- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
ah keşke söylenldği lkadar kolay olsa
Her şeyin bir zorluğu var canım benim.
Hiç kolay değil biliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah keşke söylenldği lkadar kolay olsa
İyiyimm canım yaa sen nasılsın asıl nerelerdesin yaaaaaa :)
düşükten sonra mı ikinci adetin ? ben düşükten sonra 3 4 adet gelemedim kendime yaa normal bence üzülme lütfen az daha sabret
ayyy ben senin yerine de heyecanlandım resmeeenn müthiş bişey bu durum bilee :))
Hakkında hayırlısı ne ise ol olsun ama inşallah hayırlı bi haber olsun ya :)
Bu tam olarak ne demek ?
Yani canlı sperm olmaması cocuk olmaz mı demek ?
Cahilliğime bağışla ?
evet canım ikinci günüm bi de normalde en yoğun olduğum gündür ama lavaboda geliyo işte biraz o yani
kızlar bana ders oldu bu ay..artık kendimi dinlemiycem sırf bu yuzden adetim gecikti..
akıntı,bulantı kasık ağrısı.. ne kadar hamilelik belirtesi varsa yaşadım denilebilir.
ben artık ay sonunu beklemiycem bekarken nasıl rahatsam oyle rahat olmayı istiyorum artık.
bir arkadaş demiş ya bekleyince gelmiyor diye..kesinlikle doğru.
daha oncede evlenemiyorum diye uzuluyordum..ne zamanki boşverdim kaderimde varsa gelir bulur beni dedim o zaman karşıma eşim çıktı.,bu meselede de böyle yapmaya karar verdim.o yüzden çok fazla gebelik formuna takılmıycam.buraya takılmak bile sürekli düşünmeye sebep oluyor.
bu aralar ev işlerine verdim kendimi. bi de internette sorun oldu. pek giremedim o yüzden. pazardan sonra rahatlıcam. ozaman daha sık görüşürüz arkadaşım.
demek ki tedavisi bir şekilde var canım. üzme kendini.
allah sabır ve dayanma gücü versin
inşallah ilk tüp bebek tedavisinde başarılı olursunuz
üzme kendini allahtan geliyor herşey unutma.ben tüp bebek yaptırdım sorun bendeydi o bile tutmadı şimdi ikincisine başlicaz.bunlar imtihan bizim için..
üzülme canım allah'tan ümit kesilmez. Hemen tedavisine başlayın ihmal etmeyin. Biz ne desek boş. Doktorlar bilir nasıl bi yol izlicenizi.
saol CNm ama adet oldum hemen arkasından maaleseffbebek istediğimden beri benimde öyle lekelenmelerim oluyo
doktora gittim enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi
eğer öbür ayda olursa doktora görün bence
ne demek bnde bilmiyorum cnm beynım durdu
tüpbebek dedi aşılama dedi iananki duymadmki ağlamaktan
tüp bebek aşılama vs.bişiler dedi doktor
Eşimde bana aynısını dedi gebelik forumunda bütün gün bundan konuşurken kafandan nasıl atıcaksın diye :)
ama düşünüyorumda burda bayaga zaman harcadıgım halde son iki aydır cidden rahatım...cünkü kalben teslim oldum mevlaya...senin dediğin gibi nasibimde ne zamansa o zaman olacak...
Arada şeytan fitne vermiyo mu ? tabi ki veriyo bu son adet oldugum gün hemen başladı şeytan "gene olmadı olmıcak vs vs" hemen o an toparladım kendimi; " dilinde ki lafı kalbinle söyle....nasibimde ne zaman varsa o zaman olacak rabbim herşeyi en iyi bilen" böyle diyip yürekten inanınca rahatladım...
ama yine de buralar bana iyi gelmiyo diyosan sen bilirsin arkadaşım arada ugrayıp halinden haberdar edersen seviniriz
Canım Allah şifa versin sabrın yolu selamettir üzülme diyemeyeceğim ama bitkisel kürler falan yapsanız acaba diyorum etkisi olur mu çakşır suyu var polenler var bu konudaki forumları araştır istersen deneyin kendiniz bi süre belki şifa bulur eşin.
beni listeden çıkarırmısınSelamun Aleykum arkadaşlar....
Başlığım bu bölümle alakasız gelebilir o yüzden önce onu açıklamak istiyorum....
Fe sabrun cemil...Yakup(a.s) 'nin Yusuf (a.s) kayboldugunu duydugunda söylediği söz...
"BANA DÜŞEN GÜZELCE SABRETMEKTİR"....
8 ayı bitirip 9. aya girdiğim bu adet döneminde bende aynısını söylüyorum..."sabrediyorum rabbim"...
Geçen ay adet olunca o kadar hayal kırıklıgı yaşamıştım ki kendime de kızdım....neyin ümitsizliği bu...rabbim herşeyin en güzel vaktini bilendir...sabredicem ve mükafatım büyük olucak inşallah dedim..
Ve bu düşünceyle beklerken bu ay da (tuhaf bi şekilde ) erken adet oldum:):)
Yine de mutluyum ve huzurluyum önümüzde ki ay içinde umut doluyum
Benim için yeni ay, yeni başlangıçlar ve yeni umutlarla yeni bi konu açıyım dedim
Benim gibi bazen sabırla bekleyen bazen sabırsızlıkla günleri kovalayan bazen umut dolu pollyanna bazen umutsuz olan....kısacaa evlad yolu bekleyen herkesi bekleriiimmmmm
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin :)
Ve ilk kendi bat ımı yazıyım....hadi hayırlısı
*ozgekuaforr.............18 Nisan
*gulbesseker.............20 Nisan..........25 yaşında / 2,5 yıllık evli / otomotiv sektorunde çalışıyor
*uzum34...................24 Nisan
*xDerinMavix.............24 Nisan.........25 yaşında / 6 yıllık evli / Üniv.öğrencisi / Bu ay ilk kez bebeğini bekliyor(Çanakkale)
*hatibulut..................25 Nisan
*mrv0640..................26 Nisan
*Amannn...................27 Nisan
*kedicik61..................29 Nisan
*ideal........................29 Nisan..........31 yaşında / 2,5 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*MERVEDUMAN...........30 Nisan..........24 yaşında / 4 yıllık evli / Sigortacı /......................(İstanbul)
*mms_01...................2 Mayıs..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*leble........................2 Mayıs
*eflalim.....................3 Mayıs........31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor
*kromozom99 ............6 Mayıs
*ddm_grhn.................6 Mayıs..........28 yaşında / 5 yıllık evli / Muhasebeci / ..........(Çorum)
*Vitae.......................6 Mayıs..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*hatin........................7 Mayıs
*Pirelideve................10 Mayıs..........19 yaşında / 11 aylı evli / Öğretmen / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*melekkkkkk..............11 Mayıs
*Uhibbuke.................13 Mayıs..........25 Yaşında / 1 yıllık evli / Ev hanımı / 8 aydır ilk bebegini bekliyor(Mardin)
*FtmGn.....................13 Mayıs..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor
*oslemtugba..............14 Mayıs
*laleaslan..................15 Mayıs..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*moonspell_ .............17 Mayıs
*cemrecinar..............17 Mayıs
*Bizmut.....................18 Mayıs..........26 yaşında / 8 aylık evli /Ev hanımı / 5 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*nbyy26....................18 Mayıs..........29 yaşında / 7 aylık evli /.........
*ahhsen....................18 Mayıs..........28 yaşında / 3,5 yıllık evli / ilk bebeğini bekliyor
*pinars.....................20 Mayıs
*ZehreNur.................21 Mayıs..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*eylulcilek.................23 Mayıs.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor
Bence gayet normal vucüt kendini toparlamaya çalışıyor bunları kafana takıp dengei iyice şaşırtmamalsın biraz zor ama rahat olmaya çalış..
Ben düşükten sonra iki ay hem çok geç oluyodum hem sökülmüyodum her ay ayrı bi telaş yaşadım en son dr herşey yolunda stresi bırak deyince baktım olcak gibi degil boşvermeye başladım :)
dr da bana dün ilk reglimin kaç gün sürdüğünü sordu 6-7 gün deyince ben tmm dedi o zaman sıkıntı yapma yapışma olayını sordum da :))
ürolojiden randevu aldm çnkü bn sadece kdn doğmcyla konştm bide orya gtsn diyorm dedğin kürleride arştrcm cnm çok sağol
tatlım Allah yardımcın olsun..ama lütfen hiç bi şekilde Allaha olan inancını kaybetme..O ol dedi mi herşey olur..lütfen dualarını et..ve bitkisel kürler uygula özellikle keçi boynuzu vs..ve bi arkadaşımdan duymuştum kuru fasulye yemeği sperm kalitesi açısından oldukça önemliymiş..sakın umudunu yitirme olur mu?
mrb arkadaşlar eşimin sperm test sonucu çıktı canlı sperm bulunamamış :2:
ben şmdi napaym :2:
internette baktım çocuk sahibi olabiliyorsunuz, bal şöyle bir yazı buldum
mikro tese yöntemi diye bir şey varmış onu araştır,,,
sanırsam bunu da ssk lıysan devlet hastanelerinde de yaptırabilirsiniz....
her şeyin başı moral,,,
olur canım çok sağol dua et bna sen hamilesin rabbim hayrlı dualrmzı kabul etsn inşlh korktğm başıma geldi çok üzülüyorm ama tabikide rabbime güvenm sonsuz o olderse olur olmz dersede vardr bi bildiği vardr bi hayrı
kızlarrr yahu kendi açtığım topikte değil de en çok burda takılıorum öyle buldum kendimi az önce bu yola birlikte çıktık ve ben sizden ayrılmak istemiorum çok ilginç siz nereye ben oraya
tabiki canım arada topiğimizde hamiş var mı diye yoklıycam, anasayfaya eklersin canım.Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin.
öpüyorum hepinizi kızlar.Allaha emanet olun.
beni listeden çıkarırmısın
[/QUOTE]AMiiin tüm isteyenlere nasip eylesin güzel Rabbim
Evet bence de öyle nasibinde varsa insanın 1 2 kerelik ilişki ile bile oluyo :)
Hayırlısı yaa rabbim sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallaah :)
dr da bana dün ilk reglimin kaç gün sürdüğünü sordu 6-7 gün deyince ben tmm dedi o zaman sıkıntı yapma yapışma olayını sordum da :))
olur canım çok sağol dua et bna sen hamilesin rabbim hayrlı dualrmzı kabul etsn inşlh korktğm başıma geldi çok üzülüyorm ama tabikide rabbime güvenm sonsuz o olderse olur olmz dersede vardr bi bildiği vardr bi hayrı
her şeyin başı moral,,,
her şeyin başı moral,,,