Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kizlar. Benim ovu 20. Gun filan oluyor genelde. Bugun 15. Gun test yapiyorum hergun ama bi ise yaramiyor. Simdi bu cuma gunu spermiogramm icin randevusu varmis esimin unuttuydum ben onu. Yani yarin da iliskiye girebiliriz ama cumaya kadar birdaha yok. Cok kotu oldu buu..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba canım bende eylül ayında evlendim 19 yaşındayım. Evlendiğimizden beridir çocuk istiyoruz ama olmadı şimdiye kadar. Bugün beklenen adet günümdü ama olmadım insaallah olmam hayırlısıyla hamile olduğumu öğrenirim. Kasık ağrılarım var ama yine de umutluyum. Dua edin bana. Istanbul da yaşıyorum bu arada

Dr yumurtlama gunün 18 ıymıs dedı o tarıhten en az 12 gün geçmesi lazım dedı benım o kadar da geçemedi inşallah hayırlısı olur zaman nasıl geçecek bilmiyorum valla çok dua et ya :)

Dualarım seninlee inşallah müjdeli bi haber verirsin:)
Sanki de vericekmişsin gibi hissediyorum yaaaaa:)
Rabbim hayırlısı ve saglıklı bi şekilde nasip etsin sana ve şu bi kaç günde gönlüne ferahlık huzur versin inşallaahh
5 aydır yapıyoz yapıyoz olmuyo yaw :'(

Demekki henüz nasibinizde yokmuş :)
Rabbim biraz daha sabredip biraz daha mükafat kazanmanızı istemiştir belki de:)
Yüzünü asma arkadaşım bak 5 ay diyosun dün birinin yazısını okudum 15 yıldır olmuyo hala ugraşıyo...
Tabi bekleyen için (kendimde dahil ) bir gün bir yıl gibi 5 ay 5 yıl gibi orası dogru....
ama her umut ediş ve yıkılış sayısı ne kadar fazladır dimi....
elhamdülillah halimize rabbim nasip edecek inşallaahhh

Aramıza hoşgeldiiinnn :))
Rabbim gönlüne göre versin inşallaaahh :)
Hayırlısı ile bi müjde verirsin umarım:)

seni de bat listesine ekliyorum arkadaşım belkide listemizde ki açılışı sen yaparsın

Buarada bugün benim batım henüz bişey yok o çıkan bütün negatif testlere rağmen ümitlendim ama saçmalıyorum demi olunca daha büyük hayal kırıklığı olcam şimdi

amannn adet olmadın dimi halaaaa :))
İnşallah da olmazsın dua ediyorum senin için :))

Yaa erteleyemiyoruz cok gec rabdevu veriyorlar. Test icin 3-5 gun bisey yapmamasi gerekiyor. Yani pazartesi son sansimiz. Cuma dra goturmesi gerekiyor test icin. Astenozoospermi den suphelendi dr.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Hım hayırlısı olsun arkadaşım bunda da vardır rabbimin hikmeti...
O zaman kalan son günü iyi degerlendirin sonuçta nasipte varsa olur rabbime imkansız diye bişey yok

(bu arada inşallah testlerde falan bi sorun çıkmaz rabbim yardımcınız olsun )

Amin canim sagol..

artik kismet.. keci boynuzu icip duruyor bir aydir belki bira iyilesme olmustur ama asthenozoospermi diye bisey var galiba yani az hareketli mi öyle bisey tam da bilmiyorum.9 mayista da birlkte randevumuz var doktorla birlikte ne yapacgaimizi konusacagiz.. insallah gerek kalmaz ama iste .. eger asilama filan derse yavas yavas paralari biriktirmemiz gerekebilir

İnşallah bunların hiiiç birine gerek kalmazda saglıklı bi şekilde nasip eder rabbim size evladı

Olur mu kız öylee :)) er yada geç yumurtlarsın elbet :) düşünmeyip kafadan atmak lazım bence, ya olacagı varsa her türlü olur zaten, şu gün yumurtladım yok akıntım şöyleydi yok sancım vardı, yahu sabırla batı beklesek yaa :)

Nerdeeeeeeee:))
Bunu yapan bi hatun biliyorsan söyle formülünü ögrenelim
geç yumurtlarmıyım bilmem ama er yumurtladıysam bu ay da gitti

(bu yumurtladım demeyede bi türlü alışamadım ne tuhaf şey yaaa :)) )

Insaallah canımm Allah razı olsun bütün isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarında olmazsan test yapıcak mısın :))

Kararsızım aslında yapsam mi. Ben bu ay ovulasyon testi denedim ama yumurtladgm günü yakalayamadım. Bi yandan da diyorum acaba geç mi yumurtladgm. O yüzden mi adetim gecikti. Ayy çok stres yaptım. Test yapıp negatif sonuç alsam çok kötü olurum :-( ama böyle belirsizlikle de kötüyüm. Ay ne yapsam nasıl bi durum bu :-(

ovalasyondan 14 gün sonra adet oluyorsun,,,

Canım valla biliyorum, etrafımdaki arkadaşlarım öyle ama tabi ilk aydan hamile kaldıkları için olabilir o rahatlıgın sebebi :)) evet cidden tuhaf ya bilimsel bi adı yokmu acep onu söylesek :))

Canım bence test yap rahatla, negatifse bile kafandan atarsın oturup adetini beklersin, hem kötü olma ya bak hepimiz bekliyoruz, sağlık olduktan sonra inşallah bebişte olur.

Canım bence test yap rahatla, negatifse bile kafandan atarsın oturup adetini beklersin, hem kötü olma ya bak hepimiz bekliyoruz, sağlık olduktan sonra inşallah bebişte olur.

Haklısın canım varsa çıkar dimi testte?sen kaç aydır istiyorsun

Haklısın canım varsa çıkar dimi testte?sen kaç aydır istiyorsun

Eğer adetin geciktiyse çıkar bence ama pel tecrübeli değilim yani tamda bilmiyorum :). Canım ben bikaç aydır istiyordum ama bu ay denemeye başladık, geçen ay bi kere denemiştik ama o zaten yumurtlama zamanımdan geçti. sen ne zamandır istiyorsun?

Öncelikle olumsuz düşünceleri bi kenara bırakmalısın
Şimdi en kötü ihtimalden başlarsak düşünmeye; bu ay da olmadı varsayalım ki adet olman lazım ama bu stresle adetinde gecikir kiiiiii bu da bir daha ki ayını etkiler....
Ovu testi olayı degişikmiş (bende bu ay ilk kez kullanıyorum :)) ) bugün 18.günüm hala çift cizgi yok hatta 2.cizgi yok :)
Nasipte varsa tek ilişki ile bile olur bunu unutmamak lazım yaa:)
Tabi iyi ihtimalle farkında olmadan bu ay tutturmuşsundur ve şuan adetinin geçmesi hayırlı bi haberin müjdesidir :) ama stres hormonlarını etkiler ve şuan sana tutunma cabasında olan bi canı zor durumda bırakır(
Rabbim herşeyin en iyisini bilendir hayırlı bi zamanda vericek inşallah

Canım valla biliyorum, etrafımdaki arkadaşlarım öyle ama tabi ilk aydan hamile kaldıkları için olabilir o rahatlıgın sebebi :)) evet cidden tuhaf ya bilimsel bi adı yokmu acep onu söylesek :))

Bilimsel bi adı varsa memnun olurum :)
Yumurtladım falan dediğimde komik geliyo bunca aydır alışamadım ya huu :))

Bu arada başım dönüyo midem bulanıyoo

ama sadece maruz kaldıgım yogun deterjandan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…