cok ii gidiyo :) uyku hali dışında hersey süperİyiyiz elhamdülillah sen nasılsın :)
Nasıl gidiyor miniginle :)
Merhaba nazar nasılsın :)
Çok da yakışmış şişmiş göbek :)
sevin tabi ki :)
bende başta tuhaf karşılıyodum mide bulantım yok diye sonra olur diyodum ama hamdolsun 13. haftaya girdim hala yok :)
inşallah seninde öyle devam eder :)
Orası öyle tabi canım sağlık sonucta,sormak istedim nasıldır test ücretleri diye.Allah sanada bebişede sağlıkl sıhhatli uzuuuun ömürler versinValla yaptırdıgın teste göre uygun bile olabilir ben tam hamile kalmadan önce bazı testler yaptırmıştım 375 tl verdim...Hamile kaldıktan sonrada yapılan tahliller var anlayacagın hala ödüyorum :)
Tabi çok şükür şikayet etmiyorum minigim saglıklı olsunda :)
dur yaw daha çok yeni...iyiyim elh :) hic hamiş gbi deilm ya hic mide bulantım yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedm
hayırlısı olsun canım. en azından teşhisin konulmuş bundan sonra tedaviyi ona göre yapar doktorun. pko ile hamile kalan çok insan var. yeterki doğru tedavi olsun. hayırlı zamanda gelsin bebişinHayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?Dün doktora gittim ve PKO tescillendi toparlanmaya çalışıyorum. Doktor hamile kalmaya engel değil dedi. Ailemde şeker hastası olduğu için bunun etkisi olabilir dedi. İnsülin düzenleyici glucophage verdi. Kandaki fazla şeker yumurtalıkları fazla ve niteliksiz çalıştırdığı için lh düzene girer dedi. Ve 1tane pkoya iyi gelen inofolic yazdı folik asit. Kendimi toplayıp ilaçlarımı düzenli kullanıcam. İnsülin düzenleyici ilaçtan sonra baya netice alan var. 2ay sonra da eşim sperm testi verecek. Dualarınızı bekliyorum. Allah inş en kısa zamanda bize de anne olmayı nasip eder.
Ne bileyim 7 haftalık olduk sonuçta kalp atislari başlayınca mide bulantilarin başlar demişti doktor yoksa daha o minik kalbi atmiyo mu die evham yapıyorumdur yaw daha çok yeni...
olmasın zaten daha iyi tabi de o tarz belirtilerin bikaç hafta içinde de başlayabilir :)
olur mu yaaaa, evham yapma yok yere. Allah kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH sağlıklı bi şekilde...Ne bileyim 7 haftalık olduk sonuçta kalp atislari başlayınca mide bulantilarin başlar demişti doktor yoksa daha o minik kalbi atmiyo mu die evham yapıyorum
cnm boşa evham yapma başkar yakında sonrada yeter bitsin dersin :) bnmde 7/8 de falan başladı 10. haftadan sonra kendini aşmıştı :) belkide hiç bulanmıycak dua ette bulanmasın :)Ne bileyim 7 haftalık olduk sonuçta kalp atislari başlayınca mide bulantilarin başlar demişti doktor yoksa daha o minik kalbi atmiyo mu die evham yapıyorum
Sagol cnm iyi gidiyor simdilik sende durumlar ne
amin canım inş. senin nası gidiyo hamişlik. bulantın falan varmı?
cok ii gidiyo :) uyku hali dışında hersey süperzaten oda olmasa hic anlamycam hamile olduğumu inş benmkide böyle rahat geçer aman bi sıkıntı olmasnda bende cok istemiyorum yani mide bulantılarını
Orası öyle tabi canım sağlık sonucta,sormak istedim nasıldır test ücretleri diye.Allah sanada bebişede sağlıkl sıhhatli uzuuuun ömürler versin
Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?Dün doktora gittim ve PKO tescillendi toparlanmaya çalışıyorum. Doktor hamile kalmaya engel değil dedi. Ailemde şeker hastası olduğu için bunun etkisi olabilir dedi. İnsülin düzenleyici glucophage verdi. Kandaki fazla şeker yumurtalıkları fazla ve niteliksiz çalıştırdığı için lh düzene girer dedi. Ve 1tane pkoya iyi gelen inofolic yazdı folik asit. Kendimi toplayıp ilaçlarımı düzenli kullanıcam. İnsülin düzenleyici ilaçtan sonra baya netice alan var. 2ay sonra da eşim sperm testi verecek. Dualarınızı bekliyorum. Allah inş en kısa zamanda bize de anne olmayı nasip eder.
kızlar günaydın. bugün yumurta takibine gidicem. bakalım nolmuş benim ufaklıklar :)
günaydınnnnnnnnnn
Ne bileyim 7 haftalık olduk sonuçta kalp atislari başlayınca mide bulantilarin başlar demişti doktor yoksa daha o minik kalbi atmiyo mu die evham yapıyorum
Ne bileyim 7 haftalık olduk sonuçta kalp atislari başlayınca mide bulantilarin başlar demişti doktor yoksa daha o minik kalbi atmiyo mu die evham yapıyorum
Günaydıın nazar :)Günaydınnnnnnn
canım aslında eğer özelde muayene oluyosan, devletten kadın doğuma randevu alıp, özeldeki doktorun tahlil istediği kağıtla gidip, bu tahliller çok pahalı devlette bunları yapabilir miyiz deyince yapıyolar genelde. böylece para vermemiş oluyosun.Orası öyle tabi canım sağlık sonucta,sormak istedim nasıldır test ücretleri diye.Allah sanada bebişede sağlıkl sıhhatli uzuuuun ömürler versin
yaaa bilmiyorum uhicim, böyle içimde hiç alışık olmadığım bi sakinlik var. genelde hayatımda biçok şeyde kontrolün elimde olmasını severim tabiki Allah'ın iradesini göz ardı etmem ama. bu bebek olayında, Allah'ın takdirinden ötesi olmadığını dilimle nekadar söylesem de, kendimi hep bişeylerin iyi gitmesi için çok sıkıyormuşum onu farkettim sanırım. ve tamamen kendimi RABBİMe bıraktığımı somut olarak hissediyorum sanırım.Günaydııınn :)
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah cemre
Günaydıın didem :)