Evet kasim 15 doktora gittim bugun iki yumurtaligim portakal buyuklugune ulasmis kan istedi sonuclar icinde bisey demedi pazartesi cagirdi tekrar niyeyse bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun
Doğrudur canım bu iki günde bir kilo verdim bile devam edeceğim inşallah,testler yapılınca belli olacak pko mu yoksa başka bir sorunum mu olduğu
:) pardon görmedim ben cepten giriyorum karisik biraz. Son adet tarihim 4 ekim di dun tekrar beta HCG yaptirdim 401.9 cikti ilk 170 cikmisti normal ilerliyor sanki dimii doktora sali gitcem hem seminerdeymis gideceğim doktor hafta sonu gelecekmis telle görüştüm hem de pazartesinden önce görünmez dedi zaten kismet bakalim inş. Sorunsuz geciririm hamileligimi. Hala inanamiyorum hamilemiyim ben yaa :)eylülcilek sana bat ı sormuştum ya hani sende son adet tarihini sat ı söyledin?
O yüzden ekleyemedim hatta tekrar sordum gözünden kaçmış galiba :)
Bu ay adet olmayı bekledigin gün hangisiydi onu söyle zevkleeee ekliyim tabloyaa :)
Bu arada doktora gittin mi?
Gerçekten güldüm yoruma
hadi tez zamanda olursun inşallaaahh :)
merhaba melek bence çok takılma zaten zayıf hamile kalmışsın :)
benima arkadaşımda hamileliğinde 28 kg almıştı doğumdan sonra hepsini verdi...
yavrularımız saglıklı olsunda sen yüzünü asmaaa :)
günaydın herkese...
dün doktora gittim. yumurtalarda pek bi büyüme yoktu doğrusu. 10. günümdü dün. benim yumurtalarım geç oluşuyo geç çatlıyo onu biliyorum ama, ilaçla bu sürecin hızlanacağını düşünmüştüm. acaba birden mi büyüyecekler 10. günden sonra bilmiyorum. benim hayalim çok yumurta oluşsa bile aralarından bir veya ikisinin sıyrılıp büyümesiydi. ama şuana kadar hepsi aynı boyda. sağda ve solda ikisinde de yanlış hatırlamıyosam 4 er tane yumurta var. ve hepsi 7 ile 9 mm civarında boyutları. nolurdu sanki içlerinden bi tanesi 12-14 mm olsaydı ... doktor yumurtaların olduğunu bunun iyi bişey olduğunu ilacıma aşılama doktorunun dediği şekilde devam etmemi söyledi.
hergün iğnemi olmaya devam ediyorum ama sanki umudum azaldı gibi bu ay aşılama olması konusunda kızlar. of yaa napçam ben. ilaçsız aşılama olmuyomuş, ilaçla da böyle saçma sapan haller yaşıyorum. ilaçsız da geç yumurtluyorum. ilaçlı da çok yumurtluyorum. sebepsiz infertilite olup, bu sorunları neden yaşıyorum ben onu anlamadım. bence benim sorunum geç yumurtlamak ve geç yumurtladığımda da bence yumurtanın işlerliği kayboluyo. çünkü yumurtlamamda sorun yoksa, neden ilaçla bile yumurtam erken büyümüyor değil mi?. amaaan kafam çok karışık, hayal kırıklığım var, ondan saçmaladım iyice :) bi sonraki aşamam cumartesi öğlen. aşılama yapçak olan doktorda randevum var. bence o da umutsuz konuşçak. biliyodum zaten, hüsrana uğrayacağımı. dünden beri hiç keyfim yok. 8 yumurtayla doktor aşılama yapmaz gibime geliyor.
canım günaydınGünaydın cemrecim,
Olumlu düşün ki herşey olumlu olsun.Rabbim ne imkanzızlıkları oldurmuş senin böyle bir durumunda yok ki,üzülme lütfen beynine herşeyin güzel gideceği sinyalini gönder bak nasıl herşey güzel olacak arkadaşım.Tedaviyle ilgili bilgim yok o yüzden o konuya hiç değinmedim,herşey gönlünce olsun inşallah.
günaydınnn cemremm hayırlı cumalar olsun tatlımm :) sen kendince yorumluyosun belki cumartesiye kadar istenilen boyutlara gelecek bilemeyiz diyelim ki gelmedi bu son şans mı yok rabbim senin ne düşüncede olduğunu biliyo görüyo şükürler olsun :) ben yine diyorum ALLAHIMIN izniyle burdan seninde müjdeni alıcaz göreceksin :)günaydın herkese...
dün doktora gittim. yumurtalarda pek bi büyüme yoktu doğrusu. 10. günümdü dün. benim yumurtalarım geç oluşuyo geç çatlıyo onu biliyorum ama, ilaçla bu sürecin hızlanacağını düşünmüştüm. acaba birden mi büyüyecekler 10. günden sonra bilmiyorum. benim hayalim çok yumurta oluşsa bile aralarından bir veya ikisinin sıyrılıp büyümesiydi. ama şuana kadar hepsi aynı boyda. sağda ve solda ikisinde de yanlış hatırlamıyosam 4 er tane yumurta var. ve hepsi 7 ile 9 mm civarında boyutları. nolurdu sanki içlerinden bi tanesi 12-14 mm olsaydı ... doktor yumurtaların olduğunu bunun iyi bişey olduğunu ilacıma aşılama doktorunun dediği şekilde devam etmemi söyledi.
hergün iğnemi olmaya devam ediyorum ama sanki umudum azaldı gibi bu ay aşılama olması konusunda kızlar. of yaa napçam ben. ilaçsız aşılama olmuyomuş, ilaçla da böyle saçma sapan haller yaşıyorum. ilaçsız da geç yumurtluyorum. ilaçlı da çok yumurtluyorum. sebepsiz infertilite olup, bu sorunları neden yaşıyorum ben onu anlamadım. bence benim sorunum geç yumurtlamak ve geç yumurtladığımda da bence yumurtanın işlerliği kayboluyo. çünkü yumurtlamamda sorun yoksa, neden ilaçla bile yumurtam erken büyümüyor değil mi?. amaaan kafam çok karışık, hayal kırıklığım var, ondan saçmaladım iyice :) bi sonraki aşamam cumartesi öğlen. aşılama yapçak olan doktorda randevum var. bence o da umutsuz konuşçak. biliyodum zaten, hüsrana uğrayacağımı. dünden beri hiç keyfim yok. 8 yumurtayla doktor aşılama yapmaz gibime geliyor.
didemcim günaydın. valla sizden böyle şeyler duyunca içim ferahlıyo inan. doğru söylüyosun bunlar benim kendi kendime kurup yaptığım yorumlar. belki bu bi hafta içinde herşey farklı şekilde gelişir. belki aşılamamı olabilirim bu ay ya da bi dahaki aya ertelenir, dünyanın sonu değil sonuçta. ben biraz kuran bi yapıya sahip olduğum için, kendime eziyet ediyorum iştegünaydınnn cemremm hayırlı cumalar olsun tatlımm :) sen kendince yorumluyosun belki cumartesiye kadar istenilen boyutlara gelecek bilemeyiz diyelim ki gelmedi bu son şans mı yok rabbim senin ne düşüncede olduğunu biliyo görüyo şükürler olsun :) ben yine diyorum ALLAHIMIN izniyle burdan seninde müjdeni alıcaz göreceksin :)
aaaa olurmu cnmm helal olsun ne demek :) bende senin gibiydim bebeğimi yeni kaybettiğim dönemlerde kendimi o kadar inandırmıştım ki bnm bir daha çocuğum olmayacak bir daha anne olamıycam diyordum hep o psikolojiyi çok ii anlıyorum ama rabbim yeterki istesin sadece OL demesine bakıyor şükürler olsun :)didemcim günaydın. valla sizden böyle şeyler duyunca içim ferahlıyo inan. doğru söylüyosun bunlar benim kendi kendime kurup yaptığım yorumlar. belki bu bi hafta içinde herşey farklı şekilde gelişir. belki aşılamamı olabilirim bu ay ya da bi dahaki aya ertelenir, dünyanın sonu değil sonuçta. ben biraz kuran bi yapıya sahip olduğum için, kendime eziyet ediyorum işte
neyseki siz varsınız toparlanmama sebep oluyosunuz, hakkınızı helal edin, kafanızı şişiriyorum kaç gündür
MAŞŞALLAH canım yaaa :) hayırlısı olsun...günaydın kızlar bikaç aydır kk ya girmiyordum artık umutlarımız bitmişti ilk bebeğimi kaybettikten sonra artık olmıycak demeye başlamıştım. tam bu ay tedaviye başlayacakken pazartesi günü iyi haberi aldım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. hamile kalmayı beklemek zor bi süreç ama umutları da kaybetmemek gerek
çok teşekkür ederim canım ya. allahım isteyen herkese nasip etsin inş. ben tam 1 yıl bekledim. ilk bebeğimi kaybettiğim ay da allahım bi mucizesini daha verdiMAŞŞALLAH canım yaaa :) hayırlısı olsun...
Allah tamamına erdirsin canım. sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günü de gör İNŞALLAHçok teşekkür ederim canım ya. allahım isteyen herkese nasip etsin inş. ben tam 1 yıl bekledim. ilk bebeğimi kaybettiğim ay da allahım bi mucizesini daha verdi
gözün aydın tatlım ALLAHIM tamamına erdirsinnnn :)günaydın kızlar bikaç aydır kk ya girmiyordum artık umutlarımız bitmişti ilk bebeğimi kaybettikten sonra artık olmıycak demeye başlamıştım. tam bu ay tedaviye başlayacakken pazartesi günü iyi haberi aldım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. hamile kalmayı beklemek zor bi süreç ama umutları da kaybetmemek gerek
Gerçekten güldüm yoruma
hadi tez zamanda olursun inşallaaahh :)
merhaba melek bence çok takılma zaten zayıf hamile kalmışsın :)
benima arkadaşımda hamileliğinde 28 kg almıştı doğumdan sonra hepsini verdi...
yavrularımız saglıklı olsunda sen yüzünü asmaaa :)