Bence tek derdimiz o olsun dicem olmıcak :)
Oda mühim bi dert
Şuan bile o konuda problemli oldugum düşünülürse işim zor :))
kızlar merhabalarsabah doktoruma gittim muayenemi oldum.bugün tüp bebek için iğnelerime başlıyorum nasipse bu sefer yüzüm güler inşallah
kızlar merhabalarsabah doktoruma gittim muayenemi oldum.bugün tüp bebek için iğnelerime başlıyorum nasipse bu sefer yüzüm güler inşallah
mühim tabiii, kilo vermek hiç kolay değil yavv. canım şuan hazır hamile değilken dikkat edip kilo versek, işimizi bayagı kolaylaştırmış oluruz
inşallah canım, Rabbim olumlu sonuçlar almanı nasip etsin :)
Bu arada avatarlı halin degişik geldi :))
Ama yakışmış pek bi zarif duruyor bayan :)))
inşallah canım, Rabbim olumlu sonuçlar almanı nasip etsin :)
canım tahminen 10 gün iğne olacağım ondan sonra bakalım neler olacak.bu sefer içim kıpır kıpır inşallah 9 ay adet olmam bidahaAyyy hadi inşalah yaaa :)
Ne kadar sürecek bu igneler ?
Ayy inşallah bi daha ki bat ın gelmez yaaaa :))
allah razı olsun arkadaşım inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz
Rabbim inssllah hayirli evlatla nasip etsin pozitif olur insallah ::)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
sağol :). bi animasyon var Frozen diye onu izledimde bu karakteri kendime benzetmiştim, ama aslında kızıl saçlı internette kahverengi saçlı halini görünce aa aynı ben dedim aldım :) şimdi akşama ne pişirsem diye düşünüyorum yaa bari ondada birbirimize danışalım
allah razı olsun arkadaşım inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz
canım tahminen 10 gün iğne olacağım ondan sonra bakalım neler olacak.bu sefer içim kıpır kıpır inşallah 9 ay adet olmam bidaha
hayırlısı olsun canım inşallah :). bu arada kaç yaşındasın neredensin sen :)
Ne güzel bu enerjiyi hiç kaybetme inşallaahhh :)
canım 30 yaşındayım ben ankarada oturuyorum.çikolata kisti sorunum var.ameliyat falan oldum.baya normal yoldan denedik aşılama oldum tüp bebek denedim.ama hiç sonuç alamadım.bakalım ikinci kez tüp bebek yaptıracağım inşallah rabbim sesimi duyar
Güzelmiş yakışmış :)) demekki sende bayaga güzelsiinn
Bende henüz yapmadım ama buzlukta fasulyem vardı zeytinyağlı yaparım sanırım :)
inşallah canım, rabbim zaten sesini duyuyor ama belki sabretmeni isteyip sana daha hayırlısını vermek için bekliyordur :) belki ikizlerin olur
canım çok sağol konu açanlar hep gebe bak sıra sende ona göre
ellerine sağlık canım :), ben daha çok karakter olarak kendime benzetmiştim ama neyseeegüzelim diyelim güzel olalım
zaten bu kadar bekledikten sonra ikiz üçüz farketmez diyoruz biz
zaten bu kadar bekledikten sonra ikiz üçüz farketmez diyoruz biz
sen ne yemek düşünüyorsun :)