günaydınlaaar
benim dün doktor randevum vardı. doktor baktı. yumurtalar hala aynıydı, büyümemişler. bu ay neden böyle oldu anlamadım. bu ay artık takibe gerek yok, adet olunca gel dedi. kafana takma vücut bazen böyle tepkiler verebiliyo dedi. bi dahaki ay daha etkili dozda ilaç kullanırız dedi.
enteresan bi durum ama gerçekten kızlar. ben ki klomenle bir sürü yumurtaya sahip olup bunlardan en az 3-4 tanesini çatlama seviyesine gelip, çoğul gebelik riskinden korunmak zorunda kalan bi insandım. iğne klomenden çok daha etkiliymiş sözde, ama bende neden böyle tepki verdi bu ilaç anlamadım. normal yolla her ay yumurtası olup çatlayan bi insandım. bu ilaçlar benim dengemi alt üst etti. onca masraf onca yorgunluk umut hepsi çöp oldu bu ay.
vardır bunda da bi hayır deyip, ya sabır çekçes yapçak bişi yok. demekki bebeğimin geleceği ay bu ay da değilmiş.
ama iyiyim, korktuğum gibi moralmen büyük bi çöküş yaşamadım. çok şükür.
aşılama doktoru 1,5 saat uzaklıkta bana hatta araç beklemelerle falan 2 saati buluyo. bi dahaki ay yine aynı tempoda koşturcas bakalım. umarım yüzümüz hayırlı zamanda güler...
[
Günaydın canım,doktorun söylediği dozdan daha azını kullandığını okumustum onunla alakalı olabilir mi ??