Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kızlaaar çok bunaldım adet sanıcılarım başladı gene canım öyle sıkıldıki anlatamam niye olmuyor ya niyeee

iyi oluyo yazman
yazının altında bebiş resmi filan çıkıyo ahha diyorum hamile :KK6:biri var hoşuma gidiyo

Bence deee imzasında hamile birini görmek süper yaaaaaa :)))

ay ben 2 günde 1 mutlaka ilişkiye giriyorum benimki durmaz zaten:KK9:

Hamilelik isteniyosa en ideali o zatende :)
Biz tamamen boşverdik sanırım 3 gündür bişey yok meselaaa :KK9:

Kızlaaar çok bunaldım adet sanıcılarım başladı gene canım öyle sıkıldıki anlatamam niye olmuyor ya niyeee

Heeeyy bi sakin ol ya hu bat a 2 gün var yani henüz adet olmadın ki bu durumda umudunu kaybetme:)
Niye olmuyor kısmına gelince ben geçen ayda olmayınca dedim ki rabbim benim mükafatımı artırıp dua etmemi istiyo ya da hayırlı zamanda nasip edip daha önce ki gibi düşük falan yaşamadan kucagıma almamı...

Velhasıl konunun başlıgında dediğim gibi koca Yakup (a.s) yıllarcaaaaaaaaa sabretmiş peygamberken, Allah ın en sevdigi kullardan biri iken...

Ben neden niye demek için acele etmiyeyim dedim...

Şimdi bende şeytanın sana verdiği vesveselere kulagını tıkaaaa veee "RABBİM NASİP EDECEK BANA İNŞALLAH" DE :KK16:

Heeeyy bi sakin ol ya hu bat a 2 gün var yani henüz adet olmadın ki bu durumda umudunu kaybetme:)
Niye olmuyor kısmına gelince ben geçen ayda olmayınca dedim ki rabbim benim mükafatımı artırıp dua etmemi istiyo ya da hayırlı zamanda nasip edip daha önce ki gibi düşük falan yaşamadan kucagıma almamı...

Velhasıl konunun başlıgında dediğim gibi koca Yakup (a.s) yıllarcaaaaaaaaa sabretmiş peygamberken, Allah ın en sevdigi kullardan biri iken...

Ben neden niye demek için acele etmiyeyim dedim...

Şimdi bende şeytanın sana verdiği vesveselere kulagını tıkaaaa veee "RABBİM NASİP EDECEK BANA İNŞALLAH" DE :KK16:

İnşallah canım ama bazen gerçekten kopma nokrasına geliyorum Allahın sabrınıda versin inşallah çevremde 10 tane hamile var kendimi çok eksik kusurlu hissesiyorum:KK43:(( ayrıca bat gelmesede olsa o gün baktırdığım kanda çıkardı bugün idrar testi yaptım ondada hala bişey yok kesin yok yani

İnşallah canım ama bazen gerçekten kopma nokrasına geliyorum Allahın sabrınıda versin inşallah çevremde 10 tane hamile var kendimi çok eksik kusurlu hissesiyorum:KK43:(( ayrıca bat gelmesede olsa o gün baktırdığım kanda çıkardı bugün idrar testi yaptım ondada hala bişey yok kesin yok yani

Bende aynen valla bide bugün adet oldum moralim hepten 0 a indi oysa ki belirtiler vardi bnmde etrafimda 7 hamile var kendimi çok kotu hissedyrum.

Ya ne demek kendimi eksik kusurlu hissediyorum :KK20:
Lütfen kızlarrr yaaa içinizde ki o hain sesi dinlemeyin...
Benimde cevremde bir sürü var...Kuzenim benden 7 ay sonra evlendi hamile..
eşimin arkadaşı var ki ailecek görüşürz benden çok sonra evlendi hamile hatta bi tanesi evleneli 2 ay oldu o bile hamileeee napim atıyım mı kendimi bi yerlereeee:KK20:

Sonuçta veren rabbim bana da nasip eder inşallah yaaa dua edelim bol bol..
Ben meryem süresine başladım kuran okumayı biliyorsanız tavsiye ederim en azından için huzurlu oluyo...
Bi de esma ul husnadan bazı isimler var bol bol okuyunca rabbim cocuk veriyomuş onları okuyalım olucak inşallah :)

Bu arada malum saat 7 ovu testimi yaptım daha da silik çıktı rengi koyuya gitmesi gerekirken açılıyo anlamadım bişey hadi hayırlısı bakalım :)))

Bu arada malum saat 7 ovu testimi yaptım daha da silik çıktı rengi koyuya gitmesi gerekirken açılıyo anlamadım bişey hadi hayırlısı bakalım :)))

tatlım benimki de öle çıkardı bilio musun? ama ben saat 8den sonra suyu kesip gece 11e doğru yapardım :KK9::KK9::KK9: kafama göre takılırdım yani..bişi diim sana lütfen bi tane dijital ateş ölçer al rica ediorum..her sabah ateşini ölç..ayrıca 3 gündür ilişki yok demişsin olmaması daha iyi aslında bilio musun? spermler güçlenio bi bakıma kaliteli spermler oluşuo..benim ev sahibim emekli doktor bi bayan..o sölemişti bana bunu..

tatlım benimki de öle çıkardı bilio musun? ama ben saat 8den sonra suyu kesip gece 11e doğru yapardım :KK9::KK9::KK9: kafama göre takılırdım yani..bişi diim sana lütfen bi tane dijital ateş ölçer al rica ediorum..her sabah ateşini ölç..ayrıca 3 gündür ilişki yok demişsin olmaması daha iyi aslında bilio musun? spermler güçlenio bi bakıma kaliteli spermler oluşuo..benim ev sahibim emekli doktor bi bayan..o sölemişti bana bunu..

Ateş ölçme olayını merveduman da demişti ama bu ay bir sürü şey yapıyorum bi de onu karıştırmıyım dedim kafam iyice allak bullak oldu :)
İnşallah öyledir yaa :)
Neden bilmiyorum ama öyle denk geldi olmadı yani hayırlısı bakalım :)
Bu modda devam ederse bu ayda bişey olmıcak sanırım :KK9:

Banada çok beklemek iyi değil dedi yeni sperm üretilmesi için haftada mutlaka 3 kez birlikte olmak gerekirmiş

Bence 2 günde 1 birlikte olun boşversene testi filan ne uğraşıyon

Ya aslında test benim hiç aklımda yoktu hatta ben kendi belirtilerimle yumurtlama dönemimi 3 aşagı 5 yukarı anlıyodum ama son adet dönemimde bi arkadaşla görüştük o bayaga ısrar etti "öyle de böylede ayın sonunu beklicen bari yap tam gübü bilirsin falan" dedi velhasıl öyle aldım ama işe yaramıcak gibi bilemedim kii :))

Ya aslında test benim hiç aklımda yoktu hatta ben kendi belirtilerimle yumurtlama dönemimi 3 aşagı 5 yukarı anlıyodum ama son adet dönemimde bi arkadaşla görüştük o bayaga ısrar etti "öyle de böylede ayın sonunu beklicen bari yap tam gübü bilirsin falan" dedi velhasıl öyle aldım ama işe yaramıcak gibi bilemedim kii :))

Valla benden sümükümsü bembeyaz yapışkan bişey geliyo ben öyle anlıyorum yumurtladığımı

Valla benden sümükümsü bembeyaz yapışkan bişey geliyo ben öyle anlıyorum yumurtladığımı

Bende de akıntı olur kasıklarımda batma olur..
hatta genelde bayanlarda bi ay sagdan bi ay soldan yumurtlama olurmuş hakkaten her ay farklı taraftan batma oluyo bu ay sol kasıklarımda batma var mesela :)
ama ne biliyim aldım bi kere yapıyorum işte bakalım :))

Hımm ben yapmasam kocam yanaşıyo dün yapmadık bugün yapcaz die ^_^ düzene koy bence

hehehee süpermiş yaaa :))
ya bu ara ev temizlik olayına girdim ya bayaga yoruluyorum akşamları uyuya kaldıgım oluyo ya da dışardan geç geliyoz gece olmuyo yani hayırlısı artık :)

X