Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Uhigün ske .!.:
sevindim senin adına inşallah daa hiç olmaz bi rahatsızlıgın :)
benimde güzel gidiyor mide yanmalarımı saymazsak hamdolsun ya :)
ne zaman bi daha ki kontrolun senin ?
ben yarın gidicem şimdiden heyecanlıyım yaaa :)
Benimde 15 gun sonra canim

doktora sende yarın mı gidiceksin ?
İnşallah hayırlı haberlerle döneriz ikimizde..

Bu arada geçmiş olsun yaa annemlerdeyken olmuştu bi kaç kere buzdolabı bozulunca hayat duruyo resmen ya :KK43:
servis hemen gelmedi mi yaaaa?
Yazık olmuş emeklerinee :KK43:
Sorma canım ya,ben o gün işten direk kayınvalidemlere gittim akşam 10 da döndüm o zaman farkettim hafif erimeye başladığını kıymaları etleri hemen kayınvalidemin dolabına gönderdim eşimle.Sonra müşteri hizmetlerini aradım telefonla talimatlarla bazı şeyler yaptırdılar ve hata sensörü söndü bende oldu diye sebzeleri falan çıkarmadım.Sabah bi kalktım hepsi çözülmüş servis geldi ve komple götürdü buzdolabını motorda sorun varmış :KK43: cumartesiye randevu aldım doktordan canım

günaydın kızlaaarrrr... off ya böyle hiç olmuyo. ben sabah siz gündüz :KK43: burdasınız. ben böle deli gibi kendi kendime konuşuom. sonra gidiom öğlen. sonra siz geliyosunuz. üüüfff.... neyse ben yine kendi kendime konuşayım bari yapçak bişi yok:)))
bugün reglimin 2. günü. aşılama yaptıracağım merkezden akşam 5 e randevu aldım. tshım 4.5 civarıydı geçen ay. ilacın dozunu arttırmıştım. az önce işten yarım saatliğine ayrılıp kan verdim onu da öğlen alcam. eğer 2 lere düşmemişse, aşılama yine ertelenebilir. sonucu 1e doğru alcam. umarım düşmüştür. ayrıca daha yakın ve ucuz bi hastaneden öğlen 1:15 e randevu aldım. oraya gidip kist var mı diye baktırcam. eğer kist varsa aşılama yaptırcağım yerdeki randevuyu iptal ettircem. çünkü geçen ay boşuna 300 lira muayene parası verdim oraya. hem de uzakta. kist var dedi kadın sadece ve aşılamayı erteledi. ben de bu ay 40 liraya kist var mı yok mu öğrenip öyle gitmeye karar verdim:) hem tsh sonucuma da bağlı bi durum. bakalım bugün öğleden sonra biçok şey şekillenecek bu aya dair.
çok gelgit yaşadım aşılama konusunda, ama süreç beni çok yordu ve somut bişeyler yapmaya karar verdim. maddi olarak baya külfetli ama, umarım sonu hüsran olmaz. çünkü kararsızlığımın en büyük sebebi uğrayacağım hayal kırıklığından korkmam. dua edin nolur. herşey yolunda gitsin....

Herkeseee merhabaa tekrardan :)
Musmutlu bi gün olur inşallaahh hepimiz için:KK36:

ben yarın için doktor randevusu aldım bayaga heyecanlıyım yaaa inşallah iyi ve güzel haberlerle dönerim :)
canım hadi hayırlısıyla güzel haberlerle dön. bizi habersiz bırakma. telden de olsa girip bakıcam öğleden sonra. benim de bugün baya koşturmacalı geçiyor. bana da dua et olur mu?

günaydın kızlaaarrrr... off ya böyle hiç olmuyo. ben sabah siz gündüz :KK43: burdasınız. ben böle deli gibi kendi kendime konuşuom. sonra gidiom öğlen. sonra siz geliyosunuz. üüüfff.... neyse ben yine kendi kendime konuşayım bari yapçak bişi yok:)))
bugün reglimin 2. günü. aşılama yaptıracağım merkezden akşam 5 e randevu aldım. tshım 4.5 civarıydı geçen ay. ilacın dozunu arttırmıştım. az önce işten yarım saatliğine ayrılıp kan verdim onu da öğlen alcam. eğer 2 lere düşmemişse, aşılama yine ertelenebilir. sonucu 1e doğru alcam. umarım düşmüştür. ayrıca daha yakın ve ucuz bi hastaneden öğlen 1:15 e randevu aldım. oraya gidip kist var mı diye baktırcam. eğer kist varsa aşılama yaptırcağım yerdeki randevuyu iptal ettircem. çünkü geçen ay boşuna 300 lira muayene parası verdim oraya. hem de uzakta. kist var dedi kadın sadece ve aşılamayı erteledi. ben de bu ay 40 liraya kist var mı yok mu öğrenip öyle gitmeye karar verdim:) hem tsh sonucuma da bağlı bi durum. bakalım bugün öğleden sonra biçok şey şekillenecek bu aya dair.
çok gelgit yaşadım aşılama konusunda, ama süreç beni çok yordu ve somut bişeyler yapmaya karar verdim. maddi olarak baya külfetli ama, umarım sonu hüsran olmaz. çünkü kararsızlığımın en büyük sebebi uğrayacağım hayal kırıklığından korkmam. dua edin nolur. herşey yolunda gitsin....
cemrecimmm günaydınnnnn :):) tatlım rabbim bu sıkıntılı günlerinin mükafatını en kısa zamanda verir inşallah :KK43: bnmde tsh sorunum vardı hatta benim ilk 32,5 lardaydı şimdi şükür 2,5 lara düştü ama devamlı ilaç kullanıyorum maalesef ömür boyuda kullanıcam. yani tshı çok sorun yapma ilaçla normale dönüyo inşallah kistinde kaybolmuştur ve bu ay müjdeyi verirsin bunu canı gönülden istiyorum :) RABBİM yar ve yardımcın olsun arkadaşım :KK36::KK36:

cemrecimmm günaydınnnnn :):) tatlım rabbim bu sıkıntılı günlerinin mükafatını en kısa zamanda verir inşallah :KK43: bnmde tsh sorunum vardı hatta benim ilk 32,5 lardaydı şimdi şükür 2,5 lara düştü ama devamlı ilaç kullanıyorum maalesef ömür boyuda kullanıcam. yani tshı çok sorun yapma ilaçla normale dönüyo inşallah kistinde kaybolmuştur ve bu ay müjdeyi verirsin bunu canı gönülden istiyorum :) RABBİM yar ve yardımcın olsun arkadaşım :KK36::KK36:
tesekkur ederim didemcim. sen bebislisin duan cok kabul olur. bol bol dua et bize:) tsh sonucumu aldim cok sukur 0,89 olmus. simdi de kist icin doktoru bekliyorum. 2ye kadar gelirmis. bakalim rahim temizlenmis mi onu ogrencem. ben yine hbr veririm gelismelerden, paylasmak rahatlatiyo :KK66:

tesekkur ederim didemcim. sen bebislisin duan cok kabul olur. bol bol dua et bize:) tsh sonucumu aldim cok sukur 0,89 olmus. simdi de kist icin doktoru bekliyorum. 2ye kadar gelirmis. bakalim rahim temizlenmis mi onu ogrencem. ben yine hbr veririm gelismelerden, paylasmak rahatlatiyo :KK66:
cnm bnm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) yalnız dikkat et tshın 2 nin altına düşmeside ii değil normal değerlerde olması gerekiyor ilaca devam ediyosan biraz dozunu azalt bence

canım yeni okudum yazdıklarını merak ettm,nasıl gitti ?

cnm bnm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) yalnız dikkat et tshın 2 nin altına düşmeside ii değil normal değerlerde olması gerekiyor ilaca devam ediyosan biraz dozunu azalt bence
tmm azaltirim. saol canim:) kist icin de doktor kistin gitmis dedi. icim rahatladi. ama asil asilama yaptiracagim doktorla randevum aksam 5te. bakalim o ne dicek. optum cok.

canlarim Allah'in izniyle asilama tedavim basladi. igne verdi doktor. onu vurulcam gobekten. 4unde de kontrole cagirdi. bakcak gelismelere. benden haberler boyle:)

Kızlar kan sonuçlarım güzel özellikle prolaktin hormonından korkarken normal geldi o da. Yalnız lh sınırdan biraz yüksek. Doktor herşey normal dedi. 37 günde adet olmam da normalmiş falan. Ben pek anlamadım ama internette lh, fsh tan tüksek olunca pko oluyo diyolar. Doktor normal demişti Size gene ben yazayım da bilginiz varsa yorum yapın.
Progesteron 0,67
Fsh 5.14
Prolaktin 15.38
Lh 11.80
Serbest T4 1.15
Tsh 2.45

Herkese gunaydin yagmurlu bi gunden guzel bi gun olur ins kizlar herkese hayirli cumalar

X