Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Oyyy masallah size sagligi yerinde olsun hayirli bi evlat olsunda cinsiyeti onmli degil cnm senin bebegin sonucta

teşekkür ederim evet öyle inan hiç üzülmedim cinsiyeti ögrenemedim diye gayet keyfim yerindeeee :)
saglıklı olsunda başka bişey istemiyorum :)

kızlar bu ay bal tarçın çörekotu kürüne başladım.eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum.
bu arada devlet hastanesinde başka bir dr gittim yeniden hormon testi yaptırdım anladığıma göre normal henuz gosteremedim..eşimin sonuclarınıda gosterdim bu degerlerle normal yolla olur dedi.içim birazda olsa rahatladı.inşaallah bu ay stres yapmazsam kürlerin işe yarayacağını düşünüyorum.Rabbim vesile kılar inş.bana dua edin hamişler :)

cok sevndm cnm ya :) ben ilk gördüğümde fasulye tanesi kdardı ama o bile okadar güzeldiki yarında gitcez inş doktora bebeğimin kalp atıslarını duycaz ALLAH nasip ederse cok heyecanlıyım ama kafam karısık bi türlü doktoruma karar veremedim smdi benim tedavi için gittigm bi doktorum vardı cok iyiydi memnundum yani kendsne gitcegmz gün o olmaynca baska doktora gittik ama bu doktorda hosuma gitti smdide kararsız kaldım tedavi için gittigim hastane sadece kadın dogum üzerine kurulmus digeryse yenilerde acıldı ama doktorda paracı birine benzemyo yani parasnda deilm kesnlklede muhabbeti flanda hosuma gitti herseyi acıklıyo konusuyo napsm bilemedm hamileliğim boyunca bi doktora gtmek istyrm

Merhaba bizde bebis calismalarindayiz ins.darisi bizede olur benim bu iki gundur baya bir iliski esnasinda akintim var acaba ovulasyon gunum mu veya yakin mi lutfen yardimci olun

Merhaba bizde bebis calismalarindayiz ins.darisi bizede olur benim bu iki gundur baya bir iliski esnasinda akintim var acaba ovulasyon gunum mu veya yakin mi lutfen yardimci olun
merhabalar cnm onunla ilgili pek bi bilgim yok ama beyaz akıntıyı görms mydn ? bide düzenli adet gören birisi misin ?

Akintinin rengi hic dikkatimi cekmedi duzenli adet goruyorum
renk olarak deilde beyaz uzayan bi akıntı gelir yumurta catladıgı zamanlar ondan sordum cnm .. ozaman daha kolay olur aslında hesaplaman .. mesela en son adeti ne zaman gördün ? bide kac gnde bir adet oluyosun ?

renk olarak deilde beyaz uzayan bi akıntı gelir yumurta catladıgı zamanlar ondan sordum cnm .. ozaman daha kolay olur aslında hesaplaman .. mesela en son adeti ne zaman gördün ? bide kac gnde bir adet oluyosun ?

10.ayin 28 inde oldum 3 gun adetim oluyor 29 gunde bir adet oluyorum

10.ayin 28 inde oldum 3 gun adetim oluyor 29 gunde bir adet oluyorum
12 Kasım gözüküyor cnm ortalama tabi .. sen bu günleri ii değerlendir yinede .. ilişkiden sonra hemen kalkma ayağa ayaklarını havaya dikip en az yarım saat kadar yat

S.a cnm aynı rüyayı bende gördüm kızmış ve iki haftalikmis bebeğim sol göğsümü emziriyodum bnde öyle güzel bi duygu ki tarifi yok dediğin gbi uyanmak istemedim ama ondan sonra daha bi arzu ettim Günboyu etkisinden kurtulamadm

İnşallah tez zamanda hayurlısıı ile müjdeyi alırsın zehre....rabbim emeklerinin mükafatını kat kat versin inşallah....

Bence ilk gördügünde fasulye tanesi kadar bile degildir :):)
daha da minik oluyo :)
doktor konusunda hangisi içine siniyosa ona devam et bence...doktorunu sevmen ve muayenelerden huzurla çıkman önemli...

hakkında hayırlısı olsun inşalllah

Mrb uhi nasılsın hamilelik nasıl gidiyor hani sana bahsetmistim ya bazı belirtilerden sen çok erken demiştin evet hakliydin bence onlar yumurtlama belirtisiydi sanırım şimdi hiçbir belirtim yok ama bat geceli bugün 4. gün hala ses seda yok bat tan 8gün önce kan testin negatif çıktı 1.20 bat gecikmesinin 3.gün evde test yaptım gene negatif çıktı bugün tekrar test aldım ama bu sefer erken gebelik testi aldım silik çıktı anlamıyorum ya ben şimdi hamilemiyim degilmiyim kan testinde yanılma payi olabiliyor mu

Ben iyiyim çok şükür hamileliğimde güzel gidiyo darısı tez zamanda seninde baına inşallah :)
erken gebelik testleri hassas olur aslında....doğru bi şekilde yaptıysan ve silik hemen çıktıysa bence tekrar kanda baktır derim çünkü geç döllenme de kanda erken çıkmıyo...8 gün önce demek de bat a 4 gün kala yani...

başka topikte bi arkadaş vardı batı geçtikten 10 gün sonra kanda çok az bi degerle çıkmıştı geç döllenmede normal yani...
yine de çok heveslenme bellii de olmuyo bu işler tamamen nasip...

hakkında hayırlısı olsun

Testi düzgün yapamadım ışte ilk ısrarla yapılması gerekiyordu ve üzerine 5sn yapılması gerekiyordu ben sabah ikinci tuvaletimle yaptım ve az geldiği için 2 sn anca yapabildim silik hemen de çıktı dediğin gibi inşallah hayırlısıyla hamileyimdir :) icim kıpır kıpır uhiiii heyecandan sevinçten duramiyorum :)

Az önce lekelenmem oldu kahverengi. Devamı gelicekmi bilmiyorum belirlenmeden sonra elim ayağım titremeye başladı sebebi nedir acaba tansiyonum düştü sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…