Gecmis olsun cnm dikkat et havalar cok sogudu suan feci yagmur yagiyo burdada
Geçmiş olsun uhi umarım şimdi daha iyisindir evet ne yazıkki bu ay tuhaflıklar aldı başını gitti umarım herkesin gönlüne göre olur herşey
ÇOK GÜZEL BİR DUYGU TATLIMM ANLATILMAZ YAŞANIR DERLER AYNEN ÖYLE :) EWET BNM MİNNOŞ ÇOK HAREKETLİ HİÇ DURMUYO HAYRET EDİYORUM BU ÇOCUK HİÇMİ UYUMAZ :) ÖZELLİKLE GECE ÇOK YARAMAZ EŞİME DİYORUM ÇEKECEĞİMİZ VAR BİZİM BU MİNİKTEN :) ALLAHIM O GÜNLERİ GÖSTERİR İNŞALLAH :)inşallah merak ediyorum o duyguyuda :)
senin ki çok hareketli mi annesi :)
Saol Allah razı olsun evet bugün daha iyiyim çok şükür...
inşallah tez zamana kavusursun ya ve bu tuhaflıklar hep hayra alamet olur....
canim gecmis olsun. dikkat et kendine arkadasiiiiimmmmMerhaba kızlar...
3-4 gündür biraz rahatsızdım ve foruma giremedim...ama aklım hep burdaydı....geçmişe bi göz attım da bu ay herkesde tuhaflıklar var...acaba soğuklar falan bi anda oldu o mu etkiledi....insan sürekli sebebler arıyo hakkınızda hayırlısı olsun kızlar....
ÇOK GÜZEL BİR DUYGU TATLIMM ANLATILMAZ YAŞANIR DERLER AYNEN ÖYLE :) EWET BNM MİNNOŞ ÇOK HAREKETLİ HİÇ DURMUYO HAYRET EDİYORUM BU ÇOCUK HİÇMİ UYUMAZ :) ÖZELLİKLE GECE ÇOK YARAMAZ EŞİME DİYORUM ÇEKECEĞİMİZ VAR BİZİM BU MİNİKTEN :) ALLAHIM O GÜNLERİ GÖSTERİR İNŞALLAH :)
canim gecmis olsun. dikkat et kendine arkadasiiiiimmmm
Sorma ya ama iyiyim bi mutsuzluk hayal kırıklığı yok ustumde nedense bi mutluluk var icimde :)
haftaya cnm 22. haftamda gidicim :) inşallah hayırlı haberlerle döneriz :) sen ne yaptın 2liyi yaptırmadın mı?oyyy maşallah minigine :)
aman aman iyi olsunda varsın cekelim onları biz :)
ayrıntılı ultrasyona ne zaman gidiceksin canım ?
Iyim canım bende idare ediyorum işte sende iisindir umarımTesekkur ederm cnm bende bi bakayim zaten bnde kayganlastirici ariyodum spermlere zarar vermeyen bi tane aldim hic ise yaramiyo sen nasilsin
Rica ederim uhicim elimden gelen neyse yaparım öpüyorum seni gorusuruzÖzgecim sırf bildiklerini paylaşmak için geldin foruma teşekkür ederim inşallah sizin için cok faydalı olur...
cemrenin dediği mantıklı olabilir...yine de sen kendine çok dikkat et mooncum
Amin inşallah hepimize canımteşekkür ederim cemrecim...ufakta olsa rahatsızlık zorluyo ya rabbim beterinden muhafaza eylesin hepimzii...
bu da güzel bişey bence rabbim daim etsin neşeni :)
haftaya cnm 22. haftamda gidicim :) inşallah hayırlı haberlerle döneriz :) sen ne yaptın 2liyi yaptırmadın mı?
Hakkimizda hayirlisi olsun rabbm en dogru zamani bilir en kisa zamnda nasip eder ins bnde hamileyimm diycegini bekliyodm nasip zaten butun belirtileri yasadik hamile kalmadanYok cnm inşallah bidahaki aya artık bu ay da psikolojik olarak yedim kendimi
Iyiym bnde nolsun valla git gel iste icimde bi huzur var bugun oluruna biraktim herseyi sunu farkettim ki kendi adima maneviyattan uzaklastigm zamn vesvese raht birakmiyo bni kuruyorum da kuruyorm icim sikisiyo ama maneviyata yoneldigim zamn icim cok rahatIyim canım bende idare ediyorum işte sende iisindir umarım
GEÇER ANNESİ GEÇER :) BANA BU HAMİLELİĞİM ÇOK ÇABUK GEÇTİ DAHA DÜN GİBİ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİM ŞİMDİ 5. AYIMIZ BİTTİ ŞÜKÜRLER OLSUNN :) BU 4 AYIMIZDA HAYIRLISIYLA BİRAN ÖNCE GEÇSİN İNŞALLAH :)Hayır didem ben yaptırmadım...zaten istemiyodum doktorumda "bencede gereksiz" deyip destek verince hiç düşünmedim :)
Ama minigimi görmeyi çok özledim ya daha 3 hafta var bi daha ki kontrole
zaman geçmiyor sankiiiiii :)
aynen canım ya belirtileri yaşayıp yaşayıp hamile kalamadık biliyorum hiçbir belirti yaşamadan hamile olduğumuzu öğrencez biz :)Hakkimizda hayirlisi olsun rabbm en dogru zamani bilir en kisa zamnda nasip eder ins bnde hamileyimm diycegini bekliyodm nasip zaten butun belirtileri yasadik hamile kalmadan
kızzz cinsiyetini öğrendinmiHayır didem ben yaptırmadım...zaten istemiyodum doktorumda "bencede gereksiz" deyip destek verince hiç düşünmedim :)
Ama minigimi görmeyi çok özledim ya daha 3 hafta var bi daha ki kontrole
zaman geçmiyor sankiiiiii :)
GEÇER ANNESİ GEÇER :) BANA BU HAMİLELİĞİM ÇOK ÇABUK GEÇTİ DAHA DÜN GİBİ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİM ŞİMDİ 5. AYIMIZ BİTTİ ŞÜKÜRLER OLSUNN :) BU 4 AYIMIZDA HAYIRLISIYLA BİRAN ÖNCE GEÇSİN İNŞALLAH :)
kızzz cinsiyetini öğrendinmi
bayadır giremiyodum habersiz kaldım