Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

idi bence vesvese inanki öyle ben nicelerini gördüm yok olmicak benim diyenler hatta ben ilk hamileliğim 8.ayımda oldu ben 4.ay başladım olmayacak yok tmm galiba diye söylenmeye dr a gittim yalandan dedim benim 7 aydır olmuyor yumurta takibi yapıldı sonra 3 ay bana yumurtluyodum ama tutmuyodu işte sonra dedim ki ben daha kapsamlı bir yere gidicem hatta tüp bebek düşünmeye başladım falan randevu aldım arkadaş tavsiyesiyle şu anki dr umdan neyse ben daha dr a gitmeden ve ovüyle o ay hamile kalmışım takipte yaptırmamıştım nasıl olsa tutmuyo diye 2 yıl bekleyen arkadaşlarım var ve çok sağlıklı hamilelik geçiriyolar hatta yakında doğuracaklar sen hep dua et canım vesvese onlar Allahım nasip edecek inşallah ben inanıyorum.

Cok saol didemcim iyi geldi bu destek bana dogru soyluyosun mevladan umidi kesmek haddimize degil rabbimin kudreti cok buyuk olur ins olmazsada hic uzulmicem gercekten boyle bi karar aldim zaten alti senedir evliyim ve herkes bi sorun varda olmuyo zannediyo oyle bilsinler olursada rabbimn bna en guzel hediyesi

Cok saol luci inan cok iyi geldi soyledikleroniz bana hakkimizda hayirlisi olsun hepinizden allah razi olsun

Amin cnm ins

Selam kızlar nasılsınız?Bu ilaç bana bir uyku yaptı ki sormayın,uyuklayıp duruyorum iki gündür

biz iyiyiz mooncum sen nasılsın :)
hangi ilacı kullanıyodun ? söylediysende unuttummm
ayyy bana ne oluyor yaa yakında adımı da unutucam

yok canım niye kızıyım ama ben inciyi tam anlamamıştım...çünkü 4 aylık evli oldugunu demişti ama daha önce hamile kaldıgını bilmiyodum neyse hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda alır müjdeyi yine...

Ins pers.ve c.tesi gunude guzel haberlerle gelirsin simdilik bi sorun yok gibi duruyo cnm ins bu donemi hagirlisiyla atlatip hayirli haberi aliriz tatlim

Kızlar yaa canım sıkılıyor içimden hiçbişey yapmak gelmiyor ama bi yandan da bişeyler yapmak istiyorum ne tuhaf bi ruh hali bu yaaaa

Mesela karnım aç bişeyler yemek istiyorum ama canım hiçbişey yemek istemiyooorr

sanırım bu kış durgunlugu bende erken başladıııı

Iyiyim cnim calisiyorum sen neler yapiyosun bu arada unutkanlik normal hatatindada varsa hamilelikde olabiliyo diye biliyorum

bende evdeyim idi hiiçbişey yapmıyorum desem yeridir :)
dışarı sıcak ama evlerin içi buz gibi bizde yaktık sobaları sıcak sıcak oturuyoz :)

unutkanlık bende normalde de vardı hamilelikle arttı galiba
inşallah daha da fena olmam aynı şeyleri bi kaç kere soruyorum bazen utanıyorum resmen

sen daha önce hamile kalmışmıydın ki ?
4 aylık evliydin dimi ben başkası ile karıştırmıyorum inşallah kusura bakma balık hafıza
Yok canım karistirmiyosun. 4 aylık evliyim. Daha önce hamile kaldım ama nişanlı olduğumuz için bebeği aldırmak zorunda kaldık.

Progestan canım kullandığım ilacın adı,adet olayım diye vermişti doktor.Yarın son kez 3 tablet alcam sonra bekleyeceğim.Söylememiştim canım adını kendine haksızlık etmişsin

Aynen öyle canım :)

Sanırım ilk bebegime kiydim diye bikac arkadaş bana kızmış haklı olabilirsiniz bende çok kızdım kendime. İşte insanın elinde olmayan sebeblerden dolayı asla yapmam dediği seyleri yapabiliyomus. Sırf bu yasadiklarimdan sonra büyük lokma ye büyük laf etme atasözünü çok iyi anladım rabbim ve melegim beni affederler insallah

Yok canım karistirmiyosun. 4 aylık evliyim. Daha önce hamile kaldım ama nişanlı olduğumuz için bebeği aldırmak zorunda kaldık.

kusura bakma da bişey soramadan edemedim şu son söylediğin hiç hoşuma gitmedi ayıplamak değil ama nişanlıyken ilişkiye neden girilir hadi girilir neden korunulmaz anlamıyorum şimdi çocuk sahibi olmak için uğraşıyosun yazık değilmiy di o bebeğe arkadaşlar şaka gibi geliyo galiba ama ben bu durumları inanın anlamıyorum kusura bakmayın.

Allah affetsin arkadaşım..

Benim Komşumun başından da böyle birşey geçti üstünden yıllar geçti hala pişman..
Rabbim affetsin o an ki karar senin durumuna bağlı olduğu için ne kadar kınasak veya üzülsek olan olmuş canım. Afetirmeye bak kendini ömrün boyunca..

Peki hamile kaldığın kişi şimdi ki eşin Mİ??

hım....eleştirmek ya da kınamak değil niyetim asla yalnış anlama....ama yaşadıgın durum benim pekde tasvip etmeyecegim bi konu...yine de yaşamışsın bence bol bol tevbe et...ve dua et...

İnşallah rabbim gönlüne göre verir....

Progestan canım kullandığım ilacın adı,adet olayım diye vermişti doktor.Yarın son kez 3 tablet alcam sonra bekleyeceğim.Söylememiştim canım adını kendine haksızlık etmişsin

öncelikle daha önce söylememiş olmana sevindim zira artık hafızamla ilgili cidden endişenlemeye başlıyoduumm
onun dışında progestan kullanmana şaşırdım çünkü hamilelikte onu kanama ve lekelenmelerin durması için veriyolar...yani benim anlamadıgım normalde kanamayı durduran bi ilaç nasıl adet olmanı saglıcak ilginç
vardır bu doktorların bi bildigi :)

Canım pko isen mutlaka kilo vermen gerekiyor. İlaçları da mutlaka kullan. Tam tedavisi mümkün değil ama ilaçları almayınca kilo alıp başını gidiyor.

Ayy ne guzel bayilirim sobaya utanma cnim niye utaniyosun cok tatli oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…