- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Slm kızlar icim kıpır kıpır dün yumurtam çatladı allaha sukur her ay catladigini hissediyorum. Icimin kipirdamasi da sanki bu ay oldu galiba ikimizde de enfeksiyon var ama icimde de çok kuvvetli bir his var rabbim inşallah sonunu hüsrana bağlamaz. İnşallah bu icimdeki his bebegimin varlığından geliyordur rabbim inşallah bu ay sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bebek bekleyen herkese. Dua edin kızlar hem korkuyorum Hem çok umutluyum umutlu olmaktan da korkuyorum Ama bu ay tutturduguma da çok inaniyorum
Basin saolsun cnm rabbim annenin mekanini cennet nasip eylesin ins topragi bol olsun gecmez o aci tabiki anne gibisi yok rabbim ins sana hayirli evlatlar versin cnmcanım anneciğimin de ölüm yıl dönümü bugün. 9 yıl oldu. ama iyiyim. ona dua edicem Allah izin verirse bugün. Allah günahlarını bağışlasın.Acısı ilk günkü gibi hep taze kalsa da, hayırlarla dualarla onun için bişeyler yapma düşüncesi, beni güçlendiriyor.
günaaaayydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aşure günümüz mübarek olsun.
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyi degilim reglim geldi karnimda bi agri ve calismak olum geliyo suan sarzimda bitmek uzere ve sarzimi almayida unutmusum uhubbikecim batimi guncelleyebilirsin cnm herzamnki gibi 3 aralik diyelim iki aydir da eerken oluyorum uc dort gun
canım anneciğimin de ölüm yıl dönümü bugün. 9 yıl oldu. ama iyiyim. ona dua edicem Allah izin verirse bugün. Allah günahlarını bağışlasın.Acısı ilk günkü gibi hep taze kalsa da, hayırlarla dualarla onun için bişeyler yapma düşüncesi, beni güçlendiriyor.
canım anneciğimin de ölüm yıl dönümü bugün. 9 yıl oldu. ama iyiyim. ona dua edicem Allah izin verirse bugün. Allah günahlarını bağışlasın.Acısı ilk günkü gibi hep taze kalsa da, hayırlarla dualarla onun için bişeyler yapma düşüncesi, beni güçlendiriyor.
Allah razı olsun uhicim. senden de tüm kızlardan da. burası harika biyer yaaa... her hissettiğini paylaşıp, destek görebiliyorsun. seviyorum sizi :)Allah rahmet eylesin cemrecim.. dediğin gibi bambaşka acıdır muhakkak ama dua en güzel sıgınak...
Rabbim mekanını cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin inşallah...cennet nimetleri ile nimetlendirsin...Resulullah s.a.v e komşu eylesin...
Dua ile bir gün geçiririz inşalllah...
canım bende braun var. kalp ritmine kadar hepsini ölçüyo. kaydediyo. 3 yıl olmuştur alalı. ben memnunum.kızlarrrr koldan ölçüm yapan digital tansiyon aleti arıyorum önerebileceginiz iyi bi markaa var mıııııııııı
Aleyküm selam:)KIZLARRR AŞURE GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUNN :) BU GÜN BOLBOL İSTİĞFAR ÇEKİLECEKMİŞ VE 10 MÜSLÜMANA SELAM VERİLECEKMİŞ ÇOK SEVAPMIŞ :) BİRDE 313 defa "la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin" tesbihatı çekilecek bilginiz olsunnn :) SELAMÜN ALEYKÜM CANLARIMMMMM
kızlarrrr koldan ölçüm yapan digital tansiyon aleti arıyorum önerebileceginiz iyi bi markaa var mıııııııııı
KIZLARRR AŞURE GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUNN :) BU GÜN BOLBOL İSTİĞFAR ÇEKİLECEKMİŞ VE 10 MÜSLÜMANA SELAM VERİLECEKMİŞ ÇOK SEVAPMIŞ :) BİRDE 313 defa "la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin" tesbihatı çekilecek bilginiz olsunnn :) SELAMÜN ALEYKÜM CANLARIMMMMM
İnşallah uhicim bugün benim için en berbat gün annemin ölüm yıldönümü dün hayır yaptım mezarlığa gittim moralim çok bozuk İki gündür kasik ağrım var akintim çoğaldı sivilcem arttı çok kotuyum bu aralarİnşallah rabbim umuduna nail eder seni kavusursun müjdene.....beni yalnış anlama ama sen yine de çok hayal kurma ki olmazsa hayal kırıklıgın büyük olmasın
ama inşallah nasip eder rabbim bu heyecanın bu kıpır kıpır duyguların ve büyük umudun inşallah miniginin haberjisidir
Doktora gittiğimizde sordum etkisi olmaz dedi bana da inandırıcı gelmedi etkisi olur Diye düşünüyorum bende ama nasip hakkimda hayırlısı neyse o olsun insallahCanım hevesini kırmak gibi olmasın inşallah hamilesindir ama özellikle erkekte en ufak bir iltihap varsa sperm kalitesini çok düşürüyormuş ve hamilelik şansını çok azaltıyormuş.
Yine de inşallah tutturmuşsundur.
Benim anneminde ölüm yıldönümü bugün 1. Yılı yeni dolducanım anneciğimin de ölüm yıl dönümü bugün. 9 yıl oldu. ama iyiyim. ona dua edicem Allah izin verirse bugün. Allah günahlarını bağışlasın.Acısı ilk günkü gibi hep taze kalsa da, hayırlarla dualarla onun için bişeyler yapma düşüncesi, beni güçlendiriyor.
Allah razı olsun uhicim. senden de tüm kızlardan da. burası harika biyer yaaa... her hissettiğini paylaşıp, destek görebiliyorsun. seviyorum sizi :)
KIZLARRR AŞURE GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUNN :) BU GÜN BOLBOL İSTİĞFAR ÇEKİLECEKMİŞ VE 10 MÜSLÜMANA SELAM VERİLECEKMİŞ ÇOK SEVAPMIŞ :) BİRDE 313 defa "la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin" tesbihatı çekilecek bilginiz olsunnn :) SELAMÜN ALEYKÜM CANLARIMMMMM
Doktora gittiğimizde sordum etkisi olmaz dedi bana da inandırıcı gelmedi etkisi olur Diye düşünüyorum bende ama nasip hakkimda hayırlısı neyse o olsun insallah