- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
Bende anlamıyorum ki....daha dogrusu hissettiklerini anlıyorum bende de oluyo bazen bogulup nefes alamıcakmışım gibi ama hemen kendimi uyarıyorum rabbim var imkansız yok diyorum....
Böyle bunalmalarını anlarım ama umut etmekten vazgeçmeyi, pes etmeyi , vazgeçtim demeyi hatta nasihat duymak istememeyi anlayamam kimse kusura bakmasın...
Ya bence var yaa şükretmeyi unutuyoruz...gerçekten....
Bu kadar nimet içerisinde yüzerken elhamdülillah demeyi unutuyoruz...
Nimet dedigim sebze meyve su degil...Onlar sayısız zaten...
Ya tutan elimiz, yazan parmaklarımız yürüyen ayaklarımız hepsini bırakın aklımız var yaa...
Bu kadar rahatlık içinde yüzerken rabbim kendini hatırlatmak için az bi sabredip dua etmemizi istemiş biz isyanlardayız...
alışmışız herşeyin hemen olmasına !...
Merak ediyorum; kendimde dahil soruyorum herkese...
Bebek istedikten sonra daha çok anmadık mı rabbimizi....daha yürekten açmıyomuyuz ellerimizi, ya da anne olmak isteyenlere içimiz yanarak dua etmiyor muyuz....
Belki de mevla az daha sevap kazanalım mükafatımız çok olsun istiyordur.....
Belkide hemen istediğimiz evlat saglıksız olacak ya da yaşamıcak hayırlı bi zamanı bekliyodur...
Belkide... belki de.....
Kusura bakmayın kızlar bu kadar negatiflikle benim bile moralim bozuldu....ama bebek anlamında degil... halimize
samimi söylüyorum hepiniz için aynı kendimmiş gibi üzüldüm (
Rabbim herkesin kalbine ferahlık, gönlüne huzur, gözlerine mutlulugun ışıltısını versin inşallaahh...
sen çok ama çok haklısın bilmem burdaki herkeze sesleniyorum dikkatinizi çektimi kimin çocuğu olmuosa burada hepsinin azından allah lafını duyuyorum hepside oldukça inançlı insanlar hiç düşündünüzmü neden ...çünkü rabbim sevdiği kulunu ihmal deil imtihan eder bunu sakın unutmayın ben herşeyden çok eminimki rabbim için açılan eller asla boş cevrilmez sadece zamanı vardır zamansız açan çiçek gördünüzmü herşeyin zamanı var sizin şer gördüklerinizin içindeki hayırı bi görseniz ozamn anlıyacaksınız rabbim hepimize yardım etsin