Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Günaydıın sana da cemre :)
büyük yani bugün :)
bence hiç kötü şeyler düşünmeee
Hem nasıl düşünürsen öyle olurmuuuşşşşşşşş iyi şeyler düşünelim şu mübarek günlerdeee :)
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider ve müjdeyi vermen yakın olur :)
Bizi haber vermeyi de unutma emiiiiiiii :)

Son adetin 4 ekimdi adet günümde gördüm çift çizgiyi inanamadim kan verdim 4.30 da gel dedi doktor inş saglikli gebeliktir ilk hamileliğin inş saglikli bir hamilelik geciririm hala inanamiyorum yaaa

Eklentiler

• IMG_20141104_075850.jpg
    252,3 KB · Görüntüleme: 98
Son adetin 4 ekimdi adet günümde gördüm çift çizgiyi inanamadim kan verdim 4.30 da gel dedi doktor inş saglikli gebeliktir ilk hamileliğin inş saglikli bir hamilelik geciririm hala inanamiyorum yaaa
Eylülcüğüm yaşadığın süreci biraz paylaşır mısın, bize de umut olsun.

inşallah bi sorun çıkmadan sag salim kucagına alırsın eylül :)
Yani Dün 3 kasım da mı adet olmayı bekliyodun ?

kızlarrrrrr bizzz doktordan geldikkkkk şükürler olsunnn herşey yolunda miniğim 265 g olmuş gelişimi ileri bile dedi doktor ablamız :) ama inatçı miniğim yine göstermedi cinsiyetini kıza benziyor dedi yine :)

cnmm gözün aydınnnnn ALLAHIM tamamına erdirsinnnnnn

Allah nazarlardan saklasin bugün iyi başladı topik..

Rabbim biliyor ya hamile kalan arkadaşlar için seviniyoruz .. hala meleğini bekleyenler .. bizlere de yaşatsin Allahım..

kızlarrrrrr bizzz doktordan geldikkkkk şükürler olsunnn herşey yolunda miniğim 265 g olmuş gelişimi ileri bile dedi doktor ablamız :) ama inatçı miniğim yine göstermedi cinsiyetini kıza benziyor dedi yine :)

ooooyyyy maşallah sizeeeee :)
kızlar gec gösterirmiş zaten didem :) naz yapıyo senin miniginde:)
aman saglıklı olsun daa annesi az daha nazını çekersin artık :)

canım hayırlı olsun inşallah en kısa zaman da derin,idi ve cemreye de nasip olsunnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh

Amin canım inşallah dediğin gibi olur evet çok zor insanın zoruna gidiyo keşke torun görseydi keşke şöyle olsaydı böyle yapsaydım diye ama anca keskeler kaliyo elimizde ışte kader diyip sakinleştirmeye çalışsam kendimi illa ki anne kızın muhabbetini görünce insan mahvediyor kendini zamanla ve cocugumla asicam inşallah hepsini

ooooyyyy maşallah sizeeeee :)
kızlar gec gösterirmiş zaten didem :) naz yapıyo senin miniginde:)
aman saglıklı olsun daa annesi az daha nazını çekersin artık :)
sağol tatlım darısı başına inşallahhhh ewet bnm minik nazlı ve inatçı olacak :):)

Kızlar ben bu defa hamileyim galiba yumurtlama gününden beri kasik batmalari ağrıları var ama bat a 10gün var daha migdem tuhaf basim donuyo gibi heran gözüm kararcakmis gibi hissediyorum suratim sivilce doldu popom büyüdü koku hassasiyetim var goguslerim dolgun çok değil ama aciyo karnım sis ama ışte bat a 10 gün var daha :) delirmek üzereyim

Ayni duygulari yasiyoruz cnm dedigin gibi bebislerim gelir ins bizde mujdelerimizi veritiz ins

Yani hepiniz dogurcaksinz ben kalcam demek istedim cnm hepimizn hakkinda hayirlisi olsun nediyim icimde bazen bi cosku cok yakinmis gbi bi his oluyo sonra diyorm olmaz olmicak dohorm hissetmiyorm cunku ben cogu seyi hissederim nebilim olucak seyi onceden hissederim yada aklima gelen basima gelir birini dusunsem okisi ya bni arar ya karsilasirim yada ruyamda birini gorsem o kisiyle ilgili bisey duyarim binun gibi cocugumn oldugnu hayal ediyorm ama hissedemiyorm naparsam yapim bu dunyadaki sinavim buymus gibi hissediyorm sonra diuorm kendi kendime vesvesemi yoksa gerceklermi diyorm ve allahim bni evlat hasretiyle sinama yarabbim diyorum uzun oldu cnm k.bakma bugun annmle bi magaxaya gittik mobilya bebek mobilyasi vardi gozlerim doldu birden benegim olucakmi boyle yatirabilcemmi falan diye kendi kndime konustum

İnci seni asla üzmek kırmak istemem ama ne olur kendini bu kadar kaptırma
bat 10 gün var demek yum dönemin yeni geçmiş demekki bu belirtiler için çooook çooookkk erken
5 6 gün önce şüphelensen yine anlarım ama bu kadar belirti o zaman bile olmaz

yine de inşallah ben yanılıyorumdur ve sen hamileyim diye haykırırsıııınnnn...

hiçtee uzun olmadı dök böyle içini tabi ki
sonuçta içine atmak daha kötü biliyorum ve seni çok çok iyi anlıyorum
evet bi imtihandasın yani rabbim senden sabretmeni O na güvenmeni istiyo inşallah kazananlardan olucaksın ve sende hamileyiim diye müjde vericeksiin ben inanıyorum...
hem ne kadar oldu ki bekleyeli bu kadar umutsuzluklarla bogusuyosun olmıcak diye hissediyosuun
hani toparlaaa kendini idiciiim ve hergüne umutla başlaa :)

Yok uhicim haklısın tabi bana da imkansız geliyor bu kadar erken belirti olması da ışte insan acaba mi demekten kendini alamıyor ışte kimisi hamileyken adet görüyor ya bende de mi öyle oldu acaba diyorum. Birsürü şey duyunca acaba acaba diye diye kafayı yicez yakında o olacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…