günaydın kızlaaarrrr... off ya böyle hiç olmuyo. ben sabah siz gündüz
burdasınız. ben böle deli gibi kendi kendime konuşuom. sonra gidiom öğlen. sonra siz geliyosunuz. üüüfff.... neyse ben yine kendi kendime konuşayım bari yapçak bişi yok:)))
bugün reglimin 2. günü. aşılama yaptıracağım merkezden akşam 5 e randevu aldım. tshım 4.5 civarıydı geçen ay. ilacın dozunu arttırmıştım. az önce işten yarım saatliğine ayrılıp kan verdim onu da öğlen alcam. eğer 2 lere düşmemişse, aşılama yine ertelenebilir. sonucu 1e doğru alcam. umarım düşmüştür. ayrıca daha yakın ve ucuz bi hastaneden öğlen 1:15 e randevu aldım. oraya gidip kist var mı diye baktırcam. eğer kist varsa aşılama yaptırcağım yerdeki randevuyu iptal ettircem. çünkü geçen ay boşuna 300 lira muayene parası verdim oraya. hem de uzakta. kist var dedi kadın sadece ve aşılamayı erteledi. ben de bu ay 40 liraya kist var mı yok mu öğrenip öyle gitmeye karar verdim:) hem tsh sonucuma da bağlı bi durum. bakalım bugün öğleden sonra biçok şey şekillenecek bu aya dair.
çok gelgit yaşadım aşılama konusunda, ama süreç beni çok yordu ve somut bişeyler yapmaya karar verdim. maddi olarak baya külfetli ama, umarım sonu hüsran olmaz. çünkü kararsızlığımın en büyük sebebi uğrayacağım hayal kırıklığından korkmam. dua edin nolur. herşey yolunda gitsin....