Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ennnn iyisiiii tebrik ediyorum seniiii
bende bu aralar dondursam diyorum beni de çok oyalıyo yaa en iyisi kapamak :)
BİLMİYORUM CNM BEN ÜÇ SENEDİR KULLANMIYORUM PEK BİR EKSİKLİĞİNİDE GÖRMÜYORUM AÇIKCASI :) FAYDA ZARAR AÇISINDAN NASIL GÖRÜYORSAN O ŞEKİLDE HAREKET ET :)

Kizlar az once ovi testi yaptim hep ucte yapiyorum bugun on ikinci gunum dun hayalet bi cizgi vardi bugunki bayagi girulen bi cizgi c deki gibi kirmizi degil de silik kirmizi gibi bugunu degerlendirmelimiyim yarin da yapicam ins koyulasir bu arada saat ondan itibaren sivi bisey icmiyorm yemk yiyorum saat on iki gibi ayiptir soylemesi k.bakmayin idrara cikiyorm bide ucte cikiyorm idrara dogrumu yapiyorum acaba sizdede oyle olmusmuydu pozitifi gormeden once belirgin cizgi gormusmuydunuz

cnm ben sıvı tüketimime pek dikkat etmedim ama silik çizgi olduğu günüde değerlendirdim ertesi gün zaten koyulaştı o günü de değerlendirdim hatta 3. günümdede bayağ bi koyuluk vardı üçüncü günüde kaçırmadımmm bencce çalışmaları sıkı tut ok hadi rast gele

Sağol canım evimin tadını çıkartçam.
İnşallah canım,moralim bozuluyo böyle ertelenince ama yapacak bir şey yok.titiz bi araştırma yapıyorlar diye avutuyorum kendimi

gerçektende öyledir...sonucta bayaga ugraşıyolar demek ki böyle uzadı...
vardır herşeyde bi hayır ya bunu en iyi biz biliyoruz :)

BİLMİYORUM CNM BEN ÜÇ SENEDİR KULLANMIYORUM PEK BİR EKSİKLİĞİNİDE GÖRMÜYORUM AÇIKCASI :) FAYDA ZARAR AÇISINDAN NASIL GÖRÜYORSAN O ŞEKİLDE HAREKET ET :)

aslında belki de zararı daha çok ama okul sınavlarım internettenn ve face de ki okul grubu bana lazım
neyse en azından daha az kullanıyım bare :)

ben silik günde yapıpı yapmadıgımı hatırlamıyrum ama pozitifle sonrası günü degerlendirmiştim..
sıvı alımı konusunda da bence doğru yapıyosun sonucta nerdeyse 5 saat sıvı almamış oluyosun 3 en fazla 4 saat bile yeterli..
inşallah pozitifi görür ve nasiplenirsin idicim...

İyiyim canım dun Dr kontrolum vardı erkeğe benziyo dedi.hayırlısı olsun da erkek kiz farketmez.sen nasilsin

Ooo maşallah cinsiyette mi ögrendin :)
Dediğin gibi saglıklı olsun en önemlsi o...ama senin içinden ne geçiyo :)

Bende iyiyim hamdolsun yarın bizimde kontrolümüz heyecanlıyım bakalım bana cinsiyet tahmini yapacak mı :)

arkadaşlar sabahtandır cnm hamburger istiyodu eşimle gittik yedim ama ben bu aralar yediğim herşeyde pişman oluyorum psikolojim bozuldu resmen her yediğim şeyde bebeğime ne kadar zararı olmuştur die düşünüyorum..birazda şekerim yüksek çıktı o çok etkiledi beni

Masallah hamile kaldigin ay degilmi bu ayvins banada naşip olur bebegim

Ins cnm ins bu ay banada hayirlisiyla nasip olur

Bence kötü düşünme sonuçta stres ve üzüntü yediklerinden daha çok zarar verir bebegine...hem temiz bi yerde yediysen o kadarda kötü degil sonuçta sürekli yemiyosun ki...
Hem daha bugün bile annem canın ne çekiyosa az da ol ye diye tembih etti büyüklerin vardır bi bildigi :)

Ben dün doktordaydım ve minigimi gördüm yeniden çok şükür :)
herşey yolunda ve minigim saglıklı bi şekilde büyüyor :)
ama maalesef doktor cinsiyet tahmini yapmadı gerçi buna hiiiiçç üzülmedim saglıklı oldugunu duydum ya daha ne isterim :)
artık bi ay daha beklicem onu yeniden görmek içiiiinnnn :)

Darısı isteyen bekleyen herkesin başınaaaa:)

Kizlaaar gunaydin bi ruya gordum okadar guzel diki uyanmak istemedm inanin ruyamda bebegim vardi ve ben onla ilgileniyorm iki aylikmis kiz mis ama bn mavi kiyaft giydirmisim ve emziriyorm sol gogsumu yani o emzirme duygusunu tattim diyebilirim cok guzeldi emdigini hissettim sut geldi cok guzeldi allahim kimseyi bekletmesin kimsenin kucagini bos birakmasin ins hep dua ediyorum allahim bana ve isteyen herkwse evlat askiyla yanip tutusan herkese hayirli bi evlat ver eli ayagi duzgun saglikli vatana millete hayirli bi evlat ver yarabbim diyorum ins olur

Oyyy masallah size sagligi yerinde olsun hayirli bi evlat olsunda cinsiyeti onmli degil cnm senin bebegin sonucta

Rüyan hayra çıksın inşallah ne güzel rüya böyle yaaa :)
İnşallah tez zamanda gerçegini yaşarsıııın :)
dualarına da canı gönülden amiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…