Evet 32 gün de bir oluyorum bugün 17.gün ortaladım yani bakalım hayırlısı :))
Sen kaç günde bir oluyordun ?
.arkadaslar sessiz sessiz takip ederken dayanamadi m yazim dedim nolur yapmayalim boyle neyin karamsarligi ki bu uhlubike arkadasimizin da dedigi gibi yillardir amansiz dertlerlemi bogusuyoruz yoo cok sukur rabbimize bu gunumuze kucuk bi kissa paylasayim istedim sizi boyle gorunce beni cok etkilemisti
Onlar Benden Umudunu kesmedi..
.Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbinde dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.Ya Musa bizim çocuğumuz demiş çift..Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.Allah'tan umut kesilmez. O herşeyi gören ve en iyi bilendir.Bu kıssadan umarım ufak hisseler alırız.
Neyi yapıyorsun anlamadım canım ?
BEN NE YAPCAM YAAnasıl düşürcem bu böyle birden çıkan bişey mi ben hamileyken kimse demedi böyle bişey acaba tekrar tahlil mi versem
dön canım birde öyle dene:) tabi canım benim oğlum var ama kız olsun derdim yok:) sağlıklı hayırlı olsun:)Benim bu ay sol kasıgımda batma var o tarafa mı dönsem :)
Hayırlısı ya rabbim saglıklı bi şekilde nasip etsin de ...kız erkek hiç önemli degil...
Amin inşallaahh rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Canım sen bu ovü testin bitince ateş ölç beni dinle:) en kesin yöntem o yumurtlamayı belirleyen, tabi bu ay gebe kalırsın inşallah da gerek kalmaz başka yöntemeBu ovulasyon testi ne acayip bişey yaaaa :))
Bu akşam 2.çizgi nerdeyse yok gibi :)
Günden güne kayboluyo tuhaaff :)
Ya bi arkadasimin 7.haftada kalbi durdu bebeginin..Rabbim kimseye yasatmasin Allahim korusunnn..ama onu duydugumdan beri icimde hep bi korkumesela midem bulanmadi bugun acaba bisi mi var bilmem ne sorguluorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya bi arkadasimin 7.haftada kalbi durdu bebeginin..Rabbim kimseye yasatmasin Allahim korusunnn..ama onu duydugumdan beri icimde hep bi korkumesela midem bulanmadi bugun acaba bisi mi var bilmem ne sorguluorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
28 gunde bir oluorumm ben ama erken basladim teste merak iste duramadim sanki birsyler yapinca daha ii hissediyorum kendimi
Bu hikayeyi duyduğumda o kadar etkilendim o kadar ağladım ki Rabbime şükürler olsun ben suan böyle dyanabiliyorum inslh isyan etme noktasina gelmem
Uhibbuke arkadasim ben bat i mi yanlis yazmisim 28 mayis olacak degistrirmisin off daha cook vaarrrr
Hoplama zıplama adaçayı içme demişsinya onları dedim canım :)
dön canım birde öyle dene:) tabi canım benim oğlum var ama kız olsun derdim yok:) sağlıklı hayırlı olsun:)
Canım sen bu ovü testin bitince ateş ölç beni dinle:) en kesin yöntem o yumurtlamayı belirleyen, tabi bu ay gebe kalırsın inşallah da gerek kalmaz başka yönteme
Herkese günaydıınnnn:))
Mutlu huzurlu ve umutlu bi gün olur inşallaaahhh
Nedense bunu okuyunca bi anda sesli bi şekilde "aferim sana" dedim :)) sonra da güldüm :)
Ne biliyim ben olsam beklerdim yaa yine de sen daha iyi bilirsin tabi ki hakkında hayırlısı olsun inşallaah
*uzum34...................24 Nisan
*xDerinMavix.............24 Nisan.........25 yaşında / 6 yıllık evli / Üniv.öğrencisi / Bu ay ilk kez bebeğini bekliyor(Çanakkale)
*hatibulut..................25 Nisan
*mrv0640..................26 Nisan
*Amannn...................27 Nisan
Kızlaaarr nerdesiniz :)
uzum34 den hiç ses çıkmadı hayırlı haberi olsunda varsın çıkmasın :))
xDerinMavix ve hatibulut henüz olmadınız sanırım :)
mrv0640 sen nerelerde ne haldesin acabaa :)
Amannn bat günün gelmiş acaba oldun mu arkadaşım
Günaydınnn..canım dün öyle güzel şeyler yazmışsınızki birden nasıl şeytanın dolduruşuna geldiğimi farkettim çok pişman oldum Allaha sarıldım yeniden Allah razı olsun hepinizden...
Buarada bugün benim batım henüz bişey yok o çıkan bütün negatif testlere rağmen ümitlendim ama saçmalıyorum demi olunca daha büyük hayal kırıklığı olcam şimdi
Canım haklısın da ne bileyim kanda da çıkmayınca insan artık olmadığına inanıyor haliyle.
Bir de zaten ilk ay olduğu için fazla ihtimal de vermedim galiba. Yarın 9.10'da randevum var bakalım ne çıkacak tahlillerimde.
Bir de aklıma şu takıldı. Acaba devlet hastanesinden randevu almakla doğru mu yaptım. Malum pek ilgilenmiyorlar.
Daha önce gittiğimde başka bir dr'dan randevu almıştım yine devlet hastanesinde. Adet olmadığımı ve zaten hormonlarımda bozukluk olduğunu söyledim ve test istedim. Adam bana hormon tahliline gerek yok dediNerden biliyorsun ki gerek olmadığını. Ve sadece 3 dakikalık bir konuşmaydı ve gönderdi beni. Doğum kontrol hapına devam et dedi.
Yine öyle olacak diye çok çekiniyorumArtık ilaç kullanmadan bi tahlil yapsın biraz ilgilensin istiyorum. Bu sefer bir bayan dr'a aldım randevu ama hala tereddütteyim
Canım evet bende kırmızılar yok daha. Ama kan testi negatif biliyorsun :)
Gerçi zaten hep akşama doğru olurum muhtemelen akşama olurum
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım :)
Devlet hastaneleri konusunda haklısın bende düşük yaptıgımda resmi tatildi mecbur gittim tevbe ettim rabbim muhtac etmesin dedim hele o gün haftasonuydu bi dövmedikleri kaldı beni ://
Bence bu sefer kadına randevuyu da almışsın git madem baktın bu da olmadı ihmal etmeden başka bi doktora git hemen canım :)