Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hakkında hayırlısı olsun inşallah testlerin tahlillerinde bi sorun çıkmazda tez zamanda alırsın müjdeyiii :)

Seni görmek ne güzeeeellllll
İyiyim hamdolsun sen nasılsın ?
Bende ovu testi yapmama ragmen bu ay o kadar boşladım ki dediğin gibi ilişki falan bile olmadı hayırlısı yaaa nasipte varsa olur diyorum :)
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?

Vajinismustum ben canım.

(
Üzgünüm bilmeden konuştum...

Umarım madden manen zorlanmadan hayırlısı ile müjdeyi alırsın arkadaşım

Çok fazla canım ben Medical Park'ta tamamını 30 tl'ye yaptırdım geçen yaz.

aslında öyle olması lazım sağlık bu sonuçta
ben devlet hastanesinde bi smear yaptırayım dedim sonucunu alamadım
4-5 kere gittim yok doktorunuz dolu , yok artık gebelere bakıyo size bakamaz patalojiye gidin dediler
gittim bu saatte verilmez şu saatte gelin cart curt
dahada gitmedim özele gittim o yüzden 1 günde aldım tüm sonuçlarımı

cidden bitmez o kadar test yaa, sen kız mı istiyorsun erkek mi :)

ya 30 lusu daha uygundu :))
Bu ay olmazsa bi daha ki ay da kullanırım artık
Tabi herşeyden önce saglıklı olsun en önemlisi bu :)
ama yalan söyleyemem gönlümden ilk başta kız geçiyordu ilk çocugum kız olsundu ama son bi kaç aydır rüyamda hep erkek gördüm bazı arkadaşlarda beni rüyasında erkek bebekle görmüş sonra bu fikrede ısındım :))

Bunları bi kenara bırak bu aralar aklımda acaba ikizim olur mu var
o fikre bile kendimi ısındırdım olsa şaşırmam yani :))

Hakkımızda hayırlısı ama sanki ilk bebeğim erkek olcak gibi hissediyorum :)

(ne uzun anlattım biri sorsa diye mi bekliyordum neee :))) )

sen ne istiyorsun bakalım :)

bende kız istiyorum ama erkek olcakmış gibi hissediyorum
rüyamdada erkek bebek hazırlığı yaparken gördüm kendimi ama tavandan kız bebek süsü sallnıyodu bana kızın olcak dermiş giibi
Allah eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versin hepimize

Amin inşallaaah :)
Erkek bebek nedense uzak geliyodu bana ama şimdi bayaga bayaga ısındım :)
Rabbim saglıkla nasip etsin de kız,erkek tek ikizzz ne verirse elhamdülillah :))

ilk başlarda bende kız çocuk diye ölüyodum :) onunla birlikte kurabiyerler yaptıgımızı filan hayal ediyordum süslenip püsleniriz filan diye düşünüyodum hatta eşimde kız istiyor ilk çocugu. tabi o zamanlar denemelere başlamamıştık, son bir iki aydır erkek bebek rüyamda görmeye başladım bende, ve şimdide erkek istiyorum kapımız ikisinede açık önce hangisi gelmek istersee

Ayy bu konuda da aynıyız desenee :)
Benim eşimde ilk çocukta kızdan yana ama dediğin gibi rabbim hangisini nasip ederse canımız odur yaa :)

aynen canım nasip artık ne diyelim.. regl günü yaklaşınca basıyor stres sadece aklım sizlerdeydi hep canım şehir dışındaydık bizde.güzel gidiyor çok şükür canım..

Farklı şeylerle meşgul olman iyi yaa en azından kafan bebekte olmadıgı için hamilelik daha kolay olurrrr :))
Senin bat ın yaklaştı bayaga :)
hadi inşallah önce sen bi hafta sonra da ben veririz müjdeyi :)

Kızlar çok yoğun bel ağrısı cekıyorum karnımın altı sızlıyor adet olacağım belki ama sabah zor çıktım yataktan su hafta çabuk geçer inşallah ya

inş tatlım yaa artık müjde verelim bizde o heyecanı paylaşalım peş peşe canım ovu testinden memnun musun peki?

kısmet bakalım :)sonradanda derdimiz hamilelik kiloları olur :)

Bence tek derdimiz o olsun dicem olmıcak :)
Oda mühim bi dert
Şuan bile o konuda problemli oldugum düşünülürse işim zor :))

Kızlar çok yoğun bel ağrısı cekıyorum karnımın altı sızlıyor adet olacağım belki ama sabah zor çıktım yataktan su hafta çabuk geçer inşallah ya

İnşalah hayırlı haberin müjdesidir bunlar canım yaa az daha sabret vuslat yakın

inş tatlım yaa artık müjde verelim bizde o heyecanı paylaşalım peş peşe canım ovu testinden memnun musun peki?

Ayy inşallaah yaa :)
Testlerden ben bişey anlamadım yani öylesine laf olsun diye yapıyorum desem yeridir:)
15.gün başlamam gerekirken bi gün erken başladım 14 15 de silik çizgi çıktı 16 17 de kayboldu cizgi bugün 19. yapıcam bakalım ne olacak :)
Yani herkesin ki git gide koyu olur benim ki kayboluyo :)
anlamadım bişey ama pekte takılmıyorum buna eski usul akıntı ve kasık batmalarını takip ediyorum bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…