Canım doktora gidip hormon testi filan yaptırdınmı
Gittim canım çkolata kistin var zor olur dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktora gidip hormon testi filan yaptırdınmı
Sen bu ay iyi çalışıyosun galibaa :)
Müjdeyi de alırız inşallaah :)
Selamun Aleykum arkadaşlar....
Başlığım bu bölümle alakasız gelebilir o yüzden önce onu açıklamak istiyorum....
Fe sabrun cemil...Yakup(a.s) 'nin Yusuf (a.s) kayboldugunu duydugunda söylediği söz...
"BANA DÜŞEN GÜZELCE SABRETMEKTİR"....
8 ayı bitirip 9. aya girdiğim bu adet döneminde bende aynısını söylüyorum..."sabrediyorum rabbim"...
Geçen ay adet olunca o kadar hayal kırıklıgı yaşamıştım ki kendime de kızdım....neyin ümitsizliği bu...rabbim herşeyin en güzel vaktini bilendir...sabredicem ve mükafatım büyük olucak inşallah dedim..
Ve bu düşünceyle beklerken bu ay da (tuhaf bi şekilde ) erken adet oldum:):)
Yine de mutluyum ve huzurluyum önümüzde ki ay içinde umut doluyum
Benim için yeni ay, yeni başlangıçlar ve yeni umutlarla yeni bi konu açıyım dedim
Benim gibi bazen sabırla bekleyen bazen sabırsızlıkla günleri kovalayan bazen umut dolu pollyanna bazen umutsuz olan....kısacaa evlad yolu bekleyen herkesi bekleriiimmmmm
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin :)
Ve ilk kendi bat ımı yazıyım....hadi hayırlısı
*ozgekuaforr.............18 Nisan
*gulbesseker.............20 Nisan..........25 yaşında / 2,5 yıllık evli / otomotiv sektorunde çalışıyor
*uzum34...................24 Nisan
*xDerinMavix.............24 Nisan.........25 yaşında / 6 yıllık evli / Üniv.öğrencisi / Bu ay ilk kez bebeğini bekliyor(Çanakkale)
*hatibulut..................25 Nisan
*mrv0640..................26 Nisan
*Amannn...................27 Nisan
*kedicik61..................29 Nisan
*ideal........................29 Nisan..........31 yaşında / 2,5 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*MERVEDUMAN...........30 Nisan..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)
*mms_01...................2 Mayıs..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*leble........................2 Mayıs
*eflalim.....................3 Mayıs........31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor
*kromozom99 ............6 Mayıs
*ddm_grhn.................6 Mayıs..........28 yaşında / 5 yıllık evli / Muhasebeci / ..........(Çorum)
*Vitae.......................6 Mayıs..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*hatin........................7 Mayıs
*Pirelideve................10 Mayıs..........19 yaşında / 11 aylı evli / Öğretmen / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*melekkkkkk..............11 Mayıs
*Uhibbuke.................13 Mayıs..........25 Yaşında / 1 yıllık evli / Ev hanımı / 8 aydır ilk bebegini bekliyor(Mardin)
*FtmGn.....................13 Mayıs..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor
*oslemtugba..............14 Mayıs
*laleaslan..................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*moonspell_ .............17 Mayıs
*cemrecinar..............17 Mayıs
*Bizmut.....................18 Mayıs..........26 yaşında / 8 aylık evli /Ev hanımı / 5 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*nbyy26....................18 Mayıs..........29 yaşında / 7 aylık evli /.........
*ahhsen....................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor
*pinars.....................20 Mayıs
*ZehreNur.................21 Mayıs..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*eylulcilek.................23 Mayıs.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor
Benim 8 aydır düzenim böyle ama tutmadı
Bi zamanı var heralde diyorum Allah biliyo
ben ALmanyadayim.. ekleyebilirsin
Evet rabbimin hikmeti demekki daha zamanı gelmemiş hayırlısı :)
Allah Razi olsun
ekledim arkadaşım :))
sende gurbetlerdeymişsin ya Allah kolaylık versin..
xDerinMavix ı çok merak ettim yaa bi haber alsaydık keşkee:)
Neyse ben çıkyım yarın görüşürz kızlar hayırlı akşamlarrr
Yarın yeni bi güneş doğacak yeni umutlar yeni başlangıclara vesile olacak inşallah:)
Ve rabbim gönlümüzdeki hayırlı muradı yarın doğacak güneş kadar yakın eylesin hepimize inşallaaah
eşin nasıl peki?
oda şok olmuştur adam
nerdesin sen ya huuu merak ettim kan sonucu ne oldu acaba ?
Canım malesef negatif.
Ama kırmızılar falan yok ortada ve hala ağrım var çok.
Pazartesi bir kadın doğumcuyua görünücem.
Günaydıııınn herkesee
gebe deilim kan testi 0,01
regl olmadım
benım adımın karşısına allaha emanet yaz
ben artık pes ettim.hepinize başarılar
Hakkında hayırlısı olsun inşallaahh öyle dua ediyorum
Ama çok keyifsizsin sanki ?
Böyle olursan adet olacgın varsa da gecikecek
Tatlım birkaç gündür böyleyim.
Sanki bu negatif olma durumuyla da alakası yok.
İnanır mısın bu gece tam 12 saat uyudum
Dün gece 20.30'da uyudum ta ki sabah 8.30'da telefon çalana kadar.
gebe deilim kan testi 0,01
regl olmadım
benım adımın karşısına allaha emanet yaz
ben artık pes ettim.hepinize başarılar
Gittim canım çkolata kistin var zor olur dediler
canım test sonucun kaç çıktı ?
Aile hekimliğinde yaptırdım canım. Dr sıfır dedi direkt.
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin ya :)
sen nasılsın ?
kuaförsün sanırım nasıl gidiyo bakalım :)
amin canım
iiyim bende ewet canım kuaforum ben çalışıorum işte zaman öle geçip gidior sen nasılsın