Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Haklısın yakinlastrmisti ondan bana öyle geldi belki haklısın cnm kararını verdim zaten kadın doğum hastanesine gtcem inş

günaydın canlar
nasılsınız napıyosunuz? ben işe geldiiimmm. kahvaltımı yaptım az önce. şimdi buraya bi bakım dedim. birazdan da, işle ilgili bişiler yaparım.
bi de regl tarihim biran önce gelse de yeni maceralara atılsak yaw yaklaşık bi hafta var daha ama, doktor yumurtalar pek gelişmediği için gecikebilir reglin meraklanma sakın demişti. bakalım 23-24 kasım bekliyorum ben ama, kendileri nezaman teşrif edecekler görces

Az önce lekelenmem oldu kahverengi. Devamı gelicekmi bilmiyorum belirlenmeden sonra elim ayağım titremeye başladı sebebi nedir acaba tansiyonum düştü sanki

uhicim yeni bat ı ekleyebilirsin aralık 18 bu ay gene olmadı. hayırlısı böyleymiş napalım :/

Hakkında hayırlısı olsun inci bu durumlarda en büyük düşman maalesef stres
bence cemrenin dediği gibi tamamen sökülmediysen bekle ve kendini lütfen çok üzme

Haklısın yakinlastrmisti ondan bana öyle geldi belki haklısın cnm kararını verdim zaten kadın doğum hastanesine gtcem inş

Kizlaar bugün bebegimin kalp atislarini dinledik okadar guzeldiki hiç bitmesin istedim Rabbim den dileğim en kisa zamanda sizede yasatsin bu muntazam duyguyu

Doktorun hayırlı olsun :)
veee gözün aydın :)bende her duydugumda heyecanlanıyorum tuhaf tuhaf gülümsüyorum :)

Günaydın cemre :)
afiyet olsun ben daha kahvaltımı simdi yapıcam :)
yeni ay yeni umutlar herşey cok güzel olsun inşallah senin için

Günaydın cemre :)
afiyet olsun ben daha kahvaltımı simdi yapıcam :)
yeni ay yeni umutlar herşey cok güzel olsun inşallah senin için
sana da afiyet olsun canım benim.
çok sıkılıyorum yaaa, böyle boşlukta gibiyim. işteyim ama canım çalışmak bile istemiyor. bebek için koşturmacalı olan yoğun tempodan sonra birden beklemeye geçince böyle oldu sanırım.

Günaydın kızlar,şimdi doktordan geldim.Pko olduğumu söyledi doktor ama başlangıcıymış değerler normalden biraz farklı.Adet düzensizliği mi ,kıllanma mı yoksa kilo mu buna karar verelim öyle tedavi edelim dedi.Gecen ay 2 kilo verdiğimde direk 25 günde adet olduğum için kilo probleminde karar kıldık.insilün direnci için ilaç verdi kilo vermemde yardımcı olacağını söyledi.klomen tedavisinden de bahsetti ama henüz erken olduğuna,normal akısını görüp klomeni sonra düşünmeye karar verdik.

SELAM KIZLARRRR :) nasılsınızzzz? ben çok stresli bir hafta sonu geçirdim cumartesi gece hafif kanamam oldu ödüm başımdan gitti sabahında bel karın ve altıma vuran ağrı derken acillik oldum dünde kontrole gittim şükür bişey yok miniğim gayet ii ama felaket mantarım çıktı alttan muayenede fitil ve krem verdi galiba kanamada mantardan olmuş hamile olupta sulu akıntısı olan arkadaşlarıma duyrulur şimdi kara kara mantarı nasıl atlatacağımı düşünüyorum bu arada KIZIM oluyorrrr :) AYŞE MİNA geliyor :)

teşekkür ederim canım bende kahvaltıyı bitirdim evi toparlıcam...
haklısın bi anda herşey durulunca sıkılmış olabilirsin ama az kaldı yeniden bi tempoya giriceksin ve herşey daha güzel olacak inşallah...

Bu arada özge ile görüştümde kendisi bi jel kullanmaya karar vermiş sana da söylememi istedi...
araştırmış kullanan herkes ilk ay hamile kalıyormuş bence cemre de denesin dedi söylemiş olayım da :)

Günaydın moon...
Hakkında hayırlısı olsun artık en azından yaşadıgın sürecin sebebini biliyorsun belki de bu biraz daha rahatlamana sebeb olacaktır...
o insülin direnci de fena bişey bende de yüksek maalesef ve sürekli açlık hissediyo insan
inşallah tez zamanda kilo verir ve bi düzene kavusursun

Öncelikle geçmiş olsun didemcim inşallah bir an önce atlatırın mantarı ....
Mantar tam olarak neden oluyo ki acaba?
Yani neye dikkat etmeliyiz?

Maşallah kızına da sana da :)
sag salim kucagına alırsın inşallaaahhh:)

Bu arada ayşe ismini de çok severim ismi deçok güzel bi seçim olmuş yaaa

saol uhicim valla bilmiyorum neden oluyo ama ben iş yerinde kaptığımdan şüpheleniyorum çok da dikkat ediyorum ama bilmiyorum ewet ayşe ismini bende çok severim ve kayınvalidemin ismi :) minayıda dün arkadaşım söyledi ikisi bir çok hoşuma gitti bakalım şimdilik o şekilde düşünüyorum :) darısı başına sankş bana senin oğlun olacakmış gibi geliyor hayırlısı olsun hakkımızda :)

inşallah tez zamanda geçer mantarın....

evet iki isimde pek bi uyumlu duruyo :)
ya ben en başından beri kız hissediyodum ama eşimde dahil olmak üzere bir çok kişi erkek olucak diyo :)
Derin ve özge de benim gibi kız olacagını düşünenlerden:):)
saglıklı olsunda inan başka bişey istemiyorum...geçen randevuya merakla gittim ama cinsiyeti ögrenemedim diye içimde hiç buruklukk olmadı hatta eşime diyorum ama hiç ögrenmesek süpriz mi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…