Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bi yazıya bakıyordumda yumurtlamanın tıbbı adı ovulasyon demek :)))
En çok kullandıgımız şey ama aklıma gelmedi :)

Neyse bu ay ki ovulasyonun olmadı hala diyim bari

Birden aa dedim erken belirti filan :) gerisini okuyunca anladımki şaka :) inşallah başka sebeple oldugu günlerde gelir :)

Onuda cümle içinde kullanmak zor ya :) boşver biz en iyisi yumurtlamayı kullanalım, türkçe en azından :))

Yum deyin kisaca :) yumuslariniz bu ay dollenmeye hazir ve nazir olsun insallah.....Rabbim idrar testinde cift cizgi gormeyi nasip etsin insallah.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ablalar ben 2 gündür ara ara lekeler görüyorum 4 defa geldi kahverengi silik pembe koyu kırmızı renkler. Hic böyle olmazdı gecen ay 1 kere geldi şimdi böyle oldu adetim bittikten sonra ki 5.gunum bugün

amannn adet olmadın dimi halaaaa :))
İnşallah da olmazsın dua ediyorum senin için :))

Canım evde kafayı yerim diye dışarı attım bugün kendimi daha yeni geldik eve yok henüz olmadım çok teşekkür ederim tatlım bende sana dua edecem yarında olmayıııımmm lütfen

Ablalar ben 2 gündür ara ara lekeler görüyorum 4 defa geldi kahverengi silik pembe koyu kırmızı renkler. Hic böyle olmazdı gecen ay 1 kere geldi şimdi böyle oldu adetim bittikten sonra ki 5.gunum bugün
Niçin böyle olmuş olabilir ?

Canım evde kafayı yerim diye dışarı attım bugün kendimi daha yeni geldik eve yok henüz olmadım çok teşekkür ederim tatlım bende sana dua edecem yarında olmayıııımmm lütfen

Hayırlı haberini bekliyoruz inşallah aramızdan biri daha bebişine kavuşur :)

Hayırlı haberini bekliyoruz inşallah aramızdan biri daha bebişine kavuşur :)

İnşallah inşallah ama çok korkuyorum heran olacakmışım gibi karın ağrım var bide 23 ünda yaptırdığım kan ve 26 sında yaptığım idrar testlerinin negatif olması ümitlenmeme çok engel ama yinede bir ümit oluştu ne yalan söyliyim(

Kızlar Allah rızası için dua edin bana bugünüda atlatıyım ve yarın kan veriyim gebe olduğumu öğreniyim lütfen

Geçen ay benim de öyle olmuştu 3 gün gecikmişti ben de çok heveslenmiştim test yaptırdım negatif çıkmıştı ama sonra oldum maalesef Ben de olacağımı hissediyordum karın ağrım bel ağrım vardı ama çok da beklenti içinde olma o zaman canım sonra hayalkırıklığı çok fena oluyor

Geçen ay benim de öyle olmuştu 3 gün gecikmişti ben de çok heveslenmiştim test yaptırdım negatif çıkmıştı ama sonra oldum maalesef Ben de olacağımı hissediyordum karın ağrım bel ağrım vardı ama çok da beklenti içinde olma o zaman canım sonra hayalkırıklığı çok fena oluyor

Benim aslında tam geçmiş bile sayılmaz normaldede 27-28 günde bir olurum zaten bugün daha 28. Günüm olacam çok belli yani heran alacak gibi

sen iki tarafada yat en iyisi önce sağ sonra sola ben öyle yapıyorum,macera iyidir:)
Buarada bugün benim batım henüz bişey yok o çıkan bütün negatif testlere rağmen ümitlendim ama saçmalıyorum demi olunca daha büyük hayal kırıklığı olcam şimdi
neden saçmalıyasın hamile olabilirsin

Tatlım peki özelde fiyatlar nasıl? Ben Çanakkale'deyim şuan burada özel olarak sadece Anadolu Hastanesi var.
Hormon tahlili yaptırsam kaça patlar bana acaba? Fikrin var mı?

Canım devlette iyi doktorlarda var şansına kalmış ama araştırabilirsin netten bak mesela yaşadığın şehirde ki doktorlar hakkında ki yorumlara, özel hastaneye gelince bende Anadolu hastanesine gidiyorum hemen hemen her şehirde var, 37 liraydı muayene ücreti daha yeni 60 oldu, ilgi gzüel oluyor tabi ki, devlette ki gibi 5 hasta birden girmiyor içeriye tahlilerde ücretsiz canım muayene ücretine dahil onlar devlette alıyorlar tahlil ücretini, hormon tahlili için adetinin 3. günü gitmen en doğrusu o zaman bakılıyor her şeye çünkü, yumurtlama olduğunu anlamak içinde yumutlamadan sonra ki 7. gün gidip progesteron hormonuna baktırıyorsun
Günaydın kizlaaarrrr adet oldum çok mutluyum oleyyyyyyy yarin tup bebegime basliyorum insallah mayis 20 gibi belli olur hersey.yinede listeye eklerseniz sevinirim :)
hadi canım hayırlı güzel geçsin bu sürecin inşallah sağlıkla tutunur bebeklerin sana
burun tıkanıklığı erken hamilelik belirtisi değil canım ilerleyen dönemlerde oluyor o ama bel ağrısı gebelik belirtisi inşallah gebesindir
canım yumurta akı var ya yumurtlama akıntısı aynen öyle oluyor ve uzuyor 10 cm kadar uzar kopmaz, biraz iğrenç ama mesela benim 11. gün falan gelir o akıntı yumurtlamam 16. gün olur
had hayırlısı inşallah artar o değer

tam yazacaktım bulmuşsun yumyum deyin canım en güzeli
Kızlar Allah rızası için dua edin bana bugünüda atlatıyım ve yarın kan veriyim gebe olduğumu öğreniyim lütfen

inşallah gebesindir canım sağlıkla hayırla gelsin

Bi arkadaşıma böyle olmuş ve sonra hamile olduğunu öğrenmiş . Test yapmışmıydın?

canım yumurta akı var ya yumurtlama akıntısı aynen öyle oluyor ve uzuyor 10 cm kadar uzar kopmaz, biraz iğrenç ama mesela benim 11. gün falan gelir o akıntı yumurtlamam 16. gün olur

Canım iğrenç filan napalım ancak anlıyoruz :)). Yani o akıntıyı gördükten 5 gün sonra filanmı yumurtluyorsun, peki onu nerden anlıyorsun,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…