Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

yok yaa ilacı 10 gün kullandım, sadece iki gün 25 ml az kullanmıştım. o da ilk günlerde. bu derece etkilemez iki gün.
kaldıki benim yumurtam oluşuyodu ve çatlıyodu normal şartlarda da. enteresan bi şey oldu bu ay yani.

Evet canım bugün son günüm yazmıstım ama atladın oraları sanırım,kan verdim pazartesi sonuçlarım yarın çıkacak.
aaa evet hormon testi yaptırcaktın doğru yaaa... kafa gitti.
hadi hayırlısı umarım sonuçların güzel çıkar.. ay nolcak böyle bilmiyorum. senin nekadar oldu bebek düşünmeye başlayalı?

aaa evet hormon testi yaptırcaktın doğru yaaa... kafa gitti.
hadi hayırlısı umarım sonuçların güzel çıkar.. ay nolcak böyle bilmiyorum. senin nekadar oldu bebek düşünmeye başlayalı?
8 ay falan oluyor canım ama düzenli çalışma dersen ikinci ayı bu çünkü bayramlar girdi araya tam yumurtlama zamanlarında annemlere falan gittik çalışma olmadı.

maşallah ne güzel ya...inşallah bu huzur ve teslimiyet sana tez zamanda miniginin gelmesine vesile olur...
Hani klasik söylenen bi söz var ya kafamdan atınca ya da oluruna bırakınca oldu diye inşallah seninde öyle olur...

Benimde akıntım oluyodu ama öyle su gibi degil luci..
Bence sen yine de bi doktora sor ama bir sorun olacagını sanmıyorum..

canım ben dün adet oldum. yeni bat 8 aralık..

Hakkında hayırlısı olsun kromozom
İnşalllah son bat ın olur....

haklısın aslında ama elimde deil bi duysaydm miniğimin kalp atıslarını zaten işyeri baya stresli buda beni daha bi yıpratıyo sankm

İnşallah tez zamanda duyarsın :)
ama emin ol endişeler onunla bitmiyo :)
Kalbini duyuyorsun daha muayaneden çıkmadan özlüyorsun ertesi gün yeniden gitsem kalbini dinlesem diyosun :)
Ya da benim gibi evhamlıysan acaba iyimdir kalbi atıyomudur deyip duruyosun :)
zaman ilerledikçe biraz daha sakin olmayı ögrendim bende hamdolsun :)

Dediğin gibi her ay düzenli yumurtlama yaşayan biri için ilaçlarla hiç bişey olmaması ilginç bi durum...
Vardır bunda da rabbimin bi hikmeti muhakkak ama biz göremiyoruz...
İnşallah gelecek ay herşey daha güzel olur...
Ama lütfen bu ay yaptıgın gibi olmıcak hissine kapılma...hem bak "zan'lar dua yerine geçer" ...sen öyle zannedip hissedikce dua gibi o yöne dogru ilerler...iyi düşünelim bu ay iyi olsun inşallaaaahhhh

günaydın kızlar
bu ayda olmadı malesef Allahtan hayırlısı..yeni bat 11 aralık
8 aralıkta 1.evlilik yıl dönümümüz..inşaallah o mutlu haberi yıl dönümünde veririm eşime.

Ay cnm ya inş duyarım bu gittigmde biliyorum bitmeyecegni doğan kadar rahat yok bana bende smdiden özledim fasulye tanesi kadar olan Bebeğimi bi an once gideyimde göreyim kalp atislarini duyayim diyorum çok heyecanlıyım senin göbüs ün çıkmaya başladı mı

Buda benim bu gün gördüğüm bebeğimin kesesi :) 15 gün sonra kalp atisini duymak için cagirdi doktorumuz :)

Eklentiler

• IMG_20141112_131748.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…