sen ne kadardır bekliyordun ?
8ay bitti evliliğim 3bitiyo
neyse şuan konuşmak istemiyorum tmm mı özür dilerim görüşürz cnm
Belli ki bayaga bunalmışsın rabbim içine ferahlık versin
Sen en kadar zamandır bekliyordun ki ?
8 aydır evliyim son 4 aydırda tamamen çocuğa odaklı yapıyoruz herşeyi ama olmuyor
Aksine hepsini de yapiyorum :)
Senin çok yüksekmiş canım benim o kadar değildi. Normal sınırı aşmamıştı bile ama üst sınıra yakındı.
İlk testte: 4.70
İkinci testte: 3.33
Üçüncü testte: 2.23
Şuan: 1.88
Ama hipotiroid için sadece TSH'ın yüksek olması yeterli değil.
Kafama takmamak mı:)) 1 aydır hergün ağlıyorum desem yalan olmaz daha 1 saat önce yine test yaptım yine bişey yok ve yine ağlıyorum bir insan hergün test yapıp hergün ağlar mı ben yapıyorum kafayı yedim( benimde sol tarafımda yapışıklıkta yapmış mı seninki bana hsg dediler korkudan çektiremedim
gebe olmadıgımı ögrendım ve cıkardım
ben artk bebek işini bıraktm noluyosa olsun
.arkadaslar sessiz sessiz takip ederken dayanamadi m yazim dedim nolur yapmayalim boyle neyin karamsarligi ki bu uhlubike arkadasimizin da dedigi gibi yillardir amansiz dertlerlemi bogusuyoruz yoo cok sukur rabbimize bu gunumuze kucuk bi kissa paylasayim istedim sizi boyle gorunce beni cok etkilemisti
Onlar Benden Umudunu kesmedi..
.Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbinde dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.Ya Musa bizim çocuğumuz demiş çift..Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.Allah'tan umut kesilmez. O herşeyi gören ve en iyi bilendir.Bu kıssadan umarım ufak hisseler alırız.
Söylemek istediğim tamda buydu...
Rabbim binlerce kez razı olsun senden ve tez zamanda gönlünde ki hayırlı muradı nasip eylesin arkadaşım
(Bu arada sessiz sessiz izleme ya katıl sende)
Amin amin rabbim hepimizden razi olsun insaAllah ne guzel dua ettin oyle icim costu valla allahim hepimizin muradini versin tez zamanda :)
Ne yapıyorsun sennnnnn
Yazık degil mi sana yaaa hem böyle devam edersen hamile degilsen bile boşu boşuna adetinde gecikecek yapma lütfen
Bol bol dua et kuran oku için ferahlıcak....içinden ne geliyosa ne istiyosan gözyaşlarınla da olsaa rabbime söylee
Mevla vermek istemeseydi, isteme arzusunu vermezdi biz isteyelim
Uhibbuke öyle kötüyümki anlatamam içimde bir yangın var sanki yakıyor kavuruyor beni anlatamadığım tarifleyemediğim bir acı içimdeki niye bu kadar etkilendim bende bilmiyorum ama çok kötüyüm kimseye anlatamayacağım bir his ama böyle haykıra haykıra ağlamaktan başka bişey yapmak gelmiyor içimden normalde namaz kılan biriyim Allah affetsin onu bile yapmak gelmiyor içimden herşeye küsmüş gibiyim
Canım bak böle yapma ne olur sen çikolata kistinden bahsediosun benim bi arkadaşımın yumurtalıkları çürümüştü yoktu hemde çok basit bi neden çocukluktan gelen idrar yolu iltihabı yüzünden üstünde durulmamış ve yıllar yılı sürmüş sonunda yumurtalıklar gitmiş dra gittiler bütün hastaneleri alt üst ettiler drlar asla çocukları olmayacağını söledi sora nemi oldu 5 yıldan sora rabbim onlara bi evlat verdi drlar şokta imkansız olan şey oldu yumurtalık olmadan çocuk olurmu ama oldu rabbimden vazgeçme dua etmekten vazgeçme ne olur hepimiz aynı durumdayız bak benimde eşimin spermleri düşük varikoselden ameliyat olacak drlar 2 yıl sora yine eskisi gibi olur dedi drlara kalsan olmama ihtimali bile var ama ben rabbimden vazgeçmedim biliorum o ol dese olacak bu bizim imtihanımız kendini topla namazlarını ihmal etme göreceksin bak eninde sonunda rabbim sana evlat verecek
.arkadaslar sessiz sessiz takip ederken dayanamadi m yazim dedim nolur yapmayalim boyle neyin karamsarligi ki bu uhlubike arkadasimizin da dedigi gibi yillardir amansiz dertlerlemi bogusuyoruz yoo cok sukur rabbimize bu gunumuze kucuk bi kissa paylasayim istedim sizi boyle gorunce beni cok etkilemisti
Onlar Benden Umudunu kesmedi..
.Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbinde dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.Ya Musa bizim çocuğumuz demiş çift..Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.Allah'tan umut kesilmez. O herşeyi gören ve en iyi bilendir.Bu kıssadan umarım ufak hisseler alırız.
Ya bende yeri geliyo pes edyorum yeri geri geliyo umutsuzlugun dibine düşüyorum...
konunun ilk sayfasında da dedim bazen sabırla bekleyip bazen sabırsızlıktan çatlıyorum...
Bi yanım delicesine bu ay olucak diyor...
Diğer yanım kaç aydır olmadı bu ay nasıl olsun belki de bilmedigim sorunlar var diyor...
İçimde ki bu deli kavga başladı mı hemen "rabbim beni bana bırakma" diyorum ve kendimi toparlamaya çalışıyorum bu ay degilse de bi ay olucak inşallah yaaa
kız uhibbuke bu sayfaki kızlara ne oluyor böyle kimi 4 ayda pes etmiş kimi 6 ayda ya biz napalım peki sen bi evlat kaybetmişsin hala bekliosun ben dersen nerdeyse bi sene olacak hala bekliorum bide başımızda bi hastalık ne olcağımız belli deil hala ümit etmekten vazgeçmioruz bunlara ne oluoo hemen pes ediolar allah içlerine ferahlık versin ne diyim
Canım tevekkül etmen çok güzel inşallah toparlanırsın bir an önceöyle canım nasip kısmet rabbim hayrlısını nasip etsin dedim her zamn hyrlısı buysa rabbmden gelen herşye razıym vardr bi bildiği umudmu kaybetmedm sadece kşke eşimde sorn çkmasydı bndede var tabi kşke onunla snrlı kalsydı inanki kendmdekinden dha çok üzüldüm :2: Bzmde sınavmz buymuş ne diyebilrim kndmi toparlym inşlh kürler falan artk ne vrsa yapcam inşlh ben elmdn gelen ne varsa yapıcam gerisi rabbimin bileceği
Canım batmalardan anlıyorsan hangi tarafta olduğunu o ay ilişki sonrası o tarafına yat cenin pozisyonundaBende de akıntı olur kasıklarımda batma olur..
hatta genelde bayanlarda bi ay sagdan bi ay soldan yumurtlama olurmuş hakkaten her ay farklı taraftan batma oluyo bu ay sol kasıklarımda batma var mesela :)
ama ne biliyim aldım bi kere yapıyorum işte bakalım :))
Canım sende epey sıkıntı atlatmışsın inşallah bunların mükafatı sağlıklı hayırlı bebekler oluranlatsam roman olur dinlersen yazyım28 yaşında evlendim balayından dönüşte adetim 1,5 ay kesilmeyince gittik doktora endometriozis çikolata kisti olduğumu öğrendim.laparoskopi ile ameliyat oldum geçen sene martta.bu sene kistimin içindeki sıvı boşaltıldı.histerokopi yapıldı.bu arada 1 aşılama 1 tüp bebek denedik.2 yıl geçti tedavilerle.hiçbiri tutmadı.ameliyattan ötürü yumurta rezervim azaldı bide.başka sorunum yok.sabırla bekliyorum bebeğimi.adet olur olmaz ikinci kez tüp bebek tedavisine girişcez inşallah sen uğraşmadangelir bebeğin.sakın takma kafana lütfen.
Ya arkadaşlar nedir bu herkeste ki umutsuzluk pes etmişlik
Böyle olmamalıyız evlat en büyük imtihan ve biz bunu kazananlardan olucaz inşallah
http://hassasanne.com/wp/2014/03/09...zun-uzucu-sasirtici-inanilmaz-ama-sonu-mutlu/
Bu yazıyı mutlaka okuyun...
Herşeye rağmen yürekten anne olmak isteyen ve olan bi kadının hikayesi...
Neyin sabırsızlıgı bu 10 yıldır 15 yıldır amansız dertlerle mi boğusuyoruz?
Ya da kesin olmıcak diye hüküm mü verdiler hakkımızda....
Ne olur yapmayın böyle azcık inanın...
Mümin ümitle korku arasında olmalı...
Rabbinden tamamen ümidini kesen münafıktır diyor kitaplar....
ve hadisi şerifte geçmiyor mu " kul duam kabul olmadı demedikçe duanın kabul olma vakti vardır" diye...
Haydi dua edelim... hem kendimiz hem isteyen herkes için...
Rabbim gönüllerimize ferahlık rahimlerimize yeni bi hayat nasip etsin inşallaah
(not: sizi anlamadıgımı, bana konuşmanın kolay geldiğini düşünmeyin lütfen...aynı şeyleri 3 aşagı 5 yukarı yaşıyoruz ve yaşayanın halini sadece yaşayan anlar...)