Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Antidiyabet ilacını kullanmanı öneririm canım.
Dr bana da verdi ama bir türlü düzene sokup kullanamadım.
O ilaç yumurtlamaya çatlatmaya falan oldukça yardımcı oluyor.
nedense ben burayı yazıyorum o inatla silinip gidiyo :) neyse antidiyabet glikofr diye bi ilaç artı folibol ve aspirin kullandım evet çok iyi geldi yumurtlamam düzenli adetlerim düzenlendi valla güzel geldi ama 3 aydır yine gebelik olmadı ya nasip antidybet ilacı kiloda verdirtti ama en kötü yani azcık kabız yapıyor sürekli kullanınca

merhaba Uhibbuke tekrar hamilesin ne kadar güzel çok sevindim inşallah Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip eder.

amiin inşallaah ya teşekkür ederim eklem...rabbim tez zamanda sana da nasip eylesin inşallah
Nasılsın ?
Nasıl gidiyor ?

Bence az bir süre tabi 4 ay....
ayrıca diğer sorunlar ihtimaller üstünde düşünmek için bile az bi süre biraz rahatlamaya çalış...çok erken başladın farklı ihtimaller üzerinde tedirginlik yaşamaya....
Rabbim bi vakit tayin etmiştir...inşallah tez zamanda kavusursun sende minigine

Slm arkadaslar nasilsiniz

a.s iyiyiz idicim sen nasılsın ?

bugün herkesin işi var sanırım kimse sohbette değil

evet bugün herkes sabah bi slm verip kaçmış :)
bende bugün biraz yogundum anca girebildim...forumda yine bişey degişmiş miii? bana mı öyle geldi acabaa
mesela smilllerin yeri degişmiş yinee...
neyse hayırlısıııııı

Bu arada hamilelk nasil gidiyo

Sorma canım ya yoğunum çok bu ara,ay başında işten çıkıyorum ama bol bol sohbet ederiz o zaman.Valla benimki farklı biliyorsun bi 40 günde oldum regl bi 25 günde anormal bi durum,regl olayım doktora giderim hem içim rahatlar.Sen nasılsın nasıl gidiyor

amin canım iyiyim bende çalışmalara devam ediyorum malesef 5 6 aydır deniyoruz ama olmadı malesef inşallah Allahım banada nasip eder...

Ben de hemen Glifor!u düzene oturtmalıyım.
Ancak bu ilaç bende fena mide bulantısı yapıyor ve aksine iştahımı çok açıyor

Uhi'cim adet günüm yarındı ancak ben bugün hiç beklenmedik bir şekilde adet oldum.
Ders arasında wc gitmesem farketmezdim bile çünkü ne ağrı ne adet belirtisi hiçbir şey yoktu.

Bat'ımı güncellemicem. Listeden çıkarırsan sevinirim.
Kısacık listede adımı görmeye uyuz oldum.
Bir de böyle sanki daha çok stres yapıyorum ve baskı altında gibi hissediyorum.

Tesekkur ederim cok sukur iyiyim ewt ya bnde bugun cok umut dolu uyandim ins o umudum gitmez

umudun daim olsun idiicim

Nasil olayim uhubbikecim iyiyim calisiyorm firsat oldukca bakip kaciyorum buraya

Bu arada hamilelk nasil gidiyo

hamilelik güzel gidiyo hamdolsun hatta ara ara giren kram ve sancılar olmasa hamileymişim gibi bile gelmiyo :)
tuhaf bi durum :)
daha randevuma bi hafta var ve ben bayaga merak içindeyiiimm

hayırdır neden işten çıkıyorsun hakkında hayırlısı olsun tabiiiii :)
Rabbim gönlüne ferahlık ve huzur versin ve tabiiii tez zamanda da bu nimeti yaşatsın sana inşallah...
dediğin gibi belki işten çıkınca kafan daha da rahatlar :)

ben iyiyim hamdolsun simdilik herşey güzel ve yolunda....rahat geçiyor yani hatta bu durum bazen endişelenmeme bile sebeb oluyor tuhaaf
bi hafta var kontorlume inşallah herşey yolundadır...

amin canım iyiyim bende çalışmalara devam ediyorum malesef 5 6 aydır deniyoruz ama olmadı malesef inşallah Allahım banada nasip eder...
Rabbim tez zamanda sana da nasip eylesin inşallah eklem...sabrının mükafatı çok büyük ve tez olur inşallaah

benim bildigim glifor ve benzeri glukofen falan hamilelik düşünenlerin içmemesi lazım ki zira hamilelerinde içmemesi lazım...
hamile kalmadan önce ki ay bana da vericekti doktor insülin direncimi dengemek için ama korunmuyorm diye vermedi...koruncaksan veriyim dedim bence bunu bi araştırın...

Hakkında hayırlısı olsun derin
inan üzüldüm ama lütfen umudunu kaybetme kendini tamamen bırakma
listeden çıkma konusunda tabi ki kararına saygı duyarım ama bence çok az kişi kaldı hamile kalmayan evet liste küçük bu da demektir ki herkes yavaş yavaş bu haberi alıyo ve inşallah seninde alman yakındır...
dualarımdasın

Hayır canım bana dr aksine hamile kalana kadar kullanacaksın ve hamile kalınca da daha düşük dozda kullanmaya devam edeceksin dedi.
Akışına bırakcam canım. Herkesin çocuğu olacak diye birşey yokya...

canım bendede ilk başta dediğn gibi mide bulantısı yaptı özellikle adete yakın miğdem bi garip oluyordu iştaha gelince ilk bi hafta açıyor içtahı sonradan bünye alışıyor bilmiyorum da bende böyle oldu ama tam olarak işe yarayıp yaramadığını anlamıyorum çünkü bende yumurtlama problemi vardı eşimin bütün herşeyi normaldi doktor öyle demişti ama morfoloji %2 yazıyor ben araştırıp baktım ki morfoloji önemliymiş doktora sordum yok sayı hareket güzel o onu karşılıyor falan dedi ama çocuk olmadıkça ee benim yumurtlamamda düzeldikçe morfolojiden miki diye bunun üzerine yoğunlaştık zaten aspirin glikfor falan 3 ay kullan demişti süre doldu bende bıraktım artık ümitsiz olma bence şöyle düşün o sana elini uzatmış ne olursa olsun o ele uzanmak için çabalamak lazım annelik böyle bişi olsa gerek......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…