Inci sen adini mi degistirdinaynen canım ya belirtileri yaşayıp yaşayıp hamile kalamadık biliyorum hiçbir belirti yaşamadan hamile olduğumuzu öğrencez biz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inci sen adini mi degistirdinaynen canım ya belirtileri yaşayıp yaşayıp hamile kalamadık biliyorum hiçbir belirti yaşamadan hamile olduğumuzu öğrencez biz :)
s.a uhicim nasılsın görüşmeyeli bebiş nasılHayır didem ben yaptırmadım...zaten istemiyodum doktorumda "bencede gereksiz" deyip destek verince hiç düşünmedim :)
Ama minigimi görmeyi çok özledim ya daha 3 hafta var bi daha ki kontrole
zaman geçmiyor sankiiiiii :)
Evet cnm :)Inci sen adini mi degistirdin
Canim ne varsa allah yolunda var bizi bizden iyi anlayan rabbimizdir sen ona tevekkül et sabret bi söz vardır ben çekildim aradan sen tecelli et Yaradan hep bu sözü sole Rabbim hepinizin yardımcısı olsun insIyiym bnde nolsun valla git gel iste icimde bi huzur var bugun oluruna biraktim herseyi sunu farkettim ki kendi adima maneviyattan uzaklastigm zamn vesvese raht birakmiyo bni kuruyorum da kuruyorm icim sikisiyo ama maneviyata yoneldigim zamn icim cok rahat
Seni tekrar burada görmeme çok sevindim özge nasılsın daha iyisindir inşallah rabbim mutluluğunu hep daim etsin canımCanim ne varsa allah yolunda var bizi bizden iyi anlayan rabbimizdir sen ona tevekkül et sabret bi söz vardır ben çekildim aradan sen tecelli et Yaradan hep bu sözü sole Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ins
Dogru soyluyosun guzel sozmusCanim ne varsa allah yolunda var bizi bizden iyi anlayan rabbimizdir sen ona tevekkül et sabret bi söz vardır ben çekildim aradan sen tecelli et Yaradan hep bu sözü sole Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ins
s.a uhicim nasılsın görüşmeyeli bebiş nasıl
Geçmiş olsn cnm kendine dikkat et grip mi oldun yoksa ? Ay hiç sorma ya pek vaktim olmuyo sanki :) bide radyasyon yayiyo ya pek ugrasmak istemiyorum süper gidiyo walla ne bulantı ne hassasiyeta.s gecen haftasonu biraz rahatsızlanmıştım ama şimdi iyiyim çok şükür hafız:)
sen nasılsın :)
hamile kaldın kayboldun
Bu arada maşallah 2 aylık olmuşsun bileee
Nasıl gidiyor bulantı ya da hassaslık falan oldu mu ?
benim o haftalarda aşırı koku hassasiyetim vardı ya
Ben adet oldum uhibbuke ya moralim çok bozuk geçen ay 55 günde adet olmuştum biliyosun bu ay 15 günde oldum.acaba kullandığım ilaç metabolizmam hızlandığı için mi böyle oldu,adet olduğuma göre yumurtLadığım anlamına mı geliyor ne diyorsunuz ?Herkese günaydııın :)
Buz gibi bi günden merhaba :)
acayip bi soğuk ve şiddetli yağmur var kızlar kar yagacak burayada belli bakalım ne zaman :)
sizde durumlar nasıl neler yapıyorsunuz ?
Bu arada moon nerelerdesin yaaa :)
Geçmiş olsn cnm kendine dikkat et grip mi oldun yoksa ? Ay hiç sorma ya pek vaktim olmuyo sanki :) bide radyasyon yayiyo ya pek ugrasmak istemiyorum süper gidiyo walla ne bulantı ne hassasiyet
Ben adet oldum uhibbuke ya moralim çok bozuk geçen ay 55 günde adet olmuştum biliyosun bu ay 15 günde oldum.acaba kullandığım ilaç metabolizmam hızlandığı için mi böyle oldu,adet olduğuma göre yumurtLadığım anlamına mı geliyor ne diyorsunuz ?
Kimseden cevap gelmemiş herkes nerde Doktorumu aradım görüştüm hiç korkma yumurtalıkalrın çalışmaya başladı anlamına geliyor dedi ama bundan sonraki adetimin 21 günden fazla sürmesi lazımmış bidahaki adetimin tarihine göre tekrar konuşalım dedi
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım , bakalım bu ayda kendine bırakayım sonra gebelik adına bi tedavi isteyeceğimMooncum durumun cidden degişik inan ne dicem bilemedim....yani ilaçla yumurtalıkların çalıştıysa bile 15 gün çok az zaman gibi geldi....
acaba bi anda ilaçlar vucudu şoka mı ugrattı...
ama herşey bi yana doktor öyle dediyse bence de korkma ve stresle kendini daha da yıpratma...inşallah herşey yoluna girer...
sen işin zor kısmını geçtin artık teşhisin belli sebebleri biliyosun şifası daolur inşallah...
II sevndm cnm kolay atlatmana .. inş tatlım bnde çok uyku hali oluyo özellikle de öğleden sonraları uyukluyorum derste resmen artık talebelerden utanmaya başladım valla hamile olduğumu da bilmiyorlar daha bide göğüslerim çok hassas gece ağrısına uyaniyorum mümkün deil üzerine yatamiyorum düşün ama tabi bir gercek varki bebisim herseye değeryok grip degildim çok şükür sanırım soğuk almışım 2 3 güne toparladım....
hamilelğiin iyi geçmesine sevindim inşallah da öyle devam eder:)
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım , bakalım bu ayda kendine bırakayım sonra gebelik adına bi tedavi isteyeceğim
II sevndm cnm kolay atlatmana .. inş tatlım bnde çok uyku hali oluyo özellikle de öğleden sonraları uyukluyorum derste resmen artık talebelerden utanmaya başladım valla hamile olduğumu da bilmiyorlar daha bide göğüslerim çok hassas gece ağrısına uyaniyorum mümkün deil üzerine yatamiyorum düşün ama tabi bir gercek varki bebisim herseye değer