Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Vajinusmusu yener yenmez Allah'ın izniyle cocuk yapmaya calıscaz hemen, o zaman aranızda olmak buyuk mutluluk duyacagım :)

bnmde hep içime kız doğuyordu öylede oldu :) valla ben 20. haftaya kadar bekledim bakalım sen ne kadar bekliycem :)

a.s hoşgeldin nazar :)
nasılsınız miniginle :)

Vajinusmusu yener yenmez Allah'ın izniyle cocuk yapmaya calıscaz hemen, o zaman aranızda olmak buyuk mutluluk duyacagım :)

aramızda ki idi ' de 5 yıl vaji de senden şimdi çocuk için bekliyor...
inşallah sende bir an önce enersin ve aramzda olursun :)
Bizde mutlu oluruz heyecanlı bekleyşini birlikte yaşamaktan :)

haberlerin başı kötü sonu güzel olmuş :) öncelikle geçmiş olsun canım. dikkat et, Allah seni de kızını da korusun.
kız olacağını tahmin etmiştik aslında, ama kesinleşmesi daha iyi tabi. Ayşe Mina güzel isim. Sağlıkla kucağına al İNŞALLAH...

inşallahhh cemremmm ii dileklerin için çok saol rabbim tez zamanda senin içinde sevindirir inşallah bizleri :)

hııımm, okumuştum o jeli p... ile başlıyodu sanırım adı da. özge nin iyi olmasına sevindim yeniden bi arayış içine girdiğine göre toparlanmış anladığım kadarıyla. ben de onu merak ediyodum gerçekten. bi daha konuşursan selam söyle. teşekkür ederim tavsiyesi için de. önümüzdeki ayı da atlatayım , sonra o jeli de düşünebilirim. sen de saol uhibbukecim, hepimizle ayrı ilgileniyosun.

sanırım öyleydi ismi tam hatırlayamadım ama kullanıcaksan özgeden detaylı bilgi alabilirim senin için...
özgenin bugün bat ı ve bu ay yine gebelik testlerinde silik çıktı diye kan yaptırdı negatif çıktı onun hüsranı var biraz üzerinde ama toparlanıyo inşllah daha iyi olucak slmını iletirim tabi ki :)
ne demek cemre ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki iyi olmanız ve tez zamanda müjdeyi almanız için elimden daha fazlası gelsin isterdim

CANIM BENİM elinden geleni yapıyosun emin ol.
şu gebelik testinde silik çıkıp kanda negatif olayını hiç anlamıyorum yaaa... insan umutlanır ister istemez. Allah yardımcımız olsun. hepimiz bir imtihandayız.

Enazindan sorunun nerde oldugnu ogrenmis oldun baslangiciymisda eminim yakinda mujdeyi verirsin cnm gecmis olsun

Oncelikle gecmis olsun cnm kizinin ismine bayildim bnde kizim olsun cok istiyorm bbayiliyorm kizlara adinida zeynep koyucam inss mantar bendede var zamn zamn oluyo feci bisey tavsiyem fitil ve kremi kullaninca gecicektir zaten ama sirkeli suyla temizlen ve kurulan vajina nemli kalinca hemn oluyosun cok aci yeme eger yiyosan sik sik camasir degistir en onmlisi islak kalmamasi o bolgenin ketoral krem ve ketoral fitil cok iyi geliyo bana

Cnm ozgeden o jelin ismini ogrenebilirmisin merak ettim dogrusu bu arada ozgenin iyi olmasina sevindim

saol idicimmm :) inşallah rabbim sanada hayırlıca bir kız evlat nasip eder :) sirkeyi duymamıştım deniycem tatlım :)

Herzamn brkleriz bnde vajinusmustum hemde bes yil kabus gibi bes yil yasadim tapmadigim sey kalmamisti cok buyuk sukurler olsun bitti bir yili askin suredir simdide bebekte sira rabbim gonlumzdeki muradi versin ins hepimizn sana tavsiyem dk.gidiuosun yoksa kendin mi asmaya calisiyosun bilmiyorum ama bi an once bitir kendini telkin de bulun bn asincada cok sorun yasadim hala yasiyorm tek nedeni bes yil uzatmakti

1.5 yıldır asıyorum bu sorunu dra gidecegiz onumzdeki haafta insallah asarım... Allahım gonlunuzdeki muradınızı kucagınıza versin insallah..

İnşallah canım,rahatım ya istedem klomen tedavisiyle kestirmeden gidebilirdim ama kendiliğinebırakmak istedim doktorda aynı görüşte.beklemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…