- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
amin canım inş. sağ salim kucağımıza alırız. allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsingözün aydın tatlım ALLAHIM tamamına erdirsinnnn :)
amin canım son bat 3 ekim :)hadi hayırlısı çok bekletmez inşallah :) :)
tebrik ederim gözün aydın :)
Rabbim sag salim kucagına almayıda nasip eylesin inşallaah :)
Bu arada son bat ın neydi ?
Seni de kırmızı listeye eklemek isterim :)
canım sıkma canını ben ilk bebeğime korunmayı bıraktığımız ay hamile kalmıştım kucağıma almak nasip olmadıkızlar peki istedikten kaç ay sonra hamile kaldınız onuda yazar mısınız? uhicim isim listesinde yanına .x ay sonra hamile kaldı şeklinde yazarsan guzel olur.bizede umit olur boylece ne dersin?
bat yaklaştı benimde.. bugun kaynanam diyorki yandaki komşunun gelini ilk gece hamile kalmış.siz birşeyi beceremediniz beceriksizler diyo :) hayırlısı olsun ama hemen olsaydı iyi olurdu diyo
Anladim cnm kusura bakma yaa :) 3 kasimda bekliyordum cnm o gün yaptigim testle öğrendim.
Herkese iyi haftasonları
Gunaydin hatunlar nasilsiniz
kızlar peki istedikten kaç ay sonra hamile kaldınız onuda yazar mısınız? uhicim isim listesinde yanına .x ay sonra hamile kaldı şeklinde yazarsan guzel olur.bizede umit olur boylece ne dersin?
bat yaklaştı benimde.. bugun kaynanam diyorki yandaki komşunun gelini ilk gece hamile kalmış.siz birşeyi beceremediniz beceriksizler diyo :) hayırlısı olsun ama hemen olsaydı iyi olurdu diyo
amin canım son bat 3 ekim :)
Bende iyiyim cnm cok sukur misafirlikteyimheh oldu nihayeeettt :):)
yeniden tebrik ederim eylül
Sana daaa huzurlu pazarlar :)
Biraz geç oldu ama ben dün hiç girmedim vee iyiyim hamdolsun :)
sen nasılsın ?
Nasıl geçiyo haftasonun dinlenebildin mi?
Az once bir yorum okudum. kadın vajinismus..ve yüzeysel ilişki sonucu hamile.. şoklardayım Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş.tam anlamıyla ilişki olmasına bile gerek kalmadan hamile kalınabiliyor
bu arada yarın eşimin test sonuçlarını başka bir hastaneye daha gostereceğiz bakalım orda ne diyecekler.
kızlar dün bi konuda okudum yine kadının adete yakın tsh değeri yükseldiği için hamile kalamıyormuş.yıllar sonra endokrin uzmanı bunu farkediyor.bebek için tsh ın 2.5 un altında olması gerekiyormuş.benim testimde 3.58 aklıma bir kurt düştü benimde bununla ilgilide hast gidicem bir gün inş.kadın doğumcular 6 ya kadar normal diyorlarmış ama gebe kalmayı engelliyormuş bu deger..
Ben tam tamina 7 ay sonra hamile kaldim Canim Allahima şükürler olsun daha fazla bekletmedi inş kucagima almayida nasip eder inş. İsteyen herkesi bebiş sahibi yapar.. Herkese gunaydin bu arada :)kızlar peki istedikten kaç ay sonra hamile kaldınız onuda yazar mısınız? uhicim isim listesinde yanına .x ay sonra hamile kaldı şeklinde yazarsan guzel olur.bizede umit olur boylece ne dersin?
canım beklenen adet tarihim 31 ekimdi ben 2 kasımda kan testi ile öğrendim. bu ay totem yapmıştım idrar tahlili yapmıycam diyeBenim bir yılı geçmişti zehre...Dediğin gibi kaç ay sonra oldugunu yazıyım ama maalesef hamile kaldıktan sonra bu topige devam eden çok az arkadaş var o yüzden çogunu yazmam mümkün deil ki
Kayınvalidenın yaptıgı da çok ayıp
yaa insan öyle der mi hiç ? sonuçta bu insanın elinde olan bişey degil kayınvalidende bunu biliyo...rabbim vermedikten sonra istedigi kadar ugraşılsın olmaz yani....
O da bunun farkında torun istediği için söylemişdir öyle ama bence yine de ,(şaka bile olsa) böyle sözler hoş degil...
sen hiç takma kafana bugün 25 yıl sonra çocugu olanı duydum yani rabbim nasip etsin yeter ki....
Rabbim ol desin olur bunu bilip teslim olduk biz elhamdülillah...
Nazlı büyük ihtimalle bu senin son adet tarihin yani en son bu tarihte adet oldun...ben onu degil de bu ay hangi günde adet olmayı bekliyodun da olmayıp test yaptın hamile kaldıgını ögrendin onu soruyorum yani beklediğin ama olmadıgın son adet tarihi :)
Ne uzun açıklama oldu ya huuu :)
EWET CNM BUNUN EN CANLI ÖRNEĞİ BNM :) BNM TSHIM 32,5LARDAYDI İLK FARKETTİĞİMDE TAMDA O AY GEBELİK DÜŞÜNMEYE BAŞLAMIŞTIM HEMEN HAPA BAŞLADIM VE 3 AYDA 3,5LARA DÜŞÜRDÜM VE O AY YANİ 3.AYIMDA HAMİLE KALDIM ŞÜKÜRLER OLSUN ŞUANDA 2,5LARDA DEVAMLI İLAÇ KULLANIYORUM YOKSA HEMEN FIRLIYO MALESEFAz once bir yorum okudum. kadın vajinismus..ve yüzeysel ilişki sonucu hamile.. şoklardayım Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş.tam anlamıyla ilişki olmasına bile gerek kalmadan hamile kalınabiliyor
bu arada yarın eşimin test sonuçlarını başka bir hastaneye daha gostereceğiz bakalım orda ne diyecekler.
kızlar dün bi konuda okudum yine kadının adete yakın tsh değeri yükseldiği için hamile kalamıyormuş.yıllar sonra endokrin uzmanı bunu farkediyor.bebek için tsh ın 2.5 un altında olması gerekiyormuş.benim testimde 3.58 aklıma bir kurt düştü benimde bununla ilgilide hast gidicem bir gün inş.kadın doğumcular 6 ya kadar normal diyorlarmış ama gebe kalmayı engelliyormuş bu deger..
Az once bir yorum okudum. kadın vajinismus..ve yüzeysel ilişki sonucu hamile.. şoklardayım Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş.tam anlamıyla ilişki olmasına bile gerek kalmadan hamile kalınabiliyor
Bende iyiyim cnm cok sukur misafirlikteyim
Maşallah hamileler artıRabbim sağlıkla kucağa almayI nasip etsin inşallah..
Ya bence en iyisi gelişi güzel olsun.. Böyle düşünüyoruz da ne oluyor sanki.. hiç .. sadece ruhsal hamile kalıyoruz .. Vücuden adet.
bi de ben dedimki, ama benim yumurtam geç oluşuyodu ondan 12 mm olamaz mı büyümesini biraz daha beklesek olmaz mı dedim. doktor da dediki, ilaçla büyütmeye çalıştığımız için 8. gününde falan 12 mm olması gerekirdi, biz şu an çatlamayı konuşuyo olmalıydık dedi. büyümesini beklersek belki büyür dediğin gibi 19. gün çatlarda dedi, ama rahim dokunla yumurtanın da uyumlu olması gerekiyo dedi. o uyumu kaçırmış olabiliriz dedi. hani benim yumurtam 19-20. gün çatladıktan sonra 14. gün değil de 9-10. gün regl oluyodum ya. yani regl tarihimie göre 27-28 günde regl olduğuma göre 13-14. gün yumurtlamam gerekiyodu normal zamanlarda da, ama ben hem geç yumurtlayıp hem erken regl oluyodum. doktora dedimki, ben bu rahim yapısı ve yumurta uyumu konusunu hiç bilmiyodum. belki ben daha önceden de bu yüzden hamile kalamıyodum dedim. olabilir dedi. bakalım hayırlısı. bi dahaki ay yumurtamı erken büyütmeyi başarabilirsek, belki de işler yolunda gider bebişim gelir kızlar :)