Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

tamam o zaman hiç moral bozma tamammı.dediğim gibi doktorum mevsimsel gecikmeler en çok bu ay olur dedi.sonraki aya hamiş kalırsın inşallah :KK54:

Canım benim hipotiroidim var her zaman düzensiz mevsimsel değil.
Zaten moralim buna bozulmadı. Çok hissetmiştim bu ay ama idrar testlerindeki tek çizgiden sonra zaten olmayacağını biliyordum hazırdım.
Hemen ilk denemede olmaması da normal zaten :)

Zaten moralim buna bozulmadı. Çok hissetmiştim bu ay ama idrar testlerindeki tek çizgiden sonra zaten olmayacağını biliyordum hazırdım.

canım tiroid ilaçlarını kullanıosun dimi gebelik olursa sıkıntı olur çünkü

İyiyim bebegim sen nasilsin keyfin nasil:KK76:

iiyim tatlım bende dört gözle ameliyat gününü bekliyorum işte işin kötü yanı mayısın 27sinde uçak bileti almıştım ankaraya gidiorum eşimide böle bırakıp gitmek içime sinmiyor ama mecburum aylar öncesinden almıiştım gerçi ozamana kadar iileşir die düşünüyorum drlar 4 gün yatacak 2 haftada ilişki yasak dediler onun haricinde bi sıkıntısı olmazmış

Tatlım birkaç gündür böyleyim.
Sanki bu negatif olma durumuyla da alakası yok.
İnanır mısın bu gece tam 12 saat uyudum :KK53:
Dün gece 20.30'da uyudum ta ki sabah 8.30'da telefon çalana kadar.

Belki de bahardandır mevsimsel geçiş..
geçen bi arkadaş ded baharın depresif etkisi de çok olurmuş...
İnşallah cabucak toparlanırsın arkadaşım:KK16:

hepinize günaydın arkadaşlar :KK54: ben hala regl olmadım.testim negatif çıkıyor.demekki mevsimsel geçişten gecikmeler olabiliyor.1 hafta gecikmeden kan testi vermeyin kızlar moralinizi bozmayın boşuna tamam mı:KK54:

Geçen mart ayında o kadar cok geciken vardı ki bu sene bahar kimseye yaramadı sanırım :KK9:

amin canım
iiyim bende ewet canım kuaforum ben çalışıorum işte zaman öle geçip gidior sen nasılsın

Bende iyiyim bu ara temizlik modundayım bi mutfagım kaldı ve devasa bi ütü :)
Ben onlara bakıyorum onlar banaaa :)
ama en gec yarına bitmesi lazım hepsinin ya :)

Belki de bahardandır mevsimsel geçiş..
geçen bi arkadaş ded baharın depresif etkisi de çok olurmuş...
İnşallah cabucak toparlanırsın arkadaşım:KK16:

Geçen mart ayında o kadar cok geciken vardı ki bu sene bahar kimseye yaramadı sanırım :KK9:

Bende iyiyim bu ara temizlik modundayım bi mutfagım kaldı ve devasa bi ütü :)
Ben onlara bakıyorum onlar banaaa :)
ama en gec yarına bitmesi lazım hepsinin ya :)

:))allah kolaylık versin bende eşimde çalıştığımız için biziim ev otel gibi kirlenmio bile haftada bi gün temizlik yapıorum ütü falan tertemiz oluo ee çalıştıgım için misafirimde gelmio zaten burada yabancıyım bitane arkadaş edinebildim kendime diğerleri kafa yapıma uymuo

Evet evet biliyorum canım. Dr'um da öyle söyledi.
Ama işte adet düzensizliği olmasa bir de.

ewet malesef o sorunu yapıo bide hamilelik düşününce her gecikmede ümitlenme sıkıntısı anlıorum ama doğal yollarla adet olmaya çalış ilaçlarını kullan allahım yardımcın olsun

ewet malesef o sorunu yapıo bide hamilelik düşününce her gecikmede ümitlenme sıkıntısı anlıorum ama doğal yollarla adet olmaya çalış ilaçlarını kullan allahım yardımcın olsun

Canım adet söktürmek için kullanmadığım ne kaldı bilmem.
Geçen adetten beri hayıt hapı kullanıyorum.
Yine yaklaşık o zamandan beri her gün civanperçemi-aslanpençesi-hayıt çayı içiyorum.
Dünden beri adaçayı içiyorum.
Hala gelemedi.

ha daha ilk denemen mi :) olur kız sabırlı ol :KK1:

iiyim tatlım bende dört gözle ameliyat gününü bekliyorum işte işin kötü yanı mayısın 27sinde uçak bileti almıştım ankaraya gidiorum eşimide böle bırakıp gitmek içime sinmiyor ama mecburum aylar öncesinden almıiştım gerçi ozamana kadar iileşir die düşünüyorum drlar 4 gün yatacak 2 haftada ilişki yasak dediler onun haricinde bi sıkıntısı olmazmış
İnsallah Rabbim tez vakitte sifasini verir ve nurtopu gibi bebeisleriniz gelir Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin tez vakitte evlatlarimiz gelsin.. Git git anakara iyilesir esin kafan dagilir

:))allah kolaylık versin bende eşimde çalıştığımız için biziim ev otel gibi kirlenmio bile haftada bi gün temizlik yapıorum ütü falan tertemiz oluo ee çalıştıgım için misafirimde gelmio zaten burada yabancıyım bitane arkadaş edinebildim kendime diğerleri kafa yapıma uymuo

Amin cümlemize :)
Normalde bende de çoluk çocuk yok çok kirlenmez ama uzun zamandır pek bi iş yapmıyodum bi de soba kullanıyodum ya o mahvetti her tarafı işte şimdi sobayı kaldırdım bi evi baştan aşağı sil süpür modundayım:)
Halı ve koltuklar için maalesef havanın düzelmesini beklicem bi yağmur bi güneş işimi riske atamam :))

Canım adet söktürmek için kullanmadığım ne kaldı bilmem.
Geçen adetten beri hayıt hapı kullanıyorum.
Yine yaklaşık o zamandan beri her gün civanperçemi-aslanpençesi-hayıt çayı içiyorum.
Dünden beri adaçayı içiyorum.
Hala gelemedi.

spor yap sık sık aklına getirme düşündükçede hormonlar etkilenio

İnsallah Rabbim tez vakitte sifasini verir ve nurtopu gibi bebeisleriniz gelir Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin tez vakitte evlatlarimiz gelsin.. Git git anakara iyilesir esin kafan dagilir

aminnn inşallah bitanem ankara benim memleketim ya ailem arkadaşlarım herşeyim orda valla gitmek için can atıyorum

Amin cümlemize :)
Normalde bende de çoluk çocuk yok çok kirlenmez ama uzun zamandır pek bi iş yapmıyodum bi de soba kullanıyodum ya o mahvetti her tarafı işte şimdi sobayı kaldırdım bi evi baştan aşağı sil süpür modundayım:)
Halı ve koltuklar için maalesef havanın düzelmesini beklicem bi yağmur bi güneş işimi riske atamam :))

kendini fazla yorma bak çocuk varsada tutunma aşamasında biliosun öle ağır falan kaldırmaaaa...soba evet evi çok kirletir bencede şöle mayısın son günlerini bekle bide yanına birini al beraber yapın okadar işi yanlız başına yapma ve sakın ağır kaldırma

X