- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
aynı endişeleri bende yaşadım ilk haftalar....hatta kalbini duyduktan sonra bile bazen "ya kalbi durduysa" dedim...ama vesvese yapmanın zararı sadece minigimize....iyi düşünelim iyi olsun :)
ay masallah :) RABBİM nazarlardan saklasıncanım o meşhur bulantılar kusmalar ben de hiç olmadı.. 9 ay bekledim olmadı :) şimdi 2,5 yaşında ellerinden öper..
haklısın aslında ama elimde deil bi duysaydm miniğimin kalp atıslarınıaynı endişeleri bende yaşadım ilk haftalar....hatta kalbini duyduktan sonra bile bazen "ya kalbi durduysa" dedim...ama vesvese yapmanın zararı sadece minigimize....iyi düşünelim iyi olsun :)
Canim mrb bnmde su gbi akntm vr ck afedersn brz akiskn ams hc endiselnmemstm acaba sorn nu vr bnmde icime kurt dustukızlar günaydın hepinize size birşey sormak istiyorum aranızda akıntı sorunu yaşayan var mı? su gibi bir akıntı var bende canım sıkılıyor acaba amniyon sıvısı mı diye.Cuma kontrolüm var sorucam dr a.
doktorda aynısını dedi walla :) bnde istemyrm ama olmayncada korkuyrm işte bi garibimcnm boşa evham yapma başkar yakında sonrada yeter bitsin dersin :) bnmde 7/8 de falan başladı 10. haftadan sonra kendini aşmıştı :) belkide hiç bulanmıycak dua ette bulanmasın :)
Canim mrb bnmde su gbi akntm vr ck afedersn brz akiskn ams hc endiselnmemstm acaba sorn nu vr bnmde icime kurt dustu
Bu ay oldu canm ilk defa aynn sanki tvaltmi ypmis vbi adetmde yakn krnimda agriyo ama hamile olmk istyrmsürekli oluyor mu günde 5-6 defa falan ıslaklık hissi yapıyo sanki tuvaletini yapmış gibi oluyo bilmiyorum ki nedir ne değildir.
Bu ay oldu canm ilk defa aynn sanki tvaltmi ypmis vbi adetmde yakn krnimda agriyo ama hamile olmk istyrm
Canim adetime 4gun vr test yptm negatf ckti bu ay catlatma ignesi vuruldm doktr umitlenmeyn bu ay dedi ama bnm bugn hic halim yok icim bulaniyo gbi ve kasiklarmda batma vr eger hamilysem bu kdar erkn baslrmi belirtilrcanım sen akıntıdan neden korktun ki hamilesin sandım canım benim korkulacak bişey yok inşallah hamilesindir hamilelikte olursa sıkıntı olabilir ilk günlerde amniyon sıvısında sıkıntı olmaz hadi hayırlısı senin için.
Canim adetime 4gun vr test yptm negatf ckti bu ay catlatma ignesi vuruldm doktr umitlenmeyn bu ay dedi ama bnm bugn hic halim yok icim bulaniyo gbi ve kasiklarmda batma vr eger hamilysem bu kdar erkn baslrmi belirtilr
Saol canm tesekkr edermbulantı bu kadar erken başlamaz ama kasıkta batma olabilir sen testini iki gün sonra tekrarla hayırlısı canım.
ay masallah :) RABBİM nazarlardan saklasınay inş benm bebişiminde 2 bucuklu yaslarını görmek nasip olur bgn rüyamda gördm bebişimi emzirmeye calısıydm o boncuk gözleriyle bana bi bakısı vardıki .. daha bu sabaha kadar böylesine istemydm yada daha hissetmediğim icin bilmydm ama öyle rüyamda görünce tutuldum resmen bi an önce bebeğime kavusak istyrm
ay inş ya bi an önce gecsin 8 bucuk aykızımı hamile iken 1 kez çok net görmüştüm rüyamda, 2 yaşındaki halini görmüştüm şu an tıpatıp aynısı :)
o boncuk boncuk bakışı çoook göreceksin yakında inş.. annesi zaman çok çabuk geçiyor..
dün doğdu sanki.. bugün pabuç gibi cevap veriyor :) :)
ay inş ya bi an önce gecsin 8 bucuk ayay yerim ben onun papuc gbi dilini :) ay o bebişin annesini emerken gözlerine bakması hep dikkatimi cekmstr zaten bide onca kalabalığın icinde annesini bulup istemesi en kısa zamanda o günleride görürüm inş
herkes öyle dio :) korkutuyolar beni ama olsunhayatında asla bi daha bu kadar rahat olamayacaksın son 8,5 ayın tadını çıkar canım :) sonra gelsin uykusuz geceler :) 1 dakika toton yer görmeyecek bi 3-5 yılcık :) şaka bi yana her anın tadını çıkar ne zaman doğdu da büyüdü anlamıyor insan.. bana da derlerdi de inanmazdım.. hayırlı rahat hamilelikler dilerim.. inş. gazsız uyku seven bol emen bebeğine kavuş zamanı gelince inş.
herkes öyle dio :) korkutuyolar beni ama olsunonsuzlugu gördüm ya onlu haller korkutmuyo beni inş ya sorunsuz bi bebeklik dönemi geciririz ya zaten acemiyim daha bebek tutmasını bile blmyrm
ay inş ya allahtan kaynvalidem yanımda onun sayesnde alısırım herhalde bebegimi tutmaya felan :) daha cok kücük bebeğim ve ben bi an önce dogurmak ve kucagıma almak istiyorumilk kucağıma aldığım bebekti kızım.. kara cahildim bu konuda :) sonra piri olunuyor merak etme.. her anne çocuğunun uzmanı olur.. ne kadar zor da olsa paha biçilmez zamanlar geliyor senin için de.. herşey gönlünce olsun..