Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

herkes nerde yaw??? dün de pek giren olmamış.
günaydın :KK68:

geldiiimmmmm :)
teşekkürler cemre hep böyle topigimizde ol:KK9::KK9:

Herkese gunaydin yagmurlu bi gunden guzel bi gun olur ins kizlar herkese hayirli cumalar

biraz geç oldu ama günaydın :)
inşallah yagmurlu ama güzel bi gün oluyodur senin içi :)

çok saol idicim. biz, moon sen, ben ,özge ve diğer bebek haberi bekleyen arkadaşlar hep beraber verelim müjdeli hbri:KK73:

İnşallaaaahhhhhhhhhhh:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

uhibbukeeeeeeeeeee nerdesinnnnnnn

geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmm:oops::oops::oops::oops:

Bende merak ettim uhi yi ya nerelerde bu kiz dun dk gitcekti ins iyi haberkerle doner

çok çok iyiyim ve iyi haberlerle döndüüümmm çok sagolsun kızlaaarrrrrrrrrr:KK36::KK36:

canım Allah yardımcın olsun.inşaallah guzel haberini bekliyoruz
bu arada kaç aydır bebiş istiyorsun.sağlık problemin oldugu için mi aşılama düşündün?
benim 10 aydır olmuyor.belki okumussundur eşimde sperm hız ve sayı sorunu var.ama yinede aşılama veya tüp bebek için korkuyorum ben.bir süre beklemek istiyorum..
canim cok saol. ben 1bucuk yildir yaklasik istiyorum bebek.
testler temiz sorun yok gibi gorunuyo.ama olmadi iste. klomenle yumurta takibi yaptirdim bikac ay yine yok. ben de asilamayi denemeye karar verdim. tamamen kendi istegimizle yani. doktor tavsiyesiyle degil. senin esinin degerleri dusukse asilamada sansiniz yuksek olur canim.

çok çok iyiyim ve iyi haberlerle döndüüümmm çok sagolsun kızlaaarrrrrrrrrr:KK36::KK36:
ohh beee rahatladim,iyice telaslanmaya baslamistim. aman siz iyi olun da teyzeleri burda bekler onemli diil:)

Herkesee merhabaaa :)

Öncelikle hepinizi merakta bıraktıgım ve endişelendirdigim için çok çok özürdileriiimmm :KK43: :KK43::KK22::KK22::KK22:
Dün hastanede kontorulum vardı malum muayane çok güzel geçti minigimi gördüm güm güm atan kalbini duydum çok şükür yaaa :) rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin bu duyguyuuu bambaşka hisler :)

Sonra doktor tansiyonumu biraz şüpheli bulup kardiyolojye yönlendirdi o da bayaga testler tahliller inceledi ama şükür riskli bi durum yok şimdilik rabbim korusun inşallah da...

Bu arada kadın doğum doktorum bayaga tahliller istedi onlar içinde bazı işlemler ugraştırdı velhasıl hastaneden geldiğimde bayaga yorgundum..eve bi geldim internet yok...zaten tt net ile problemliyiz arıza kaydımız var bişey yaptıkları yok aradım söylendim...genel bakım varmış vs ....
Anlayacagınız dün giremedim :)

ne uzun oldu ya hu :-)
şimdide geçmişe bi döniyim :)

şükür uhibbukeciğim,herşey yolundaymış.çok çok mutlu oldum tez zamanda biz bekleyenlerde böyle mutluluklar yaşayalım Rabbimin izniyle

GÖZÜNNNN AYDINNN UHİCİMMMM :)

KIZLARRRRR BİRAZ ÖNCE MÜJDELİ BİR HABER ALDIMMM EGEMİNANNESİ ARKADAŞIMIZDA HAMİLEYMİŞŞŞ :KK73::KK73::KK73::KK73:DARISI BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZAAAAAA :rolleyes::rolleyes:

ohh beee rahatladim,iyice telaslanmaya baslamistim. aman siz iyi olun da teyzeleri burda bekler onemli diil:)

teşekkür ederiizzzz hepinizeeee :)
inşallah tez zamanda sizden de iyi haberler gelicek ben inanıyoruuummm :)

şükür uhibbukeciğim,herşey yolundaymış.çok çok mutlu oldum tez zamanda biz bekleyenlerde böyle mutluluklar yaşayalım Rabbimin izniyle

teşekkür ederiiimm moooncum :)
amiinnnn inşalllah yaaa rabbim tez zamanda sizede bu nimeti nasip eylesin ve hep birlikte paylaşalım mutlu heyecanarımızııııı:)

GÖZÜNNNN AYDINNN UHİCİMMMM :)

Teşekkür ederiimmm didemciimm :)
Nice güzel haberleri daha paylaşırız inşallaaahhh :)

KIZLARRRRR BİRAZ ÖNCE MÜJDELİ BİR HABER ALDIMMM EGEMİNANNESİ ARKADAŞIMIZDA HAMİLEYMİŞŞŞ :KK73::KK73::KK73::KK73:DARISI BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZAAAAAA :rolleyes::rolleyes:

gerçekten miiiiiiiiiiiii çok sevindim maşallaaahhh yaaa :)
Hakkaten darısı bekleyen arkadaşların başına inşallaaahhhhh :)

nasıl ögrenmiş yaa gelip anlatsa bari :KK68:

Teşekkür ederiimmm didemciimm :)
Nice güzel haberleri daha paylaşırız inşallaaahhh :)

gerçekten miiiiiiiiiiiii çok sevindim maşallaaahhh yaaa :)
Hakkaten darısı bekleyen arkadaşların başına inşallaaahhhhh :)

nasıl ögrenmiş yaa gelip anlatsa bari :KK68:
:) BU AY ODA İLK DEFA OVİ TESTİ KULLANMIŞTI ŞÜKÜR İŞE YARADI :) YENİ DAHA İKİ GÜN GEÇTİ BATI BUGÜNKİ DEĞERİ 350 CİVARINDAYMIŞ :) NETE TELDEN GİRİYOR TELİDE BOZUKMUŞ TAMİRE GİTMİŞ O YÜZDEN NETE GİREMİYORUM DEDİ :) LİSTEYE EKLE İSTERSEN BATI 29 EKİM :)

:) BU AY ODA İLK DEFA OVİ TESTİ KULLANMIŞTI ŞÜKÜR İŞE YARADI :) YENİ DAHA İKİ GÜN GEÇTİ BATI BUGÜNKİ DEĞERİ 350 CİVARINDAYMIŞ :) NETE TELDEN GİRİYOR TELİDE BOZUKMUŞ TAMİRE GİTMİŞ O YÜZDEN NETE GİREMİYORUM DEDİ :) LİSTEYE EKLE İSTERSEN BATI 29 EKİM :)

eklerim tabi kii yaa :)
hakkaten maşallaahhhhh rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eylesiiinnnnnnnnnn:)
degeri de bayaga iyi çıkmış tez zamanda keseyide görür kalbinide duyar inşallaahh :)

eklerim tabi kii yaa :)
hakkaten maşallaahhhhh rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eylesiiinnnnnnnnnn:)
degeri de bayaga iyi çıkmış tez zamanda keseyide görür kalbinide duyar inşallaahh :)
İNŞALLAH CNMM SALI BNM RANDEVUM VARR BERABER GİDİCEZ BÜYÜK İHTİMAL BAKALIMM HAYIRLISI :):)

bu ovülasyon harika bişey ya maşallah inşallah tamamına erdirir rabbim.

X