Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlar merhabalar sabah doktoruma gittim muayenemi oldum.bugün tüp bebek için iğnelerime başlıyorum nasipse bu sefer yüzüm güler inşallah

Bence tek derdimiz o olsun dicem olmıcak :)
Oda mühim bi dert
Şuan bile o konuda problemli oldugum düşünülürse işim zor :))

mühim tabiii, kilo vermek hiç kolay değil yavv. canım şuan hazır hamile değilken dikkat edip kilo versek, işimizi bayagı kolaylaştırmış oluruz

kızlar merhabalar sabah doktoruma gittim muayenemi oldum.bugün tüp bebek için iğnelerime başlıyorum nasipse bu sefer yüzüm güler inşallah

Ayyy hadi inşalah yaaa :)
Ne kadar sürecek bu igneler ?
Ayy inşallah bi daha ki bat ın gelmez yaaaa :))

mühim tabiii, kilo vermek hiç kolay değil yavv. canım şuan hazır hamile değilken dikkat edip kilo versek, işimizi bayagı kolaylaştırmış oluruz

Bence deeee :)
ama gel de bunu yemeyi aşk kabul eden mideme sor

Bu arada avatarlı halin degişik geldi :))
Ama yakışmış pek bi zarif duruyor bayan :)))

sağol :). bi animasyon var Frozen diye onu izledimde bu karakteri kendime benzetmiştim, ama aslında kızıl saçlı internette kahverengi saçlı halini görünce aa aynı ben dedim aldım :) şimdi akşama ne pişirsem diye düşünüyorum yaa bari ondada birbirimize danışalım

inşallah canım, Rabbim olumlu sonuçlar almanı nasip etsin :)

allah razı olsun arkadaşım inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz
Ayyy hadi inşalah yaaa :)
Ne kadar sürecek bu igneler ?
Ayy inşallah bi daha ki bat ın gelmez yaaaa :))
canım tahminen 10 gün iğne olacağım ondan sonra bakalım neler olacak.bu sefer içim kıpır kıpır inşallah 9 ay adet olmam bidaha

Rabbim inssllah hayirli evlatla nasip etsin pozitif olur insallah ::)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Güzelmiş yakışmış :)) demekki sende bayaga güzelsiinn
Bende henüz yapmadım ama buzlukta fasulyem vardı zeytinyağlı yaparım sanırım :)

allah razı olsun arkadaşım inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz

canım tahminen 10 gün iğne olacağım ondan sonra bakalım neler olacak.bu sefer içim kıpır kıpır inşallah 9 ay adet olmam bidaha

Ne güzel bu enerjiyi hiç kaybetme inşallaahhh :)

hayırlısı olsun canım inşallah :). bu arada kaç yaşındasın neredensin sen :)

canım 30 yaşındayım ben ankarada oturuyorum.çikolata kisti sorunum var.ameliyat falan oldum.baya normal yoldan denedik aşılama oldum tüp bebek denedim.ama hiç sonuç alamadım.bakalım ikinci kez tüp bebek yaptıracağım inşallah rabbim sesimi duyar

inşallah canım, Rabbim zaten sesini duyuyor ama belki sabretmeni isteyip sana daha hayırlısını vermek için bekliyordur :) belki ikizlerin olur

Güzelmiş yakışmış :)) demekki sende bayaga güzelsiinn
Bende henüz yapmadım ama buzlukta fasulyem vardı zeytinyağlı yaparım sanırım :)

ellerine sağlık canım :), ben daha çok karakter olarak kendime benzetmiştim ama neyseee güzelim diyelim güzel olalım

canım çok sağol konu açanlar hep gebe bak sıra sende ona göre

Ayyyy inşallaaahhh :))
bende bu ay müjdeyi alırsam inanıcam bu toteme yaaa
Hep beraber sevinelim bu ay inşallaah :)

ellerine sağlık canım :), ben daha çok karakter olarak kendime benzetmiştim ama neyseee güzelim diyelim güzel olalım

sen ne yemek düşünüyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…