- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
Merhaba lucii nasılsınn :)
nasıl gidiyor hamileliik ?
Geçmiş olsun ya ilk haftalar bende de çok olmuştu ama 10 gündür yok şükür inşallah seninkide çabuk geçer...bel ağrım var uhi iki gündürbi de açlıktan ölmek üzereyim şu an manyak acıktım yaaa
uhicim ben kaçayım canım eve gideyim bi an önce hava fena
AMİNNN CNMMM İNŞALLAHH RABBİM HEPİMİZİN EVLATLARINI HAYIRLI SAĞLIKLICA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :) LUCİMMM NERELERDESİN YAHUUU HİÇ GÖRÜNMÜYOSUNN UNUTTUN BİZİ :):)bu ovülasyon harika bişey ya maşallah inşallah tamamına erdirir rabbim.
AMİNNN CNMMM İNŞALLAHH RABBİM HEPİMİZİN EVLATLARINI HAYIRLI SAĞLIKLICA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :) LUCİMMM NERELERDESİN YAHUUU HİÇ GÖRÜNMÜYOSUNN UNUTTUN BİZİ :):)
UHİİİM YAA BENDE BUGÜN İİ DİĞİLİM KARNIMDA BİR AĞRI VAR ÇOK RAHATSIZ ETTİ BENİŞ BENDE EWE GİTSEYDİM Bİ HEMEN YATIP DİNLENİCEMluciii koşarak evine dinlenmeye gitttiii tabi bi deee alarm veren midesini doyurmayaaa
UHİİİM YAA BENDE BUGÜN İİ DİĞİLİM KARNIMDA BİR AĞRI VAR ÇOK RAHATSIZ ETTİ BENİŞ BENDE EWE GİTSEYDİM Bİ HEMEN YATIP DİNLENİCEMKIZLARRR SİZİN MAŞALLAHINIZ VAR NE GÜZEL HAMİLELİK GEÇİRİYOSUNUZ LUCİNİNDE SENİNDE MİDENİN İİ GALİBA HİÇ ŞİKAYET ETMİYOSUNUZ BAK BİDE AÇLIKTAN BAHSEDİYOSUNUZ MAŞALLAH MAŞALLAHHHH ÇOK İMRENDİM VALLA SİZEEEE :)
EWET DÜN AKŞAM AYAĞIM ÇOK ÜŞÜMÜŞTÜ AKLIMADA GELMEDİ DİĞİL ÇIPLAK AYAKLA GEZDİM EVİN İÇİNDE :):) VALLA UHİCİM SİZİN ADINIZA SEVİNİYORUM HAMİLELİKTE MİDE BULANTISI GEÇMEMEK NİMET BANA GÖRE BEN HER İKİ HAMİLELİĞİMDEDE İLK 4 AY NE ÇEKMİŞTİMgeçmiş olsun didemcimmm karın agrısı olabilir ama sen yine de kendine dikkat et bak her yerde havalar sogudu üşütmüş olabilirsin
ayaklarını çok sıcak tut hatta eve gidince sıcak su torbası koy ayaklarına uzan öyle mümkünse benim karın agrılarıma çok iyi geliyo bu yöntem :)
bu arada evet Allah şükür mide bulantısı konusunda rahatım şimdiye kadar afedersin sadece bi kere istifra ettim ama mide yanması çok var maalesef
olsun minigim iyi olsun da bu günlerde geçer :)
EWET DÜN AKŞAM AYAĞIM ÇOK ÜŞÜMÜŞTÜ AKLIMADA GELMEDİ DİĞİL ÇIPLAK AYAKLA GEZDİM EVİN İÇİNDE :):) VALLA UHİCİM SİZİN ADINIZA SEVİNİYORUM HAMİLELİKTE MİDE BULANTISI GEÇMEMEK NİMET BANA GÖRE BEN HER İKİ HAMİLELİĞİMDEDE İLK 4 AY NE ÇEKMİŞTİMŞİMDİ GÜNDE 1 DEFA ÇIKARTIYORUM VE ONA BİLE ŞÜKREDİYORUMM :):) DEDİĞİN GİBİ BUNLAR TATLI ŞEYLER MİNNOŞLAR İİ OLSUNDA BİZ ÇEKERİZ HER CEFAYIII
Bende niye ise yaramDi ya ben cift cizgi gormedim bile:) BU AY ODA İLK DEFA OVİ TESTİ KULLANMIŞTI ŞÜKÜR İŞE YARADI :) YENİ DAHA İKİ GÜN GEÇTİ BATI BUGÜNKİ DEĞERİ 350 CİVARINDAYMIŞ :) NETE TELDEN GİRİYOR TELİDE BOZUKMUŞ TAMİRE GİTMİŞ O YÜZDEN NETE GİREMİYORUM DEDİ :) LİSTEYE EKLE İSTERSEN BATI 29 EKİM :)
saol cnm bnm darısı başına :) bende ilk ay kaçırmıştım olmamıştı ikinci ayımda tutturdum bu ay takibi sıkı tut kaçırma ok :):)Bende niye ise yaramDi ya ben cift cizgi gormedim bilebenmi beceremedim yaa bu arada arkadasini tebrik ederim kizlar banada dua edin siz hamissiniz cabuk kabul olur bende istiyorummmm
MALESEF CNMM ÇALIŞIYORUMM EVDE OLMAYI ÇOK İSTERDİMMM :):)Bugün kimse uğramamış topige :)
herkes soğuk havada evde tatil keyfi yapıyo galibaaa :)
MALESEF CNMM ÇALIŞIYORUMM EVDE OLMAYI ÇOK İSTERDİMMM :):)
AMAN ÖĞRENMESİN YAAA ANNESİ GİBİ OLMASIN TEMBEL OLSUN VALLA KIYAMAM BEN MİNİĞİMEE :):)oyyyy kıyamam size yaaa sen işler hep yoğun çok yogunnnnnn :)
bence senin için minik daha doğmadan işleri ögrenecek
BENDE BENDE AKŞAM GENELDE KOLTUKTA UYUYA KALIYORUM EŞİM KALDIRIYO YATIRIYO :)Bu arada bu sabah bi haber okudum annenin hamile iken ki uyku düzeni bebeğin doğduktan sonra ki düzenini etkiliyormuş :)
Allah tan akşamları erken yatıyorum inşallah işe yarar
AMAN ÖĞRENMESİN YAAA ANNESİ GİBİ OLMASIN TEMBEL OLSUN VALLA KIYAMAM BEN MİNİĞİMEE :):)
BENDE BENDE AKŞAM GENELDE KOLTUKTA UYUYA KALIYORUM EŞİM KALDIRIYO YATIRIYO :)
Slm kızlar icim kıpır kıpır dün yumurtam çatladı allaha sukur her ay catladigini hissediyorum. Icimin kipirdamasi da sanki bu ay oldu galiba ikimizde de enfeksiyon var ama icimde de çok kuvvetli bir his var rabbim inşallah sonunu hüsrana bağlamaz. İnşallah bu icimdeki his bebegimin varlığından geliyordur rabbim inşallah bu ay sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bebek bekleyen herkese. Dua edin kızlar hem korkuyorum Hem çok umutluyum umutlu olmaktan da korkuyorum Ama bu ay tutturduguma da çok inaniyorum