Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Eylülcüm yine aynısını yazdın :)
bak ben son adet tarihini sormuyorum bu ay hangi gün adet olmayı bekliyodun daaaaa olmayıp test yaptın onu soruyorum :)

Bu arada betan gayet güzel bence hiç aklına kötü şeyler getirmee:) ve en az 1000 lerde ya da hatta 1500 lerde olmadan kese görünmesi zor canım o yüzden doktorun haklı bekle biraz daha :)
haaaa bi de evet hamilesin :)

Günaydııın daaa bu ne haaalll cemreee
Hakkaten sen bayaga keyifsizsin
Yaşadıgın süreç zor farkındayım...kafanda karışık bunu da biliyorum ama elinden geldiğince kendini toparla lütfen...

Geç yumurtlama olayının olumsuz bişey oldugu fikrine katılmıyorum....öyle olsa ben hamile kalamazdım...en kısa siklusum 33 34 gün hatta 35 bile oluyo...19-20 günden evvel yumurtladıgımda olmuyodu...

Bak ne güzel yumurtaların oluşmuş yarına kadar stres yapıp vucudunun olumsuz salgılar üretipte onları etkilemesine izin verme bence....
Hadi herşey güzel olucaaakkkk de ve silkeeleeenn

canım inşallah cumartesiye kadar büyürler ama bu kadar yumurtayla sana aşılama yapmazlar gibime geliyor bi de büyüme olayı birden de olabiliyor kendimden örnek vereyim hamile kalmadan önceki ay dr a gittim sağ kasığım ağrıyordu kist var zannettim neyse dr hiçbirşey yok dedi yumurta olabilir mi dedim yeni gelişen yok hayır dedi tertemiz dedi neyse ben ovü yapıyodum bıraktım yapmadım tam 5 gün sonra akıntım çoğaldı birden resmen ağrımda hala vardı sağda resmen yumurtladığımı hissettim ovü yaptım hemen ve kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm canım ve ben yumurtladım eminim çünkü çizgim ertesi gün yoktu ve yum ağrım oldu ve sonrasında ağrı kayboldu dr un yok dediği yumurta 5 günde büyümüş anlayacağın ama benim senden yana tek korkum senin çok yumurtan olması bu da aşılamaya engel diye biliyorum.

Gül tabi yaa inşallah bakalım ilacımı dün son kez kullandım şimdi beklemeye geçtim
hadi hayırlısı çok bekletmez inşallah :) :)

tebrik ederim gözün aydın :)
Rabbim sag salim kucagına almayıda nasip eylesin inşallaah :)
Bu arada son bat ın neydi ?
Seni de kırmızı listeye eklemek isterim :)

hayırlısı canım. silkelenemiyorum. oofff... istiyorum ama olmuyo... bugün böyle geçer heralde. yarın da 8 yumurtayla aşılama iptali haberini alırım doktordan. pazartesiye kadar toparlarım umarım. pazartesi yeni hikayelerle karşınıza çıkarım artık. ben de böyle bünye varken size daha neler anlatçam her ay kimbilir
manik depresif oldum artık iyice, ayın ilk 15 günü hayaller umutlar, son 15 günü hayal kırıklıkları, çöküşler. yoruldum artık.

Kızlar adete 1 hafta kala ice b.. Olsa hamilelik olabilirmi acaba ?su gibi akintim var iliskiden beri iki gundur ve kokulu oluyor kizlar bilen yasayan varmi???

akıntınla ilgili yorum yapamıcam nedendir bilemem...
ama geç döllenme diye bişey olduguna göre adetten bi hafta öncede olsa hamilelik olabilir...
Hakkınızda hayırlısı olsun..

evet cnm onlar sağlıklı olsunda kilo verilir...zaten boyum uzun kilo almışım ama belli diil hiç:)

ohhh ne güzelll bak boyunda uzunmuş şanslısın yani :)

arkadaşlar çok kötü grip olmuşum o kadar bitkinimki yerimden kalkamıyorum...bebege bir zararı varmıdır acaba korkuyorum bebeğime bişey olurmu die

geçmiş olsun rabbim şifa versin
İnşallah bebeğe çok zararı yokdur ama sen bir an önce toparlanmaya bak bol bol ballı zencefilli ılık süt iç...ıhlamurda çok aşırı olmadıkça iyi geliyor...ama en önemlisi bol bol c vitaminli meyveler ye inşallah cabuk toparlanırsın

Amin canim cevabin icin tsk ederim. İliski 1 hafta oncesinde olmus oldu artik beklicem adetten sonrasina kadr ::)

evet canım, ben de çok yumurtam olur ilaç kullanmayım dedim doktora ama, prosedür ilaçla yapılıyomuş. ilaç kullanmassan normal yolla denemenden ne farkı kalır aşılamanın dedi. ama ben biliyodum başıma gelcekleri. klomenle de çok yumurtam oluyodu çünkü. benim umudum belki çok yumurta olsa da onlar küçük kalırsa, bi tanesi hızla büyürse ilaçlar sayesinde belki doktor aşılama yapar diyeydi. ama, o inancım da kayboldu artık. nolcak böyle ben bilmiyorum yaaa....

ama sen kafanda çoktaaaan bitirişsin ki herşeyiiiiii
sen zerreee kadar kendine şans vermeyip tamam kesin olmadı deyip sonrasının senaryosunu yazarsan yani bu kadar olumsuz düşünürsen ve beynin bu kadar olumsuz hisler salgılarken nasıl yumrtaların için güzel sonuçlar olsun ki....

Hepsini bi kenara bırak....Rabbim için imkansız diye bişey yok bunu hepimiz çok yi biliyoruz....ama sen kesin olmıcak deyip yüz cevirdikten sonra , umut kapılarını kapattıktan sonra rabbim ikram eder mi?

Hadi lütfen güçlü ol ve olumsuz düşüncelerine dur de

Bu dünya da neyi çok istersen o senin imtihanındır demiyo mu Hz.Mevlana...bu da bizim imtihanımız demekki...ve sende kazananlardan olucaksın inşalllaahhh

bi de benim merak ettiğim aşılama illa böyle erkenden olmak zorunda mı ?
sen sonuçta geç yumurtladıgını biliyosun....bi yumurtan gelişip büyüyene kadar beklenemez mi?
Bu konularda bilgim yok o yüzden cahillliğime bagışla

pazartesiye toparlarım umarım. dualarımı eksik etmiyorum çok şükür ama, bu karamsar düşünceleri de kafamdan atamıyorum
ama merak etme arkadaşım, bikaç güne toparlarım. yarın doktorun söylediklerini de paylaşırım zaten sizinle.
öptüm çokkkk desteğin için teşekkürler

dualarmdasın cemrecim inşallaahh güzel haberlerle gülerek dönersin

tek ya da 2-3 yumurtam olsa büyümesini bekler diye düşünürdüm ben de ama, bukadar çok yumurta varken ve hepsi hemen hemen aynı boyuttayken büyümelerini beklemeden iptal edebilir diye düşünüyorum. ben de pek bilmiyorum. tek bildiğim büyüyen çok yumurta varsa aşılama yapılmadığı.

hım bu konularda pek bilgim yok...Hakkında hayırlısı ne ise o olsun cemrecim....Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallaah..

Anladim cnm kusura bakma yaa :) 3 kasimda bekliyordum cnm o gün yaptigim testle öğrendim.

kızlar peki istedikten kaç ay sonra hamile kaldınız onuda yazar mısınız? uhicim isim listesinde yanına .x ay sonra hamile kaldı şeklinde yazarsan guzel olur.bizede umit olur boylece ne dersin?

bat yaklaştı benimde.. bugun kaynanam diyorki yandaki komşunun gelini ilk gece hamile kalmış.siz birşeyi beceremediniz beceriksizler diyo :) hayırlısı olsun ama hemen olsaydı iyi olurdu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…