Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birden aa dedim erken belirti filan :) gerisini okuyunca anladımki şaka :) inşallah başka sebeple oldugu günlerde gelir :)
Onuda cümle içinde kullanmak zor ya :) boşver biz en iyisi yumurtlamayı kullanalım, türkçe en azından :))
Yum deyin kisaca :) yumuslariniz bu ay dollenmeye hazir ve nazir olsun insallah.....Rabbim idrar testinde cift cizgi gormeyi nasip etsin insallah.. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay canım ne güzel yazmışsın ya. Çok iyi motive ettin beni. Allah senden razı olsun yarın sabah ilk idrarla Rabbim nasip ederse test yapicam insaallah. Hayırlı haberi veririm insaallah sizede hadi hayırlı geceler.. Rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.. Amin..
Günaydın kızlar.
Bugün 9.10'da randevum var.
dua edin bana kötü bişey çıkmasın.[/QUOTE
bir yazında dr ile ilgili bir şey söylemişsin,,,
ben hastaneden randevu almadan önce ............... a giriyorum gidiceğim hastanenin adını ve bölümü yazıyorum, orada dr listesi çıkıyor ve hastaların birebir yorumlarını görebiliyorsun,,,
Canım benimki beş gün sürüyor kiminin aynı gün oluyor kiminin üç gün sonra, ben ateş ölçüyorum ordan biliyorum hangi gün yumutladığımıCanım iğrenç filan napalım ancak anlıyoruz :)). Yani o akıntıyı gördükten 5 gün sonra filanmı yumurtluyorsun, peki onu nerden anlıyorsun,?
günayadın canım aminGünaydııınn kızlarrr
Umarım güzel ve hayırlı haberlerle dolu bi hafta olur :))
Canım evde kafayı yerim diye dışarı attım bugün kendimi daha yeni geldik eve yok henüz olmadım çok teşekkür ederim tatlım bende sana dua edecem yarında olmayıııımmm lütfen
Ablalar ben 2 gündür ara ara lekeler görüyorum 4 defa geldi kahverengi silik pembe koyu kırmızı renkler. Hic böyle olmazdı gecen ay 1 kere geldi şimdi böyle oldu adetim bittikten sonra ki 5.gunum bugün
Niçin böyle olmuş olabilir ?
Günaydın kızlar.
Bugün 9.10'da randevum var.
dua edin bana kötü bişey çıkmasın.
İnşallah inşallah ama çok korkuyorum heran olacakmışım gibi karın ağrım var bide 23 ünda yaptırdığım kan ve 26 sında yaptığım idrar testlerinin negatif olması ümitlenmeme çok engel ama yinede bir ümit oluştu ne yalan söyliyim(
Canım iğrenç filan napalım ancak anlıyoruz :)). Yani o akıntıyı gördükten 5 gün sonra filanmı yumurtluyorsun, peki onu nerden anlıyorsun,?
Canm bi sikintin olursa muhakkak söyle oralarda tanidiklarim var :) bu arada bilgileri guncellemek istiyorum. Yasim 30.2 yillik evliyim. Çikolata kisti sorunumuz.ankarada yaşıyorum. Ve bu ay 2 . Tüp bebek denememiz inşallah :)
canım ilki seninde mi kimyasal oldu?doktor bi şey dedi mi sbep olarak degerin kaçtı gecenkinde..benim de degerim dustu de sebep arıyorum kendimce..çikolata bende su içe kanamış kist olan sey degil mi bende de var sanırım..
evet kimyasaldı ilk tüp bebek benimde.değerim 22 idi sonra 9 a düştü ben öyle çok yüksek değer göremedim.doktorum dediki embriyoyu vücut önce kabul etmiş sonra atmış nedeni ise embriyonun bozuk olması.yani bu çocuk olursa özürlü falan olabilir ONDAN VÜCUT EMBRİYOYU GERİ ATIYORMUŞ.evet içe kanama çikolata kisti doktorun kontrol edince dedimi sana ? ben ameliyat bile oldum.
canım ben laporoskopi olduugmda 1tane ciklata kistim alındı..dermoidler de alında..1yıl sonra tekrar lap.oldum yapışmalar acıldı..kit yoktu ama tup bebek öncesi doktorum gördu fakat bi şey olmaz dedi tüpe etki etmez dedi..yaptık vardır bi bildigi yoksa yapmazdı..işte deger 19cıktı17ye dustü..şimdi beklicem 3ay sonra denicme inş.
.iyi de ama özürlü bi sürü cocouk niye doğuyor o zaman onların vucudu niye atmıyor ki?baska bi sebepten bence embriyo tutunup dusuyor ama ne acaba bizler mi dikkatsiz davrandık sebep bulmam lazım bazı arkadaslarda birkaç kez böyle olmuş..
Ya arkadaşlar şu erken test yapıp negatifi görünce hayata küsen, umutsuzluklara düşen arkadaşlara bişey söylemek istiyorum...
Dün facede bi bayanın yorumunu gördüm...
İlk hamilelğinde bat ı 12 gün geçmiş KAN da çıkmamış 18 gün gecince kan da çıkmış...
Şimdi bat ını 28 gün geçmiş hala bekliyo...
Bu şekilde yaşayan o kadar çok kişi var kiii...Ne malum böyle olmadıgımız...
Tabi illa böyle olucak diye birşeyde yok....tamam belki de cidde negatiftir ve hamile degilizdir o zamanda stresle adeti geciktiriyoruz dikkat edin bekledikçe gelmiyo gelmeyesice :))
Yani demem o ki tabi insan ister istemez streste yapıyo bunalıyoda bi an önce olsunda istiyo...
ama elimizden başka bişey gelmiyorsa kafayı dagıtalım...mesela farklı bu uğraş bulalm, değişik kitaplar konular okuyalım, farklı bi tarif araştırıp yapalım, eşimize süpriz hazırlayalım ( nerden geldiyse bu aklıma ) vs vsss
Biz bunlarla zamanı hızlandırırken ansızın calsın hepimizin kapısını o büyük mutluluk
canım ben laporoskopi olduugmda 1tane ciklata kistim alındı..dermoidler de alında..1yıl sonra tekrar lap.oldum yapışmalar acıldı..kit yoktu ama tup bebek öncesi doktorum gördu fakat bi şey olmaz dedi tüpe etki etmez dedi..yaptık vardır bi bildigi yoksa yapmazdı..işte deger 19cıktı17ye dustü..şimdi beklicem 3ay sonra denicme inş.
.iyi de ama özürlü bi sürü cocouk niye doğuyor o zaman onların vucudu niye atmıyor ki?baska bi sebepten bence embriyo tutunup dusuyor ama ne acaba bizler mi dikkatsiz davrandık sebep bulmam lazım bazı arkadaslarda birkaç kez böyle olmuş..
normal doğumlarda normal gebeliklerde neyse odur kabulümüz.ama burda tüp bebekte embriyolar araştırılıyor o yüzden dedid doktor.ama ben buna sadece nasip diyorum döllenmiş yumurta rahme yerleşiyor ama tutmuyor.buna sadece allah engel olabilir değil mi ?
aynen öyle canım en son bu sebep kalıyor geriye inş.bu tedavinde yuksek degerlerle sevinirsin.. haayırlısı olsun iinş..
rabbim bu tedavimde bana yardım ederde bebeklerim olur inşallah sonrada sıra sana gelir inşallah
ayyy bebeklerin mi ikiz mi koydular yoksa ay inş.ikisi de tutar ama su resimdeki sinirli oğlan bebege benzerse yandın sen bacımcok cektirecekelr sana be...
ilk transferde 2 konmuştu olmadı.bu transferdede 2 koncak inşallah ikiside tutar ben ikiz istiyom zaten 30 yaşındayım bu yaşa kadar olmadı oluca 2 tane olsun istiyorum Resimdeki çocuk hırslı o yüzden hırslı olup gelsin bebeklerim
Evet akşam midem bulanıyo deyince eşimde bi heyecanladı
Dur dedim daha bat a yılll var :)))
İnşallah yaaa hayırlısı hepimiz alalım şu müjdeleri :))
Evet türkçemize sahip çıkalım sloganı gibi oldu bu :)) güzelmiş :))
Eger öyleyse benim yumurtlama kaçmamış demektir
3 gündür akıntım var ama testte 2.cizgi yok gibi bişey :))