Niye sikildin kiz arkadas cevren faln varmi onlaerla takilsann yada nebilim napabilirsinki imkanlar kisitli sanirim dogumda geliceklermi yanina kv yads annen faln cnmya neden böyleyim bilmiyorum ama fena halde duruldum yaaa
havalardan mıdır nedir çok sıkılıyorum yaaa
canııımmm, hormonlarının değişimi seni böyle yapıyo olabilir. dinlenmene bak boşver, arada durulmak iyidirya neden böyleyim bilmiyorum ama fena halde duruldum yaaa
havalardan mıdır nedir çok sıkılıyorum yaaa
Gecmis olsun didmvim noldugünaydın kızlarrr hayırlı cumalar :) zorlu bir gecenin ardından uyuşuk bir kafa ve çıldırmış bir mideyle işe geldimsizler nasılsınızzz ?
Bende dun regl oldum bnimkide es alti gun erken geldi bu ay beraber verirz ins mujdeyi cnmgünaydınlaarrr
ben birkaç gün gecikmeyle regl oldum, beklediğim üzere...
cumartesi sabaha doktordan randevu aldım. tekrar bi maratona başlıyabilcez mi bakalım. yumurtaların hepsi gittiyse, aşılama için yine yumurta geliştirici iğne verir diye düşünüyorum. ama bu sefer dozunu arttırır.
bu sefer tamamen kendisine bırakıcam süreci, ağzımı açmıcam. geçen ay yönlendirmiştim kendisini çünkü. klomenle bile çok yumurtam oluşuyo, kist yapıyo falan gibilerinden, o da iğnede dozu az başlatmıştı, bu sefer de yumurtam gelişmedi. geçen ay herşeyi anlattığım için bu ay, karışmıcam :) yani karışmamaya çalışçam
SAOL İDİCİM MİGRENİM TUTTU MİDEME VURDU HİÇ GEÇMEYECEK SANDIM AMA ŞİMDİ DAHA İİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN :) SEN NASILSIN REGL OLMUŞSUN DEMEKKİ BU AY NASİP DİĞİLMİŞ TATLIM HAYIRLISI OLSUN, OVİYE DEVAM EDİYOMUSUN?Gecmis olsun didmvim noldu
Gecmis olsun cnm migren esimdede var kotu bisey gercekten ewt regl oldum oviye devam ediyorm sunu farkkttim bn ovide iki ay oldu kullanali aslinda bn yumurtayi yakaladim ama anlamaadim yani soyle c ve t kirmizi ama t kismi biraz silik kirmizi bi onceki ve bi sonraki gundd varla yok gibiydi ben hep t kismi kipkirmizi olcak diye bekledim ama olmadi tamda yumurtlama gunlerinde cikti o cizgiler diger gunlerde t kisminda hic bisey yoktu dedim heralde ben ozamn yumurtladom boyle isteSAOL İDİCİM MİGRENİM TUTTU MİDEME VURDU HİÇ GEÇMEYECEK SANDIM AMA ŞİMDİ DAHA İİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN :) SEN NASILSIN REGL OLMUŞSUN DEMEKKİ BU AY NASİP DİĞİLMİŞ TATLIM HAYIRLISI OLSUN, OVİYE DEVAM EDİYOMUSUN?
SEN YİNEDE KOYU OLDUĞU GÜNLERİ KAÇIRMA TATLIMMGecmis olsun cnm migren esimdede var kotu bisey gercekten ewt regl oldum oviye devam ediyorm sunu farkkttim bn ovide iki ay oldu kullanali aslinda bn yumurtayi yakaladim ama anlamaadim yani soyle c ve t kirmizi ama t kismi biraz silik kirmizi bi onceki ve bi sonraki gundd varla yok gibiydi ben hep t kismi kipkirmizi olcak diye bekledim ama olmadi tamda yumurtlama gunlerinde cikti o cizgiler diger gunlerde t kisminda hic bisey yoktu dedim heralde ben ozamn yumurtladom boyle iste
Ne soyleyelim cnm bnde ayni dun regl oldum yapcak bisey yok beklemeye devam en guzelini rabbim bilir ne duysak deniyoruz hersey umut oluyo bize sabredicez baska caremiz yok yaradan ol deskten sonra onunde bisey durabilirmi dk faln gittinmi belli bi sorun var mi cnm yipratma kndiniN olur bni rahatlaticak biseyler söyleyin arkadaslar
Artikk aglayamiyorum bile yoruldum artikkN olur bni rahatlaticak biseyler söyleyin arkadaslar