Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hayır didem ben yaptırmadım...zaten istemiyodum doktorumda "bencede gereksiz" deyip destek verince hiç düşünmedim :)
Ama minigimi görmeyi çok özledim ya daha 3 hafta var bi daha ki kontrole :KK43:
zaman geçmiyor sankiiiiii :)
s.a uhicim nasılsın görüşmeyeli :KK19: bebiş nasıl :emir_bebek::nazar:

Iyiym bnde nolsun valla git gel iste icimde bi huzur var bugun oluruna biraktim herseyi sunu farkettim ki kendi adima maneviyattan uzaklastigm zamn vesvese raht birakmiyo bni kuruyorum da kuruyorm icim sikisiyo ama maneviyata yoneldigim zamn icim cok rahat
Canim ne varsa allah yolunda var bizi bizden iyi anlayan rabbimizdir sen ona tevekkül et sabret bi söz vardır ben çekildim aradan sen tecelli et Yaradan hep bu sözü sole Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ins

Canim ne varsa allah yolunda var bizi bizden iyi anlayan rabbimizdir sen ona tevekkül et sabret bi söz vardır ben çekildim aradan sen tecelli et Yaradan hep bu sözü sole Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ins
Seni tekrar burada görmeme çok sevindim özge nasılsın daha iyisindir inşallah rabbim mutluluğunu hep daim etsin canım

s.a uhicim nasılsın görüşmeyeli :KK19: bebiş nasıl :emir_bebek::nazar:

a.s gecen haftasonu biraz rahatsızlanmıştım ama şimdi iyiyim çok şükür hafız:)

sen nasılsın :)
hamile kaldın kayboldun :KK20::KK48:
Bu arada maşallah 2 aylık olmuşsun bileee:KK9:

Nasıl gidiyor bulantı ya da hassaslık falan oldu mu ?
benim o haftalarda aşırı koku hassasiyetim vardı ya :KK48:

Herkese günaydııın :)
Buz gibi bi günden merhaba :)
acayip bi soğuk ve şiddetli yağmur var kızlar kar yagacak burayada belli bakalım ne zaman :)

sizde durumlar nasıl neler yapıyorsunuz ?
Bu arada moon nerelerdesin yaaa :)

a.s gecen haftasonu biraz rahatsızlanmıştım ama şimdi iyiyim çok şükür hafız:)

sen nasılsın :)
hamile kaldın kayboldun :KK20::KK48:
Bu arada maşallah 2 aylık olmuşsun bileee:KK9:

Nasıl gidiyor bulantı ya da hassaslık falan oldu mu ?
benim o haftalarda aşırı koku hassasiyetim vardı ya :KK48:
Geçmiş olsn cnm kendine dikkat et grip mi oldun yoksa ? Ay hiç sorma ya pek vaktim olmuyo sanki :) bide radyasyon yayiyo ya pek ugrasmak istemiyorum :KK16::KK51: süper gidiyo walla ne bulantı ne hassasiyet :KK30::KK71:

Herkese günaydııın :)
Buz gibi bi günden merhaba :)
acayip bi soğuk ve şiddetli yağmur var kızlar kar yagacak burayada belli bakalım ne zaman :)

sizde durumlar nasıl neler yapıyorsunuz ?
Bu arada moon nerelerdesin yaaa :)
Ben adet oldum uhibbuke ya moralim çok bozuk geçen ay 55 günde adet olmuştum biliyosun bu ay 15 günde oldum.acaba kullandığım ilaç metabolizmam hızlandığı için mi böyle oldu,adet olduğuma göre yumurtLadığım anlamına mı geliyor ne diyorsunuz ?

Kimseden cevap gelmemiş herkes nerde :KK43: Doktorumu aradım görüştüm hiç korkma yumurtalıkalrın çalışmaya başladı anlamına geliyor dedi ama bundan sonraki adetimin 21 günden fazla sürmesi lazımmış bidahaki adetimin tarihine göre tekrar konuşalım dedi:KK51:

Geçmiş olsn cnm kendine dikkat et grip mi oldun yoksa ? Ay hiç sorma ya pek vaktim olmuyo sanki :) bide radyasyon yayiyo ya pek ugrasmak istemiyorum :KK16::KK51: süper gidiyo walla ne bulantı ne hassasiyet :KK30::KK71:

yok grip degildim çok şükür sanırım soğuk almışım 2 3 güne toparladım....
hamilelğiin iyi geçmesine sevindim inşallah da öyle devam eder:)

Ben adet oldum uhibbuke ya moralim çok bozuk geçen ay 55 günde adet olmuştum biliyosun bu ay 15 günde oldum.acaba kullandığım ilaç metabolizmam hızlandığı için mi böyle oldu,adet olduğuma göre yumurtLadığım anlamına mı geliyor ne diyorsunuz ?

Kimseden cevap gelmemiş herkes nerde :KK43: Doktorumu aradım görüştüm hiç korkma yumurtalıkalrın çalışmaya başladı anlamına geliyor dedi ama bundan sonraki adetimin 21 günden fazla sürmesi lazımmış bidahaki adetimin tarihine göre tekrar konuşalım dedi:KK51:

Mooncum durumun cidden degişik inan ne dicem bilemedim....yani ilaçla yumurtalıkların çalıştıysa bile 15 gün çok az zaman gibi geldi....
acaba bi anda ilaçlar vucudu şoka mı ugrattı...
ama herşey bi yana doktor öyle dediyse bence de korkma ve stresle kendini daha da yıpratma...inşallah herşey yoluna girer...
sen işin zor kısmını geçtin artık teşhisin belli sebebleri biliyosun şifası daolur inşallah...

Mooncum durumun cidden degişik inan ne dicem bilemedim....yani ilaçla yumurtalıkların çalıştıysa bile 15 gün çok az zaman gibi geldi....
acaba bi anda ilaçlar vucudu şoka mı ugrattı...
ama herşey bi yana doktor öyle dediyse bence de korkma ve stresle kendini daha da yıpratma...inşallah herşey yoluna girer...
sen işin zor kısmını geçtin artık teşhisin belli sebebleri biliyosun şifası daolur inşallah...
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım , bakalım bu ayda kendine bırakayım sonra gebelik adına bi tedavi isteyeceğim

yok grip degildim çok şükür sanırım soğuk almışım 2 3 güne toparladım....
hamilelğiin iyi geçmesine sevindim inşallah da öyle devam eder:)
II sevndm cnm kolay atlatmana .. inş tatlım :KK15: bnde çok uyku hali oluyo özellikle de öğleden sonraları uyukluyorum derste resmen :confused: artık talebelerden utanmaya başladım valla :KK35::cool: hamile olduğumu da bilmiyorlar daha :KK23: bide göğüslerim çok hassas gece ağrısına uyaniyorum mümkün deil üzerine yatamiyorum düşün :110::KK43: ama tabi bir gercek varki bebisim herseye değer :emir_bebek::nazar:

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım , bakalım bu ayda kendine bırakayım sonra gebelik adına bi tedavi isteyeceğim

inşallah kendiliğinden olurda o zorlu sürece gerek kalmaz canım...

II sevndm cnm kolay atlatmana .. inş tatlım :KK15: bnde çok uyku hali oluyo özellikle de öğleden sonraları uyukluyorum derste resmen :confused: artık talebelerden utanmaya başladım valla :KK35::cool: hamile olduğumu da bilmiyorlar daha :KK23: bide göğüslerim çok hassas gece ağrısına uyaniyorum mümkün deil üzerine yatamiyorum düşün :110::KK43: ama tabi bir gercek varki bebisim herseye değer :emir_bebek::nazar:

benimde ilk haftalarda öyleydi zaten düşük riski yüzünden paso yatıyodum :):)

ya neden böyleyim bilmiyorum ama fena halde duruldum yaaa :KK43:
havalardan mıdır nedir çok sıkılıyorum yaaa

X