Ay aynı düşünce lere bnde sahibim :) bebek yapmakla uğraşırken onunla ugrasamadim ugrasamazdimda zaten şu bebisim bi gelsin hayirlisiyla hem adet düzensizliği nin hemde kilomun çaresine bakcm inş
Soyleki isten geldigim zamn yemek yapamiyorum cidden yorgun oluyorum aparatif kahvaltilik faln hallediyoruz mesela pazar evdeyim ya pazar yapiyorum iki gun yiyoruz sali gunude evdeyim sali yapiyorum carsamba gunude yiyoruz kaliyo pers.cuma c.tesi ogunlerde kahvaltilik falan biseyler iste cok sukur esim yemk secmiyo dort dirtluk de istemiyo zaten isten gelince yapamiyorum ama seviyorum mutfakda oyalanmayi
canım ben saat 7:20-7:30 arası işbaşı yapıyorum :) öğlen de kaçıyorum...
terfini tebrik ederim mooncumTadını çıkar canım,bugün bende ev hanımlığına terfi edeceğim inşallah :)
Günaydın kızlar,ne testmiş ama aradım yine üstünde çalışılıyormuş bitmemiş pazartesiye kaldı
ben normalde yani hamile kalmadan önce hergün düzenli yemeğimi yapıyodum benim eşim 8 de ancak evde oluyor bende 6,30 gibi evdeyim ayrıca ben haftalık alışveriş yapıyorum yani hangi gün ne yapacağım planlı oluyor eve gidince kendimi mutfağa atıyorum ve yetiştiriyorum ama hamile kaldığımdan beri pek düzenli yapamadım açıkçası mesela pazartesi kurufasülye yaptım pilav salata yanına salı da yedik çarşamba anneme gittik dün akşam kahvaltı ettik ama ben dünden biber doldurdum akşam bugün eve gidince onu yapıcam yanına da çorba tamamdır
insanın eşinin çok secmemesi ve bu konuda çok titiz olmaması güzel bişey bence :)
benim eşimde öyle hatta tüm gün evde olmama ragmen yemek yapmasam falan neden yapmadın diye dert etmez çok şükür :)
Yani çalışırken eş destegine bayaga ihtiyac var galiba :)
ama maşallah yine de bi düzen oturtmuşsun
BEN ANCAK 4 ÇIKIŞLI OLDUĞUMDA YEMEK YAPABİLİYORUM 6,30 DA ÇIKTIĞIMDA EVE GİDENE KADAR 7 OLUYO EŞİMDE 7 DE GELİYO O SAATTEN SONRADA BİRAZ ZOR OLUYO O YÜZDEN GENELDE KAHVALTI TÜRÜ YAPIYORUZ :) GERÇİ HAMİLELİĞİMDEN BERİ PEK FAZLA YEMEK İŞİNE GİREMİYORUM EWE GİDİP PERS GİBİ YATIYORUMANNEM VE KV SAĞOLSUNLAR HAFTANIN İKİ ÜÇ GÜNÜ ONLARA GİDİYORUZ İİ OLUYO :):)
benim eşim hem yemek seçer hem hergün taze yemek ister şimdilik bişey demiyo bana yapmazsam dün yumurta kırarız dedi ama hamile olmadığımda yapmazsam bozulur hatta eve geldiği anda sofraya oturmak istiyo valla çocuk olunca bu günleri çok arayacak haberi yok.
benim eşim hem yemek seçer hem hergün taze yemek ister şimdilik bişey demiyo bana yapmazsam dün yumurta kırarız dedi ama hamile olmadığımda yapmazsam bozulur hatta eve geldiği anda sofraya oturmak istiyo valla çocuk olunca bu günleri çok arayacak haberi yok.
Bi de sen dogumdan sonra calışmaya hemen devam edicek misin ?
BENDE AYNI DÜŞÜNCEDEYİM TATLIM BENDE DOĞUM İZNİNDE SONRA MİNİĞİMİ ANNEME EMANET EDİCEM BİRAZ ZOR OLACAK AMA NAPALIM MECBUR KATLANICAZevet canım ben kısmetse doğumdan sonra anama taşınıcam 2-3 ay kalıcam orada işyerime çok yakın oturuyo annem ben işe gidip gelicem evle işyeri arasında mekik dokumayı düşünüyorum ben çalışmayı istiyorum zaten işimden de memnunum.
evet canım ben kısmetse doğumdan sonra anama taşınıcam 2-3 ay kalıcam orada işyerime çok yakın oturuyo annem ben işe gidip gelicem evle işyeri arasında mekik dokumayı düşünüyorum ben çalışmayı istiyorum zaten işimden de memnunum.
BENDE AYNI DÜŞÜNCEDEYİM TATLIM BENDE DOĞUM İZNİNDE SONRA MİNİĞİMİ ANNEME EMANET EDİCEM BİRAZ ZOR OLACAK AMA NAPALIM MECBUR KATLANICAZ
EWET CNM GERÇEKTEN ŞANSLIYIZ DÜŞÜNÜYORUMDA ANNEMDEN BAŞKASINA EMNAET EDEMEZDİM GALİBA :)Bence şanslısınız ya annenizin yakın olması çok çoook güzel bişey :)
Bu yönden ben şansızım maalesef gurbetteyım ve yanımda annem kayınvalidemi geçin bi akrabam bile yok neyse rabbim başka sıkıntı vermesin ....
Allah tan eşim bayaga yardımcım :)
He bu arada severek çalışmakda güzel rabbim bereketinizi huzurunuzu mutlulugunuzu daiiim etsin inşalllaaahh
HAYIRLI HABERLERLE GEL TATLIMMM İİ DÜŞÜN İİ OLSUN :)Yarın doktora gidicem inşallah
Şimdiden heyecanı sardı :)
bir an önce bugün bitsin yarın sabah olsun ve ben minigimi görüp onunla ilgili güzel haberler alıyım :)
Dua edin kızlar lütfen ara ara vesveselerim baş gösteriyo maalesef
EWET CNM GERÇEKTEN ŞANSLIYIZ DÜŞÜNÜYORUMDA ANNEMDEN BAŞKASINA EMNAET EDEMEZDİM GALİBA :)
HAYIRLI HABERLERLE GEL TATLIMMM İİ DÜŞÜN İİ OLSUN :)
FACEM YOK ÖYLE BİR DERDİM YOKKKKKBu aralar eskiye nazaran yani bayaga bayaga umut doluyum keyfim falanda yerinde :)
Şu face yook muuu
Orda bi iki gruba üye oldum arada kötü haberler okuyorum bu sefer bende vesvese yapıyorum en iyisi okumamak sanırım
ennnn iyisiiii tebrik ediyorum seniiiiFACEM YOK ÖYLE BİR DERDİM YOKKKKK
terfini tebrik ederim mooncum
ev hanımlıgı çok mühim, zor ve meşakkatli bi meslektir
şaka bi yana bol keyifli günler dilerim
ayy bayaga ertelemişler yaa....
inşallah çok çok güzel sonuçlar gelirde bekledigine deger canım yaa....
hakkında hayırlısı olsun inşallah..[/QUOTE
Sağol canım evimin tadını çıkartçam.
İnşallah canım,moralim bozuluyo böyle ertelenince ama yapacak bir şey yok.titiz bi araştırma yapıyorlar diye avutuyorum kendimi