Tatlım peki özelde fiyatlar nasıl? Ben Çanakkale'deyim şuan burada özel olarak sadece Anadolu Hastanesi var.
Hormon tahlili yaptırsam kaça patlar bana acaba? Fikrin var mı?
Sağol uhibbuke seni tanımasamda bu yolda verdiğin desteği hiç unutmayacam hatta belki bebişim olursa onunla seni ziyarete geliriz tanışmaya teşekküre:)))
Ben hormon tahlili falan hiç yaptırmadım pek bi bilgim yok ama tel.le ögrenebilrim...yine de burda ki ile ordaki fiyatlar pek tutmaz sanırım ?
Tanıdığın ve öğrenebileceğin biri varsa çok sevinirim aslında.
Tatlım tutmasa bile hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum. En azından bir fikrim olur.
Ben mardin deyim ancak burdan doktor söylebilrim maalesef
Şimdide hastaneyi aradım fiyat sormak için pazar günü oldugu için bişey diyemiyolar yarın sorun dedi
Kusura bakma yardımcı olamadım
Hiç önemli değil tatlım. Denemen yeter çok teşekkürler.
Canım ben de geçen yaz sana çok yakındım Batman'daydık eşimle. Ailesini ziyarete gittik.
Ben orada Medical Park'a gittim ve hormon tahlillerimi yaptırdım. Benden sadece 30 tl aldılar şok olmuştum.
Şuan internette araştırıyorum. Net olmamakla beraber 300 tl küsür rakam çıkıyor. Acaba diyorum sigortasız mı böyle yoksa hastaneden hastaneye mi fark ediyor.
Eğer o fiyat tutacaksa şuan verme imkanım yok çünkü.
Evet batman bana yakın geçen yaz gezmeye gitmiştim oraya , Hasankeyfe falan :)
Bence hastaneden hastaneye değişiyordur ama 300 dediğinde tamamen özel fiyatıdır yaa o kadar olmamalı
Ohaaaaaa kizim ben mardin derik liyim cok sevindim ne ariyon orda:)Ben mardin deyim ancak burdan doktor söylebilrim maalesef
Şimdide hastaneyi aradım fiyat sormak için pazar günü oldugu için bişey diyemiyolar yarın sorun dedi
Kusura bakma yardımcı olamadım
Ne güzel. Ben 1 sene orada yaşadım ama Hasankeyf'e gitmeye fırsatım olmadı hiç. Çok merak ediyorum.
Bana da çok fazla geliyor. Şuan sigortalıyız zaten. Acaba yarın devlet hastanesi yine fiyaskoyla sonuçlanırsa özeli arasam fiyat bilgisi verirler mi ki?
Günaydın kizlaaarrrr adet oldum çok mutluyum oleyyyyyyy yarin tup bebegime basliyorum insallah mayis 20 gibi belli olur hersey.yinede listeye eklerseniz sevinirim :)
Ohaaaaaa kizim ben mardin derik liyim cok sevindim ne ariyon orda:)
Evet güzel şehir ve hasankeyfte bayaga büyüleyici ya :)
Nasip olur görürsün inşallah...
Bence dediğin gibi yarın devet has.olmazsa direk bi özele git fiyatı sor baktın ki uygun yaptırısın bile belkide hemen olmaz mı ?
Günaydıınnn mutlu olmana sevindim :))
Rabbim bozmasın ve hayırlısı ile mayısta müjde verenlerden olursun inşallah :))
bat 20 Mayıs yapıyorum :)
aaaaa bana çok yakın yanıbaşımda derik :)))
Eşimin işi dolayısıyla 1 yıldır burdayız :)
Dün ve bugün sabah kalktığımda burnum tıkalıydı ve bugün belimin alt kısmında inanlmaz bir ağrı vardı sabah kalktığımda, intertte araştırdım burun tıkanıklığı veya burun kanaması erken hamilelik belirtisi olabiliyormuş, böyle bir belirti yaşayan var mı? ben sanırsam dayanamıcam adetimden bir gün önce test yapıcam, bir yandan da erken mi olur diye düşünüyorum,?????
Olur canım da adet olup 2. gün gitsem daha mantıklı olur gibime geliyor. O kadar uğraştığıma değsin 2. gün daha net sonuç veriyorya.
Canm bi sikintin olursa muhakkak söyle oralarda tanidiklarim var :) bu arada bilgileri guncellemek istiyorum. Yasim 30.2 yillik evliyim. Çikolata kisti sorunumuz.ankarada yaşıyorum. Ve bu ay 2 . Tüp bebek denememiz inşallah :)
Dün ve bugün sabah kalktığımda burnum tıkalıydı ve bugün belimin alt kısmında inanlmaz bir ağrı vardı sabah kalktığımda, intertte araştırdım burun tıkanıklığı veya burun kanaması erken hamilelik belirtisi olabiliyormuş, böyle bir belirti yaşayan var mı? ben sanırsam dayanamıcam adetimden bir gün önce test yapıcam, bir yandan da erken mi olur diye düşünüyorum,?????
Canim belirtilere sakin takilma.testte varsa gebelik 1 gün once kesin cikar.
Allah razı olsun canım yaaa:)
Sen burda mı doğup büyüdün yoksa sadece memleket mi burası?
Bilgilerini güncelledim inşallah hayırlısı ile olur bu ay :)
Bi de tüp bebek bu kadar cabuk yapılıyor mu yaaa be bayaga uzun bi süreç diye biliyordum bayaga cahilmişm :)