Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ya arkadaşlar nedir bu herkeste ki umutsuzluk pes etmişlik
Böyle olmamalıyız evlat en büyük imtihan ve biz bunu kazananlardan olucaz inşallah

http://hassasanne.com/wp/2014/03/09...zun-uzucu-sasirtici-inanilmaz-ama-sonu-mutlu/

Bu yazıyı mutlaka okuyun...
Herşeye rağmen yürekten anne olmak isteyen ve olan bi kadının hikayesi...

Neyin sabırsızlıgı bu 10 yıldır 15 yıldır amansız dertlerle mi boğusuyoruz?
Ya da kesin olmıcak diye hüküm mü verdiler hakkımızda....

Ne olur yapmayın böyle azcık inanın...
Mümin ümitle korku arasında olmalı...
Rabbinden tamamen ümidini kesen münafıktır diyor kitaplar....

ve hadisi şerifte geçmiyor mu " kul duam kabul olmadı demedikçe duanın kabul olma vakti vardır" diye...

Haydi dua edelim... hem kendimiz hem isteyen herkes için...
Rabbim gönüllerimize ferahlık rahimlerimize yeni bi hayat nasip etsin inşallaah

(not: sizi anlamadıgımı, bana konuşmanın kolay geldiğini düşünmeyin lütfen...aynı şeyleri 3 aşagı 5 yukarı yaşıyoruz ve yaşayanın halini sadece yaşayan anlar...)

Son düzenleme:
8 aydır evliyim son 4 aydırda tamamen çocuğa odaklı yapıyoruz herşeyi ama olmuyor

Rabbim en tez zamanda nasip etsin inşallah....Hiç ummadıgın anda çalsın kapını mutluluk ve ben burdayım desin yavrun sana...

Bilmiyorum son bi iki aydır ben mi fazla pollyannayım yoksa olması gerekn mi bu...
Ben 8 aydır deniyorum....o sırada bir de düşüğüm oldu ki o hastane sürecini operasyonu hiçç hatırlamak bile istemiyorum
Ama ümitliyim işte...inadına ve herşeye ragmen umutluyum...

Meryem süresine başladım....hergün 818 estagfirullah cekiyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşalllah...

BEN NE YAPCAM YAA nasıl düşürcem bu böyle birden çıkan bişey mi ben hamileyken kimse demedi böyle bişey acaba tekrar tahlil mi versem

ameliyat sırasında hsg çekildi benim tüplerde falan sorun yok dediler ama ben alıştım haklısın üzülmemek elde değil ama stres çok etkili oluyor ne olur sabret

.arkadaslar sessiz sessiz takip ederken dayanamadi m yazim dedim nolur yapmayalim boyle neyin karamsarligi ki bu uhlubike arkadasimizin da dedigi gibi yillardir amansiz dertlerlemi bogusuyoruz yoo cok sukur rabbimize bu gunumuze kucuk bi kissa paylasayim istedim sizi boyle gorunce beni cok etkilemisti

Onlar Benden Umudunu kesmedi..

.Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbinde dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.Ya Musa bizim çocuğumuz demiş çift..Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.Allah'tan umut kesilmez. O herşeyi gören ve en iyi bilendir.Bu kıssadan umarım ufak hisseler alırız.

Söylemek istediğim tamda buydu...

Rabbim binlerce kez razı olsun senden ve tez zamanda gönlünde ki hayırlı muradı nasip eylesin arkadaşım

(Bu arada sessiz sessiz izleme ya katıl sende )

Söylemek istediğim tamda buydu...

Rabbim binlerce kez razı olsun senden ve tez zamanda gönlünde ki hayırlı muradı nasip eylesin arkadaşım

(Bu arada sessiz sessiz izleme ya katıl sende )

Amin amin rabbim hepimizden razi olsun insaAllah ne guzel dua ettin oyle icim costu valla allahim hepimizin muradini versin tez zamanda :)

Son düzenleme:
Amin amin rabbim hepimizden razi olsun insaAllah ne guzel dua ettin oyle icim costu valla allahim hepimizin muradini versin tez zamanda :)

Ya bende yeri geliyo pes edyorum yeri geri geliyo umutsuzlugun dibine düşüyorum...
konunun ilk sayfasında da dedim bazen sabırla bekleyip bazen sabırsızlıktan çatlıyorum...

Bi yanım delicesine bu ay olucak diyor...
Diğer yanım kaç aydır olmadı bu ay nasıl olsun belki de bilmedigim sorunlar var diyor...

İçimde ki bu deli kavga başladı mı hemen "rabbim beni bana bırakma" diyorum ve kendimi toparlamaya çalışıyorum bu ay degilse de bi ay olucak inşallah yaaa

harika bi hikaye ağladım bu aralar çok sulu gözlü oldum ben ya herşeye ağlıorum vallahi agzına sağlık rabbim bizi şeytana uydurmasın inşallah ona kulluk etmekten dua etmekten bizi alıkoymasın

kız uhibbuke bu sayfaki kızlara ne oluyor böyle kimi 4 ayda pes etmiş kimi 6 ayda ya biz napalım peki sen bi evlat kaybetmişsin hala bekliosun ben dersen nerdeyse bi sene olacak hala bekliorum bide başımızda bi hastalık ne olcağımız belli deil hala ümit etmekten vazgeçmioruz bunlara ne oluoo hemen pes ediolar allah içlerine ferahlık versin ne diyim

Bende anlamıyorum ki....daha dogrusu hissettiklerini anlıyorum bende de oluyo bazen bogulup nefes alamıcakmışım gibi ama hemen kendimi uyarıyorum rabbim var imkansız yok diyorum....

Böyle bunalmalarını anlarım ama umut etmekten vazgeçmeyi, pes etmeyi , vazgeçtim demeyi hatta nasihat duymak istememeyi anlayamam kimse kusura bakmasın...

Ya bence var yaa şükretmeyi unutuyoruz...gerçekten....

Bu kadar nimet içerisinde yüzerken elhamdülillah demeyi unutuyoruz...
Nimet dedigim sebze meyve su degil...Onlar sayısız zaten...

Ya tutan elimiz, yazan parmaklarımız yürüyen ayaklarımız hepsini bırakın aklımız var yaa...
Bu kadar rahatlık içinde yüzerken rabbim kendini hatırlatmak için az bi sabredip dua etmemizi istemiş biz isyanlardayız...

alışmışız herşeyin hemen olmasına !...

Merak ediyorum; kendimde dahil soruyorum herkese...
Bebek istedikten sonra daha çok anmadık mı rabbimizi....daha yürekten açmıyomuyuz ellerimizi, ya da anne olmak isteyenlere içimiz yanarak dua etmiyor muyuz....

Belki de mevla az daha sevap kazanalım mükafatımız çok olsun istiyordur.....
Belkide hemen istediğimiz evlat saglıksız olacak ya da yaşamıcak hayırlı bi zamanı bekliyodur...
Belkide... belki de.....

Kusura bakmayın kızlar bu kadar negatiflikle benim bile moralim bozuldu....ama bebek anlamında degil... halimize

samimi söylüyorum hepiniz için aynı kendimmiş gibi üzüldüm (

Rabbim herkesin kalbine ferahlık, gönlüne huzur, gözlerine mutlulugun ışıltısını versin inşallaahh
...

Kusura bakma özgecim bir sordun bin ah işitir gibi oldun ama cidden arkadaşları görünce üzüldüm

toparlanmamız ve umutla hayırlı haberler beklememiz lazım ben inanıyorum bugün degilse yarın...
bu ay degilse gelecek ay...
bu listede ki herkes hamiş olacak ve bugünleri görüp kendimizi yıprattıgımız için kızacaz kendimize...

Canım tevekkül etmen çok güzel inşallah toparlanırsın bir an önce
Canım batmalardan anlıyorsan hangi tarafta olduğunu o ay ilişki sonrası o tarafına yat cenin pozisyonunda sırt üstü yatmaktan daha iyi:)
Canım sende epey sıkıntı atlatmışsın inşallah bunların mükafatı sağlıklı hayırlı bebekler olur

Canım çok haklısın çok doğru yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…