Eyyyyy topigiminnnn güzidee misafirleriiiiiiiii
Nerelerdesiniz ya huuuu :)
cemreee özgeeee mmssss bizmuuuttttt :)
hatiiinnnn hala gizliden gizliden mi izliyosun gelsene ya huu :)
ve ismini sayamadıgım kıymetli yoldaşlarıımmmmmmm
(Sanırsın forum başkanlıgna adaylıgımı koyacam)
Yok canim sadece dogdum orada ama akrabalarim orada :) canim tüp bebek uzun bi süreç degil 12 gün igne oluyosun sonra transfer oluyor bu kadar :)
canım ben buralardayım merak etmeegizli değil ya sessiz takipciyim ben sizleri dinliyorum belirti filan olmaya başlarsa yazacamda, şuanda çalışma aşamasındayız bacım ama bilmiyorum yaa sanki bu ay olmayacak gibi , hayırlısı olsun valla
Anladım akrabaları ziyarete gelirsen bende beklerim yarım saat ötendeyim :))
Vay bee ben tüp bebeği ne zor bişey sanırdım :)
Hakkaten cahilmişim
Şöylee bi ay sürüyo işlemler sanıyordum :))
Hayırlısı ile bu sefer olur inşallaaah
Şurda kalmış 10 günün :))
3 4 gün sonra başlar vucudun belirti haykırmaya
şaka bi yana herşey nasip olmayacak dediğimiz anda oluyo bazen hayırlısı inşallah seninde öyle olur :)
Bende bu ay olmıcak gibi hissediyorum ama umutsuz oldugumdan degil çalışma yapamadıgımızdan
Bu hikayeyi duyduğumda o kadar etkilendim o kadar ağladım ki Rabbime şükürler olsun ben suan böyle dyanabiliyorum inslh isyan etme noktasina gelmem
Bence de belirtilere aldanma ama gebelik oldugu halde bırak bir gün önceyi 5 6 gün hatta 10 gün geçipte çıkmayanlar var kendini çok üzüp yıpratmıcaksan ve umudunu da kaybetmiceksen yap test:)
( Ne kadar şartlı bi cümle oldu)
Evet bende öyle duymuştum hatta 3.gün yapıyolar galiba cogunlukla...hadi hayırlısı olsun hakkındaa:)
Tabi bu arada hala adet olmadıgını unutmamak gereeekk :)))
Ovulasyon testi işin makarası oldu resmenayy kız niye değerlendirmedin bu ayı :) şu ovulasyon testi kafanı karıştırdı galiba senin :44:
canım acelem yok Rabbim ne zaman isterse o zaman verir, dua etmek düşer bize
bide bi sorun olcak ya benim kafam şu konuda karışık, yumurtladığımız gün mü hamile kalma ihtimali en yüksek oluyor? ne kadar sürede yumurtlanıyor?
bide yumurtanın çatlaması var? yumurta kaç gün kalıyor içimizde? kafamda deli sorular:44:
yok üzülmem, bir daha ki yumurtlama dönemime derim herhal ama bu beklemek çok tuhafmış hakket, dün dr arayıp 07 mayıs a randevu bile aldım (dr randevusu dolu olur diye, ki öyleymiş gerçekten de)
Olmadım da canım ilaçsız pek olamıyorum zaten :)
Uhibbukeee sen beni topigini guzide misafirlerinden saymiosun galibaaaa hamisim die..e ben gidiim o zaman..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saka yaptim kusummm sakaaaaa :) gider miyim hic ben bi yerlere :) sizler icin dua ediorummm yanima gelin bana katilin die..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yumurtlama adet dönemi başladıktan sonra kaçıncı gün olur? Kaç gün sürer?
Kadınlarda adet döngüsünün ortasındaki günlerde yumurtlama olur. Yani örneğin 28 günde bir adet gören bir kadında 14. günde yumurtlama olur. Daha geç adet gören kadınlarda yumurtlama da geç olur mesela 35 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama yaklaşık 21. gün olur. Yani yaklaşık olarak yumurtlama hep adet kanaması başlamadan 14 gün önce olur.
Peki ne kadar sürer? Yumurtlama bir kaç gün süren bir olay değildir, bir anda yumurtlama olur ve biter. Ancak yumurta hücresi ortalama 24 saat yaşayabilir. Yani yumurta hücresi 24 saat yaşayabildiği için yumurtlama olduktan 1 gün sonra ilişki olsa da gebelik olabilir. Ancak yumurtlama olduktan 2-3 gün sonra cinsel ilişki olursa gebelik olamaz çünkü yumurta hücresi o zamana kadar canlılığını kaybetmiştir.
Erkeğin sperm hücresi ise ortalama 3 gün yaşar. Yani yumurtlama olmadan 2-3 gün önce bile ilişki olsa sperm 3 gün yaşayabileceği için yumurtlama olduğunda yumurta hücresini dölleyebilir.
Bu durumda örneğin ayın 10'unda yumurtlama gerçekleşen bir kadında ayın 7'si ve 11'i arasındaki ilişkilerde gebelik olma şansı vardır. Yani gebelik ihtimali olan dönem ortalama 5 gün olmuş (en fazla 7 gün) oluyor. Bu nedenle bebek isteyen çiftlere adetin orta döneminde bir hafta boyunca "iki günde bir" ilişkiye girmelerini öneriyoruz. Cinsel ilişki hergün değil, iki günde bir önerilir genellikle çünkü hergün ilişkiye girilmesi sperm sayısında ciddi azalmaya neden olur.
(Alıntı)
Ya bide akıntı dan anlıyor ya millet yumurtladıgını filan, onu nasıl beceriyorlar, kaç gündür bakıp duruyorum anlamadım bişey ama şunu farkettim 2 gün öncesine kadar sık sık geliyordu 2 gündür kesildi, tabi bu neye işaret onu anlamadım :))
Uhibbuke hislerim diyorki ben bu ay yumurtlama gününü kaçırdım :) çatladı gitti benimki :)
Kızlarrr dayananayıp kan testi yaptım 2 çıktı sonuç Dr yok da dıyemem var da dıyemem çok erken yaptırdın o yüzden 3 Mayıs tekrar gel dediii ya bı yanım umutlanma dıyo bı yanım kutlama yapıyor Cook heyecanlıyımmm gel 3 mayıss gellllll
Bende ovu testinden önce akıtı ve kasık batmaları ile anlıyordum :)
Mesela 2 gündür benimki de arttı :))
Benim hislerimde bu ay yumurtlamıcan diyo
Şaka bi yana ovu testine bakılırsa benmkide kaçtı git gide azaldı dün akşam 2.cizgi yoktu nerdeyse :)
Çok zorladım görmek için :)
wuuuuuuuuuuuuuuuu :)))
kısmeeenn müjde sayılır bu yaaa
ayy hadi inşallaahh mms yaa bende çok heyecanladım seninle birlikte 5 gün kaldıııı resmen ama bence 2 güzel bi rakam yaa :) normalde hep 0. şeklinde çıkmaz mı bu bile bi işaret :))
(Bi anda ocak ta 11.8 çıkan beta degerimi hatırladım ama negatifti tuhaaafff:44: ))
Yumurtlama adet dönemi başladıktan sonra kaçıncı gün olur? Kaç gün sürer?
Kadınlarda adet döngüsünün ortasındaki günlerde yumurtlama olur. Yani örneğin 28 günde bir adet gören bir kadında 14. günde yumurtlama olur. Daha geç adet gören kadınlarda yumurtlama da geç olur mesela 35 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama yaklaşık 21. gün olur. Yani yaklaşık olarak yumurtlama hep adet kanaması başlamadan 14 gün önce olur.
Peki ne kadar sürer? Yumurtlama bir kaç gün süren bir olay değildir, bir anda yumurtlama olur ve biter. Ancak yumurta hücresi ortalama 24 saat yaşayabilir. Yani yumurta hücresi 24 saat yaşayabildiği için yumurtlama olduktan 1 gün sonra ilişki olsa da gebelik olabilir. Ancak yumurtlama olduktan 2-3 gün sonra cinsel ilişki olursa gebelik olamaz çünkü yumurta hücresi o zamana kadar canlılığını kaybetmiştir.
Erkeğin sperm hücresi ise ortalama 3 gün yaşar. Yani yumurtlama olmadan 2-3 gün önce bile ilişki olsa sperm 3 gün yaşayabileceği için yumurtlama olduğunda yumurta hücresini dölleyebilir.
Bu durumda örneğin ayın 10'unda yumurtlama gerçekleşen bir kadında ayın 7'si ve 11'i arasındaki ilişkilerde gebelik olma şansı vardır. Yani gebelik ihtimali olan dönem ortalama 5 gün olmuş (en fazla 7 gün) oluyor. Bu nedenle bebek isteyen çiftlere adetin orta döneminde bir hafta boyunca "iki günde bir" ilişkiye girmelerini öneriyoruz. Cinsel ilişki hergün değil, iki günde bir önerilir genellikle çünkü hergün ilişkiye girilmesi sperm sayısında ciddi azalmaya neden olur.
(Alıntı)