Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ne yapışma olayı anlamadım daaa?
ama bence de sıkıntı yapma herşey yoluna girecek ve nasibinde yazılan gün geldiginde müjdeyi alacaksın :)

leble arkadaşın dediği gibi bende nette baktım bir sürü farklı sebebi olabiliyormuş bunun ve her sebebe göre farklı tedavi yöntemi uyguluyorlar yani bebek sahibi olmanız imkansız gibi bişey söz konusu degil Allah ın izniyle :)

kürtajdan sonra rahimde yapışma asherdam sendromu diye geçiyo reglnin az olması ya da hiç olmaması tek belirti canım neyse boşver konuşmayalım böyle kötü şeyleri :KK50:

internette baktım çocuk sahibi olabiliyorsunuz, bal şöyle bir yazı buldum
mikro tese yöntemi diye bir şey varmış onu araştır,,,
sanırsam bunu da ssk lıysan devlet hastanelerinde de yaptırabilirsiniz....
Her şeyin başı moral,,,

http://www.doktornevra.com/kisirlik/azospermi_sperm_olmamasi.asp

linki gönderiyorum orada tese ve mikro tese adı ile bir başlık bulucaksın
tamam canımbakıcam çok sağol
bence listeden çıkarmayalım adın bizimle kalsın sende kal böyle ümitsiz de olma rabbim ol dedikten sonra imkansız diye bişey yok bunu biliyoruz inşallah sana da nasip olacak annelik er ya da geç:KK16:
Yine de istemiyorsan silerim adını :KK43:
canım o zamn yanındaki tarhi sil olurmu çok sağol
hic üzülme, benim kuzenimde de hic canli sperm yoktu.. Bitkisel seyler kullandi keci boynuzu filan ve ameliyatla ondan sperm aldilar ve icinden birkactane canlis sperm cikti.. O cocukkken kanser olmustu oyuzdne tedavi ederken tüm spermler ölmüs, hic umut yok demislerdi ama canli yine de cikti.. Hic üzülme insallah rabbim sifa versin..
inşallah canım çok sağol

ooyyy ooyyyy yaaaaaa :):):)

star2.jpg
arkadasim ben profil fotonu nasil değiştirebilirim yardimci olurmusunuz

Tamam o zaman yapmaya devam :))

Hım hayırlısı bakalım rabbimden umut kesilmez :)
İnşallah hayırlı haberdir :))

Bende buraya üye olduktan sonra bayaga rahatladım o yüzden seni bayaga iyi anlıyorum :)
aramıza hoşgeldin :))

benimde ekimde düşügüm oldu 6 haftalık öncesi ile sayarsak 8 ay bitti sonrasından sayarsak bu 4.ayım :)
düşük sonrası 2 ay korundum maalesef:KK43:

Ben iyiyim hamdolsn sen nasılsın ?
İnşallah hiç düşmez o ateş :)
dün akşam eşime çıtatıyım dedim ateş ölçme işini pek sıcak bakmadı sanki herşeyi aynı anda birbirine karıştırır gibi olur :))
olsun arkadaşım hamile kalabiliyorsun öyle düşünüp teselli olucaz bundan sonraki gebeilğin sağlıklı gelsin inşallah, sağlıklı doğurup büyütmek nasip olsun
Hayırlı cumalar kızlar bu 2.adetim ama çok çok azzz geliyo adaçayı falan içtim ama yok malesef bu düzen ne zaman oturacak anlamadım gitti geçen ay bile daha fazla olmuştum :KK43::-)31:
hayıtı tavsiye ederim
mrb arkadaşlar eşimin sperm test sonucu çıktı canlı sperm bulunamamış :KK43::2:
ben şmdi napaym :2::KK43:
üzülmeyi bir kenara bırakıyorsun çaresiz bir durum değil bu, saraçoğlunu keçiboynuzu kürünü ve çakşır kullan eşine araştır iyice aktara gidin onlarda yardım eder, dr zaten bir şeyler verir vitamin olarak, eşinin beslenmeseine dikkat et burda erkek infertilitesi sayfası var orda neler kullandıklarını yazıyorlar faydasını gören çok emin ol, sperm sayısı 0 olup milyonlara çıkanlar var, toparlan inancını sakın yitirme eşinede destek ol emin ol o daha çok üzülüyordur şimdi
beni listeden çıkarırmısın :KK43:

listeden çıkmak yok umutlu olacaksın Rabbim ol desin yeter ki, hiç sorunu olamayıp gebe kalamayanlarda var bu işler nasip işi:KK16:

kürtajdan sonra rahimde yapışma asherdam sendromu diye geçiyo reglnin az olması ya da hiç olmaması tek belirti canım neyse boşver konuşmayalım böyle kötü şeyleri :KK50:

Bunu bilmiyordum ama kürtajdan sonra kist çok oluyomuş ve rahimde kalınlaşmada tabi ki..

dediğin gibi boşverelim böyle kötü şeyleri umut dolu olmamız lazım :)

arkadasim ben profil fotonu nasil değiştirebilirim yardimci olurmusunuz

eger o fotoyu yapmak istıyorsan önce onu kendi pc ne yükle sonra forumda üst tarafta ki forum ayarlarından profil ayarlarına tıkla
sonra sag tarafta avatar resmini degiştir var oraya girip pc den fotoyu yükle:)))

kızlar kuzenim 1 yıllık evli.çocuğu olmuyordu sebepsiz dedi doktoru.az önce aradı adeti 1 hafta gecikmiş 5 haftalık hamileymiş şok oldum ya oleyyyyyyyyyyy darısı başımıza :21:

kızlar kuzenim 1 yıllık evli.çocuğu olmuyordu sebepsiz dedi doktoru.az önce aradı adeti 1 hafta gecikmiş 5 haftalık hamileymiş şok oldum ya oleyyyyyyyyyyy darısı başımıza :21:

Maşallaaahhh yaaa darısı başımızaa hakkateeennn :))
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin yaaa :)

Hayırlı olsun sağlıkla doğurup büyütmek nasip olsun

üzülmeyi bir kenara bırakıyorsun çaresiz bir durum değil bu, saraçoğlunu keçiboynuzu kürünü ve çakşır kullan eşine araştır iyice aktara gidin onlarda yardım eder, dr zaten bir şeyler verir vitamin olarak, eşinin beslenmeseine dikkat et burda erkek infertilitesi sayfası var orda neler kullandıklarını yazıyorlar faydasını gören çok emin ol, sperm sayısı 0 olup milyonlara çıkanlar var, toparlan inancını sakın yitirme eşinede destek ol emin ol o daha çok üzülüyordur şimdi

listeden çıkmak yok umutlu olacaksın rabbim ol desin yeter ki, hiç sorunu olamayıp gebe kalamayanlarda var bu işler nasip işi:KK16:

öyle canım nasip kısmet rabbim hayrlısını nasip etsin dedim her zamn hyrlısı buysa rabbmden gelen herşye razıym vardr bi bildiği umudmu kaybetmedm sadece kşke eşimde sorn çkmasydı bndede var tabi kşke onunla snrlı kalsydı inanki kendmdekinden dha çok üzüldüm :2: Bzmde sınavmz buymuş ne diyebilrim kndmi toparlym inşlh kürler falan artk ne vrsa yapcam inşlh ben elmdn gelen ne varsa yapıcam gerisi rabbimin bileceği

sen ilişkilerine dikkat et kafana takma zaten olucak ne bilim sadece bi his allah yanıltmasın inşallah nese batına az kaldı zaten yumurtlama dönemndesin bugün yarın olucak :KK16:

Ovu testlerine göre daha yumurtlamadım bugün 3.testi yapıcam :KK9:
ama nedense bu ay ilişki pek olmuyo :)
Önceki topik sahibimiz gibi iki kere ile nasip olucaksa olucak sanırım :KK9:
Hayırlısı bakalım yaa:)

kızlarrr yahu kendi açtığım topikte değil de en çok burda takılıorum öyle buldum kendimi az önce :KK53::KK53::KK53: bu yola birlikte çıktık ve ben sizden ayrılmak istemiorum çok ilginç :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4: siz nereye ben oraya :KK53::KK53::KK53:

iyi oluyo yazman
yazının altında bebiş resmi filan çıkıyo ahha diyorum hamile :KK6:biri var hoşuma gidiyo

Ovu testlerine göre daha yumurtlamadım bugün 3.testi yapıcam :KK9:
ama nedense bu ay ilişki pek olmuyo :)
Önceki topik sahibimiz gibi iki kere ile nasip olucaksa olucak sanırım :KK9:
Hayırlısı bakalım yaa:)

ay ben 2 günde 1 mutlaka ilişkiye giriyorum benimki durmaz zaten:KK9:

Son düzenleme:
X