü verip adette hormon testi isteyecek.
Hastanede inanılmaz gerildim.
Dr suratsızdı, en nefret ettiğim şey.
Ultrason beklerken sürekli acı çeken insanlar falan çok kötü oldum.
Allah'tan ultrasonu çeken kadın çok tatlıydı az da olsa rahatladım.
Hiç bilmiyorum o testlerden kullanmadım, ama olabilir eger öyle olsa demekki bebiş için zaman değil beklemen gerekiyor anlamına gelir bu
Rabbim gönlüne huzur kalbine mutluluk veee içine bi can versinde hayırlısı ile bu mutlulugu hepimiz yaşalım arkadaşım
İmtihanını mükafata ceviren kullardan eylesin rabbim seni....
amin canım Allah razı olsun
İnşallah hayırlı haberler alırsın ve hamile degilsen bile sorunsuz adet olursun bu da önemli..
Devlet hastenesine gitmiştin dimi orda insan ister istemez geriliyor..
Ben muayene olmuştum dr çık dışarda bekle dedi hemşire geldi neden bekliyorum dedim
sen bilirsin istersen bekleme dedi...
Kan alcakmış kolunu ac dedi
ne için lazım diye sorunca da tersledi neye ugradıgımı şaşırdım Allah iyilerle karşılastırsın yaa
O kadar değil canım da suratsızdı ya
Alttan muayene istemedim ben
Tanıdığın ve öğrenebileceğin biri varsa çok sevinirim aslında.
Tatlım tutmasa bile hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum. En azından bir fikrim olur.
Günaydın kizlaaarrrr adet oldum çok mutluyum oleyyyyyyy yarin tup bebegime basliyorum insallah mayis 20 gibi belli olur hersey.yinede listeye eklerseniz sevinirim :)
Dün ve bugün sabah kalktığımda burnum tıkalıydı ve bugün belimin alt kısmında inanlmaz bir ağrı vardı sabah kalktığımda, intertte araştırdım burun tıkanıklığı veya burun kanaması erken hamilelik belirtisi olabiliyormuş, böyle bir belirti yaşayan var mı? ben sanırsam dayanamıcam adetimden bir gün önce test yapıcam, bir yandan da erken mi olur diye düşünüyorum,?????
neden istemedin canım daha net görülüyo alttan muayenede
Ölüm kalım olmadığı sürece yaptırmam canım.
Ben 2 sene vajinismustum daha gerginliğini atamadım tamamen.
O kadar değil canım da suratsızdı ya
Alttan muayene istemedim ben
Ölüm kalım olmadığı sürece yaptırmam canım.
Ben 2 sene vajinismustum daha gerginliğini atamadım tamamen.
ben özelde 200tl ödedim geçen hafta