Selamun Aleykum arkadaşlar....
Başlığım bu bölümle alakasız gelebilir o yüzden önce onu açıklamak istiyorum....
Fe sabrun cemil...Yakup(a.s) 'nin Yusuf (a.s) kayboldugunu duydugunda söylediği söz...
"BANA DÜŞEN GÜZELCE SABRETMEKTİR"....
8 ayı bitirip 9. aya girdiğim bu adet döneminde bende aynısını söylüyorum..."sabrediyorum rabbim"...
Geçen ay adet olunca o kadar hayal kırıklıgı yaşamıştım ki kendime de kızdım....neyin ümitsizliği bu...rabbim herşeyin en güzel vaktini bilendir...sabredicem ve mükafatım büyük olucak inşallah dedim..
Ve bu düşünceyle beklerken bu ay da (tuhaf bi şekilde ) erken adet oldum:):)
Yine de mutluyum ve huzurluyum önümüzde ki ay içinde umut doluyum
Benim için yeni ay, yeni başlangıçlar ve yeni umutlarla yeni bi konu açıyım dedim
Benim gibi bazen sabırla bekleyen bazen sabırsızlıkla günleri kovalayan bazen umut dolu pollyanna bazen umutsuz olan....kısacaa evlad yolu bekleyen herkesi bekleriiimmmmm
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin :)
Ve ilk kendi bat ımı yazıyım....hadi hayırlısı
*ozgekuaforr.............18 Nisan
*gulbesseker.............20 Nisan..........25 yaşında / 2,5 yıllık evli / otomotiv sektorunde çalışıyor
*uzum34...................24 Nisan
*xDerinMavix.............24 Nisan.........25 yaşında / 6 yıllık evli / Üniv.öğrencisi / Bu ay ilk kez bebeğini bekliyor(Çanakkale)
*mrv0640..................26 Nisan
*Amannn...................27 Nisan
*kedicik61..................29 Nisan
*ideal........................29 Nisan..........31 yaşında / 2,5 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*MERVEDUMAN...........30 Nisan..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)
*mms_01...................2 Mayıs..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*leble........................2 Mayıs
*eflalim.....................3 Mayıs........31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor
*kromozom99 ............6 Mayıs
*ddm_grhn.................6 Mayıs..........28 yaşında / 5 yıllık evli / Muhasebeci / ..........(Çorum)
*Vitae.......................6 Mayıs..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*hatin........................7 Mayıs
*Pirelideve................10 Mayıs..........19 yaşında / 11 aylı evli / Öğretmen / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*melekkkkkk..............11 Mayıs
*Uhibbuke.................13 Mayıs..........25 Yaşında / 1 yıllık evli / Ev hanımı / 8 aydır ilk bebegini bekliyor(Mardin)
*FtmGn.....................13 Mayıs..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
*oslemtugba..............14 Mayıs
*laleaslan..................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*moonspell_ .............17 Mayıs
*cemrecinar..............17 Mayıs
*Bizmut.....................18 Mayıs..........26 yaşında / 8 aylık evli /Ev hanımı / 5 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*nbyy26....................18 Mayıs..........29 yaşında / 7 aylık evli /.........
*ahhsen....................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor
*pinars.....................20 Mayıs
*hatibulut..................20 Mayıs.........30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)
*ZehreNur.................21 Mayıs..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*eylulcilek.................28 Mayıs.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor
Dr yumurtlama gunün 18 ıymıs dedı o tarıhten en az 12 gün geçmesi lazım dedı benım o kadar da geçemedi inşallah hayırlısı olur zaman nasıl geçecek bilmiyorum valla çok dua et ya :)
5 aydır yapıyoz yapıyoz olmuyo yaw :'(
Kizlar. Benim ovu 20. Gun filan oluyor genelde. Bugun 15. Gun test yapiyorum hergun ama bi ise yaramiyor. Simdi bu cuma gunu spermiogramm icin randevusu varmis esimin unuttuydum ben onu. Yani yarin da iliskiye girebiliriz ama cumaya kadar birdaha yok. Cok kotu oldu buu..
Hım rabbimin hikmeti ama test randevusunu erteyemez misiniz acaba ?
bide bilmediğim için soruyorum o test için cinsel perhiz mi lazım ?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba canım bende eylül ayında evlendim 19 yaşındayım. Evlendiğimizden beridir çocuk istiyoruz ama olmadı şimdiye kadar. Bugün beklenen adet günümdü ama olmadım insaallah olmam hayırlısıyla hamile olduğumu öğrenirim. Kasık ağrılarım var ama yine de umutluyum. Dua edin bana. Istanbul da yaşıyorum bu arada
Buarada bugün benim batım henüz bişey yok o çıkan bütün negatif testlere rağmen ümitlendim ama saçmalıyorum demi olunca daha büyük hayal kırıklığı olcam şimdi
Dualarım seninlee inşallah müjdeli bi haber verirsin:)
Sanki de vericekmişsin gibi hissediyorum yaaaaa:)
Rabbim hayırlısı ve saglıklı bi şekilde nasip etsin sana ve şu bi kaç günde gönlüne ferahlık huzur versin inşallaahh
Demekki henüz nasibinizde yokmuş :)
Rabbim biraz daha sabredip biraz daha mükafat kazanmanızı istemiştir belki de:)
Yüzünü asma arkadaşım bak 5 ay diyosun dün birinin yazısını okudum 15 yıldır olmuyo hala ugraşıyo...
Tabi bekleyen için (kendimde dahil ) bir gün bir yıl gibi 5 ay 5 yıl gibi orası dogru....
ama her umut ediş ve yıkılış sayısı ne kadar fazladır dimi....
elhamdülillah halimize rabbim nasip edecek inşallaahhh
Aramıza hoşgeldiiinnn :))
Rabbim gönlüne göre versin inşallaaahh :)
Hayırlısı ile bi müjde verirsin umarım:)
seni de bat listesine ekliyorum arkadaşım belkide listemizde ki açılışı sen yaparsın
Yaa erteleyemiyoruz cok gec rabdevu veriyorlar. Test icin 3-5 gun bisey yapmamasi gerekiyor. Yani pazartesi son sansimiz. Cuma dra goturmesi gerekiyor test icin. Astenozoospermi den suphelendi dr.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Hım hayırlısı olsun arkadaşım bunda da vardır rabbimin hikmeti...
O zaman kalan son günü iyi degerlendirin sonuçta nasipte varsa olur rabbime imkansız diye bişey yok
(bu arada inşallah testlerde falan bi sorun çıkmaz rabbim yardımcınız olsun )
Amin canim sagol..
artik kismet.. keci boynuzu icip duruyor bir aydir belki bira iyilesme olmustur ama asthenozoospermi diye bisey var galiba yani az hareketli mi öyle bisey tam da bilmiyorum.9 mayista da birlkte randevumuz var doktorla birlikte ne yapacgaimizi konusacagiz.. insallah gerek kalmaz ama iste .. eger asilama filan derse yavas yavas paralari biriktirmemiz gerekebilir
Bende ovu testinden önelıtı ve kasık batmaları ile anlıyordum :)
Mesela 2 gündür benimki de arttı :))
Benim hislerimde bu ay yumurtlamıcan diyo
Şaka bi yana ovu testine bakılırsa benmkide kaçtı git gide azaldı dün akşam 2.cizgi yoktu nerdeyse :)
Çok zorladım görmek için :)
İnşallah bunların hiiiç birine gerek kalmazda saglıklı bi şekilde nasip eder rabbim size evladı
Olur mu kız öylee :)) er yada geç yumurtlarsın elbet :) düşünmeyip kafadan atmak lazım bence, ya olacagı varsa her türlü olur zaten, şu gün yumurtladım yok akıntım şöyleydi yok sancım vardı, yahu sabırla batı beklesek yaa :)
Insaallah canımm Allah razı olsun bütün isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla.Dualarım seninlee inşallah müjdeli bi haber verirsin:)
Sanki de vericekmişsin gibi hissediyorum yaaaaa:)
Rabbim hayırlısı ve saglıklı bi şekilde nasip etsin sana ve şu bi kaç günde gönlüne ferahlık huzur versin inşallaahh
Demekki henüz nasibinizde yokmuş :)
Rabbim biraz daha sabredip biraz daha mükafat kazanmanızı istemiştir belki de:)
Yüzünü asma arkadaşım bak 5 ay diyosun dün birinin yazısını okudum 15 yıldır olmuyo hala ugraşıyo...
Tabi bekleyen için (kendimde dahil ) bir gün bir yıl gibi 5 ay 5 yıl gibi orası dogru....
ama her umut ediş ve yıkılış sayısı ne kadar fazladır dimi....
elhamdülillah halimize rabbim nasip edecek inşallaahhh
Aramıza hoşgeldiiinnn :))
Rabbim gönlüne göre versin inşallaaahh :)
Hayırlısı ile bi müjde verirsin umarım:)
seni de bat listesine ekliyorum arkadaşım belkide listemizde ki açılışı sen yaparsın
Insaallah canımm Allah razı olsun bütün isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yarında olmazsan test yapıcak mısın :))
Kararsızım aslında yapsam mi. Ben bu ay ovulasyon testi denedim ama yumurtladgm günü yakalayamadım. Bi yandan da diyorum acaba geç mi yumurtladgm. O yüzden mi adetim gecikti. Ayy çok stres yaptım. Test yapıp negatif sonuç alsam çok kötü olurum :-( ama böyle belirsizlikle de kötüyüm. Ay ne yapsam nasıl bi durum bu :-(
Nerdeeeeeeee:))
Bunu yapan bi hatun biliyorsan söyle formülünü ögrenelim
geç yumurtlarmıyım bilmem ama er yumurtladıysam bu ay da gitti
(bu yumurtsömeyede bi türlü alışamadım ne tuhaf şey yaaa :)) )
Kararsızım aslında yapsam mi. Ben bu ay ovulasyon testi denedim ama yumurtladgm günü yakalayamadım. Bi yandan da diyorum acaba geç mi yumurtladgm. O yüzden mi adetim gecikti. Ayy çok stres yaptım. Test yapıp negatif sonuç alsam çok kötü olurum :-( ama böyle belirsizlikle de kötüyüm. Ay ne yapsam nasıl bi durum bu :-(
Canım bence test yap rahatla, negatifse bile kafandan atarsın oturup adetini beklersin, hem kötü olma ya bak hepimiz bekliyoruz, sağlık olduktan sonra inşallah bebişte olur.
Haklısın canım varsa çıkar dimi testte?sen kaç aydır istiyorsun
Canım valla biliyorum, etrafımdaki arkadaşlarım öyle ama tabi ilk aydan hamile kaldıkları için olabilir o rahatlıgın sebebi :)) evet cidden tuhaf ya bilimsel bi adı yokmu acep onu söylesek :))