- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Boşver canım ya..
Alttan muayene niye o kadar karşısın ki ?
SGK anlaşmalı mıydı canım? Tamamen özel mi?
canım işin zor o zaman ya ben kaç kere alttan muayene oldum hatırlamıyorum sayısını umarım bebeğin seni bekletmeden ve yormadan gelir..
anlaşmalıydı canım
tıp merkezine yaptırdım
SGK anlaşmalı mıydı canım? Tamamen özel mi?
senin olduğun yeri bilmiyorum ama ben istanbuldayımCanım özel hastanede o kadar tutmaz sanırım.
bide tabi şöyle bi durum var
önce muayene oluyosun doktor yazıyo hormon testlerini
bide muayeneye para veriyosun onada 50 tl verdim
anlıcan bana 250ye patladı
Valla hakkımızda hayırlısı :)
30 tane test aldım yap yap bitmezz :)
Bu akşam 6.yı yapcam bakalım 2.cizgiyi bekliyoruz :)
Kızlar hayırlı haftalar öncelikle birsürü test istedi doktorum onlarla uğraşıyorum şu ara genetik kromozom hormon testleri protein kan sayımı folik asit b12..........................diye uzuyor liste sonuçlar 15 gün sonra çıkacak bakalım neyle karşılaşacağım Allah ne verirse hayırlısını versin bu arada bu ay ki regl çok az geldisalı günü tekrar dr randevum var kist için çağırdı
merhaba kızlarrrrrr..
Bu ay hiç takmadım şu hamilelik işini çokda yoğun geçti günlerim, öyle ilişki günlerine de dikkat edemedim pek o yüzden. bakalım ne olacak ama merak ediyorum..
Unibbuke canım sen nasılsın?
Vajinismustum ben canım.
Çok fazla canım ben Medical Park'ta tamamını 30 tl'ye yaptırdım geçen yaz.
cidden bitmez o kadar test yaa, sen kız mı istiyorsun erkek mi :)
ya 30 lusu daha uygundu :))
Bu ay olmazsa bi daha ki ay da kullanırım artık
Tabi herşeyden önce saglıklı olsun en önemlisi bu :)
ama yalan söyleyemem gönlümden ilk başta kız geçiyordu ilk çocugum kız olsundu ama son bi kaç aydır rüyamda hep erkek gördüm bazı arkadaşlarda beni rüyasında erkek bebekle görmüş sonra bu fikrede ısındım :))
Bunları bi kenara bırak bu aralar aklımda acaba ikizim olur mu var
o fikre bile kendimi ısındırdım olsa şaşırmam yani :))
Hakkımızda hayırlısı ama sanki ilk bebeğim erkek olcak gibi hissediyorum :)
(ne uzun anlattım biri sorsa diye mi bekliyordum neee :))) )
sen ne istiyorsun bakalım :)
bende kız istiyorum ama erkek olcakmış gibi hissediyorum
rüyamdada erkek bebek hazırlığı yaparken gördüm kendimi ama tavandan kız bebek süsü sallnıyodu bana kızın olcak dermiş giibi
Allah eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versin hepimize
ya 30 lusu daha uygundu :))
Bu ay olmazsa bi daha ki ay da kullanırım artık
Tabi herşeyden önce saglıklı olsun en önemlisi bu :)
ama yalan söyleyemem gönlümden ilk başta kız geçiyordu ilk çocugum kız olsundu ama son bi kaç aydır rüyamda hep erkek gördüm bazı arkadaşlarda beni rüyasında erkek bebekle görmüş sonra bu fikrede ısındım :))
Bunları bi kenara bırak bu aralar aklımda acaba ikizim olur mu var
o fikre bile kendimi ısındırdım olsa şaşırmam yani :))
Hakkımızda hayırlısı ama sanki ilk bebeğim erkek olcak gibi hissediyorum :)
(ne uzun anlattım biri sorsa diye mi bekliyordum neee :))) )
sen ne istiyorsun bakalım :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah testlerin tahlillerinde bi sorun çıkmazda tez zamanda alırsın müjdeyiii :)
Seni görmek ne güzeeeellllll
İyiyim hamdolsun sen nasılsın ?
Bende ovu testi yapmama ragmen bu ay o kadar boşladım ki dediğin gibi ilişki falan bile olmadı hayırlısı yaaa nasipte varsa olur diyorum :)
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?
aynen canım nasip artık ne diyelim.. regl günü yaklaşınca basıyor stres sadeceaklım sizlerdeydi hep canım şehir dışındaydık bizde.güzel gidiyor çok şükür canım..
ilk başlarda bende kız çocuk diye ölüyodum :) onunla birlikte kurabiyerler yaptıgımızı filan hayal ediyordumsüslenip püsleniriz filan diye düşünüyodum hatta eşimde kız istiyor ilk çocugu. tabi o zamanlar denemelere başlamamıştık, son bir iki aydır erkek bebek rüyamda görmeye başladım bende, ve şimdide erkek istiyorum kapımız ikisinede açık önce hangisi gelmek istersee
aynen canım nasip artık ne diyelim.. regl günü yaklaşınca basıyor stres sadeceaklım sizlerdeydi hep canım şehir dışındaydık bizde.güzel gidiyor çok şükür canım..
Ayy bu konuda da aynıyız desenee :)
Benim eşimde ilk çocukta kızdan yana ama dediğin gibi rabbim hangisini nasip ederse canımız odur yaa :)
Ayy bu konuda da aynıyız desenee :)
Benim eşimde ilk çocukta kızdan yana ama dediğin gibi rabbim hangisini nasip ederse canımız odur yaa :)
Farklı şeylerle meşgul olman iyi yaa en azından kafan bebekte olmadıgı için hamilelik daha kolay olurrrr :))
Senin bat ın yaklaştı bayaga :)
hadi inşallah önce sen bi hafta sonra da ben veririz müjdeyi :)
kısmet bakalım :)sonradanda derdimiz hamilelik kiloları olur :)
Kızlar çok yoğun bel ağrısı cekıyorum karnımın altı sızlıyor adet olacağım belki ama sabah zor çıktım yataktan su hafta çabuk geçer inşallah ya
inş tatlım yaaartık müjde verelim bizde o heyecanı paylaşalım peş peşe canım ovu testinden memnun musun peki?