Böyle yapmamalısın
Sonuçta annenin stres ve gerginliğini o minikte hissediyo ve sen ona güvenmezsen o sana nasıl tutunsun ama dimi annesi
Hem nasıl zannedersek öyle olur ve ben inanıyorum saglıklı bi evladın olucak ve "kızlaaarrr bebeğim kucagımda" dediğin günler gelicek bizde seninle sevinicez :)))
Hadi keyfini çıkar bu güzel günlerinn
Aynenn bende öyle testler gelir gelmez 1 gün önceden başladım ama benim testler bi tuhaf ilk gün daha belirgindi 4 gündür yapıyorum gittikçe kayboldu :)
adet dönemim uzun olmasa kaçırdım dicem ama akıntılarım bile daha dün başladı hadi hayırlısı bakalım :)))
Rabbim gönlüne huzur kalbine mutluluk veee içine bi can versinde hayırlısı ile bu mutlulugu hepimiz yaşalım arkadaşım
İmtihanını mükafata ceviren kullardan eylesin rabbim seni....
Değiştirdim bile :)
deee öyleee çok var diye şimdiden hesaplara girme...
Şöyle düşün önünde tamamen bomboş ve senin değerlendireblecegin hayırlı bi ay var ve sen elinden gelen herşeyi yapabilirsin :)
merak etme bat ı birlikte beklicez hiiç üzülmee arkadaşım güçlü ol :)
Nedense bunu okuyunca bi anda sesli bi şekilde "aferim sana" dedim :)) sonra da güldüm :)
Ne biliyim ben olsam beklerdim yaa yine de sen daha iyi bilirsin tabi ki hakkında hayırlısı olsun inşallaah
Ya dün solda batma vardı ama gece sağda batma olmaya başladı bende sağa döndüm bu sabah kalktım yine solda batma çift tarafta mı yumurtluyorum nedirr
Ya ateş yönteminden bu ay geçmiş yumurtlama dönemindeyim şuan bu ay olmazsa bi daha ki ay doktora gidip ateş yöntemini denerim :))
Her ay farklı bi macera yaaaa