- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
günaydın topikdaşlar
Günaydın cemrecim,iyi gördüm bugün seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın topikdaşlar
günaydınnn cemremmm :) nasılsın? ben hiç ii diğilim sağ bağdemciğim şişmiş ne konuşabilyorum ne yemek yiyebiliyorum yutkunamıyorum bile dilimde çıban gibi yara olmuş iltihaplı bebeğe geçerse diye korkuyorumgünaydın topikdaşlar
günaydın canım, iyi olmayıp da napalım. hayat devam ediyo :) umutlar da devam ediyo. şimdi yeni reglime odaklandım. böyle zaman geçiyo işte. kendimizi yesek de, umursamasak da herşey olacağına varıyo. onun için artık takmıcam çok...Günaydın cemrecim,iyi gördüm bugün seni
oooyyy kıyamam yaaa.... çok geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin. doktora gittin mi önerebileceği ilaç vardır belki. içersen çabuk toparlarsın. bi de yemene içmene dikkat et. vitamin al bol bol...günaydınnn cemremmm :) nasılsın? ben hiç ii diğilim sağ bağdemciğim şişmiş ne konuşabilyorum ne yemek yiyebiliyorum yutkunamıyorum bile dilimde çıban gibi yara olmuş iltihaplı bebeğe geçerse diye korkuyorum
sen nasılsın moon... hormon sonuçların bugün müydü?Günaydın cemrecim,iyi gördüm bugün seni
sen nasılsın moon... hormon sonuçların bugün müydü?
Bende iyiym canım,evet bugün öğlen gibi arayıp soracağım sonuçlarımı,ona göre doktor çağırır sanırım izleyeceğimiz yol için,çok merak ediyorum hafiften de korkuyorum
senin gecikme olayında doktor muayene etmiş miydi kist falan var mıydı?
günaydın bu sayfalara hamile olup stres yapmayın kendiliğinden bebiş geliyo diyenlere çok kızıyordum allahım insan nası kafasına takmaz stres olmaz diye ama haklılık payları varmış. ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra 1 sene hamile kalmadım tam bu ay doktor tedaviye başlıyoruz adetin 2. günü gel hormonlara bakıcam dedi okadar rahattım ki adetimin geciktiğini 2 gün sonra farkettim. biraz uzattım neyse gerçekten rahat davranmaya çalış çünkü biz ne kadar mücadele edersek edelim bebişler istedikleri zaman geliyorlargünaydın canım, iyi olmayıp da napalım. hayat devam ediyo :) umutlar da devam ediyo. şimdi yeni reglime odaklandım. böyle zaman geçiyo işte. kendimizi yesek de, umursamasak da herşey olacağına varıyo. onun için artık takmıcam çok...
saol tatlımm gitmedin ama bugün öğle sonu gitsem diyorum bakalım sıcak su falan içiyorum limonlu bakalımoooyyy kıyamam yaaa.... çok geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin. doktora gittin mi önerebileceği ilaç vardır belki. içersen çabuk toparlarsın. bi de yemene içmene dikkat et. vitamin al bol bol...
saol tatlımm gitmedin ama bugün öğle sonu gitsem diyorum bakalım sıcak su falan içiyorum limonlu bakalım
SAOL CNMMM NORMALDE MANDALİNİ ÇOK YİYORUM ZATEN ZENCEFİL+BAL+LİMONLU SU İYİ GELİYO DEDİLER EVE GİDİNCE ONU DENİYCEM BAKALIMgeçmiş olsun canım pastil alabilirsin sakıncası yokmuş ihlamurda günde iki bardak kadar içebiliyosun sabahları da ballı limonlu ılık su iç portakal mandalinayı da bol tüket.
SAOL CNMMM NORMALDE MANDALİNİ ÇOK YİYORUM ZATEN ZENCEFİL+BAL+LİMONLU SU İYİ GELİYO DEDİLER EVE GİDİNCE ONU DENİYCEM BAKALIM
günaydın kızlar
bu ayda olmadı malesef Allahtan hayırlısı..yeni bat 11 aralık
8 aralıkta 1.evlilik yıl dönümümüz..inşaallah o mutlu haberi yıl dönümünde veririm eşime.
Son iki gün inşallah uhibbuke,bende iyiyim adet biraz sancılı gecti bunada şükür kaç gün bekledim gelsin diye
Ay cnm ya inş duyarım bu gittigmde biliyorum bitmeyecegni doğan kadar rahat yok bana bende smdiden özledim fasulye tanesi kadar olan Bebeğimi bi an once gideyimde göreyim kalp atislarini duyayim diyorum çok heyecanlıyım senin göbüs ün çıkmaya başladı mı
Buda benim bu gün gördüğüm bebeğimin kesesi :) 15 gün sonra kalp atisini duymak için cagirdi doktorumuz :)
günaydın topikdaşlar
günaydınnn cemremmm :) nasılsın? ben hiç ii diğilim sağ bağdemciğim şişmiş ne konuşabilyorum ne yemek yiyebiliyorum yutkunamıyorum bile dilimde çıban gibi yara olmuş iltihaplı bebeğe geçerse diye korkuyorum
Selam,dayanamayıp aradım kliniği gelmemiş sonuçlar,mesai bitiminde gönderildiği için yarın sabah arayın tekrar dediler