Eğer adetin geciktiyse çıkar bence ama pel tecrübeli değilim yani tamda bilmiyorum :). Canım ben bikaç aydır istiyordum ama bu ay denemeye başladık, geçen ay bi kere denemiştik ama o zaten yumurtlama zamanımdan geçti. sen ne zamandır istiyorsun?
Öncelikle olumsuz düşünceleri bi kenara bırakmalısın
Şimdi en kötü ihtimalden başlarsak düşünmeye; bu ay da olmadı varsayalım ki adet olman lazım ama bu stresle adetinde gecikir kiiiiii bu da bir daha ki ayını etkiler....
Ovu testi olayı degişikmiş (bende bu ay ilk kez kullanıyorum :)) ) bugün 18.günüm hala çift cizgi yok hatta 2.cizgi yok :)
Nasipte varsa tek ilişki ile bile olur bunu unutmamak lazım yaa:)
Tabi iyi ihtimalle farkında olmadan bu ay tutturmuşsundur ve şuan adetinin geçmesi hayırlı bi haberin müjdesidir :) ama stres hormonlarını etkiler ve şuan sana tutunma cabasında olan bi canı zor durumda bırakır(
Rabbim herşeyin en iyisini bilendir hayırlı bi zamanda vericek inşallah
Bilimsel bi adı varsa memnun olurum :)
Yumurtladım falan dediğimde komik geliyo bunca aydır alışamadım ya huu :))
Bu arada başım dönüyo midem bulanıyoo
ama sadece maruz kaldıgım yogun deterjandan :)))
Bi yazıya bakıyordumda yumurtlamanın tıbbı adı ovulasyon demek :)))
En çok kullandıgımız şey ama aklıma gelmedi :)
Neyse bu ay ki ovulasyonun olmadı hala diyim bari
Şimdi en kötü ihtimalden başlarsak düşünmeye; bu ay da olmadı varsayalım ki adet olman lazım ama bu stresle adetinde gecikir kiiiiii bu da bir daha ki ayını etkiler....
Ovu testi olayı degişikmiş (bende bu ay ilk kez kullanıyorum :)) ) bugün 18.günüm hala çift cizgi yok hatta 2.cizgi yok :)
Tabi iyi ihtimalle farkında olmadan bu ay tutturmuşsundur ve şuan adetinin geçmesi hayırlı bi haberin müjdesidir :) ama stres hormonlarını etkiler ve şuan sana tutunma cabasında olan bi canı zor durumda bırakır(
Ay canım ne güzel yazmışsın ya. Çok iyi motive ettin beni. Allah senden razı olsunyarın sabah ilk idrarla Rabbim nasip ederse test yapicam insaallah. Hayırlı haberi veririm insaallah sizede hadi hayırlı geceler.. Rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.. Amin..
amannn adet olmadın dimi halaaaa :))
İnşallah da olmazsın dua ediyorum senin için :))
Canım evde kafayı yerim diye dışarı attım bugün kendimi daha yeni geldik eve yok henüz olmadım çok teşekkür ederim tatlım bende sana dua edecem yarında olmayıııımmm lütfen
Günaydın kızlar.
Bugün 9.10'da randevum var.
dua edin bana kötü bişey çıkmasın.
Aaa aglama arkadasim hos diyene bak bende tam bir sulugozum bazen insanin ici cosuyo iste amin canim
Hayırlı haberini bekliyoruz inşallah aramızdan biri daha bebişine kavuşur :)
İnşallah inşallah ama çok korkuyorum heran olacakmışım gibi karın ağrım var bide 23 ünda yaptırdığım kan ve 26 sında yaptığım idrar testlerinin negatif olması ümitlenmeme çok engel ama yinede bir ümit oluştu ne yalan söyliyim(
İnşallah inşallah ama çok korkuyorum heran olacakmışım gibi karın ağrım var bide 23 ünda yaptırdığım kan ve 26 sında yaptığım idrar testlerinin negatif olması ümitlenmeme çok engel ama yinede bir ümit oluştu ne yalan söyliyim(
Geçen ay benim de öyle olmuştu 3 gün gecikmişti ben de çok heveslenmiştim test yaptırdım negatif çıkmıştı ama sonra oldum maalesefBen de olacağımı hissediyordum karın ağrım bel ağrım vardı ama çok da beklenti içinde olma o zaman canım sonra hayalkırıklığı çok fena oluyor
sen iki tarafada yat en iyisiBöyle yapmamalısın
Sonuçta annenin stres ve gerginliğini o minikte hissediyo ve sen ona güvenmezsen o sana nasıl tutunsun ama dimi annesi
Hem nasıl zannedersek öyle olur ve ben inanıyorum saglıklı bi evladın olucak ve "kızlaaarrr bebeğim kucagımda" dediğin günler gelicek bizde seninle sevinicez :)))
Hadi keyfini çıkar bu güzel günlerinn
Aynenn bende öyle testler gelir gelmez 1 gün önceden başladım ama benim testler bi tuhaf ilk gün daha belirgindi 4 gündür yapıyorum gittikçe kayboldu :)
adet dönemim uzun olmasa kaçırdım dicem ama akıntılarım bile daha dün başladı hadi hayırlısı bakalım :)))
Rabbim gönlüne huzur kalbine mutluluk veee içine bi can versinde hayırlısı ile bu mutlulugu hepimiz yaşalım arkadaşım
İmtihanını mükafata ceviren kullardan eylesin rabbim seni....
Değiştirdim bile :)
deee öyleee çok var diye şimdiden hesaplara girme...
Şöyle düşün önünde tamamen bomboş ve senin değerlendireblecegin hayırlı bi ay var ve sen elinden gelen herşeyi yapabilirsin :)
merak etme bat ı birlikte beklicez hiiç üzülmee arkadaşım güçlü ol :)
Nedense bunu okuyunca bi anda sesli bi şekilde "aferim sana" dedim :)) sonra da güldüm :)
Ne biliyim ben olsam beklerdim yaa yine de sen daha iyi bilirsin tabi ki hakkında hayırlısı olsun inşallaah
Ya dün solda batma vardı ama gece sağda batma olmaya başladı bende sağa döndüm bu sabah kalktım yine solda batma çift tarafta mı yumurtluyorum nedirr
Ya ateş yönteminden bu ay geçmiş yumurtlama dönemindeyim şuan bu ay olmazsa bi daha ki ay doktora gidip ateş yöntemini denerim :))
Her ay farklı bi macera yaaaa
neden saçmalıyasın hamile olabilirsinBuarada bugün benim batım henüz bişey yok o çıkan bütün negatif testlere rağmen ümitlendim ama saçmalıyorum demi olunca daha büyük hayal kırıklığı olcam şimdi
Canım haklısın da ne bileyim kanda da çıkmayınca insan artık olmadığına inanıyor haliyle.
Bir de zaten ilk ay olduğu için fazla ihtimal de vermedim galiba. Yarın 9.10'da randevum var bakalım ne çıkacak tahlillerimde.
Bir de aklıma şu takıldı. Acaba devlet hastanesinden randevu almakla doğru mu yaptım. Malum pek ilgilenmiyorlar.
Daha önce gittiğimde başka bir dr'dan randevu almıştım yine devlet hastanesinde. Adet olmadığımı ve zaten hormonlarımda bozukluk olduğunu söyledim ve test istedim. Adam bana hormon tahliline gerek yok dediNerden biliyorsun ki gerek olmadığını. Ve sadece 3 dakikalık bir konuşmaydı ve gönderdi beni. Doğum kontrol hapına devam et dedi.
Yine öyle olacak diye çok çekiniyorumArtık ilaç kullanmadan bi tahlil yapsın biraz ilgilensin istiyorum. Bu sefer bir bayan dr'a aldım randevu ama hala tereddütteyim
Tatlım peki özelde fiyatlar nasıl? Ben Çanakkale'deyim şuan burada özel olarak sadece Anadolu Hastanesi var.
Hormon tahlili yaptırsam kaça patlar bana acaba? Fikrin var mı?
Canım devlette iyi doktorlarda var şansına kalmış ama araştırabilirsin netten bak mesela yaşadığın şehirde ki doktorlar hakkında ki yorumlara, özel hastaneye gelince bende Anadolu hastanesine gidiyorum hemen hemen her şehirde var, 37 liraydı muayene ücreti daha yeni 60 oldu, ilgi gzüel oluyor tabi ki, devlette ki gibi 5 hasta birden girmiyor içeriyeHiç önemli değil tatlım. Denemen yeter çok teşekkürler.
Canım ben de geçen yaz sana çok yakındım Batman'daydık eşimle. Ailesini ziyarete gittik.
Ben orada Medical Park'a gittim ve hormon tahlillerimi yaptırdım. Benden sadece 30 tl aldılar şok olmuştum.
Şuan internette araştırıyorum. Net olmamakla beraber 300 tl küsür rakam çıkıyor. Acaba diyorum sigortasız mı böyle yoksa hastaneden hastaneye mi fark ediyor.
Eğer o fiyat tutacaksa şuan verme imkanım yok çünkü.
hadi canım hayırlı güzel geçsin bu sürecin inşallah sağlıkla tutunur bebeklerin sanaGünaydın kizlaaarrrr adet oldum çok mutluyum oleyyyyyyy yarin tup bebegime basliyorum insallah mayis 20 gibi belli olur hersey.yinede listeye eklerseniz sevinirim :)
burun tıkanıklığı erken hamilelik belirtisi değil canım ilerleyen dönemlerde oluyor o ama bel ağrısı gebelik belirtisi inşallah gebesindirDün ve bugün sabah kalktığımda burnum tıkalıydı ve bugün belimin alt kısmında inanlmaz bir ağrı vardı sabah kalktığımda, intertte araştırdım burun tıkanıklığı veya burun kanaması erken hamilelik belirtisi olabiliyormuş, böyle bir belirti yaşayan var mı? ben sanırsam dayanamıcam adetimden bir gün önce test yapıcam, bir yandan da erken mi olur diye düşünüyorum,?????
canım yumurta akı var ya yumurtlama akıntısı aynen öyle oluyor ve uzuyor 10 cm kadar uzar kopmaz, biraz iğrenç amaYa bide akıntı dan anlıyor ya millet yumurtladıgını filan, onu nasıl beceriyorlar, kaç gündür bakıp duruyorum anlamadım bişey ama şunu farkettim 2 gün öncesine kadar sık sık geliyordu 2 gündür kesildi, tabi bu neye işaret onu anlamadım :))
had hayırlısı inşallah artar o değerKızlarrr dayananayıp kan testi yaptım 2 çıktı sonuç Dr yok da dıyemem var da dıyemem çok erken yaptırdın o yüzden 3 Mayıs tekrar gel dediii ya bı yanım umutlanma dıyo bı yanım kutlama yapıyor Cook heyecanlıyımmm gel 3 mayıss gellllll
Bilimsel bi adı varsa memnun olurum :)
Yumurtladım falan dediğimde komik geliyo bunca aydır alışamadım ya huu :))
Bu arada başım dönüyo midem bulanıyoo
ama sadece maruz kaldıgım yogun deterjandan :)))
tam yazacaktım bulmuşsunBi yazıya bakıyordumda yumurtlamanın tıbbı adı ovulasyon demek :)))
En çok kullandıgımız şey ama aklıma gelmedi :)
Neyse bu ay ki ovulasyonun olmadı hala diyim bari
Kızlar Allah rızası için dua edin bana bugünüda atlatıyım ve yarın kan veriyim gebe olduğumu öğreniyim lütfen
Ablalar ben 2 gündür ara ara lekeler görüyorum 4 defa geldi kahverengi silik pembe koyu kırmızı renkler. Hic böyle olmazdı gecen ay 1 kere geldi şimdi böyle oldu adetim bittikten sonra ki 5.gunum bugün
Niçin böyle olmuş olabilir ?
canım yumurta akı var ya yumurtlama akıntısı aynen öyle oluyor ve uzuyor 10 cm kadar uzar kopmaz, biraz iğrenç amamesela benim 11. gün falan gelir o akıntı yumurtlamam 16. gün olur