Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlar peki istedikten kaç ay sonra hamile kaldınız onuda yazar mısınız? uhicim isim listesinde yanına .x ay sonra hamile kaldı şeklinde yazarsan guzel olur.bizede umit olur boylece ne dersin?

bat yaklaştı benimde.. bugun kaynanam diyorki yandaki komşunun gelini ilk gece hamile kalmış.siz birşeyi beceremediniz beceriksizler diyo :) hayırlısı olsun ama hemen olsaydı iyi olurdu diyo
canım sıkma canını ben ilk bebeğime korunmayı bıraktığımız ay hamile kalmıştım kucağıma almak nasip olmadı :KK43: ama bu bebek tam 1 sene sonra geldi o yüzden takma kafana unutma bebişler biz istediğimizde değil onlar kendi istedikleri zaman geliyorlar:KK51:

kızlar peki istedikten kaç ay sonra hamile kaldınız onuda yazar mısınız? uhicim isim listesinde yanına .x ay sonra hamile kaldı şeklinde yazarsan guzel olur.bizede umit olur boylece ne dersin?

bat yaklaştı benimde.. bugun kaynanam diyorki yandaki komşunun gelini ilk gece hamile kalmış.siz birşeyi beceremediniz beceriksizler diyo :) hayırlısı olsun ama hemen olsaydı iyi olurdu diyo

Benim bir yılı geçmişti zehre...Dediğin gibi kaç ay sonra oldugunu yazıyım ama maalesef hamile kaldıktan sonra bu topige devam eden çok az arkadaş var o yüzden çogunu yazmam mümkün deil ki :KK43:

Kayınvalidenın yaptıgı da çok ayıp:KK43:
yaa insan öyle der mi hiç ? sonuçta bu insanın elinde olan bişey degil kayınvalidende bunu biliyo...rabbim vermedikten sonra istedigi kadar ugraşılsın olmaz yani....
O da bunun farkında torun istediği için söylemişdir öyle ama bence yine de ,(şaka bile olsa) böyle sözler hoş degil...
sen hiç takma kafana bugün 25 yıl sonra çocugu olanı duydum yani rabbim nasip etsin yeter ki....
Rabbim ol desin olur bunu bilip teslim olduk biz elhamdülillah...

amin canım son bat 3 ekim :)

Nazlı büyük ihtimalle bu senin son adet tarihin yani en son bu tarihte adet oldun...ben onu degil de bu ay hangi günde adet olmayı bekliyodun da olmayıp test yaptın hamile kaldıgını ögrendin onu soruyorum yani beklediğin ama olmadıgın son adet tarihi :)
Ne uzun açıklama oldu ya huuu :)

Az once bir yorum okudum. kadın vajinismus..ve yüzeysel ilişki sonucu hamile.. şoklardayım Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş.tam anlamıyla ilişki olmasına bile gerek kalmadan hamile kalınabiliyor
bu arada yarın eşimin test sonuçlarını başka bir hastaneye daha gostereceğiz bakalım orda ne diyecekler.
kızlar dün bi konuda okudum yine kadının adete yakın tsh değeri yükseldiği için hamile kalamıyormuş.yıllar sonra endokrin uzmanı bunu farkediyor.bebek için tsh ın 2.5 un altında olması gerekiyormuş.benim testimde 3.58 aklıma bir kurt düştü benimde bununla ilgilide hast gidicem bir gün inş.kadın doğumcular 6 ya kadar normal diyorlarmış ama gebe kalmayı engelliyormuş bu deger..

heh oldu nihayeeettt :):)
yeniden tebrik ederim eylül :KK68:

Sana daaa huzurlu pazarlar :)

Biraz geç oldu ama ben dün hiç girmedim vee iyiyim hamdolsun :)
sen nasılsın ?
Nasıl geçiyo haftasonun dinlenebildin mi?
Bende iyiyim cnm cok sukur misafirlikteyim

Az once bir yorum okudum. kadın vajinismus..ve yüzeysel ilişki sonucu hamile.. şoklardayım Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş.tam anlamıyla ilişki olmasına bile gerek kalmadan hamile kalınabiliyor
bu arada yarın eşimin test sonuçlarını başka bir hastaneye daha gostereceğiz bakalım orda ne diyecekler.
kızlar dün bi konuda okudum yine kadının adete yakın tsh değeri yükseldiği için hamile kalamıyormuş.yıllar sonra endokrin uzmanı bunu farkediyor.bebek için tsh ın 2.5 un altında olması gerekiyormuş.benim testimde 3.58 aklıma bir kurt düştü benimde bununla ilgilide hast gidicem bir gün inş.kadın doğumcular 6 ya kadar normal diyorlarmış ama gebe kalmayı engelliyormuş bu deger..

Senin kvden konusuyomus benim annem soyluyo bana o laflari :KK51:esimin ailesinden allah razi olsun bi laf duymadim kalbimi kircak onlarda oyle yapsaydi bilmiyorm hep dua eder kv olucaksa sen engel olamzsin rabbim verdikten snra olmiycaksada hic bisey onunde durmaz kizim sen bosuna uzulme sabret tup bebek yaptirirz der ama annm bak suda hamile kalmis kimler kimlwr dogurdu bi isi yapamadinz der bnde hayirlisi anne derim bazen kizarim bazen umursamam ama kirilirim bnde vajinusmustm cnm bes yilim vaji kabusuyla gecti bir yildirda iliski oluyo ama bebis yok duzene oturmadi esimde bazi sorunlar basgosterdi falan ins bundan sonra olur bnim ailem biliyodu vaji oldugumu oyuzden annm birazda ondan oyle konusuyo cocugum herhangi bi nedenden dolayi olmasa oyle demz ben bes yildur vaji oldugum icin esimin alilesine benden kaynakli dedim baska bisey diyemzdim off allahim ins bizimde yuzumuzu guldurur zor gunler gecirdim ne bunalimlar atlattim bugunumuze sukur hee bide bnde vajiyken cok ugrastim bebis icin nasip olmadi asilama bile yaptirdim tutmadi nasip iste bu arada eltimin dogumnda yaninda kalmistm hast.dogurcak bi kadin gelmisti oda vajiymis ve surtunmeyle hamile kalmis rabbimin nimeti

Maşallah hamileler artı:anneadayı: Rabbim sağlıkla kucağa almayI nasip etsin inşallah..

Ya bence en iyisi gelişi güzel olsun.. Böyle düşünüyoruz da ne oluyor sanki.. hiç .. sadece ruhsal hamile kalıyoruz .. Vücuden adet.:confused:

Ben tam tamina 7 ay sonra hamile kaldim Canim Allahima şükürler olsun daha fazla bekletmedi inş kucagima almayida nasip eder inş. İsteyen herkesi bebiş sahibi yapar.. Herkese gunaydin bu arada :)

günaydınlar
doktor maceram düşündüğüm gibi oldu kızlar. aşılama iptal oldu. ama çok yumurta olduğu için değil, doktor ilaçlarla bugüne kadar gelişen yumurtan olması gerekiyodu ama senin en büyüğü 12. gün 12 mm. bu da beklediğim verim değil dedi. bu ay seni yine de takibe devam edicem, yumurtan büyüdüğünde ilişki tarihlerini vericem, herşeyin hayırlısı, aşılama için uygun olmayabilir ama, bu durum bu ay hamile kalamazsın demek değil, normal yollardan deneyelim bu ay dedi. bi dahaki ay da ilacın dozunu arttırcak tahminimce.
zaten bu ay içimde olacakmış gibi bi his bi heyecan yoktu kızlar. aksine hep endişe vardı biliyosunuz. vardır bunda da bi hayır. beklemeye devam... salı günü çağırdı yine, yumurta takibi yapçak bundan sonrasında. bi dahki ay da tekrar aşılama süreci başlıcak. ya sabır demekten başka çare yok.

bi de ben dedimki, ama benim yumurtam geç oluşuyodu ondan 12 mm olamaz mı büyümesini biraz daha beklesek olmaz mı dedim. doktor da dediki, ilaçla büyütmeye çalıştığımız için 8. gününde falan 12 mm olması gerekirdi, biz şu an çatlamayı konuşuyo olmalıydık dedi. büyümesini beklersek belki büyür dediğin gibi 19. gün çatlarda dedi, ama rahim dokunla yumurtanın da uyumlu olması gerekiyo dedi. o uyumu kaçırmış olabiliriz dedi. hani benim yumurtam 19-20. gün çatladıktan sonra 14. gün değil de 9-10. gün regl oluyodum ya. yani regl tarihimie göre 27-28 günde regl olduğuma göre 13-14. gün yumurtlamam gerekiyodu normal zamanlarda da, ama ben hem geç yumurtlayıp hem erken regl oluyodum. doktora dedimki, ben bu rahim yapısı ve yumurta uyumu konusunu hiç bilmiyodum. belki ben daha önceden de bu yüzden hamile kalamıyodum dedim. olabilir dedi. bakalım hayırlısı. bi dahaki ay yumurtamı erken büyütmeyi başarabilirsek, belki de işler yolunda gider bebişim gelir kızlar :)

Son düzenleme:
ben çok yıkılcağımı, oturup ağlıcağımı sanıyodum, ama okadar hazırlamışımki kendimi aşılama iptaline, oldukça sakin karşıladım ve hatta mantıklı buldum kararı. Allah güç veriyo gerçekten. sadece şimdi takibe gitmek zor geliyo biraz çok uzak evime çünkü. ama yine de mecbur gidicem. en azından doktor da süreci gözlemlemiş olur.

Cemrecinar vardır bi hayır .. Maşallah bunuda iyi karşılamışsin gerisi Allah kerim.

Rabbim hasretimizi dindirsin.

Benim bir yılı geçmişti zehre...Dediğin gibi kaç ay sonra oldugunu yazıyım ama maalesef hamile kaldıktan sonra bu topige devam eden çok az arkadaş var o yüzden çogunu yazmam mümkün deil ki :KK43:

Kayınvalidenın yaptıgı da çok ayıp:KK43:
yaa insan öyle der mi hiç ? sonuçta bu insanın elinde olan bişey degil kayınvalidende bunu biliyo...rabbim vermedikten sonra istedigi kadar ugraşılsın olmaz yani....
O da bunun farkında torun istediği için söylemişdir öyle ama bence yine de ,(şaka bile olsa) böyle sözler hoş degil...
sen hiç takma kafana bugün 25 yıl sonra çocugu olanı duydum yani rabbim nasip etsin yeter ki....
Rabbim ol desin olur bunu bilip teslim olduk biz elhamdülillah...

Nazlı büyük ihtimalle bu senin son adet tarihin yani en son bu tarihte adet oldun...ben onu degil de bu ay hangi günde adet olmayı bekliyodun da olmayıp test yaptın hamile kaldıgını ögrendin onu soruyorum yani beklediğin ama olmadıgın son adet tarihi :)
Ne uzun açıklama oldu ya huuu :)
canım beklenen adet tarihim 31 ekimdi ben 2 kasımda kan testi ile öğrendim. bu ay totem yapmıştım idrar tahlili yapmıycam diye:KK66:

EWET CNM BUNUN EN CANLI ÖRNEĞİ BNM :) BNM TSHIM 32,5LARDAYDI İLK FARKETTİĞİMDE TAMDA O AY GEBELİK DÜŞÜNMEYE BAŞLAMIŞTIM HEMEN HAPA BAŞLADIM VE 3 AYDA 3,5LARA DÜŞÜRDÜM VE O AY YANİ 3.AYIMDA HAMİLE KALDIM ŞÜKÜRLER OLSUN ŞUANDA 2,5LARDA DEVAMLI İLAÇ KULLANIYORUM YOKSA HEMEN FIRLIYO MALESEF

Senin de dediğin gibi Rabbim ol desin yeter ki zehre neler duyuyoruz...
Tsh konusunu bilmiyorum ama dediğin gibiyse araştırmakda fayda var inşallah eşin içinde kendin içinde iyi haberler alırsınız doktordan...

Bende iyiyim cnm cok sukur misafirlikteyim

İyi yapmışsın degişiklik olmuştur senin için :)

Maşallah hamileler artı:anneadayı: Rabbim sağlıkla kucağa almayI nasip etsin inşallah..

Ya bence en iyisi gelişi güzel olsun.. Böyle düşünüyoruz da ne oluyor sanki.. hiç .. sadece ruhsal hamile kalıyoruz .. Vücuden adet.:confused:

amin inşallaahh....

Bu arada yorumuna bayaga güldüm ruhsal hamile bende kalmıştım bi ay :KK48::KK48:

bi de ben dedimki, ama benim yumurtam geç oluşuyodu ondan 12 mm olamaz mı büyümesini biraz daha beklesek olmaz mı dedim. doktor da dediki, ilaçla büyütmeye çalıştığımız için 8. gününde falan 12 mm olması gerekirdi, biz şu an çatlamayı konuşuyo olmalıydık dedi. büyümesini beklersek belki büyür dediğin gibi 19. gün çatlarda dedi, ama rahim dokunla yumurtanın da uyumlu olması gerekiyo dedi. o uyumu kaçırmış olabiliriz dedi. hani benim yumurtam 19-20. gün çatladıktan sonra 14. gün değil de 9-10. gün regl oluyodum ya. yani regl tarihimie göre 27-28 günde regl olduğuma göre 13-14. gün yumurtlamam gerekiyodu normal zamanlarda da, ama ben hem geç yumurtlayıp hem erken regl oluyodum. doktora dedimki, ben bu rahim yapısı ve yumurta uyumu konusunu hiç bilmiyodum. belki ben daha önceden de bu yüzden hamile kalamıyodum dedim. olabilir dedi. bakalım hayırlısı. bi dahaki ay yumurtamı erken büyütmeyi başarabilirsek, belki de işler yolunda gider bebişim gelir kızlar :)

Bu dediğin olayı bende bilmiyodum cemre....ve sen hep diyodun yumurtlama tarihime göre erken adet oluyorum diye...demekki bu da önemliymiş...hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah kendiliginden olurda bu süreci tekrar yaşamak zorunda kalmazsın...

X