Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi oluyo yazman
yazının altında bebiş resmi filan çıkıyo ahha diyorum hamile biri var hoşuma gidiyo
ay ben 2 günde 1 mutlaka ilişkiye giriyorum benimki durmaz zaten
Kızlaaar çok bunaldım adet sanıcılarım başladı gene canım öyle sıkıldıki anlatamam niye olmuyor ya niyeee
Heeeyy bi sakin ol ya hu bat a 2 gün var yani henüz adet olmadın ki bu durumda umudunu kaybetme:)
Niye olmuyor kısmına gelince ben geçen ayda olmayınca dedim ki rabbim benim mükafatımı artırıp dua etmemi istiyo ya da hayırlı zamanda nasip edip daha önce ki gibi düşük falan yaşamadan kucagıma almamı...
Velhasıl konunun başlıgında dediğim gibi koca Yakup (a.s) yıllarcaaaaaaaaa sabretmiş peygamberken, Allah ın en sevdigi kullardan biri iken...
Ben neden niye demek için acele etmiyeyim dedim...
Şimdi bende şeytanın sana verdiği vesveselere kulagını tıkaaaa veee "RABBİM NASİP EDECEK BANA İNŞALLAH" DE
İnşallah canım ama bazen gerçekten kopma nokrasına geliyorum Allahın sabrınıda versin inşallah çevremde 10 tane hamile var kendimi çok eksik kusurlu hissesiyorum(( ayrıca bat gelmesede olsa o gün baktırdığım kanda çıkardı bugün idrar testi yaptım ondada hala bişey yok kesin yok yani
İnşallah canım ama bazen gerçekten kopma nokrasına geliyorum Allahın sabrınıda versin inşallah çevremde 10 tane hamile var kendimi çok eksik kusurlu hissesiyorum(( ayrıca bat gelmesede olsa o gün baktırdığım kanda çıkardı bugün idrar testi yaptım ondada hala bişey yok kesin yok yani
Bu arada malum saat 7 ovu testimi yaptım daha da silik çıktı rengi koyuya gitmesi gerekirken açılıyo anlamadım bişey hadi hayırlısı bakalım :)))
tatlım benimki de öle çıkardı bilio musun? ama ben saat 8den sonra suyu kesip gece 11e doğru yapardım kafama göre takılırdım yani..bişi diim sana lütfen bi tane dijital ateş ölçer al rica ediorum..her sabah ateşini ölç..ayrıca 3 gündür ilişki yok demişsin olmaması daha iyi aslında bilio musun? spermler güçlenio bi bakıma kaliteli spermler oluşuo..benim ev sahibim emekli doktor bi bayan..o sölemişti bana bunu..
Kızlaaar çok bunaldım adet sanıcılarım başladı gene canım öyle sıkıldıki anlatamam niye olmuyor ya niyeee
Bu arada malum saat 7 ovu testimi yaptım daha da silik çıktı rengi koyuya gitmesi gerekirken açılıyo anlamadım bişey hadi hayırlısı bakalım :)))
tatlım benimki de öle çıkardı bilio musun? ama ben saat 8den sonra suyu kesip gece 11e doğru yapardım kafama göre takılırdım yani..bişi diim sana lütfen bi tane dijital ateş ölçer al rica ediorum..her sabah ateşini ölç..ayrıca 3 gündür ilişki yok demişsin olmaması daha iyi aslında bilio musun? spermler güçlenio bi bakıma kaliteli spermler oluşuo..benim ev sahibim emekli doktor bi bayan..o sölemişti bana bunu..
Bence 2 günde 1 birlikte olun boşversene testi filan ne uğraşıyon
Banada çok beklemek iyi değil dedi yeni sperm üretilmesi için haftada mutlaka 3 kez birlikte olmak gerekirmiş
Ya aslında test benim hiç aklımda yoktu hatta ben kendi belirtilerimle yumurtlama dönemimi 3 aşagı 5 yukarı anlıyodum ama son adet dönemimde bi arkadaşla görüştük o bayaga ısrar etti "öyle de böylede ayın sonunu beklicen bari yap tam gübü bilirsin falan" dedi velhasıl öyle aldım ama işe yaramıcak gibi bilemedim kii :))
Bence akışına bırakmalı gün belirledikçeee olmuyoo :) Misal beenn :)
Adet bitti gün aşırı dikkat etcem dedim hiç olmadı
Valla benden sümükümsü bembeyaz yapışkan bişey geliyo ben öyle anlıyorum yumurtladığımı
Hımm ben yapmasam kocam yanaşıyo dün yapmadık bugün yapcaz die ^_^ düzene koy bence
Hımm ben yapmasam kocam yanaşıyo dün yapmadık bugün yapcaz die ^_^ düzene koy bence
Az önce kan verdim canım. 3'te alıcam sonucu.