- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
günaydınlaaar
benim dün doktor randevum vardı. doktor baktı. yumurtalar hala aynıydı, büyümemişler. bu ay neden böyle oldu anlamadım. bu ay artık takibe gerek yok, adet olunca gel dedi. kafana takma vücut bazen böyle tepkiler verebiliyo dedi. bi dahaki ay daha etkili dozda ilaç kullanırız dedi.
enteresan bi durum ama gerçekten kızlar. ben ki klomenle bir sürü yumurtaya sahip olup bunlardan en az 3-4 tanesini çatlama seviyesine gelip, çoğul gebelik riskinden korunmak zorunda kalan bi insandım. iğne klomenden çok daha etkiliymiş sözde, ama bende neden böyle tepki verdi bu ilaç anlamadım. normal yolla her ay yumurtası olup çatlayan bi insandım. bu ilaçlar benim dengemi alt üst etti. onca masraf onca yorgunluk umut hepsi çöp oldu bu ay.
vardır bunda da bi hayır deyip, ya sabır çekçes yapçak bişi yok. demekki bebeğimin geleceği ay bu ay da değilmiş.
ama iyiyim, korktuğum gibi moralmen büyük bi çöküş yaşamadım. çok şükür.
aşılama doktoru 1,5 saat uzaklıkta bana hatta araç beklemelerle falan 2 saati buluyo. bi dahaki ay yine aynı tempoda koşturcas bakalım. umarım yüzümüz hayırlı zamanda güler...[
Günaydın canım,doktorun söylediği dozdan daha azını kullandığını okumustum onunla alakalı olabilir mi ??
sen nasılsın sen neler yapıyosun. hastalandın mı?Günaydın,nasılsınız ??
Evet canım bugün son günüm yazmıstım ama atladın oraları sanırım,kan verdim pazartesi sonuçlarım yarın çıkacak.sen nasılsın sen neler yapıyosun. hastalandın mı?
aaa evet hormon testi yaptırcaktın doğru yaaa... kafa gitti.Evet canım bugün son günüm yazmıstım ama atladın oraları sanırım,kan verdim pazartesi sonuçlarım yarın çıkacak.
8 ay falan oluyor canım ama düzenli çalışma dersen ikinci ayı bu çünkü bayramlar girdi araya tam yumurtlama zamanlarında annemlere falan gittik çalışma olmadı.aaa evet hormon testi yaptırcaktın doğru yaaa... kafa gitti.
hadi hayırlısı umarım sonuçların güzel çıkar.. ay nolcak böyle bilmiyorum. senin nekadar oldu bebek düşünmeye başlayalı?
yaaa bilmiyorum uhicim, böyle içimde hiç alışık olmadığım bi sakinlik var. genelde hayatımda biçok şeyde kontrolün elimde olmasını severim tabiki Allah'ın iradesini göz ardı etmem ama. bu bebek olayında, Allah'ın takdirinden ötesi olmadığını dilimle nekadar söylesem de, kendimi hep bişeylerin iyi gitmesi için çok sıkıyormuşum onu farkettim sanırım. ve tamamen kendimi RABBİMe bıraktığımı somut olarak hissediyorum sanırım.
kızlar günaydın hepinize size birşey sormak istiyorum aranızda akıntı sorunu yaşayan var mı? su gibi bir akıntı var bende canım sıkılıyor acaba amniyon sıvısı mı diye.Cuma kontrolüm var sorucam dr a.
canım ben dün adet oldum. yeni bat 8 aralık..
haklısın aslında ama elimde deil bi duysaydm miniğimin kalp atıslarınızaten işyeri baya stresli buda beni daha bi yıpratıyo sankm
günaydınlaaar
benim dün doktor randevum vardı. doktor baktı. yumurtalar hala aynıydı, büyümemişler. bu ay neden böyle oldu anlamadım. bu ay artık takibe gerek yok, adet olunca gel dedi. kafana takma vücut bazen böyle tepkiler verebiliyo dedi. bi dahaki ay daha etkili dozda ilaç kullanırız dedi.
enteresan bi durum ama gerçekten kızlar. ben ki klomenle bir sürü yumurtaya sahip olup bunlardan en az 3-4 tanesini çatlama seviyesine gelip, çoğul gebelik riskinden korunmak zorunda kalan bi insandım. iğne klomenden çok daha etkiliymiş sözde, ama bende neden böyle tepki verdi bu ilaç anlamadım. normal yolla her ay yumurtası olup çatlayan bi insandım. bu ilaçlar benim dengemi alt üst etti. onca masraf onca yorgunluk umut hepsi çöp oldu bu ay.
vardır bunda da bi hayır deyip, ya sabır çekçes yapçak bişi yok. demekki bebeğimin geleceği ay bu ay da değilmiş.
ama iyiyim, korktuğum gibi moralmen büyük bi çöküş yaşamadım. çok şükür.
aşılama doktoru 1,5 saat uzaklıkta bana hatta araç beklemelerle falan 2 saati buluyo. bi dahaki ay yine aynı tempoda koşturcas bakalım. umarım yüzümüz hayırlı zamanda güler...
Günaydın,nasılsınız ??
Son iki gün inşallah uhibbuke,bende iyiyim adet biraz sancılı gecti bunada şükür kaç gün bekledim gelsin diyeGünaydın :)
Ben iyiyim hamdolsun moon sen nasılsın ?
Çalışmaya devam ediyosun dimi
Hakkında hayırlısı olsun,inş dediğin gibi olur miniğine kavusursungünaydın kızlar
bu ayda olmadı malesef Allahtan hayırlısı..yeni bat 11 aralık
8 aralıkta 1.evlilik yıl dönümümüz..inşaallah o mutlu haberi yıl dönümünde veririm eşime.
Ay cnm ya inş duyarım bu gittigmdeİnşallah tez zamanda duyarsın :)
ama emin ol endişeler onunla bitmiyo :)
Kalbini duyuyorsun daha muayaneden çıkmadan özlüyorsun ertesi gün yeniden gitsem kalbini dinlesem diyosun :)
Ya da benim gibi evhamlıysan acaba iyimdir kalbi atıyomudur deyip duruyosun :)
zaman ilerledikçe biraz daha sakin olmayı ögrendim bende hamdolsun :)
Benimde akıntım oluyodu ama öyle su gibi degil luci..
Bence sen yine de bi doktora sor ama bir sorun olacagını sanmıyorum..
Hakkında hayırlısı olsun kromozom
İnşalllah son bat ın olur....
MAŞALLAAAHHHH CANIM .. Allah tamamına erdirsin sağlıkla...Buda benim bu gün gördüğüm bebeğimin kesesi :) 15 gün sonra kalp atisini duymak için cagirdi doktorumuz :)