Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

herkes nerde yaw??? dün de pek giren olmamış.
günaydın

geldiiimmmmm :)
teşekkürler cemre hep böyle topigimizde ol

Herkese gunaydin yagmurlu bi gunden guzel bi gun olur ins kizlar herkese hayirli cumalar

biraz geç oldu ama günaydın :)
inşallah yagmurlu ama güzel bi gün oluyodur senin içi :)

çok saol idicim. biz, moon sen, ben ,özge ve diğer bebek haberi bekleyen arkadaşlar hep beraber verelim müjdeli hbri

İnşallaaaahhhhhhhhhhh

uhibbukeeeeeeeeeee nerdesinnnnnnn

geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

Bende merak ettim uhi yi ya nerelerde bu kiz dun dk gitcekti ins iyi haberkerle doner

çok çok iyiyim ve iyi haberlerle döndüüümmm çok sagolsun kızlaaarrrrrrrrrr

canim cok saol. ben 1bucuk yildir yaklasik istiyorum bebek.
testler temiz sorun yok gibi gorunuyo.ama olmadi iste. klomenle yumurta takibi yaptirdim bikac ay yine yok. ben de asilamayi denemeye karar verdim. tamamen kendi istegimizle yani. doktor tavsiyesiyle degil. senin esinin degerleri dusukse asilamada sansiniz yuksek olur canim.

ohh beee rahatladim,iyice telaslanmaya baslamistim. aman siz iyi olun da teyzeleri burda bekler onemli diil:)

şükür uhibbukeciğim,herşey yolundaymış.çok çok mutlu oldum tez zamanda biz bekleyenlerde böyle mutluluklar yaşayalım Rabbimin izniyle

GÖZÜNNNN AYDINNN UHİCİMMMM :)

KIZLARRRRR BİRAZ ÖNCE MÜJDELİ BİR HABER ALDIMMM EGEMİNANNESİ ARKADAŞIMIZDA HAMİLEYMİŞŞŞ DARISI BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZAAAAAA

ohh beee rahatladim,iyice telaslanmaya baslamistim. aman siz iyi olun da teyzeleri burda bekler onemli diil:)

teşekkür ederiizzzz hepinizeeee :)
inşallah tez zamanda sizden de iyi haberler gelicek ben inanıyoruuummm :)

şükür uhibbukeciğim,herşey yolundaymış.çok çok mutlu oldum tez zamanda biz bekleyenlerde böyle mutluluklar yaşayalım Rabbimin izniyle

teşekkür ederiiimm moooncum :)
amiinnnn inşalllah yaaa rabbim tez zamanda sizede bu nimeti nasip eylesin ve hep birlikte paylaşalım mutlu heyecanarımızııııı:)

GÖZÜNNNN AYDINNN UHİCİMMMM :)

Teşekkür ederiimmm didemciimm :)
Nice güzel haberleri daha paylaşırız inşallaaahhh :)

KIZLARRRRR BİRAZ ÖNCE MÜJDELİ BİR HABER ALDIMMM EGEMİNANNESİ ARKADAŞIMIZDA HAMİLEYMİŞŞŞ DARISI BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZAAAAAA

gerçekten miiiiiiiiiiiii çok sevindim maşallaaahhh yaaa :)
Hakkaten darısı bekleyen arkadaşların başına inşallaaahhhhh :)

nasıl ögrenmiş yaa gelip anlatsa bari

:) BU AY ODA İLK DEFA OVİ TESTİ KULLANMIŞTI ŞÜKÜR İŞE YARADI :) YENİ DAHA İKİ GÜN GEÇTİ BATI BUGÜNKİ DEĞERİ 350 CİVARINDAYMIŞ :) NETE TELDEN GİRİYOR TELİDE BOZUKMUŞ TAMİRE GİTMİŞ O YÜZDEN NETE GİREMİYORUM DEDİ :) LİSTEYE EKLE İSTERSEN BATI 29 EKİM :)

eklerim tabi kii yaa :)
hakkaten maşallaahhhhh rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eylesiiinnnnnnnnnn:)
degeri de bayaga iyi çıkmış tez zamanda keseyide görür kalbinide duyar inşallaahh :)

eklerim tabi kii yaa :)
hakkaten maşallaahhhhh rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eylesiiinnnnnnnnnn:)
degeri de bayaga iyi çıkmış tez zamanda keseyide görür kalbinide duyar inşallaahh :)
İNŞALLAH CNMM SALI BNM RANDEVUM VARR BERABER GİDİCEZ BÜYÜK İHTİMAL BAKALIMM HAYIRLISI :):)

bu ovülasyon harika bişey ya maşallah inşallah tamamına erdirir rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…