- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
bende iyiyim hamdolsun didemcim :)
burası da bi kaçgündür acayip ayaz yapıyodu soğuktu aa bugün sanki daha iyi yaa...
bide işin tuhaf tarafı dışarda güneş var evlerin içinde kar sanki
Mide bulantıların nasıl devam ediyomu?
İnşallah kromozom....
Keyfin yok gibi sanki ?
İnşallah yanılıyorumdur...
BEN BUGÜN ÇOK ÜŞÜYORUM SOĞUK MU BEN Mİ ÜŞÜYORUM ANLAMADIM VALLA :) MİDE BULANTIM ESKİYE GÖRE ÇOK ŞÜKÜR İİ AMA GEÇMİŞ SAYILMAZ BENİM BU ŞEKİLDE DOĞUMA KADAR GİDER UHİCİM Bİ BAKIYORUM İİYİM Bİ BAKIYORUM KÖTÜ :) EEE KİLO DURUMLARI NE ALEMDE BAKALIM KİLO ALIYOMUSUN :)
ben de üşüyorum klimayı açmadık ama ne bileyim dışarda hava güzeldi ellerim buz oldu.
şükürsüzlük etmek istemiyorum aslında çok şükür her şey yolunda,sadece bebek mevzusu bazen düşürüyor modumu :/ ama tabi her şeyin var bir zamanı biliyorum,inş bir an önce alırım o haberi bende..anlık oluyor yani canım
BEN 63LE HAMİLE KALDIM İLK ÜÇ AY ALMADIMDA VERMEDİMDE AMA ŞUANDA 2 KİLO ALDIM ŞUANDA MEMNUNUM SONRASINDA NASIL OLUR BİLMİYORUM :) DOKTOR EN FAZLA 75 DEDİ BAKALIM NE OLACAK :) İLKİMDE 68LE DOĞUM YAPTIM AMA O ZAMANDA 63LE HAMİLE KALDIM 7/8 KİLO VERMİŞTİM İLK AYLAYDA.daha iyi olmana sevindim inşallah çok çok daha iyi olursun ya :)
ben zaten kiloluyum o yüzden inşallah çok kilo almam diye dua ediyorum :)
mide bulantım falan olmamasına ragmen şuan 1 buçuk kilo verdim minigim saglıklı olsunda kiloyu çok takmıyorum :)
sen ne alemdesin ?
bazen kansızlık olmasa bile hamilelkten bile üşüme oluyomuş...yine de özellikle ayaklara dikkat etmek lazım
Seni anlıyorum ya insan herşeyin nasip oldugunu vakti zamanı oldugunu bilsede üzülebiliyor...
Ben 2.düşükte "hayırlısı bu imiş nasib degilmiş" biliyodum ama o kadar seytanın vesveselerine kapıldım ki sormaaa:)
Yine de rabbim tez zamanda bu sabrının teslimiyetinin mükafatını versin inşallaahhh bizde seninle sevinelim :)
BEN 63LE HAMİLE KALDIM İLK ÜÇ AY ALMADIMDA VERMEDİMDE AMA ŞUANDA 2 KİLO ALDIM ŞUANDA MEMNUNUM SONRASINDA NASIL OLUR BİLMİYORUM :) DOKTOR EN FAZLA 75 DEDİ BAKALIM NE OLACAK :) İLKİMDE 68LE DOĞUM YAPTIM AMA O ZAMANDA 63LE HAMİLE KALDIM 7/8 KİLO VERMİŞTİM İLK AYLAYDA.
EWET DÜĞÜNÜMDE ÇOK ZAYIFTIM 53 KİLOYDUM TAM 10 KİLO ALDIM SON 3 SENE İÇİNDE :) AMA BOYUM UZUN 1.69 O YÜZDEN ÇOK KİLOM YOK MEMNUNUM YANİ :) ŞUAN 65 FALANIM SONUMUZ NE OLUR BİLEMEM :):)sen zayıf duruyodun evlilik fotonda ben de seni çok zayıfsın sandım hatta miden bulanıyo iyice çökmüştür demiştim ben de 58 le kaldım ama aldım ben galiba göbeğim çıkıyo akşamları hatta kendime dün kazak aldım 1 beden aldım keşke 2 alsaydım göbeğim belli oluyo yemek yiyince
BEN 63LE HAMİLE KALDIM İLK ÜÇ AY ALMADIMDA VERMEDİMDE AMA ŞUANDA 2 KİLO ALDIM ŞUANDA MEMNUNUM SONRASINDA NASIL OLUR BİLMİYORUM :) DOKTOR EN FAZLA 75 DEDİ BAKALIM NE OLACAK :) İLKİMDE 68LE DOĞUM YAPTIM AMA O ZAMANDA 63LE HAMİLE KALDIM 7/8 KİLO VERMİŞTİM İLK AYLAYDA.
. Biraz araştırdım kadınlık hormonu diye geçiyor bu ilaç canım benimde çok fikrim yok vücuduma kadın olduğunu hatırlatıp adet olduracak galiba :))hım....eleştirmek ya da kınamak değil niyetim asla yalnış anlama....ama yaşadıgın durum benim pekde tasvip etmeyecegim bi konu...yine de yaşamışsın bence bol bol tevbe et...ve dua et...
İnşallah rabbim gönlüne göre verir....
öncelikle daha önce söylememiş olmana sevindim zira artık hafızamla ilgili cidden endişenlemeye başlıyoduumm
onun dışında progestan kullanmana şaşırdım çünkü hamilelikte onu kanama ve lekelenmelerin durması için veriyolar...yani benim anlamadıgım normalde kanamayı durduran bi ilaç nasıl adet olmanı saglıcak ilginç
vardır bu doktorların bi bildigi :)
Doğrudur canım bu iki günde bir kilo verdim bile devam edeceğim inşallah,testler yapılınca belli olacak pko mu yoksa başka bir sorunum mu olduğuCanım pko isen mutlaka kilo vermen gerekiyor. İlaçları da mutlaka kullan. Tam tedavisi mümkün değil ama ilaçları almayınca kilo alıp başını gidiyor.
Teşekkür ederiimmm didemciimm :)
Nice güzel haberleri daha paylaşırız inşallaaahhh :)
gerçekten miiiiiiiiiiiii çok sevindim maşallaaahhh yaaa :)
Hakkaten darısı bekleyen arkadaşların başına inşallaaahhhhh :)
nasıl ögrenmiş yaa gelip anlatsa bari
Teşekkür ederiimmm didemciimm :)
Nice güzel haberleri daha paylaşırız inşallaaahhh :)
gerçekten miiiiiiiiiiiii çok sevindim maşallaaahhh yaaa :)
Hakkaten darısı bekleyen arkadaşların başına inşallaaahhhhh :)
nasıl ögrenmiş yaa gelip anlatsa bari
[/QUOçok t
Bi
. Biraz araştırdım kadınlık hormonu diye geçiyor bu ilaç canım benimde çok fikrim yok vücuduma kadın olduğunu hatırlatıp adet olduracak galiba :))
merhabalar kızlar...bende 58 kiloyla hamile kaldım şu an 67 kiloyum çok aldım galiba
.......
Şükürler olsun Rabbime bende o güzel haberi alanlardanım artık.Rabbbim isteyen herkese nasip eder inşallah bu güzel duyguyu. herşeyin başı dua hanımlar ...duanın açamıycagı kapı yok..buna inanın bikere.bol bol dua ettim namaz sonrasında ve duaların kabul oluncagı o vakitler varya hani, işte onları hiç kaçırmamaya çalıştım.şuna inanıyorumki dualarımda ben degilde biz dedim hep, öyle yalvardım rabbime.bencil olmamaya çalıştım elimden geldiğince.Rabbim önce yıllardır evlat yolu gözleyenlere sonra bana diye dua ettim hep.çünkü ben 6 aydır bebek istiyorum ama 27 yıldır evlat diye yanıp tutuşan bi kadın tanıyorum.rabim inşallah tez zamanda onlarında güldürür.onun dışında ovi testlerinin yardımı oldu tabiki çünkü her ay yumurtlamam ıkı gün gec oluyormuş megersem. nasip ekim ayınaymış:) bakalım hayırlısı olsun aslında kalp atışlarını duymadan pekte heveslenemiyorum6 ay öncede hemile kalmıştım kalp atışlarını net alamamıştık ve kürtaj olmuştum .yine aynı şeylerin olmasından çok korkuyorum lütfen dua edin hanımlar.