Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ya bi arkadasimin 7.haftada kalbi durdu bebeginin..Rabbim kimseye yasatmasin Allahim korusunnn..ama onu duydugumdan beri icimde hep bi korku mesela midem bulanmadi bugun acaba bisi mi var bilmem ne sorguluorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu hikayeyi duyduğumda o kadar etkilendim o kadar ağladım ki Rabbime şükürler olsun ben suan böyle dyanabiliyorum inslh isyan etme noktasina gelmem

BEN NE YAPCAM YAA nasıl düşürcem bu böyle birden çıkan bişey mi ben hamileyken kimse demedi böyle bişey acaba tekrar tahlil mi versem

İlaç kullanmıyor musun canım?
Birden çıkacağını zannetmiyorum ben.
Tabiki bir kan tahlili ver hamileysen daha önemli. Dr'un mutlaka ilaç verecektir.

dön canım birde öyle dene:) tabi canım benim oğlum var ama kız olsun derdim yok:) sağlıklı hayırlı olsun:)
Bu ovulasyon testi ne acayip bişey yaaaa :))
Bu akşam 2.çizgi nerdeyse yok gibi :)
Günden güne kayboluyo tuhaaff :)
Canım sen bu ovü testin bitince ateş ölç beni dinle:) en kesin yöntem o yumurtlamayı belirleyen, tabi bu ay gebe kalırsın inşallah da gerek kalmaz başka yönteme

böyle şeyleri düşünüp kendini yıpratma boşuna stres yapmıycaksın ki sağlıkla tutunsun miniğin

Böyle yapmamalısın
Sonuçta annenin stres ve gerginliğini o minikte hissediyo ve sen ona güvenmezsen o sana nasıl tutunsun ama dimi annesi
Hem nasıl zannedersek öyle olur ve ben inanıyorum saglıklı bi evladın olucak ve "kızlaaarrr bebeğim kucagımda" dediğin günler gelicek bizde seninle sevinicez :)))
Hadi keyfini çıkar bu güzel günlerinn

28 gunde bir oluorumm ben ama erken basladim teste merak iste duramadim sanki birsyler yapinca daha ii hissediyorum kendimi

Aynenn bende öyle testler gelir gelmez 1 gün önceden başladım ama benim testler bi tuhaf ilk gün daha belirgindi 4 gündür yapıyorum gittikçe kayboldu :)
adet dönemim uzun olmasa kaçırdım dicem ama akıntılarım bile daha dün başladı hadi hayırlısı bakalım :)))

Bu hikayeyi duyduğumda o kadar etkilendim o kadar ağladım ki Rabbime şükürler olsun ben suan böyle dyanabiliyorum inslh isyan etme noktasina gelmem

Rabbim gönlüne huzur kalbine mutluluk veee içine bi can versinde hayırlısı ile bu mutlulugu hepimiz yaşalım arkadaşım
İmtihanını mükafata ceviren kullardan eylesin rabbim seni....

Uhibbuke arkadasim ben bat i mi yanlis yazmisim 28 mayis olacak degistrirmisin off daha cook vaarrrr

Değiştirdim bile :)
deee öyleee çok var diye şimdiden hesaplara girme...
Şöyle düşün önünde tamamen bomboş ve senin değerlendireblecegin hayırlı bi ay var ve sen elinden gelen herşeyi yapabilirsin :)
merak etme bat ı birlikte beklicez hiiç üzülmee arkadaşım güçlü ol :)

Hoplama zıplama adaçayı içme demişsinya onları dedim canım :)

Nedense bunu okuyunca bi anda sesli bi şekilde "aferim sana" dedim :)) sonra da güldüm :)
Ne biliyim ben olsam beklerdim yaa yine de sen daha iyi bilirsin tabi ki hakkında hayırlısı olsun inşallaah

Ya dün solda batma vardı ama gece sağda batma olmaya başladı bende sağa döndüm bu sabah kalktım yine solda batma çift tarafta mı yumurtluyorum nedirr

Ya ateş yönteminden bu ay geçmiş yumurtlama dönemindeyim şuan bu ay olmazsa bi daha ki ay doktora gidip ateş yöntemini denerim :))

Her ay farklı bi macera yaaaa

Herkese günaydıınnnn:))
Mutlu huzurlu ve umutlu bi gün olur inşallaaahhh

Günaydınnn..canım dün öyle güzel şeyler yazmışsınızki birden nasıl şeytanın dolduruşuna geldiğimi farkettim çok pişman oldum Allaha sarıldım yeniden Allah razı olsun hepinizden...

*uzum34...................24 Nisan

*xDerinMavix.............24 Nisan.........25 yaşında / 6 yıllık evli / Üniv.öğrencisi / Bu ay ilk kez bebeğini bekliyor(Çanakkale)

*hatibulut..................25 Nisan

*mrv0640..................26 Nisan

*Amannn...................27 Nisan

Kızlaaarr nerdesiniz :)
uzum34 den hiç ses çıkmadı hayırlı haberi olsunda varsın çıkmasın :))

xDerinMavix ve hatibulut henüz olmadınız sanırım :)

mrv0640 sen nerelerde ne haldesin acabaa :)

Amannn bat günün gelmiş acaba oldun mu arkadaşım

Buarada bugün benim batım henüz bişey yok o çıkan bütün negatif testlere rağmen ümitlendim ama saçmalıyorum demi olunca daha büyük hayal kırıklığı olcam şimdi

Nedense bunu okuyunca bi anda sesli bi şekilde "aferim sana" dedim :)) sonra da güldüm :)
Ne biliyim ben olsam beklerdim yaa yine de sen daha iyi bilirsin tabi ki hakkında hayırlısı olsun inşallaah

Canım haklısın da ne bileyim kanda da çıkmayınca insan artık olmadığına inanıyor haliyle.
Bir de zaten ilk ay olduğu için fazla ihtimal de vermedim galiba. Yarın 9.10'da randevum var bakalım ne çıkacak tahlillerimde.

Bir de aklıma şu takıldı. Acaba devlet hastanesinden randevu almakla doğru mu yaptım. Malum pek ilgilenmiyorlar.
Daha önce gittiğimde başka bir dr'dan randevu almıştım yine devlet hastanesinde. Adet olmadığımı ve zaten hormonlarımda bozukluk olduğunu söyledim ve test istedim. Adam bana hormon tahliline gerek yok dedi Nerden biliyorsun ki gerek olmadığını. Ve sadece 3 dakikalık bir konuşmaydı ve gönderdi beni. Doğum kontrol hapına devam et dedi.

Yine öyle olacak diye çok çekiniyorum Artık ilaç kullanmadan bi tahlil yapsın biraz ilgilensin istiyorum. Bu sefer bir bayan dr'a aldım randevu ama hala tereddütteyim

Canım evet bende kırmızılar yok daha. Ama kan testi negatif biliyorsun :)

Günaydınnn..canım dün öyle güzel şeyler yazmışsınızki birden nasıl şeytanın dolduruşuna geldiğimi farkettim çok pişman oldum Allaha sarıldım yeniden Allah razı olsun hepinizden...

Sana da günaydın canım ..Rabbim cümlemizden razı olsun inşallahh
Dünde söyledim ara ara bende bunalırım nefes alamam içime sığamam ama pes etmemek lazım...
Bunu hemen farketmene sevindim hadi sende güzel bi güne hayırla başla inşallaaahh :))

Nasılsın bugün ? Adet oldun mu?

Buarada bugün benim batım henüz bişey yok o çıkan bütün negatif testlere rağmen ümitlendim ama saçmalıyorum demi olunca daha büyük hayal kırıklığı olcam şimdi

Bence ümitlenmekte haklısın sonuçta hala olmamıssın....
Kafanı yi yerinde kendine hep "olabilirimde olmayabilirimde" diye söyle...ve kendine dikkat etmeye devam et bencee :))

Canım evet bende kırmızılar yok daha. Ama kan testi negatif biliyorsun :)

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım :)
Devlet hastaneleri konusunda haklısın bende düşük yaptıgımda resmi tatildi mecbur gittim tevbe ettim rabbim muhtac etmesin dedim hele o gün haftasonuydu bi dövmedikleri kaldı beni ://
Bence bu sefer kadına randevuyu da almışsın git madem baktın bu da olmadı ihmal etmeden başka bi doktora git hemen canım :)

Tatlım peki özelde fiyatlar nasıl? Ben Çanakkale'deyim şuan burada özel olarak sadece Anadolu Hastanesi var.
Hormon tahlili yaptırsam kaça patlar bana acaba? Fikrin var mı?

Sağol uhibbuke seni tanımasamda bu yolda verdiğin desteği hiç unutmayacam hatta belki bebişim olursa onunla seni ziyarete geliriz tanışmaya teşekküre:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…