Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bende anlamıyorum ki....daha dogrusu hissettiklerini anlıyorum bende de oluyo bazen bogulup nefes alamıcakmışım gibi ama hemen kendimi uyarıyorum rabbim var imkansız yok diyorum....

Böyle bunalmalarını anlarım ama umut etmekten vazgeçmeyi, pes etmeyi , vazgeçtim demeyi hatta nasihat duymak istememeyi anlayamam kimse kusura bakmasın...

Ya bence var yaa şükretmeyi unutuyoruz...gerçekten....

Bu kadar nimet içerisinde yüzerken elhamdülillah demeyi unutuyoruz...
Nimet dedigim sebze meyve su degil...Onlar sayısız zaten...

Ya tutan elimiz, yazan parmaklarımız yürüyen ayaklarımız hepsini bırakın aklımız var yaa...
Bu kadar rahatlık içinde yüzerken rabbim kendini hatırlatmak için az bi sabredip dua etmemizi istemiş biz isyanlardayız...

alışmışız herşeyin hemen olmasına !...

Merak ediyorum; kendimde dahil soruyorum herkese...
Bebek istedikten sonra daha çok anmadık mı rabbimizi....daha yürekten açmıyomuyuz ellerimizi, ya da anne olmak isteyenlere içimiz yanarak dua etmiyor muyuz....

Belki de mevla az daha sevap kazanalım mükafatımız çok olsun istiyordur.....
Belkide hemen istediğimiz evlat saglıksız olacak ya da yaşamıcak hayırlı bi zamanı bekliyodur...
Belkide... belki de.....

Kusura bakmayın kızlar bu kadar negatiflikle benim bile moralim bozuldu....ama bebek anlamında degil... halimize:KK43:

samimi söylüyorum hepiniz için aynı kendimmiş gibi üzüldüm :KK43:(

Rabbim herkesin kalbine ferahlık, gönlüne huzur, gözlerine mutlulugun ışıltısını versin inşallaahh
...

sen çok ama çok haklısın bilmem burdaki herkeze sesleniyorum dikkatinizi çektimi kimin çocuğu olmuosa burada hepsinin azından allah lafını duyuyorum hepside oldukça inançlı insanlar hiç düşündünüzmü neden ...çünkü rabbim sevdiği kulunu ihmal deil imtihan eder bunu sakın unutmayın ben herşeyden çok eminimki rabbim için açılan eller asla boş cevrilmez sadece zamanı vardır zamansız açan çiçek gördünüzmü herşeyin zamanı var sizin şer gördüklerinizin içindeki hayırı bi görseniz ozamn anlıyacaksınız rabbim hepimize yardım etsin

Kusura bakma özgecim bir sordun bin ah işitir gibi oldun ama cidden arkadaşları görünce üzüldüm :KK43:

toparlanmamız ve umutla hayırlı haberler beklememiz lazım ben inanıyorum bugün degilse yarın...
bu ay degilse gelecek ay...
bu listede ki herkes hamiş olacak ve bugünleri görüp kendimizi yıprattıgımız için kızacaz kendimize...

estafurullah canım gerçekten bende çok üzüldüm o yüzden yazma gereği duydum zaten

Hanımlar lütfen umutsuz olmayın umutsuzluk haram yapmayın, hepimiz bekliyoruz hepimiz yaşadık bu duyguları ama pes etmek doğru değil, benim bir oğlum var Rabbim bağışlasın olmayacak diye çok korktum ben çok ağladım ablamın olmadı çünkü benimde olmayacak sandım, eşim adak adamıştı benim halimi görünce çok üzülüyordu, ona da kendimede zindan etmiştim hayatı, sonradan anladım ne kadar yanlış olduğunu dünyanın sonu değildi daha yolun başındaydık sorunumuz var mı onu bile bilmiyorduk, hatta benim lekelenmem olmuştu adet oldum diye ağlamıştım ertesi gün devam etmeyince içime kurt düşmüştü test yapmıştım ve hamileydim şok olmuştum, o ay başka şeylerle ilgilenmiştim bebek fikrini ikinci plana atmıştım spor yapıyordum diyet yapıyordum ona odaklanmıştım demem o ki kafam rahat olunca bebeğim geldi.

Aralıkta bir düşük yaşadım, 8 haftalıktı ama kesem küçüktü ben şüphelendim dr geç döllenmedir dedi yok dedim mümkün değil çünkü tek ilişki olmuştu hem de yumurtlamadan üç gün önce! Günü belliydi ve o acı son bebeğim düştü kürtaja bile gerek kalmadı hamdolsun, tek ilişki arkadaşlar tek nasılsa yumurtlamama var dedim öyle rahattım ki, sonrasın da da bazı sorunlardan olmamıştı ilişki ben o aya mümkün değil dedim hiç beklemiyordum, ateş ölçmeyle takip ediyorum yumurtlama günümü, üç gün önce olmuş nasıl tutacak diyordum ama Rabbim ol dedi oldu, her şey nasip, şimdi yine deniyoruz düşükten sonra dört ay oldu bekliyorum bende inşallah nasip olur yine, ben hep diyorum önce ilk bebeğini bekleyenlere nasip olsun evlat hasretiyle yananlara:KK16:

Birde şunu ekliyim oğluma hamile kaldığımda kistim vardı 5 cm lik, prolaktinim yüksekti, rahmim ters, daha ne diyeyim:)

Canım batmalardan anlıyorsan hangi tarafta olduğunu o ay ilişki sonrası o tarafına yat cenin pozisyonunda:KK34: sırt üstü yatmaktan daha iyi:)
Canım çok haklısın çok doğru yazmışsın

Bunu daha önce de duymuştum hatta sağda olursa erkek solda olursa kız diyorlar bilmem ne kadar dogru :KK16:

sen çok ama çok haklısın bilmem burdaki herkeze sesleniyorum dikkatinizi çektimi kimin çocuğu olmuosa burada hepsinin azından allah lafını duyuyorum hepside oldukça inançlı insanlar hiç düşündünüzmü neden ...çünkü rabbim sevdiği kulunu ihmal deil imtihan eder bunu sakın unutmayın ben herşeyden çok eminimki rabbim için açılan eller asla boş cevrilmez sadece zamanı vardır zamansız açan çiçek gördünüzmü herşeyin zamanı var sizin şer gördüklerinizin içindeki hayırı bi görseniz ozamn anlıyacaksınız rabbim hepimize yardım etsin

estafurullah canım gerçekten bende çok üzüldüm o yüzden yazma gereği duydum zaten

Maşallah bak sende zor bi süreçten geçiyorsun ama teslimiyetin tam...böyle olmalıyız işte...
rabbim herkese maddi manevi güç kuvvet sabır versin inşallah:KK16:

Bunu daha önce de duymuştum hatta sağda olursa erkek solda olursa kız diyorlar bilmem ne kadar dogru :KK16:

Maşallah bak sende zor bi süreçten geçiyorsun ama teslimiyetin tam...böyle olmalıyız işte...
rabbim herkese maddi manevi güç kuvvet sabır versin inşallah:KK16:

Canım son gebeliğimde öyle yaptım ben hatta oğlumda da halimi görseniz gülerdiniz:KK1: ayaklarımı dikiyordum altına puf koyuyordum saatlerce öyle duruyordum:) sonra dr rahmimin sağa dönük olduğunu söyledi o zaman dedim o zaman benim sağa yatmam lazım ki rahat gitsinler:) o ayda tuttu Allah'ın izniyle:) benim hep sağda olur yumurtlama ağrım belkide soldan olmuyor hiç yumurtama bilemiyorum, kistimde sağda oluyordu, oğlumda aynen sağa yerleşmişti:) doğruluk payı var on sağdan olursa erkek soldan olursa kız, hiç denemediysen dediğim şekilde yatmanın tavsiye ederim sen bilirsin tabi:)

Sende bayaga imtihanlardan geçmişsin...

Rabbim tez zamanda sana da gönlündekini nasip eylesin inşallah yaa zor cidden..

Sağol canım amin, benimkilere dert demiyorum ne dertler var hamdolsun bir evlat nasip oldu inşallah sizlerede olsun inşaallah:KK16:

harika bi hikaye ağladım bu aralar çok sulu gözlü oldum ben ya herşeye ağlıorum vallahi agzına sağlık rabbim bizi şeytana uydurmasın inşallah ona kulluk etmekten dua etmekten bizi alıkoymasın

Aaa aglama arkadasim hos diyene bak bende tam bir sulugozum bazen insanin ici cosuyo iste amin canim

Canım son gebeliğimde öyle yaptım ben hatta oğlumda da halimi görseniz gülerdiniz:KK1: ayaklarımı dikiyordum altına puf koyuyordum saatlerce öyle duruyordum:) sonra dr rahmimin sağa dönük olduğunu söyledi o zaman dedim o zaman benim sağa yatmam lazım ki rahat gitsinler:) o ayda tuttu Allah'ın izniyle:) benim hep sağda olur yumurtlama ağrım belkide soldan olmuyor hiç yumurtama bilemiyorum, kistimde sağda oluyordu, oğlumda aynen sağa yerleşmişti:) doğruluk payı var on sağdan olursa erkek soldan olursa kız, hiç denemediysen dediğim şekilde yatmanın tavsiye ederim sen bilirsin tabi:)

Benim bu ay sol kasıgımda batma var o tarafa mı dönsem :)
Hayırlısı ya rabbim saglıklı bi şekilde nasip etsin de ...kız erkek hiç önemli degil...

Sağol canım amin, benimkilere dert demiyorum ne dertler var hamdolsun bir evlat nasip oldu inşallah sizlerede olsun inşaallah:KK16:

Amin inşallaahh rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Bu ovulasyon testi ne acayip bişey yaaaa :))
Bu akşam 2.çizgi nerdeyse yok gibi :)
Günden güne kayboluyo tuhaaff :)

Ya bende yeri geliyo pes edyorum yeri geri geliyo umutsuzlugun dibine düşüyorum...
konunun ilk sayfasında da dedim bazen sabırla bekleyip bazen sabırsızlıktan çatlıyorum...

Bi yanım delicesine bu ay olucak diyor...
Diğer yanım kaç aydır olmadı bu ay nasıl olsun belki de bilmedigim sorunlar var diyor...

İçimde ki bu deli kavga başladı mı hemen "rabbim beni bana bırakma" diyorum ve kendimi toparlamaya çalışıyorum bu ay degilse de bi ay olucak inşallah yaaa:KK16:

Ayni seyleri yasiyoruz bircogumuz ayni korkularla bogusuyoruz sonra an gelip toparlanip sukrediyoruz rabbim ondan ayirmasin insallah bi ay olacak arkadasim bi ay olacak allahin izni ile hayirlisi ise olacak en onemlisi bu belkide bi komsum var a 13 yillik evli 35 yasinda esinde saglik problemleri cikmis 6 doktor da ameliyat olman kesin cozum olmayabilir dedigi icin ameliyat olmak istemiyormus diyorki cok uzuluyorum ama belkide hayirlisi bu bizim icinnhersey rabbimden belki cocugum olunca bi sorun olacak daha cok uzulucem belkide olmamasi hayirli diyo birazda boyle bakmak lazim sanirim biz bilemeyiz rabbim bilir en guzelini

Ayni seyleri yasiyoruz bircogumuz ayni korkularla bogusuyoruz sonra an gelip toparlanip sukrediyoruz rabbim ondan ayirmasin insallah bi ay olacak arkadasim bi ay olacak allahin izni ile hayirlisi ise olacak en onemlisi bu belkide bi komsum var a 13 yillik evli 35 yasinda esinde saglik problemleri cikmis 6 doktor da ameliyat olman kesin cozum olmayabilir dedigi icin ameliyat olmak istemiyormus diyorki cok uzuluyorum ama belkide hayirlisi bu bizim icinnhersey rabbimden belki cocugum olunca bi sorun olacak daha cok uzulucem belkide olmamasi hayirli diyo birazda boyle bakmak lazim sanirim biz bilemeyiz rabbim bilir en guzelini

Aynen öyle....
Hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah..

Bu ovulasyon testi ne acayip bişey yaaaa :))
Bu akşam 2.çizgi nerdeyse yok gibi :)
Günden güne kayboluyo tuhaaff :)

Ya bisi diycem yanlis anlamazsan iliskinizi sadece ovulasyo n testi ile sinirlamayin bence bide sey ovulasyon takibi yapanlarin gun gun cektigi fotogrflari gordum yokken birden ertesi gun koyu cizgi cikanlar da vardi. Sende biran once gorursun insallah

Ya bisi diycem yanlis anlamazsan iliskinizi sadece ovulasyo n testi ile sinirlamayin bence bide sey ovulasyon takibi yapanlarin gun gun cektigi fotogrflari gordum yokken birden ertesi gun koyu cizgi cikanlar da vardi. Sende biran once gorursun insallah

Yok arkadaşım niye yalnış anlıyım haklısın zaten :)
ama inan ovu testi yapıyor muyum yapmıyor muyum belli deil :)
Yani sırf arkadaşa söz verdim diye aldım testleri öylesine yapyorum resmen :)
Eşim hiç sormuyo mesela ve ilişki durumumuzsa onla tamamen alakasız :)
ama yine de koyu bi çizgi görmek isterdim :KK1:

Yok arkadaşım niye yalnış anlıyım haklısın zaten :)
ama inan ovu testi yapıyor muyum yapmıyor muyum belli deil :)
Yani sırf arkadaşa söz verdim diye aldım testleri öylesine yapyorum resmen :)
Eşim hiç sormuyo mesela ve ilişki durumumuzsa onla tamamen alakasız :)
ama yine de koyu bi çizgi görmek isterdim :KK1:

Insallah gorursun daha ya senin adetaraligin uzundu sanirsam daha gorursun gibime gelio benim bu arada dun reglim bittii ve dun bugun ben bile yaptim ovulasyon testi ama silik cikti

Insallah gorursun daha ya senin adetaraligin uzundu sanirsam daha gorursun gibime gelio benim bu arada dun reglim bittii ve dun bugun ben bile yaptim ovulasyon testi ama silik cikti

Evet 32 gün de bir oluyorum bugün 17.gün ortaladım yani bakalım hayırlısı :))
Sen kaç günde bir oluyordun ?

Uhibbukeecimmm canimm yahu benim midemin yan taraflarinda degisik bi gerilme hissi var bugun..hadi kasiklarda olsa anlicam da neden midemin yanlari yani? :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Uhibbukeecimmm canimm yahu benim midemin yan taraflarinda degisik bi gerilme hissi var bugun..hadi kasiklarda olsa anlicam da neden midemin yanlari yani? :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden olur mu içinde bi can sana alışmaya çalışan :))
o bünyenin içinde kendine yer yapmaya çalışıyo minigin :)))
Kendini hissettiriyo burdayım dercesine keyfini çıkar bencee :))

X