gecmezz gecmezz taaki kucagına alana kadar :) ay benm zaten kilom var ne zman belli olur hamileliğim bilmyrmo heyecan hiç geçmiyo :)
sanırım 9 ay a geçmiceekk :)
hayır benim göbegim çıkmadı henüz:)
maşallaahhh sizeee :)
benim kese ilk 4+5 de gözükmüştü ama doktor bile görmek için bayaga zorlandı çok minikti :)
Öyle canım ya napalım mecbur bekleyeceğim ama perşembeyi zor etmiştim zaten zor geliyo beklrmek bi an önce yolumu çizmel istiyorumGeçmiş olsun didem rabbim şifa versin inşallaahh
dediklerini yaparsan tez toparlanırsın zaten inşalllah....
Hayırlısı bakalım...
Güzel sonuçlar gelsinde varsın bi gün daha bekle:)
Allaha şükür erzak dolu ki hangisini yesek diye düşünüyoruz tatlım,tek zor işimiz bu olsa keşke.bn nefis yemek tarifleri diye bi site var ordan yardım alıyorum tavsiye ederimHergün ne yemek yapıcam diye düşünmek ne zor iş yaaaa
He he katiliyorum sana gercekten buyuk sorun aklinda oldumu benim icin hiic sorun degil seviyorm yemk yapmayi ama aklinda olmadimi dusun dusun durHergün ne yemek yapıcam diye düşünmek ne zor iş yaaaa
Hergün ne yemek yapıcam diye düşünmek ne zor iş yaaaa
Selam kizlar nasilsiniz
gecmezz gecmezz taaki kucagına alana kadar :) ay benm zaten kilom var ne zman belli olur hamileliğim bilmyrmsen zayıfsın galiba
Öyle canım ya napalım mecbur bekleyeceğim ama perşembeyi zor etmiştim zaten zor geliyo beklrmek bi an önce yolumu çizmel istiyorum
Allaha şükür erzak dolu ki hangisini yesek diye düşünüyoruz tatlım,tek zor işimiz bu olsa keşke.bn nefis yemek tarifleri diye bi site var ordan yardım alıyorum tavsiye ederim
He he katiliyorum sana gercekten buyuk sorun aklinda oldumu benim icin hiic sorun degil seviyorm yemk yapmayi ama aklinda olmadimi dusun dusun dur
akıl vermek gibi olmasın da belki yardım olur diye yazayım kuru fasülye yap canım dolma da yapabilirsin ya da fırında tavuk olabilir köfte yapabilirsin :)
Ben altıda çıkıyorum canım .7 ye doğru eşim geliyor ben yetiştiriyorum Allaha şükür,genelde sofra hazır olur tabiki hafta içi kolay yemekleri seçiyorum yada eşim geldipinde pişiyor oluyo.eve girdiğim gibi ellerimi yıkayıp doğru mutfağa koşuyorumestg yaaa çok teşekkür ederim yardımcı oluyosun tabi kii :)
kurufasulye dün bitmişti :)
Bugün bezelye pilav corba yaptım çok şükür :)
ama dolma yoktu aklımda hemen listeye alıyım onuda sagolasn :)
ya hakkaten merak ettim calısan bayan olarak yemek işini nasıl yapıyorsunuz?
akşam gelince yetişiyo mu ?
Ben altıda çıkıyorum canım .7 ye doğru eşim geliyor ben yetiştiriyorum Allaha şükür,genelde sofra hazır olur tabiki hafta içi kolay yemekleri seçiyorum yada eşim geldipinde pişiyor oluyo.eve girdiğim gibi ellerimi yıkayıp doğru mutfağa koşuyorum
Ay aynı düşünce lere bnde sahibim :) bebek yapmakla uğraşırken onunla ugrasamadim ugrasamazdimda zaten şu bebisim bi gelsin hayirlisiyla hem adet düzensizliği nin hemde kilomun çaresine bakcm inşhehe zayıf olmak isterdim ama maalesef degilim bende :)
yapcak bişey yok nasip diyorum ama hamilelikte kilolu olmanın zorlugunu gördüm ya minigime kavusim hemen bu fazlalıklar gidecek inşallah :)
Soyleki isten geldigim zamn yemek yapamiyorum cidden yorgun oluyorum aparatif kahvaltilik faln hallediyoruz mesela pazar evdeyim ya pazar yapiyorum iki gun yiyoruz sali gunude evdeyim sali yapiyorum carsamba gunude yiyoruz kaliyo pers.cuma c.tesi ogunlerde kahvaltilik falan biseyler iste cok sukur esim yemk secmiyo dort dirtluk de istemiyo zaten isten gelince yapamiyorum ama seviyorum mutfakda oyalanmayihehhh mesele de o zaten aklımda hiç bişey yokken daralıyorum resmen yaa :)
neyse ki bugünüde atlattım şükür yarına Allah kerim :)
sen çalışmaya başladıktan sonra yemek işini nasıl yapıyorsun idi ?
canım ben saat 7:20-7:30 arası işbaşı yapıyorum :) öğlen de kaçıyorum...Günaydıın cemre :)
ne kadar erkencisin ya huuu senin mesai kaçta başlıyo :)
Nasılsın bu arada ?
Tadını çıkar canım,bugün bende ev hanımlığına terfi edeceğim inşallah :)Allah yardımcınız olsun mooncum...ne kadar olsa da yorucudur sizin için...yine de bence maşallahınız var alkışlıyorum sizi :)
Ben hamileliğimde acayip halsiz ve üşengeç biri oldum bu halde bi de çalışıyo olsam benim eve girilmezdi heralde
estg yaaa çok teşekkür ederim yardımcı oluyosun tabi kii :)
BEN ANCAK 4 ÇIKIŞLI OLDUĞUMDA YEMEK YAPABİLİYORUM 6,30 DA ÇIKTIĞIMDA EVE GİDENE KADAR 7 OLUYO EŞİMDE 7 DE GELİYO O SAATTEN SONRADA BİRAZ ZOR OLUYO O YÜZDEN GENELDE KAHVALTI TÜRÜ YAPIYORUZ :) GERÇİ HAMİLELİĞİMDEN BERİ PEK FAZLA YEMEK İŞİNE GİREMİYORUM EWE GİDİP PERS GİBİ YATIYORUMestg yaaa çok teşekkür ederim yardımcı oluyosun tabi kii :)