Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Allah rahmet eylesin annene...sana da bl sabır ihsan eylesin
İnşallah mekanları cennet bahçelerinden bi bahçedir ve nimetler içerisinde rabbimin ikramına mazhar oluyorlardır....

Merhaba kızlar,doktora gittim bugün muayenemi oldum.Polistik over olabilirmiş,adet olmam için ilaç verdi adet olduğumda 2. Yada 3.gün gideceğim hormon testleri yapılacak problemim o zaman belli olacak. Ama geçmişimde de yazmıstm kilo aldm bu ay diye belirtilerden biri de kilo alımıymıs,şimdi bana tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı hep duyuyordum adını ama bilgim yok bu hastalıkla ilgili

Her ay umut etmekten yoruldum artık.. Yinede de her ay ümitlenmek nasıl bi psikoloji ..bilemiyorum artık.

Bende bu konuda pek bilgili degilim ama bi kaç yerde kilo almak pko belirtisi ve kilo vermekde pko yu azaltıyormus bldigim kadarıyla...inşallah ciddi bişey degildir..
bi de pko lular adet düzenlemesi için genelde doğum kontrol hap veriyolar...bence doktorun sana bu hapı verirse korunmak istemediğini söyle ve onun yerine verilen hormon düzenleyici olup doğum kontrol özelligi olmayan haplar var onlardan vermesini iste....

Tabi inşallah degerler,n normal çıkarda bunların hiçbirine gerek kalmaz...

inşallah canım bakalım bekleyeceğim tabi bu arada hemen diyet ve spor yapmaya karar verdim zaten.Doktorum biliyor bebek istediğimizi,ona göre tedavi edeceğini söyledi.

inşallah canım bakalım bekleyeceğim tabi bu arada hemen diyet ve spor yapmaya karar verdim zaten.Doktorum biliyor bebek istediğimizi,ona göre tedavi edeceğini söyledi.

hakkında hayırlısı olsun canım...benimde maalesef kilo problemm var pek zayıflayamadan hamile kaldım inşallah bı sıkıntı olmadan sag salim kucagıma alırım bebegimi..

doktorunuz bunu biliyorsa iyi ama dediğim gibi inşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz

Her ay umut etmekten yoruldum artık.. Yinede de her ay ümitlenmek nasıl bi psikoloji ..bilemiyorum artık.

Allah a inanıyosa bi kul ümit ile korku arasında olmalı...
yani demem o ki rabbimden tamamen ümit kesmek bize yakışmaz...
evlat hasreti çekmek bambaşka bi duygu...
ve insan bunun için beklerden bir gün bile bi ay ya da sene gibi geliyr maalesef
o yüzden seni anlıyorum hem de çok iyi...bi seneden fazla beklemiş biri olarak şunu diyebilirim ki kendi degişişk ugraşlar bulmaya calış ve daima rabbim bana da nasip edecek diye dua et...

İnşallah tez zamanda gelir minigin...

En iyisi omron medikalde çalışırken öğrendim bende

teşekkür ederim inci yorumun için biraz önce omron sipariş verdim kalb ve böbrek vakfi da onu tavsiye ediyomuş...inşallah memnun kalırım ve tabi ki inşallah bi sorun çıkmaz...

İnşallah canım,hayırlısı nasılsa öyle olsun...

Allah a inanıyosa bi kul ümit ile korku arasında olmalı...
yani demem o ki rabbimden tamamen ümit kesmek bize yakışmaz...
evlat hasreti çekmek bambaşka bi duygu...
ve insan bunun için beklerden bir gün bile bi ay ya da sene gibi geliyr maalesef
o yüzden seni anlıyorum hem de çok iyi...bi seneden fazla beklemiş biri olarak şunu diyebilirim ki kendi degişişk ugraşlar bulmaya calış ve daima rabbim bana da nasip edecek diye dua et...

İnşallah tez zamanda gelir minigin...

Amin inşallah. Rabbim bizleri çocuk hasretiyle sınamasın. Yine şükür iyi yönden bakmaya çalışıyorum Rabbim şimdi vermiyorsa bizim hayrimizadır. 15 aydır bekliyorum ve bir tüp tedavisi negativ sonuclandiktan sonra boşluğa düştüm. El işi filan yapiyorum ama yinede hiç birşey bir bebeğin ağlamasını ,onun sana muhtaç olması , kokusu ,masum bakışı kadar değerli değil boşluğu hiç birşey dolduramaz..

Allahım ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et..[/QUOTE]

[/QUOTE]

Tabi ki hiçbişey evladın yerini tutamaz ama bu durumda insanın rahat olması stres yapmaması önemli o yüzden bişeylerle meşgul olmaya devam et bence...
Bu arada sakıncası yoksa neden tüp bebek yaptırdın?
Sonuçta 15 ay çok uzun degil en azından doktorlara göre bayaga kısa bi zaman derler hep

Tabi ki hiçbişey evladın yerini tutamaz ama bu durumda insanın rahat olması stres yapmaması önemli o yüzden bişeylerle meşgul olmaya devam et bence...
Bu arada sakıncası yoksa neden tüp bebek yaptırdın?
Sonuçta 15 ay çok uzun degil en azından doktorlara göre bayaga kısa bi zaman derler hep[/QUOTE]

Ilk muayene de "..hiç sperm yok mikro tese ile bulunursa tüp bebek şansı olabilir. Geç kalmadan hemen yaptırın.." dedi doktor ve Rabbime şükür yumurtalarım toplandıği gün eşim tekrar örnek verdi mikro ya girmeden. Az da olsa sperm bulundu. Ama negativ sonuç.

Ondan sonra travma stress üzüntü derken Allah a şükür toparlandik başka şeylerden ibret aldık. Nisanda tekrar denemek istiyoruz da ozamana kadar bitkisel takviyeler filan verEcem eşime. Şimdiye kadar sayımız 1mil. artık.. ŞÜKÜR. az da olsa..

Anladım inşallah rabbim tez zamanda size de nasip eder...bayaga imtihanınız olmuş sizinde mükafatınız da o derece büyük olur inşalllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…