Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Uhi regl oldumyeni bat 27aralik diyelim 5-6gun erken oldum normalmi cok zor bi gundu karnim feci agridi agliycaktim nerdeyse sinirim bozuldu yaane zaman gelcek bnim bu sipagelsin artikkk dayanamiyorm yaaa kotu kotu ruyalar gordum ruya tabiri e baktim hic iui seyler yazmiyodu canim daha cok sikildi her yonden zor bi gundu allahim aydinliga cikarsin yarabbim bu arada bnim kp rahatsiz esim memlekwte gidebilir offf

ya neden böyleyim bilmiyorum ama fena halde duruldum yaaa
havalardan mıdır nedir çok sıkılıyorum yaaa
Niye sikildin kiz arkadas cevren faln varmi onlaerla takilsann yada nebilim napabilirsinki imkanlar kisitli sanirim dogumda geliceklermi yanina kv yads annen faln cnm

Hayırlı akşamlar kızlar yoktum bir iki gündür sinavim vardı çok şükür kursu da bitirdim yakında alicam sertifikami nasılsınız hamileler bebekler nasıl hamile olmayı bekleyenler inşallah tez zamanda bizde hamileler grubuna katilcaz :)

günaydınlaarrr
ben birkaç gün gecikmeyle regl oldum, beklediğim üzere...
cumartesi sabaha doktordan randevu aldım. tekrar bi maratona başlıyabilcez mi bakalım. yumurtaların hepsi gittiyse, aşılama için yine yumurta geliştirici iğne verir diye düşünüyorum. ama bu sefer dozunu arttırır.
bu sefer tamamen kendisine bırakıcam süreci, ağzımı açmıcam. geçen ay yönlendirmiştim kendisini çünkü. klomenle bile çok yumurtam oluşuyo, kist yapıyo falan gibilerinden, o da iğnede dozu az başlatmıştı, bu sefer de yumurtam gelişmedi. geçen ay herşeyi anlattığım için bu ay, karışmıcam :) yani karışmamaya çalışçam

ya neden böyleyim bilmiyorum ama fena halde duruldum yaaa
havalardan mıdır nedir çok sıkılıyorum yaaa
canııımmm, hormonlarının değişimi seni böyle yapıyo olabilir. dinlenmene bak boşver, arada durulmak iyidir
benim reglimi de 23 aralık yapabilirsin uhicim. cumartesi doktora gitçem bakalım aşılama tedavisine tekrar başlayabilces mi, kist mist var mı bakalım. ama geçen ay kadar stresli ve gergin değilim. bu ay daha sakinim. şaka şaka :) gerçekten sakinim

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar :) zorlu bir gecenin ardından uyuşuk bir kafa ve çıldırmış bir mideyle işe geldim sizler nasılsınızzz ?

Bende dun regl oldum bnimkide es alti gun erken geldi bu ay beraber verirz ins mujdeyi cnm

Gecmis olsun didmvim noldu
SAOL İDİCİM MİGRENİM TUTTU MİDEME VURDU HİÇ GEÇMEYECEK SANDIM AMA ŞİMDİ DAHA İİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN :) SEN NASILSIN REGL OLMUŞSUN DEMEKKİ BU AY NASİP DİĞİLMİŞ TATLIM HAYIRLISI OLSUN, OVİYE DEVAM EDİYOMUSUN?

Gecmis olsun cnm migren esimdede var kotu bisey gercekten ewt regl oldum oviye devam ediyorm sunu farkkttim bn ovide iki ay oldu kullanali aslinda bn yumurtayi yakaladim ama anlamaadim yani soyle c ve t kirmizi ama t kismi biraz silik kirmizi bi onceki ve bi sonraki gundd varla yok gibiydi ben hep t kismi kipkirmizi olcak diye bekledim ama olmadi tamda yumurtlama gunlerinde cikti o cizgiler diger gunlerde t kisminda hic bisey yoktu dedim heralde ben ozamn yumurtladom boyle iste

SEN YİNEDE KOYU OLDUĞU GÜNLERİ KAÇIRMA TATLIMM

Ben yeni uyeyim suan o kadar kötyumki 2 bucuk yllk evliyim tum umutlara ragmen az once yine hamile olmadgmı ogrendim yaradanin bi bildigi zaman var tabi hayirlisi ama yinede herseferinde hıckırıklara boguluyorum

N olur bni rahatlaticak biseyler söyleyin arkadaslar
Ne soyleyelim cnm bnde ayni dun regl oldum yapcak bisey yok beklemeye devam en guzelini rabbim bilir ne duysak deniyoruz hersey umut oluyo bize sabredicez baska caremiz yok yaradan ol deskten sonra onunde bisey durabilirmi dk faln gittinmi belli bi sorun var mi cnm yipratma kndini

Gitmedim hep erken diye dusunduk ama artik gidicem duzensizliklerde olmaya basladi bi ay oluyorum bi ay olmuyorum ekimin 8nde adet olmustum bu ay olmadim anlayamiyorum bana n olyo

Gitmedim hep erken diye dusunduk ama artik gidicem duzensizliklerde olmaya basladi bi ay oluyorum bi ay olmuyorum ekimin 8nde adet olmustum bu ay olmadim anlayamiyorum bana n olyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…